Deze website bestaat niet meer!

Zoek in de buurt


1

Reviews en Ervaringen over Uniek Dak B.V.
Utrecht

Uniek Dak B.V.

Uniek Dak B.V. – Professioneel in dakwerken...
Lees verder »

2

Reviews en Ervaringen over Douma Dakservice
Gelderland

Douma Dakservice

Home

Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie!

Lees verder »

3

Reviews en Ervaringen over Dak & Vastgoedbeheer Nederland
Dakdekkers Landelijk

Dak & Vastgoedbeheer Nederland

Dak & Vastgoedbeheer Nederland - Dakdekkersbedrijf in meerdere regio's

Dak en Vastgoedbeheer Nederland is het dakdekkersbedrijf voor heel Nederland, dus ook in uw regio! Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in alle soorten daklekkage, Pannendak techniek, platdak techniek, schoorsteen...
Lees verder »

4

Reviews en Ervaringen over Alco dakdekkersbedrijf
Limburg

Alco dakdekkersbedrijf

Alco dakdekkersbedrijf

Alco...
Lees verder »

5

Reviews en Ervaringen over Dakdekkersbedrijf De Hollander
Utrecht

Dakdekkersbedrijf De Hollander

Dakdekkersbedrijf De Hollander: dakdekker Utrecht voor uw pannendak

Dakdekkersbedrijf De Hollander. Dakdekker uit Utrecht. Voor renovatie, reparatie bij daklekkage en dakbedekking van een pannendak of...
Lees verder »

6

Reviews en Ervaringen over Honing & Bos dakwerken
Dakdekkers Landelijk

Honing & Bos dakwerken

Honing & Bos dakwerken - Home

Honing & Bos dakwerken in Deventer. voor al uw bitumieuse, pvc of epdm daken. Of het nu gaat om een lekkage of een totale renovatie het is voor ons geen enkel probleem. van kleine projecten tot grote objecten wij lossen het...
Lees verder »

7

Reviews en Ervaringen over Dakonderhoud Nederland
Utrecht

Dakonderhoud Nederland

Home - Dakonderhoud Nederland

Dakonderhoud ✓ Scherpe prijzen ✓ Reparatie, renovatie en onderhoud ✓ hoogwaardige materialen ✓ Advies op maat ✓ Dakonderhoud...
Lees verder »

8

Reviews en Ervaringen over Van Griensven Dakonderhoud
Utrecht

Van Griensven Dakonderhoud

Van Griensven Dakonderhoud - 24/7 Bereikbaar - 40 Jaar Ervaring

Van Griensven Dakonderhoud ✅ Al 40 jaar de specialist in dak- en renovatiewerkzaamheden ✅ gratis dakinspectie ✅ 10 jaar garantie ☎ Bel...
Lees verder »

9

Reviews en Ervaringen over Edec dakdekkers bedrijf
Noord- Brabant

Edec dakdekkers bedrijf

Home::Wie zijn wij? - Edec dakdekkers bedrijf

Heeft u een lekkage,heeft u een u een nieuw dak nodig, of bent u op zoek naar een goed advies?
Door jaren lange ervaringen, geschoold personeel en kennis van alle type dakopbouwen bent u bij EDEC op het juiste adres.
Neem gerust vrijblijvend...
Lees verder »

10

Reviews en Ervaringen over Dakdekkersbedrijf van Dijk
Groningen

Dakdekkersbedrijf van Dijk

Dakdekkersbedrijf van Dijk - uw dakdekker in de regio!

Snel een dakdekker nodig? Dakdekkersbedrijf Van Dijk is zeer actief in de provincie Groningen en Drenthe - 20 specialisten in dienst die u verder helpen!

Lees verder »

Acties & Nieuws

Reviews
Meer reviews

Douma Dakservice - Douma Dak voor de toekomst.

0

Review:
Met een Douma wortelbestendige dakbedekking en sedum is uw dak milieuvriendelijk en klaar voor de toekomst.
Een strakke afwerking met goed materiaal is het behoud van uw dak en kunt u probleemloos sedum aanbrengen waarmee u het milieu ( en uzelf ) een groot plezier doet.
Door het aanbrengen van sedum wordt het rendement van de zonnepanelen met ca. 10-15% verhoogd, loost u minder regenwater op het riool, wordt fijnstof opgenomen en gaat uw dakbedekking nog langer mee.

Sterke punten:
Strakke planning, uitermate vriendelijk personeel en heel professioneel.
Verstand van zaken en oplossingsgericht.
Ook voor nieuwe ontwikkelingen zoals sedum daken kun je prima bij Douma Dak terecht.

Zwakke punten:
Heb ik niet ontdekt.

Douma Dakservice - Deze man moet je hebben ...

0

Review:
Vanwege een kleine lekkage en de wens om ons platte dak vol te leggen met zonnepanelen, vroegen wij bij Douma Dakservice een dakinspectie aan. René kwam meteen de volgende dag en nog een dag later had-ie de offerte al klaar. Ongeveer de helft goedkoper dan de eerdere dakdekker die we vroegen. De mannen van René werken keihard (zelfs in de snoei-hitte). Hun werk is heel goed. En dan zijn ze ook nog eens heel aardig. Wij bevelen Douma Dakservice dan ook van harte aan!

Sterke punten:
Razendsnel, goed werk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zwakke punten:
Geen

Dak & Vastgoedbeheer Nederland - Zeer goed dakdekkersbedrijf

0

Review:
Na een contactformulier ingevuld te hebben snel een reactie mogen ontvangen.
Al na een week een duidelijke offerte in de mail, en inmiddels alweer voorzien van een goed nieuw dak.
Na de afgelopen forse regen kunnen wij met trots zeggen dat dit bedrijf vakwerk levert. Na meerdere “aannemers/dakdekkers” zaken gedaan met Dak & vastgoedbeheer Nederland en dan nu wel een goed dak en geen lekkage! Al met al een top bedrijf met een goede service!

Sterke punten:
Snelle offerte
Meedenkend
Duidelijke begroting
Goed advies
Snel uitgevoerde werkzaamheden

Zwakke punten:
Niet

Dakonderhoud Nederland - komen afspraken niet na

0

Review:
Op 13 Juli 2018 kwam ik erachter dat er een dakpan was verdwenen en een kantpan was gebroken. Telefonisch contact gezocht met “DAKONDERHOUD NEDERLAND” Afgesproken dat ze op 20 Juli 2018langs zouden komen tussen 10 en 11 werd rond 1 uur kan gebeuren. Gekeken wat er moest gebeuren 1 pan kon gelijk worden terug gelegd was verschoven maar de kantpan moest besteld worden, prima kan, vervolgens kreeg ik te horen dat de sponzen die bij de Veluxramen zitten verteerd waren en vervangen moesten worden. Er zou een offerte opgemaakt worden. De offerte was ruim 700 euro.
Een afspraak gemaakt voor 3 augustus 2018 tussen 10 en 11 uur om de werkzaamheden uit te voeren. De 1 augustus gebeld met de vraag of het een dag eerder kon, echter dit kwam mij niet uit. 3 augustus 2018 kwamen ze niet tussen 10 en 11 maar pas rond 12:30. En wat hadden ze bij zich, niet de kantpan, er werd een tijdelijke pan op gelegd. Tijdens de werkzaamheden kwamen ze er ook achter dat de nokvorsten vastgezet moesten worden dat kon met en zonder rekening, het laatste gekozen en kwam op ruim 300 euro.
Nieuwe afspraak voor 9 augustus 2018 tussen je raad het 10 en 11 uur, om 10 uur gebeld dat het niet ging lukken er was spoedklus tussen gekomen.
Weer een nieuwe afspraak voor 20 augustus 2018 tussen ja 10 en 11 uur. En ja hoor om 11 uur weer gebeld dat het niet ging lukken
Dan maar weer een nieuwe afspraak gemaakt en geëist dat de werkzaamheden op 28 augustus 2018 nu wel uitgevoerd zou worden. Ook gelijk meegedeeld dat ik de nota nog niet had betaald omdat de werkzaamheden nog niet volledig waren uitgevoerd.
En jawel 28 augustus 2018 lag er een kantpan op het dak alleen dat was geen nieuwe pan maar een oude gebruikte, hier wordt echter weg 99 euro ex voor in rekening gebracht. Het lijkt mij sterkt dat een gebruikte pan die ze ergens anders hebben weggehaald 99 euro kost, Dus maar weer eens gebeld met DAKONDERHOUD NEDERLAND na veel vijven en zessen heb ik een nieuwe nota gekregen waar 50 euro ex van af was gehaald.
Dit is eerste en laatste keer dat ik zakendoe met DAKONDERHOUD NEDERLAND. Het lijken wel Ierse klussers.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
komen afspraken niet na duur

Uniek Dak B.V. - Goed bedrijf

0

Review:
Zeer goede ervaring met uniekdak bv. Snelle reactie, advies, offerte en reparatie na lekkage. Foto's van ( voor en na ) werkzaamheden van het dak nadat ze de klus geklaard hadden. Zeer flexibel en tot 2x toe topservice daarna om onder andere het dakterras te vernieuwen en het is weer in perfecte staat. Fijne en nette mannen. Een absolute aanrader

Uniek Dak B.V. - Vakkundige mensen !

0

Review:
Deze mannen weten wat ze doen! Je kunt je dak gerust aan hen toevertrouwen. Werken vakkundig en netjes. Beide daken laten vervangen. Binnen een dag klaar en alle afspraken worden precies nagekomen. Aanrader!! Daarnaast vriendelijke en leuke mensen..

Sterke punten:
Vriendelijke mannen en komen afspraken na ! Een echte aanrader !

Douma Dakservice - vernieuwen dak schuur

0

Review:
Donderdag eind van de ochtend gebeld, omdat ik ontdekte dat de dagbedekking stuk was. Donderdagmiddag inspectie van het dak en een offerte. Vrijdag is het dak vernieuwd.
Alles is snel en goed afgeleverd.