Nieuwste Reviews

Van Griensven Dakonderhoud - Snel en gedegen werk

0

Review:
Prima ervaring met Mike en zijn equipe.
Loodwerk vernieuwd,Nokvorsten vast gezet, Schoorstenen opnieuw gevoegd en geimpregneerd, gaas in dakgoten.

Sterke punten:
Goede prijs/prestatieverhouding

H.J.Nabbe beveelt Van Griensven Dakonderhoud aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vak mensen !

0

Review:
Wij hebben ons platdak volledig laten vervangen door uniek dak, transparante en eerlijke communicatie, vakkundig personeel die echt plezier hebben in hun werk en leveren vakwerk af. Vooraf worden foto's gemaakt van de situatie op het dak en wordt nogmaals alles besproken. Achteraf worden tevens foto's gemaakt van het resultaat en details omtrent de afwerking. Voelt erg vertrouwd en ze hebben er aan mij een vaste klant bij wanneer ik iets aan mijn huis wil laten doen !

Dak & Vastgoedbeheer Nederland - Top dak en service

0

Review:
Dit bedrijf heeft een offerte gemaakt voor het dak van mijn oude gebouw. Zij waren zo eerlijk om aan te geven dat reparatie veel onzekerheden met zich mee zou brengen en dat een nieuw dak de beste optie zou zijn. De offerte vond ik vrij hoog. Dit vond ik een tegenvaller waardoor ik een extern bedrijf een second opinion heb laten doen. Zij vertelde mij exact hetzelfde en gaven aan dat de offerte conform is mits je het goed wil doen. Hierdoor heb ik voor Dak en Vastgoedbedrijf Nederland gekozen. Terwijl zij aan gaven dat het eigenlijk niet de periode was, heb ik er toch voor gekozen om het oude dak te verwijderen. Tot overmaat van ramp begon het toen te regenen. Zij hebben het toen vakkundig waterdicht gemaakt door zeilen en bevestigingen. En uit voorzorg hebben ze de meubels van de dakverdieping naar een andere verdieping geplaatst. Dit alles geheel uit hun eigen zonder dat ik daar om vroeg. Tijdens de afwerking was ik niet tevreden over een bepaalde hoek en heb ik ze toen gevraagd of dit anders kon. Dat was mogelijk zonder dat er extra kosten voor mij als klant waren. Dit vind ik klasse daar er toch nieuw materiaal voor aangeschaft moest worden. Nu heb ik gevraagd voor een offerte van nieuwe dakramen en deze laat zich door de drukte nog even op zich wachten. Maar de samenwerking is goed verlopen.

Sterke punten:
- goede communicatie
- betrouwbaar
- direct
- niet opdringerig

Zwakke punten:
- drukke agenda
- niet de goedkoopste
- af en toe luidruchtig op het dak

Mooing beveelt Dak & Vastgoedbeheer Nederland aan bij vrienden/bekenden

Douma Dakservice - Douma Dakservice dakrenovatie

0

Review:
Bij het installeren van onze zonnepanelen werd geconstateerd dat ons dak niet goed was. De panlatten waren slecht en dus ging de installatie van de zonnepanelen niet door. We moesten snel op zoek naar een dakdekker. Via iemand die datzelfde probleem had gehad zijn wij in contact gekomen met Douma Dakservice. Er werd snel gereageerd en binnen een week was de dakrenovatie naar tevredenheid een feit. Nieuwe panlatten, folie en nieuwe dakpannen. Prettige aardige werkers en prima werk.
Dankzij de snelle goede service van Douma Dakservice kunnen de zonnepanelen nu op een goed dak gelegd worden.

Sterke punten:
Snelle service, komt afspraken na, vriendelijke mensen, goede prijs.

Fam. Bouwman beveelt Douma Dakservice aan bij vrienden/bekenden

Douma Dakservice - daklekkage en vernieuwing shingels

0

Review:
Na controle van de lekkage werd op zeer korte termijn een plan de campagne opgemaakt om het dak te herstellen en de shingels te vernieuwen. Tot in de kleine puntjes ging het vriendelijk personeel flink aan de slag. Prima werk, prima ploeg. En iedere dag werd alles keurig opgeruimd achter gelaten. Bravo. Moeilijkheden met het dak: bel DOUMA!

Sjoerd en Fietje

Sterke punten:
prima planning, snelle offerte, goed teamwork, heel professioneel, Douma houdt zelf alles goed onder controle; goede prijs/kwaliteitsverhouding; eigen toiletvoorziening.

Zwakke punten:
zijn er niet

Dakonderhoud Nederland - slecht

0

Review:
Meerdere malen niet komen opdagen ondanks vele telefonische gesprekken.

Brutale lui, die het werk niet afmaken.

Zwakke punten:
Niet klantvriendelijk
Afspraken niet nakomen
Slechte communicatie

Theuderic beveelt Dakonderhoud Nederland NIET aan bij vrienden/bekenden

Honing & Bos dakwerken - Vakwerk in dakwerk!

0

Review:
Gewoon een team dat zijn afspraken nakomt, super zijn best doet en uitstekende kwaliteit levert. Ben zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking. Aanrader!

Sterke punten:
Duidelijk in afspraken, zeer goed bereikbaar.
Zeer goede (vak)kennis van het werk.
Prettig om mee samen te werken en positief gestemd (geen zeurders zeker niet als het tegenzit).
Denken echt met de klant mee, kunnen aanpassen indien nodig!
Prijs en kwaliteit zijn netjes in balans

Zwakke punten:
Aandacht voor de planning wellicht, maar dat kwam met name doordat ze meer werk hadden en dat zegt ook wel weer iets...…..

Van der Ven beveelt Honing & Bos dakwerken aan bij vrienden/bekenden

Douma Dakservice - dakvernieuwing

0

Review:
Eind september 2019 heeft Douma Dak op mijn woning in Veenendaal nieuwe pannen geplaatst. De aanbesteding/prijsvorming was goed en het vervolgens plaatsen van de pannen verliepen vlot. Daar ben ik erg tevreden over. De medewerkers van Douma Dak zijn vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten:
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel werk.

Zwakke punten:
Het enige minpuntje is, dat ik dhr. Douma soms aan zijn afspraken over bijkomende activiteiten/werkzaamheden moet herinneren. Maar hij maakt het tenslotte wel in orde.

Paul beveelt Douma Dakservice aan bij vrienden/bekenden

Douma Dakservice - Nieuw bitumen dakbedekking

0

Review:
Door Douma dakservice het dak van mijn veranda laten bedekken. Rene Douma is een vriendelijke man en een man van zijn woord. Hij luistert naar wensen en denkt en plant mee. Ook zijn personeel is vriendelijk en beleefd. Het werk wordt keurig netjes uitgevoerd zoals afgesproken. Kortom een snelle en nette service.

Sterke punten:
Snel, betrouwbaar, netjes, vriendelijk.

Zwakke punten:
Rene wil graag alles onder controle houden en is daar erg druk mee.

Steven Mob beveelt Douma Dakservice aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Top vakmannen!

0

Review:
Wij hadden 3 weken geleden met spoed een dakdekker nodig i.v.m. een behoorlijke lekkage. Mannen konden gelijk komen en na controle bleek de lekkage afkomstig te zijn van de schoorsteen waar het lood niet goed zat en er waren dakpannen stuk. Na een filmpje en foto's die ze gemaakt hadden van de lekkage ben ik mij rot geschrokken van de omvang van de lekkage. De mannen hebben alles vakkundig gerepareerd en wij konden met een gerust hart op vakantie! Top gasten!!

Sterke punten:
Vakkundig! En dat is in deze tijd toch wel het belangrijkste want er lopen genoeg kneuzen rond!

Toffe gasten!!

Zwakke punten:
Ik kan er geen één bedenken!

Marion van beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden