• Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Een dakdekkersbedrijf gebeld. Lek niet gevonden, stellen voor huidige P.V.C. dakbedekking te vervangen door bitumen dakbedekking Offerte laten maken. Vond het wel erg kostbaar. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. Zelfde conclusie als het eerste bedrijf. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

    Sterke punten
    Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 17 februari 2020 Reageer

  • Wij hebben een gratis dakinspectie aangevraagd bij uniek dak die konden op korte termijn langs komen ivm een lekkage aan ons dak. Glenn liet zien dat ons dak van 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Wij kregen direct een duidelijke en complete uitleg hierover en na 1 dag hebben wij de offerte al ontvangen. Wij hebben contact opgenomen met glenn op wat voor termijn wij het konden realiseren, gelukkig op korte termijn de werkzaamheden kunnen laten uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Op de dag van de werkzaamheden regende het echt hard en met goed overleg hebben we de werkzaamheden 2 dagen verplaats. er werden al voorbereidingen genomen zodat de werkzaamheden in een dag klaar zouden zijn. Vriendeijke, harde werkers ! Ook alles weer netjes achter gelaten. Heel fijn !

    Door Coraij op 29 januari 2020 Reageer

  • Na een aanvraag te hebben gedaan via een offerte vergelijker, hebben we een afspraakverzoek ontvangen.
    De inspectie verliep goed en naar wens. Na ontvangst van de offerte, vergeleken met de andere ontvangen offertes en uiteindelijk voor deze partij gekozen, voornamelijk door de fijne communicatie en medewerkers.
    Erg blij met het opgeleverde resultaat. Ik heb het in overleg met de eigenaar laten controleren door een onafhankelijke keuringsinstantie en tijdens deze keuring was ook alles top in orde.

    Al met al dus een erg goede ervaring, zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Snelle communicatie
    duidelijke offerte
    fijne mensen om mee te werken
    en een goed resultaat

    Zwakke punten
    drukke agenda...maar voor hen is dat uiteraard geen zwakte. (goed teken)

    Door Peter Visscher op 28 januari 2020 Reageer

  • Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we.
    De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan, maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

    Sterke punten
    Snelle actie, goed overleg.

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen.

    Door Jan op 13 januari 2020 Reageer

  • Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we.
    De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan en maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

    Sterke punten
    Snelle actie, goed overleg.

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen.

    Door Jan op 13 januari 2020 Reageer

  • Lekkage gehad aan ons platte dak tijdens de feestdagen. Direct een aanvraag gedaan online en al snel contact gekregen met een vriendelijke meneer.
    Inmiddels is de lekkage al verholpen en zijn we erg blij met de gang van zaken en gedane werkzaamheden. Chapeau!

    Groeten dhr en mevrouw Mandemakers
    Utrecht

    Sterke punten
    Snelle communicatie
    Goed geprijsd
    Inmiddels al uitgevoerd en opgelost

    Door Mandemakers op 6 januari 2020 Reageer

  • Volgens de nota 10 jaar garantie op het dak, edoch toen ik na 9 jaar contact opnam dat het dak er slecht bij lag, was men niet thuis. Gebeld en diverse e-mails gestuurd maar geen reactie. Men neemt niet eens de moeite om te komen kijken.

    Sterke punten
    Net werk geleverd

    Zwakke punten
    Komen garantieafspraken niet na.

    Door Gezet op 5 januari 2020 Reageer

  • Ik ben erg tevreden over dak & vastgoedbeheer Nederland. Ondanks een enkele mindere referentie hebben de medewerkers van het bedrijf me overtuigd van hun kunnen en vakmanschap.
    Hier ben ik erg content mee. Absoluut geen spijt van, zeer goede resultaten en zal deze mannen absoluut aandragen en aanraden.

    Mijn woning heeft weer een prachtig maar vooral waterdicht dak.

    Sterke punten
    Goed werk, snelle correspondentie, uiterst gespecificeerde offerte.

