Reviews over Dakdekkers


  Vakkundige oplossing na stormschade - Review over Douma Dakservice

  Vakkundige reparatie na stormschade, zelfs op zaterdag! Hartelijk dank voor de oplossing.

  Sterke punten
  Netjes, vriendelijk, scherpe prijs.

  Net werk - Review over De Vogel Dakdekker

  Dit bedrijf heeft netjes de schoorstenen en lood van de schoorstenen aangepakt Bedankt

  Snelle en vakkundige oplossing na stormschade. - Review over Douma Dakservice

  Stormschade en lekkage in de nok van de woning. Reparatie had haast om erger te voorkomen. Douma heeft deze oplossing heel snel en goed geleverd. Het contact verliep prettig. Ik zou hen zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Snelheid, kwaliteit, prettig contact.

  Zwakke punten
  Niet ervaren.

  Vakmannen - Review over De Vogel Dakdekker

  De heren hebben de lekkage netjes opgelost bij ons zijn zeer blij met het resultaat

  Heel slecht dit :D - Review over De Vogel Dakdekker

  Heel slecht hoor al die zelf likes met 5 sterren wederom amateuristisch dit maar kan er wel om te lachen Het is best triest om op deze manier hoog te willen scoren maar wees gewaarschuwd mensen voor de Vogel oplicht praktijken. Ga niet in zee met deze rare Vogel.

  Sterke punten
  Hoofdpijn

  Zwakke punten
  Nog meer Hoofdpijn

  Kwaliteit - Review over De Vogel Dakdekker

  Dit bedrijf heeft onze lekkage goed opgelost bedankt De vogel dakdekkers B.V

  Bedankt - Review over De Vogel Dakdekker

  Dit bedrijf heeft onze dakkapel voorzien van nieuw bitumen bedankt heren

  Lekkage - Review over De Vogel Dakdekker

  Ze hebben onze lekkage goed opgelost

  Netjes werk gemaakt - Review over De Vogel Dakdekker

  Ze hebben het lood vervangen op onze aanbouw !

  Bitumen - Review over De Vogel Dakdekker

  Ze hebben het bitumen van onze aanbouw vervangen top werk mannen !

  Topwerk - Review over De Vogel Dakdekker

  Net werk geleverd !

  Goede en snelle service - Review over Douma Dakservice

  Ze konden snel komen omdat bij ons met spoed de dakpannen vervangen moesten worden i.v.m. het plaatsen van zonnepanelen die week erna. Hele goede service met fijne vakkundige, hardwerkende mensen! De oude dakpannen werden 's avonds ook weer netjes opgehaald.

  Sterke punten
  Vakkundige medewerkers, klantvriendelijk, goede service.

  Slechte afwerking. - Review over De Vogel Dakdekker

  Peperdure dakdekker... Hij vraagd het viervoudige van wat het normaal kost als je het dan teveel vind zakt ie een kwart maar is nog veel te duur. Mijn dochter moest het platdak renoveren een gepeperde rekening van €6500,- voor een dak van nog geen 20 vierkante meter. Ze moest snel beslissen en heeft toegezegd.... De boeiboard was totaal verrot maar dat hoorde niet bij bij een dakrenovatie...Voor €1100,- ex BTW konden ze dat wel even maken...Vond dat veeeel te veel en heb het er zelf maar opgezet. Materiaal €86,75 inclusief BTW aan trespa plus schroeven. De nokvorst was niet best. dat zagen ze wel van een afstand maar niet dat de boeiboard verrot was. De vorst konden ze wel even herstellen voor €1000,-. Ik zei gelijk dat dat veeel te duur is en ze zakten gelijk met de helft.

  Sterke punten
  Handelen snel

  Zwakke punten
  Ze zijn veeeel te duur en pouchen heel erg.

  Hittewerend dak, - Review over Douma Dakservice

  Beste heer Douma, Het nieuwe witte dak schittert bijna oogverblindend in de zon. Dat is een goed teken. Dan zal het a.s. zomer wel werken als "koeler". We zijn benieuwd. Ons compliment voor uw mensen die de daken gelegd hebben. Zeer deskundig en efficiënt En nog heel gezellig ook. Zou u ze de groeten van ons willen doen ?

