• Lekkage op ons platte dak opgelost binnen 1 dag

    Bedankt jongens

    Door Sharon op 25 mei 2020 Reageer

  • Dit bedrijf heeft me netjes geholpen en hebben gezorgd dat het dak weer netjes waterdicht is !

    Top heren

    Door Kees op 25 mei 2020 Reageer

  • Netjes werk geleverd heren als ik weer eens een klus heb zou ik jullie zeker weer bellen !!

    Sterke punten
    Op tijd bij de klus !

    Door Jan op 25 mei 2020 Reageer

  • Afgelopen week ons dak laten renoveren door dit bedrijf.
    Wij hebben erg fijne ervaringen met deze partij en raden dit ook zeker aan.
    Eerlijke en goede prijzen.
    Passende offertes
    Geen verrassingen achteraf.

    Door Pieter op 23 mei 2020 Reageer

  • Icodak heeft werkzaamheden verricht om de overlast van kraaien tegen te gaan. Dit heeft bijna € 1700 gekost en hoe weet ik niet maar we hebben hier blijkbaar, door angstig gemaakt te worden, ja tegen gezegd. Ze maken handig gebruik van het acute probleem dat zich voordeed. We waren er nadien niet gerust op dat de werkzaamheden goed zouden zijn uitgevoerd, dus hebben we een erkende dakwerker het laten nakijken. Deze gaf aan dat het werk slordig was gedaan, er niet de juiste materialen zijn gebruikt, er kapotte dakpannen niet zijn vervangen (dit had tot lekkage geleid), afval op het dak onder de zonnepanelen was achtergelaten, etc..., oftewel niet wat je voor zo'n prijs zou verwachten. En als je hier over belt krijg je geen gehoor en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

    Sterke punten
    snelheid

    Zwakke punten
    duur, onbetrouwbaar en slordig

    Door Wouter op 18 mei 2020 Reageer

  • Icodak heeft werkzaamheden verricht om de overlast van kraaien tegen te gaan. Dit heeft bijna € 1700 gekost en hoe weet ik niet maar we hebben hier blijkbaar, door angstig gemaakt te worden, ja tegen gezegd. Ze maken handig gebruik van het acute probleem dat zich voordeed. We waren er nadien niet gerust op dat de werkzaamheden goed zouden zijn uitgevoerd, dus hebben we een erkende dakwerker het laten nakijken. Deze gaf aan dat het werk slordig was gedaan, er niet de juiste materialen zijn gebruikt, er kapotte dakpannen niet zijn vervangen (dit had tot lekkage geleid), afval op het dak onder de zonnepanelen was achtergelaten, etc..., oftewel niet wat je voor zo'n prijs zou verwachten. En als je hier over belt krijg je geen gehoor en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

    Sterke punten
    snelheid

    Zwakke punten
    duur, onbetrouwbaar en slordig

    Door Wouter op 18 mei 2020 Reageer

  • Icodak heeft werkzaamheden verricht om de overlast van kraaien tegen te gaan. Dit heeft bijna € 1 700 gekost en hoe weet ik niet maar we hebben hier blijkbaar, door angstig gemaakt te worden, ja tegen gezegd. Ze maken handig gebruik van het acute probleem dat zich voordeed. We waren er nadien niet gerust op dat de werkzaamheden goed zouden zijn uitgevoerd, dus hebben we een erkende dakwerker het laten nakijken. Deze gaf aan dat het werk slordig was gedaan, er niet de juiste materialen zijn gebruikt, er kapotte dakpannen niet zijn vervangen (dit had tot lekkage geleid), afval op het dak onder de zonnepanelen was achtergelaten, etc..., oftewel niet wat je voor zo'n prijs zou verwachten. En als je hier over belt krijg je geen gehoor en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