    Zwakke punten
    Drukke agenda

    Door Petersen op 5 januari 2020 Reageer

  • Onze woningen met platte daken van 13 jaar oud hadden zeker nog geen problemen mogen hebben en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen hebben wij uniekdak bv ingeschakeld om eens een kijkje te komen nemen op ons dak. Nog dezelfde dag kwam Glenn langs, deed een onderzoek maakte beelden van de situatie en legde uit dat het ook bij ons op korte termijn verkeerd zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen die allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.
    Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat? UniekDak bv bellen..... en niet wachten! Glenn en je team, Enorm bedankt!!

    Zwakke punten
    Wat mijn betreft geen!

    Door Petra op 4 januari 2020 Reageer

  • Douma Dakdekkers in Arnhem. Een naam om te onthouden.Heb zelf zeer positieve ervaringen opgedaan. Ma. contact opgenomen, Wo. uitgebreide offerte op mail ontvangen. Do. persoonlijke toelichting op offerte en Vr. met 4 man de klus geklaard, dus in 1 dag!! Snelheid, accuratesse, netheid van werken en enthousiaste medewerkers. Nogmaals Douma Dakdekkers, beloven en waarmaken. Een klasse apart dus een absolute aanrader.

    Sterke punten
    Zie boven

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ton op 3 december 2019 Reageer

  • Nadat ik heel onbeschoft te woord ben GESTAAN door een van hun werknemers genaamd Brian. Toch maar voor een ander bedrijf gekozen niemand word graag uitgemaakt voor HOER SLET DOM , EN DE REST ZAL IK HIER MAAR NIET BENOEMEN TE SCHANDALIG VOOR WOORDEN GEWOON!!. ZO asociaal!!! ZOnde voor de rest vd werknemers en beschamend voor de baas /eigenaar.Dit soort werknemers bezorgen jullie bedrijf een slechte naam.

    Zwakke punten
    Onbeschofte werknemer.

    Door Patty op 3 december 2019 Reageer

  • Gedeeltelijk dakpannen vernieuwd en vervangen, aansmeren van de nokvorsten. Dakdekkers hebben prima werk geleverd! Een aanrader

    Door R van E op 27 november 2019 Reageer

  • Lekkage op pannendak, mail gestuurd en direct antwoord.
    Afspraak gemaakt, was op korte termijn mogelijk.
    Bij inspectie zijn foto,s gemaakt en overleg wat de oplossing was, de reparatie was direct mogelijk, grote klasse.

    Sterke punten
    Direct antwoord bij mail.
    Snelle reparatie.
    Materialen bij zich.
    Aardige en vakkundige dakdekkers.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Stegenga op 23 november 2019 Reageer

  • Prima ervaring met Mike en zijn equipe.
    Loodwerk vernieuwd,Nokvorsten vast gezet, Schoorstenen opnieuw gevoegd en geimpregneerd, gaas in dakgoten.

    Sterke punten
    Goede prijs/prestatieverhouding

    Door H.J.Nabbe op 21 november 2019 Reageer

  • Wij hebben ons platdak volledig laten vervangen door uniek dak, transparante en eerlijke communicatie, vakkundig personeel die echt plezier hebben in hun werk en leveren vakwerk af. Vooraf worden foto's gemaakt van de situatie op het dak en wordt nogmaals alles besproken. Achteraf worden tevens foto's gemaakt van het resultaat en details omtrent de afwerking. Voelt erg vertrouwd en ze hebben er aan mij een vaste klant bij wanneer ik iets aan mijn huis wil laten doen !

    Door Chris op 13 november 2019 Reageer

  • Dit bedrijf heeft een offerte gemaakt voor het dak van mijn oude gebouw. Zij waren zo eerlijk om aan te geven dat reparatie veel onzekerheden met zich mee zou brengen en dat een nieuw dak de beste optie zou zijn. De offerte vond ik vrij hoog. Dit vond ik een tegenvaller waardoor ik een extern bedrijf een second opinion heb laten doen. Zij vertelde mij exact hetzelfde en gaven aan dat de offerte conform is mits je het goed wil doen. Hierdoor heb ik voor Dak en Vastgoedbedrijf Nederland gekozen. Terwijl zij aan gaven dat het eigenlijk niet de periode was, heb ik er toch voor gekozen om het oude dak te verwijderen. Tot overmaat van ramp begon het toen te regenen. Zij hebben het toen vakkundig waterdicht gemaakt door zeilen en bevestigingen. En uit voorzorg hebben ze de meubels van de dakverdieping naar een andere verdieping geplaatst. Dit alles geheel uit hun eigen zonder dat ik daar om vroeg. Tijdens de afwerking was ik niet tevreden over een bepaalde hoek en heb ik ze toen gevraagd of dit anders kon. Dat was mogelijk zonder dat er extra kosten voor mij als klant waren. Dit vind ik klasse daar er toch nieuw materiaal voor aangeschaft moest worden. Nu heb ik gevraagd voor een offerte van nieuwe dakramen en deze laat zich door de drukte nog even op zich wachten. Maar de samenwerking is goed verlopen.

    Sterke punten
    - goede communicatie
    - betrouwbaar
    - direct
    - niet opdringerig

    Zwakke punten
    - drukke agenda
    - niet de goedkoopste
    - af en toe luidruchtig op het dak

    Door Mooing op 6 november 2019 Reageer

  • Bij het installeren van onze zonnepanelen werd geconstateerd dat ons dak niet goed was. De panlatten waren slecht en dus ging de installatie van de zonnepanelen niet door. We moesten snel op zoek naar een dakdekker. Via iemand die datzelfde probleem had gehad zijn wij in contact gekomen met Douma Dakservice. Er werd snel gereageerd en binnen een week was de dakrenovatie naar tevredenheid een feit. Nieuwe panlatten, folie en nieuwe dakpannen. Prettige aardige werkers en prima werk.
    Dankzij de snelle goede service van Douma Dakservice kunnen de zonnepanelen nu op een goed dak gelegd worden.

    Sterke punten
    Snelle service, komt afspraken na, vriendelijke mensen, goede prijs.

    Door Fam. Bouwman op 5 november 2019 Reageer

  • Na controle van de lekkage werd op zeer korte termijn een plan de campagne opgemaakt om het dak te herstellen en de shingels te vernieuwen. Tot in de kleine puntjes ging het vriendelijk personeel flink aan de slag. Prima werk, prima ploeg. En iedere dag werd alles keurig opgeruimd achter gelaten. Bravo. Moeilijkheden met het dak: bel DOUMA!

    Sjoerd en Fietje

    Sterke punten
    prima planning, snelle offerte, goed teamwork, heel professioneel, Douma houdt zelf alles goed onder controle; goede prijs/kwaliteitsverhouding; eigen toiletvoorziening.

    Zwakke punten
    zijn er niet

    Door Fietje op 23 oktober 2019 Reageer

  • Meerdere malen niet komen opdagen ondanks vele telefonische gesprekken.

    Brutale lui, die het werk niet afmaken.

    Zwakke punten
    Niet klantvriendelijk
    Afspraken niet nakomen
    Slechte communicatie

    Door Theuderic op 23 oktober 2019 Reageer

  • Gewoon een team dat zijn afspraken nakomt, super zijn best doet en uitstekende kwaliteit levert. Ben zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking. Aanrader!

    Sterke punten
    Duidelijk in afspraken, zeer goed bereikbaar.
    Zeer goede (vak)kennis van het werk.
    Prettig om mee samen te werken en positief gestemd (geen zeurders zeker niet als het tegenzit).
    Denken echt met de klant mee, kunnen aanpassen indien nodig!
    Prijs en kwaliteit zijn netjes in balans

    Zwakke punten
    Aandacht voor de planning wellicht, maar dat kwam met name doordat ze meer werk hadden en dat zegt ook wel weer iets.....

    Door Van der Ven op 20 oktober 2019 Reageer

  • Eind september 2019 heeft Douma Dak op mijn woning in Veenendaal nieuwe pannen geplaatst. De aanbesteding/prijsvorming was goed en het vervolgens plaatsen van de pannen verliepen vlot. Daar ben ik erg tevreden over. De medewerkers van Douma Dak zijn vriendelijk en behulpzaam.

    Sterke punten
    Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel werk.

    Zwakke punten
    Het enige minpuntje is, dat ik dhr. Douma soms aan zijn afspraken over bijkomende activiteiten/werkzaamheden moet herinneren. Maar hij maakt het tenslotte wel in orde.

    Door Paul op 18 oktober 2019 Reageer


VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Dakdekkers