  Sterke punten
  Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  NVT.

  snel en zeer net vakwerk - Review over Douma Dakservice

  Zeer snelle respons na aanmelding van de schade. net en goede reparatie verricht. Goede kwaliteit! En zeer sympathiek in communicatie. Ook snelle afhandeling van zaken.

  Sterke punten
  goede service en kwaliteit

  Zwakke punten
  waarschijnlijk door de goede kwaliteit wordt hij veel gevraagd en is het erg druk waardoor het wat lastiger is Douma te kunnen bereiken. eigenlijk een positief zwakpunt :-)

  Netjes - Review over De Vogel Dakdekker

  Netjes werk geleverd bij ons

  Komt afspraken niet altijd na, communicatie moet beter - Review over Douma Dakservice

  Onlangs Douma dak benaderd voor het verwijderen van een zonneboilerpaneel te vervangen door dakpannen. Afspraak gemaakt om een offerte te laten maken. De eerste keer kwam men niet opdagen. Na drie keer bellen zou ik dezelfde dag teruggebeld worden. Ook dat gebeurde niet. Uiteindelijk de dag erna opnieuw gebeld. Men zou binnen een half uur ter plaatse zijn. Na een uur kwam dhr Douma met een collega aan. Er werd gekeken en op een manier die nogal arrogante overkwam verteld dat het beste (een groot) deel van het dak kon worden voorzien van nieuwe dakpannen. Er zou een offerte worden gemaakt. Toen ik vroeg wanneer ik de offerte zou kunnen verwachten was het antwoord �snel�. Toen ik vroeg wat ik met �snel� moest verwachten, een week (hetgeen mij een redelijke termijn leek), was het antwoord opnieuw �snel�. Er werd mij nog een pen in de handen gedrukt en dhr Douma en zijn collega verdwenen weer. Inmiddels zes weken later nog altijd niets gehoord. Schijnbaar is mijn opdracht niet lucratief genoeg. ================================== Update: Zojuist bezoek gehad van dhr. Douma. Hij bood zijn excuses aan voor de gang van zaken. Gaf aan dat het de laatste tijd (mede als gevolg van de koude periode met veel sneeuw) erg druk is geweest. Ik werd gevraagd of ik de review wilde heroverwegen, met name omdat deze dhr Douma en diens team erg had aangegrepen. Nadat ik de excuses aanvaarde en aangaf dat het tenminste netjes was geweest om tussentijds een bericht te geven dat het maken van de offerte langer dan normaal op zich zou laten wachten, gaf dhr Douma aan dat hij streeft naar tevreden klanten en elke dag nog leert. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit van enig zelfreflectief vermogen getuigt, waardoor ik het van mijn kant terecht vind om de review iets te nuanceren.

  Sterke punten
  Staat voor zijn bedrijf. Gedreven.

  Zwakke punten
  Komt afspraken niet altijd na. Communicatie kan beter.

  Keurig - Review over De Vogel Dakdekker

  Dit bedrijf heeft keurig werk geleverd bij ons

  Vriendelijke oplichters - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Pannendak en plat dak laten repareren door DakenVastgoedbeheer..\\r\\nZeer snelle reactie op offerte aanvraag. Kwam niet te duur uit de bus en kregen daarom de klus.\\r\\nKon al vrij snel uitgevoerd worden.\\r\\nFactuur was nog sneller. Volgens mij waren ze nog onderweg toen de eindfactuur in de mail zat.\\r\\nHelaas was er bij eerste flinke regenbui lekkage. Mannen zijn na klacht langs geweest en gingen mey de kitspuit aan de slag. Dit heeft zich een paar keer herhaald. Bij gebrek aan beter op een gegeven moment ook maar witte kit gebruikt.\\r\\nDaarna nog een poging om lood vast te zetten. Al met al lekt het nog steeds. Telefoon wordt niet opgenomen, mail meestal niet beantwoord. Smoesjes over drukte, ziekte enz.\\r\\nOmdat ik geen contact kon krijgen onder andere naam offerte aangevraagd. Zelfde avond nog contact. Dus het kan wel.\\r\\nOndanks alle beloftes niets meer gezien of gehoord.\\r\\nHoezo 15 jaar garantie, voor mij zijn het onbetrouwbare prutser die je vooral niet aan je dak moet laten werken.\\r\\nHelaas heb ik vooraf niet gezocht op reviews. Waarschijnlijk had dat me veel ellende bespaard.

  Sterke punten
  Snelle reactie op offerte aanvraag, vrij snelle uitvoering\\r\\nHelaas vriendelijk in contact

  Zwakke punten
  Prutswerk.\\r\\nNieuw dakleer een beetje onder bestaand zinkwerk geprutst\\r\\nNieuw lood niet diep genoeg aangebracht.\\r\\n\\r\\nZeer moeilijk bereikbaar. \\r\\nKomen afspraken niet na. Houden je aan het lijntje

  Super service - Review over Douma Dakservice

  Komt afspraken na. Heel tevreden !

  Sterke punten
  Vakkundig. Alles volgens goede offerte

  Prima werk! - Review over Douma Dakservice

  De pannen op ons dak en de dakbedekking van garage, carport en balkon waren vanwege ouderdom aan vervanging toe. Dat is door Douma Dak op voortreffelijke wijze uitgevoerd. De dakpannen werden gelijk met die van de buren vervangen. Dat moest op één dag gebeuren vanwege het aangekondigde noodweer. Het was geweldig om te zien hoe dat door een team van 7 mensen op het dak in goede samenwerking lukte. Net voordat de buien losbarstten was het dak dicht. Ook de dakbedekking van de platte daken werd op vakkundige wijze vervangen. Wij hadden een plezierig contact met de medewerkers, zij luisterden goed naar onze wensen en opmerkingen. Ook kwamen de heren Douma en Evers elke dag even langs om te kijken of alles ging zoals van tevoren was afgesproken. Binnen 2,5 week na het eerste contact was de hele klus naar onze volle tevredenheid geklaard.

  Keurig werk, erg flexibel - Review over Douma Dakservice

  Omdat onze dakpannen aan vernieuwing toewaren en we graag isolatie wilden zochten we een goede dakdekker. Aangezien het geen standaard dak is (in de wederopbouw volgens Delftse School gebouwd) was dit geen standaard klus. Een mooie daklijn, dakkapel, diverse dakramen en een gemetselde dakrand. Na enkele telefoontjes kwamen we uit bij Douma. Die heeft ons goed geholpen tegen een scherpe prijs! Toen de klus door het slechte winterweer vertraging opliep, kwamen ze zodra het weer kon met 6 man om het werk zo snel mogelijk af te ronden. Erg fijn!. Er moest veel gezaagd worden omdat oa onze uitbouw schuin tegen de buren is aangebouwd. Maar het ligt er keurig op! En toen het werk af was is alles keurig opgeruimd rondom het huis. Kortom: een aanrader!

  Sterke punten
  Snel, flexibel en scherpe prijs

  Zwakke punten
  Geen

  Loodwerk - Review over De Vogel Dakdekker

  Ze hebben het loodwerk van onze schoorsteen vervangen top mannen !

  Supersnelle spoedreparatie! - Review over Douma Dakservice

  Na de schok van een stormschade en een uur lang rondbellen wie ons zou kunnen helpen, kregen we Douma Dak aan de lijn. Binnen een kwartier waren ze bij ons met hoogwerker! Er werd heel vlot een noodreparatie uitgevoerd, onder barre omstandigheden waarmee ergere schade voorkomen werd. Top gedaan mannen!

  Sterke punten
  Supersnel en meedenken in oplossingen.

  Zwakke punten
  Geen

  Dakgoten - Review over De Vogel Dakdekker

  Ze hebben de dakgoten van mijn woning keurig vervangen