Reviews van deze auteur

de Vogel Dakdekker

Review over De Vogel Dakdekker

In 2019 hebben wij voor een flinke som, zo’n €8000 ons dak laten repareren door de Vogel. De reviews die wij in die tijd gelezen hadden en ons gevoel bij de Vogel waren positief dus hebben wij besloten de werkzaamheden door de Vogel uit te laten voeren. De offerte was snel gemaakt en de werkzaamheden konden op zeer korte termijn uitgevoerd worden. Top. De jongens met zijn tweeën grotendeels nog geen 2 dagen bezig geweest, “nog geen 2 dagen” min de tijd dat ze te laat kwamen of aan het ouwehoeren waren. Naar mijn mening zou ik zeggen dat er in totaal nog niet eens 1 dag arbeid verricht is. Achteraf gezien staan de kosten en de duur van de werkzaamheden en vooral de (kwaliteit) daarvan absoluut niet in verhouding en voelen wij ons flink belazerd.
Zeer kort na dat de werkzaamheden verricht waren was er een beste regenbui en hadden wij last van lekkage op diverse plekken bij het door hun (aangebracht) voegwerk en lood met name rond om de schoorsteen (zie foto’s). Lood en voegwerk wat tevens overal zeer slordig is gemonteerd/aangebracht. Na contact te hebben gehad met de Vogel zijn wij direct afgewimpeld met het argument dat “storm” niet onder de garantie valt, maar was de vogel wel bereid tegen kosten het probleem voor ons op te lossen. Bijzonder gezien hebben wij 10 jaar garantie gekregen van de beste man en je verwacht dan ook wel dat een dak simpelweg tegen een storm bestand zou moeten zijn, dus ook de reparatie, ook gezien de kosten en de zeer korte periode dat zich dit allemaal afspeelt. Wij hebben hier uiteraard flink de balen in maar hebben hier verder geen werk meer van gemaakt omdat wij hier zo’n bittere nasmaak van hadden kregen.
Nu nog geen jaar later hebben wij op verschillende plekken lekkage gehad en hebben deze nog steeds en staat de verbouwing van ons huis stil. Wij zijn ons ervan bewust dat wij hier veel eerder werk van hadden moeten maken.
Gezien de boosheid regelmatig opkomt bij het zien van weer een lekkage en bij elke regenbui het huis te controleren op lekkages waren wij toch weer nieuwsgierig naar de reviews van de Vogel dakdekker.
Na vandaag dus nog eens uit nieuwsgierigheid de reviews van de Vogel gelezen en gezien te hebben viel het ons aardig op dat er toch ook wat andere gedupeerden zijn en willen wij toch ons verhaal kwijt. Dit omdat wij anderen toch voorzichtig willen waarschuwen voor deze vlotte en joviale man.

Sterke punten
nog niet gevonden

Zwakke punten
communicatie

reacties: