• Na aanleiding van slechte ervaringen van eerdere dakdekkers heb ik Douma gebeld.
    in overleg afgesproken eerst de lekkage verhelpen wat snel en prettig is gebeurd.
    Nu wachten op een flinke bui.
    Dan de betaling.

    Sterke punten
    Eerst resultaat dan betaling.
    Prettige mensen zelfs in coronatijd.

    Zwakke punten
    niet

    Door Anoushka op 18 maart 2020 Reageer

  • Een aanrader! Snelle reactie op mijn offerte aanvraag. Keurig werk geleverd voor een nette prijs.

    Door Paul op 17 maart 2020 Reageer

  • Complimenten voor uniekdak! Van eerste gesprek (zelfde dag nog inspectie), duidelijke specificatie tot netjes uitvoeren van de werkzaamheden. Ik ben erg tevreden.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel, heldere afspraken, prima uitvoering.

    Zwakke punten
    Geen zwakt punt, wel aanbeveling; werkzaamheden uiteraard zeer afhankelijk van het weer, voor de klant zou het prettig zijn de dag voor of ‘s morgens op de dag van werkzaamheden even contact te hebben of de werkzaamheden door kunnen gaan of niet

    Door Joost van Leur op 9 maart 2020 Reageer

  • Onze ervaring met uniekdak is erg goed. Wij hadden last van een lekkage van onze uitbouw zijn toen gaan zoeken op internet en een melding gemaakt via de website van uniekdak. Binnen een uur ben ik keurig gebeld en een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Tijdens de inspectie zag glenn dat het dak vol water stond en het probleem was een verstopte regen afvoer van de aanbouw waardoor het water niet kon weglopen en daardoor de lekkage was ontstaan. Deze hebben zij grondig schoongemaakt en de lekkage is niet meer terug gekomen. Hiervoor hebben ze geen kosten voor berekend wat een klasse zeg ! Hier mogen nog vele bedrijven van leren. Echt bedankt heren.

    Sterke punten
    Klasse bedrijf
    Contact direct
    Vriendelijk
    Service

    Door Hans kevers op 3 maart 2020 Reageer

  • Ivm de storm helaas een aantal dakpannen weg gewaaid en had hierdoor lekkage. Hierbij ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dit snel kon herstellen. UniekDak was als 3e op de lijst op de zoekmachine waarmee ik direct contact mee kreeg. Zijn de volgende ochtend gelijk langs geweest om de dakpannen te herstellen. Helaas waren er een aantal pannen gesneuveld door de storm maar de mannen waren hierop voorbereid. Ze hadden een voorraad dakpannen bij zich om dit gelijk op te lossen. Ik ben zeer tevreden met het snelle handelingen en het waren aardige gasten !

    Sterke punten
    Direct bereikbaar en het probleem meteen kunnen oplossen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Martin op 26 februari 2020 Reageer

  • We hadden een vervelende lekkage van de dakkapel. Binnen 24 uur waren Mike en Romano ter plaatse voor de inspectie en constateerden daarnaast ook nog een rottende dakbeschotting. Direct zijn zij aan de slag gegaan en ondanks het weer hebben ze het dak vervangen en zorgen weggenomen. En dat voor een marktconforme prijs. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Keurige gasten, goede vaklui.

    Sterke punten
    snelheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en correctheid

    Zwakke punten
    nvt

    Door wilbert op 26 februari 2020 Reageer

  • We hadden een vervelende lekkage van de dakkapel. Binnen 24 uur waren Mike en Romano ter plaatse voor de inspectie en constateerden daarnaast ook nog een rottende dakbeschotting. Direct zijn zij aan de slag gegaan en ondanks het weer hebben ze het dak vervangen en zorgen weggenomen. En dat voor een marktconforme prijs. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Keurige gasten, goede vaklui.

    Sterke punten
    snelheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en correctheid

    Zwakke punten
    nvt

    Door wilbert op 26 februari 2020 Reageer

  • Keurig te woord gestaan telefonisch toen ik s'avonds laat belde , in het weekend nota bene , maandag ochtend meteen om 08;00 Glenn op de stoep alles bekeken en doorgenomen , contact gezocht ivm lekkage. Goed hersteld, duidelijke offerte, vriendelijke gasten ..niks dan lof !

    Door Nicky Goorden op 25 februari 2020 Reageer

  • Goede ervaringen met dit bedrijf. Lekkage opgespoord door middel van een thermische camera. Daarna het probleem verholpen door Glen.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en proffesioneel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Martijn Lelieveld op 21 februari 2020 Reageer

  • Nadat een andere partij slecht werk heeft geleverd en niet volledig heeft afgemaakt heeft gelukkig uniekdak ons wel goed geholpen het was een hele klus om het weer op orde te brengen maar zij hebben dit keurig opgelost duidelijk kennis van zaken en vakmanschap ook nu met de storm is het goed door de test gekomen wij haden 20 zonnepanelen dieveraf moesten en weer terug geplaatst moesten worden hiervoor hebben zij een ander bedrijf geregeld wat ook zeer goed bevallen is en waardoor de planning tussen beide bedrijven goed ging en op korte termijn ik kan uniekdak aanbevelen en als ik weer een klus heb zal ik zeker uniekdak bellen

    Sterke punten
    Korte termijn
    Schakelen met andere partij voor zonnepanelen

    Zwakke punten
    Offerte digitaale omgeving niet appart bestand op de mail

    Door Sander op 19 februari 2020 Reageer

  • Goede bereikbaarheid en perfecte uitvoering

    Ivm het wegwaaien van het zink van m'n dakkapel op zondag op internet gekeken voor een dakdekker. Uniekdak was de 5e op de lijst die ik heb gebeld maar de eerste die hun belofte 24/7 bereikbaar nakwam en reageerde. Ik kreeg meteen contact . Ivm het weer konden ze alleen een noodvoorziening installeren, maar de volgende dag hebben ze de hele dag besteed om de dakkapel te repareren en vernieuwen. Ze gaven goede uitleg, een duidelijke offerte en foto's voor de verzekeraar.

    Beleefde en vriendelijke gasten die hard werken. Ze hebben perfect werk geleerd en hebben goed gekeken hoe het beste resultaat kon worden bereikt. Ze hebben zelfs nog een andere (goedkopere maar betere) oplossing bedacht.

    Dit bedrijf en zijn werknemers verdienen louter lof voor hun kwaliteit en werkwijze

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Professioneel
    Hard werkend
    Kwaliteit

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 19 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Een dakdekkersbedrijf gebeld. Lek niet gevonden, stellen voor huidige P.V.C. dakbedekking te vervangen door bitumen dakbedekking Offerte laten maken. Vond het wel erg kostbaar. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. Zelfde conclusie als het eerste bedrijf. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Wij hebben een gratis dakinspectie aangevraagd bij uniek dak die konden op korte termijn langs komen ivm een lekkage aan ons dak. Glenn liet zien dat ons dak van 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Wij kregen direct een duidelijke en complete uitleg hierover en na 1 dag hebben wij de offerte al ontvangen. Wij hebben contact opgenomen met glenn op wat voor termijn wij het konden realiseren, gelukkig op korte termijn de werkzaamheden kunnen laten uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Op de dag van de werkzaamheden regende het echt hard en met goed overleg hebben we de werkzaamheden 2 dagen verplaats. er werden al voorbereidingen genomen zodat de werkzaamheden in een dag klaar zouden zijn. Vriendeijke, harde werkers ! Ook alles weer netjes achter gelaten. Heel fijn !

    Door Coraij op 29 januari 2020 Reageer

  • Na een aanvraag te hebben gedaan via een offerte vergelijker, hebben we een afspraakverzoek ontvangen.
    De inspectie verliep goed en naar wens. Na ontvangst van de offerte, vergeleken met de andere ontvangen offertes en uiteindelijk voor deze partij gekozen, voornamelijk door de fijne communicatie en medewerkers.
    Erg blij met het opgeleverde resultaat. Ik heb het in overleg met de eigenaar laten controleren door een onafhankelijke keuringsinstantie en tijdens deze keuring was ook alles top in orde.

    Al met al dus een erg goede ervaring, zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Snelle communicatie
    duidelijke offerte
    fijne mensen om mee te werken
    en een goed resultaat

    Zwakke punten
    drukke agenda...maar voor hen is dat uiteraard geen zwakte. (goed teken)

    Door Peter Visscher op 28 januari 2020 Reageer

  • Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we.
    De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan, maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

    Sterke punten
    Snelle actie, goed overleg.

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen.

    Door Jan op 13 januari 2020 Reageer

  • Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we.
    De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan en maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

    Sterke punten
    Snelle actie, goed overleg.

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen.

    Door Jan op 13 januari 2020 Reageer

  • Lekkage gehad aan ons platte dak tijdens de feestdagen. Direct een aanvraag gedaan online en al snel contact gekregen met een vriendelijke meneer.
    Inmiddels is de lekkage al verholpen en zijn we erg blij met de gang van zaken en gedane werkzaamheden. Chapeau!

    Groeten dhr en mevrouw Mandemakers
    Utrecht

    Sterke punten
    Snelle communicatie
    Goed geprijsd
    Inmiddels al uitgevoerd en opgelost

    Door Mandemakers op 6 januari 2020 Reageer

  • Volgens de nota 10 jaar garantie op het dak, edoch toen ik na 9 jaar contact opnam dat het dak er slecht bij lag, was men niet thuis. Gebeld en diverse e-mails gestuurd maar geen reactie. Men neemt niet eens de moeite om te komen kijken.

    Sterke punten
    Net werk geleverd

    Zwakke punten
    Komen garantieafspraken niet na.

    Door Gezet op 5 januari 2020 Reageer

  • Ik ben erg tevreden over dak & vastgoedbeheer Nederland. Ondanks een enkele mindere referentie hebben de medewerkers van het bedrijf me overtuigd van hun kunnen en vakmanschap.
    Hier ben ik erg content mee. Absoluut geen spijt van, zeer goede resultaten en zal deze mannen absoluut aandragen en aanraden.

    Mijn woning heeft weer een prachtig maar vooral waterdicht dak.

    Sterke punten
    Goed werk, snelle correspondentie, uiterst gespecificeerde offerte.

    Zwakke punten
    Drukke agenda

    Door Petersen op 5 januari 2020 Reageer

  • Onze woningen met platte daken van 13 jaar oud hadden zeker nog geen problemen mogen hebben en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen hebben wij uniekdak bv ingeschakeld om eens een kijkje te komen nemen op ons dak. Nog dezelfde dag kwam Glenn langs, deed een onderzoek maakte beelden van de situatie en legde uit dat het ook bij ons op korte termijn verkeerd zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen die allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.
    Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat? UniekDak bv bellen..... en niet wachten! Glenn en je team, Enorm bedankt!!

    Zwakke punten
    Wat mijn betreft geen!

    Door Petra op 4 januari 2020 Reageer

  • Douma Dakdekkers in Arnhem. Een naam om te onthouden.Heb zelf zeer positieve ervaringen opgedaan. Ma. contact opgenomen, Wo. uitgebreide offerte op mail ontvangen. Do. persoonlijke toelichting op offerte en Vr. met 4 man de klus geklaard, dus in 1 dag!! Snelheid, accuratesse, netheid van werken en enthousiaste medewerkers. Nogmaals Douma Dakdekkers, beloven en waarmaken. Een klasse apart dus een absolute aanrader.

    Sterke punten
    Zie boven

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ton op 3 december 2019 Reageer


VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!