Reviews van deze auteur

Oplichterij

Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

Wij zijn opgelicht door deze partij. We hebben ons dak laten bedekken en ze zouden een goot gaan vervangen. Dat laatste hebben ze nooit gedaan, terwijl er wel een betaling voor gedaan is. Partij neemt niet op en reageert niet. We overwegen juridische stappen.
Korte opmerking: het valt mij op dat alle positieve reviews van dezelfde auteur zijn met een andere naam... Dit klopt volgens mij niet helemaal

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Afspraken niet nakomen
Oplichterij

WAARSCHUWING: doe geen zaken met deze mensen

Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

WAARSCHUWING: doe geen zaken met deze onbetrouwbare partij en doe geen aanbetalingen.
Wij hebben ons dak opnieuw laten bedekken en er zou een vervolgafspraak worden gemaakt om de dakgoot te vervangen. Hier een aanbetaling voor gedaan. Tijdens de eerste storm bleek het dak te lekken. Hier zouden ze ook voor terugkomen. Er zijn verschillende afspraken gemaakt waarbij ze niet kwamen opdagen. Uiteindelijk niets meer gehoord. We wachten nog steeds op een reactie. En we willen onze aanbetaling terug. Hele slechte ervaring en erg klantonvriendelijk!

Sterke punten
Geen sterke punten

Zwakke punten
Reageren nergens op. Vragen een aanbetaling en reageren daarna niet meer. Slechte kwaliteit werkzaamheden.

reacties:

Review: Dak verprutst en opgelicht met niet bestaand meerwerk - rechtszaak loopt

Is er in de tussentijd al wat meer bekend over de rechtszaak? Ben hier erg benieuwd naar, omdat ik ook juridische stappen overweeg

Review: Wat een waardeloos bedrijf!!

Beste Christiaan. Zou je met mij contact willen opnemen? Wij hebben eenzelfde soort ervaring met dit bedrijf. En ik ben benieuwd wat de uiteindelijke uitkomst is geweest.