    Sterke punten
    snelheid

    Zwakke punten
    duur, onbetrouwbaar en slordig

    Door Wouter op 18 mei 2020 Reageer

  • Icodak heeft werkzaamheden verricht om de overlast van kraaien tegen te gaan. Dit heeft bijna € 1 700 gekost en hoe weet ik niet maar we hebben hier blijkbaar, door angstig gemaakt te worden, ja tegen gezegd. Ze maken handig gebruik van het acute probleem dat zich voordeed. We waren er nadien niet gerust op dat de werkzaamheden goed zouden zijn uitgevoerd, dus hebben we een erkende dakwerker het laten nakijken. Deze gaf aan dat het werk slordig was gedaan, er niet de juiste materialen zijn gebruikt, er kapotte dakpannen niet zijn vervangen (dit had tot lekkage geleid), afval op het dak onder de zonnepanelen was achtergelaten, etc..., oftewel niet wat je voor zo'n prijs zou verwachten. En als je hier over belt krijg je geen gehoor en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

    Sterke punten
    snelheid

    Zwakke punten
    duur, onbetrouwbaar

    Door Wouter op 18 mei 2020 Reageer

  • Icodak is bij ons geweest voor de overlast van kraaien. Onder druk door ons bang te maken dat de kraaien bijna binnen op zolder zaten hebben we ingestemd met een directe reparatie van bijna € 1 700. Aan de telefoon zei men dat het maar € 450 zou kosten. Blijkbaar gebeurt er iets waardoor we toch hebben besloten om het uit te laten voeren. De 2 mannen gingen direct aan het werk en hebben 2,5 uur werk gehad. Uitkomst geconstateerd door een erkende dakwerker: het is zeer slordig gedaan, ze hebben grijs mortel in de nok in plaats van zwart gebruikt, de dakpannen die vervangen zouden worden zijn niet vervangen (had tot lekkage geleid), afval is onder de zonnepanelen achter gebleven (had tot brand kunnen leiden).etc...
    Wat mij betreft is het een zeer onbetrouwbare partij die veel te hoge kosten rekent voor de werkzaamheden (die ook nog eens niet goed gedaan worden).

    Sterke punten
    snelheid

    Zwakke punten
    slordig, onbetrouwbaar en te duur

    Door Wouter op 18 mei 2020 Reageer

  • Wegens een net aangekochte woning wilden wij weten wat de staat van onze woning is, Hier hebben wij in eerst instantie een bouwtechnische keuring laten uitvoeren maar aangezien zij niet op het dak geweest zijn hadden wij een vermoeden dat zij dit niet goed hebben kunnen controleren, Hierbij opzoek gegaan naar een betrouwbare dakdekker in de buurt ik kwam al snel uniekdak bv tegen met goede recensies, Afspraak was snel gemaakt , Tijdens de inspectie kwamen toch een aantal dingen na voren zoals achterstallig onderhoud hierbij hebben zij beeldmateriaal gemaakt waarop duidelijk te zien was wat er precies aan de hand was. Met deze beelden hebben wij aanspraak kunnen maken op de vorige eigenaar wegens verborgen verbreken, Wij hebben de onderhoud werkzaamheden laten maken door uniekdak bv wat als ervaring zeer prettig was en de werkzaamheden zijn vakkundig hersteld.

    Sterke punten
    Vriendelijk betrouwbaar direct contact

    Zwakke punten
    Geen enkel

    Door Tamara op 18 mei 2020 Reageer

  • Wij hebben ons dak laten vernieuwen door uniekdak bv. De mannen zijn harde werkers. Het werk is netjes uitgevoerd en na oplevering hebben ze alles netjes schoon gemaakt. Meer dan tevreden en de communicatie met glenn over het werk is erg prettig. Al met al beveel ik het bedrijf ook bij andere aan !

    Sterke punten
    ‘ Zeer prettig in de omgang
    ‘ harde werkers
    ‘ werken proper

    Door Hans op 16 mei 2020 Reageer

  • Wij hebben ons dak laten vernieuwen door uniekdak bv. De mannen zijn harde werkers. Het werk is netjes uitgevoerd en na oplevering hebben ze alles netjes schoon gemaakt. Meer dan tevreden en de communicatie met glenn over het werk is erg prettig. Al met al beveel ik het bedrijf ook bij andere aan !

    Sterke punten
    ‘ Zeer prettig in de omgang
    ‘ harde werkers
    ‘ werken proper

    Door Hans op 16 mei 2020 Reageer

  • Top service, Top kwaliteit, Snel, en ook nog scherpe prijzen.
    Na de offerte aanvraag voor renovatie van garagedak online werd direct contact met mij opgenomen, en de situatie volgende dag situatie geschouwd door Douma. Dezelfde dag nog een scherpe offerte in de mail!

    Na akkoord op deze offerte stond het team van Douma meteen de volgende dag paraat om spijkers met koppen te slaan.
    Vriendelijke en kundige monteurs, geen gezeur over meerwerk en kosten of zo. De situatie week enigszins af van de gemaakte afspraken, maar daar doen ze bij Douma niet moeilijk over! Dit wordt gewoon aangepakt door de jongens en is inclusief bij de klus. Ik wist niet dat dit nog bestond!

    Concurrerende prijzen, supersnelle service, kwaliteit dakbedekking en afwerking, en men doet wat er is beloofd, en meer!
    Douma Dakservice: Super bedrijf. Dakwerken? >> dan kies ik Douma Dakservice! Ik ben helemaal tevreden :+1: 10/10!

    Sterke punten
    afspraak = afspraak
    snel
    scherpe prijs
    kwaliteit
    service gericht

    Zwakke punten
    geen gevonden

    Door slibstream op 8 mei 2020 Reageer

  • Uitgebreide inspectie vooraf, heldere uitleg met foto's en een prima offerte . Ons dak is nu vogelvrij verklaard. Fijne werkmannen,. Bedankt mannen.

    Sterke punten
    Prima prijs kwaliteit verhouding

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Coen op 4 mei 2020 Reageer

  • Nadat ik een verkeerde jongen had ingehuurd bleef het garagedak lekken. Vervolgens via Dak & vastgoedbeheer Nederland een dure offerte gekregen en hun de opdracht gegeven. Het leken mij professionele jongen. Het resultaat was dat zowel mijn dak als het dak van de buurman lekt. Ze hebben aangeboden om e.e.a. te herstellen op hun kosten. Dat is het minste lijkt mij. de buurman heeft schade. Vervolgens zijn ze onbereikbaar, nemen de telefoon niet meer op, reageren niet op mails, NIETS! Het was weken droog, nu regent het weer en wederom de gehele garage bij mij en de buurman onder water. Dit loopt nu al sinds eind november 2019! Corona is geen excuus. Ik zit met mijn handen in het haar en voel mij machteloos. Doe geen zaken met dit bedrijf!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    neemt geen contact op, onbereikbaar, prutsers

    Door christiaan op 29 april 2020 Reageer (1 reactie)

  • Nadat ik een verkeerde jongen had ingehuurd bleef het garagedak lekken. Vervolgens via Dak & vastgoedbeheer Nederland een dure offerte gekregen en hun de opdracht gegeven. Het leken mij professionele jongen. Het resultaat was dat zowel mijn dak als het dak van de buurman lekt. Ze hebben aangeboden om e.e.a. te herstellen op hun kosten. Dat is het minste lijkt mij. de buurman heeft schade. Vervolgens zijn ze onbereikbaar, nemen de telefoon niet meer op, reageren niet op mails, NIETS! Het was weken droog, nu regent het weer en wederom de gehele garage bij mij en de buurman onder water. Dit loopt nu al sinds eind november 2019! Corona is geen excuus. Ik zit met mijn handen in het haar en voel mij machteloos. Doe geen zaken met dit bedrijf!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    neemt geen contact op, onbereikbaar, prutsers

    Door christiaan op 29 april 2020 Reageer

  • De jongens stonden snel op de stoep, communiceerden duidelijk en eerlijk en lieten met foto's en video's zien wat er precies moest gebeuren (gigantisch veel vogelnesten onder het dak en oude vogelschroten). Ze hebben dit direct opgepakt en opgelost. Snel, efficiënt en prettig gecommuniceerd. Een aanrader.

    Sterke punten
    Snel, netjes en goede communicatie.

    Door Tsjibbe op 16 april 2020 Reageer

  • Ik heb onder druk van lekkage, een dak reparatie laten uitvoeren op 10 januari 2020 voor het ongelooflijk hoge bedrag van € 2400,-- dat ik contant afgerekend heb.
    Dat was het dringende verzoek aangezien zij dan 9% BTW ??? mochten berekenen wat trouwens niet gespecificeerd op de factuur staat.
    Het was absoluut een vlaag van verstandsverbijstering, die ik zelf nog het minste begrijp.
    Ik heb het bedrijf de onderstaande mail met bewijs van ontvangst op 13 januari 2020 gestuurd, maar geen reactie op gehad.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Heren,
    Afgelopen vrijdag 10 januari 2020 hebben jullie een lekkage verholpen voor het gigantische bedrag van € 2400,--
    Ik heb daar nog steeds een vervelend gevoel over, een gevoel dat toch richting oplichting gaat waar ik met, voor mijzelf onbegrijpelijke reden, in gestonken ben.
    Laat ik het uitleggen: 2 uur werk voor 2 mensen voor dit soort werk is ongeveer € 40,00 per man uur, wat neerkomt op € 160,-- aan arbeidsloon. Lood strip kost €106,-- per 6 meter, zie https://www.dakenlood.nl/ubiflex-standaard-loodvervanger-40-cm-x-6-meter-zw.html
    Het kunstof isolatievelletje zal waarschijnlijk pakweg € 25,-- kosten.
    De kunststof rand coating die op de platte dak rand gesmeerd is (waar dat voor nodig was weet ik nog steeds niet) kan misschien wel € 100,-- kosten wat al veel is. Zie https://www.gamma.nl/assortiment/aquaplan-dakcoating-10-liter/p/B194842
    Ik kom dan op een totaal van € 391,-- excl btw, dat is Incl 21% BTW € 473,11
    Dat is in schril contrast met de berekening en betaling aan jullie van € 2400,--
    Ik kan me niet onttrekken aan het gevoel dat jullie berekening buiten proporties is en geef jullie de kans om dit recht te zetten voor ik stappen ga ondernemen. Ik verwacht minimaal een retourbedrag van € 1500,-- (en dan is € 900,-- nog riant betaald voor 2 uur werk.)
    Icodak heeft gereageerd en beloofd Euro 1000,-- terug te storten maar dan moest ik wel van alle garantie afzien en de klacht verwijderen bij de consumentenbond.
    Ik heb de klacht verwijderd maar geen geld gezien. En mijn dak lekt nog steeds!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbekwaam en bizar duur

    Door Duco op 10 april 2020 Reageer

  • Jammer dat er nog bedrijven zijn die ouderen mensen naar mijn mening oplichten, De vogel gebelt voor een lekkage hij was snel ter plaatse en kon ook al een bedrag noemen zonder te weten wat het probleem was. Hij schreef een offerte die hij ook weer meenam ??? de oudere dame in dit verhaal heeft gezegd dat ze een offerte / factuur nodig had voor de verzekering, de volgende dag werd het dak gemaakt en de betaling moest contant betaald worden een idioot bedrag wat je voor een uurtje werken niet verwacht, dit heb je niet in huis liggen en toen kon er wel gepind worden maar ze kreeg niet het bonnetje ??Voor de factuur moesten we zelf een paar keer contact opnemen nou die kregen we ! Datum verkeerd Geen Btw in procenten maar natte vinger werk en slechte opmaak lijkt mij als je 25 jaar ervaring heb je best wel een kloppend factuur kan maken hier kan de verzekering niets mee begrijpelijk wij kunnen er ook niets mee, En naar mijn mening heeft ze € 1000 te veel betaald.

    Sterke punten
    Snel ter plaatse, vlotte babbel,

    Zwakke punten
    Factuur opmaak, rekenen, uren bijhouden.

    Door Almere op 8 april 2020 Reageer


  • Gebeld voor een gratis dakcontrole voor ons nieuwbouwhuis. Al enige tijd last van kraaien die aan het nestelen zijn. Conclusie van de mannen er lagen geen vogelschroten in. Kosten €1000. Gekozen om contant te betalen dat scheelde dan €100. Het voelde niet goed, maar we hebben er geen verstand van en door de praatjes besloten akkoord te gaan. Mijn man ging pinnen ondertussen had ik wat rond gebeld. Conclusie van de telefoontjes jullie worden opgelicht. Hun kosten voor vogelschroten €60 per meter. Navraag gedaan materiaal €0,60 per meter... er werd ons verteld dat er geen vogelschroten in zaten. Na een belletje naar de man die ons huis heeft gebouwd geconfronteerd met dat deze er wel degelijk in zitten. Toen waren het geen goede volgens hen. De aannemer heeft de duurste die er waren in gezet. En op een leugen betrapt te hebben en het contact betalen voelde het echt niet goed. Ik heb ze verteld te stoppen met de bezigheden. Ze werden erg boos hierop. Ze waren 5 min bezig geweest dus kon er gelukkig gemakkelijk vanaf zonder ze te betalen. Na een kennis gebeld te hebben die in de daken zit wist ik het zeker. Die zei het nog goed te verdienen vinden voor €500. De schroten zit erin dus dat is niet nodig en kan het probleem niet zijn. Alleen onze hoeken hoeven dicht getimmerd te worden. Zo blij dat we ze hebben laten stoppen. Trap er niet in! Ze hebben mooie verhaaltjes en Gaan snel tot werken over. En hebben je zo naar de pinautomaat

    Door Jade op 1 april 2020 Reageer

  • Na aanleiding van slechte ervaringen van eerdere dakdekkers heb ik Douma gebeld.
    in overleg afgesproken eerst de lekkage verhelpen wat snel en prettig is gebeurd.
    Nu wachten op een flinke bui.
    Dan de betaling.

    Sterke punten
    Eerst resultaat dan betaling.
    Prettige mensen zelfs in coronatijd.

    Zwakke punten
    niet

    Door Anoushka op 18 maart 2020 Reageer

  • Een aanrader! Snelle reactie op mijn offerte aanvraag. Keurig werk geleverd voor een nette prijs.

    Door Paul op 17 maart 2020 Reageer

  • Complimenten voor uniekdak! Van eerste gesprek (zelfde dag nog inspectie), duidelijke specificatie tot netjes uitvoeren van de werkzaamheden. Ik ben erg tevreden.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel, heldere afspraken, prima uitvoering.

    Zwakke punten
    Geen zwakt punt, wel aanbeveling; werkzaamheden uiteraard zeer afhankelijk van het weer, voor de klant zou het prettig zijn de dag voor of ‘s morgens op de dag van werkzaamheden even contact te hebben of de werkzaamheden door kunnen gaan of niet

    Door Joost van Leur op 9 maart 2020 Reageer

  • Onze ervaring met uniekdak is erg goed. Wij hadden last van een lekkage van onze uitbouw zijn toen gaan zoeken op internet en een melding gemaakt via de website van uniekdak. Binnen een uur ben ik keurig gebeld en een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Tijdens de inspectie zag glenn dat het dak vol water stond en het probleem was een verstopte regen afvoer van de aanbouw waardoor het water niet kon weglopen en daardoor de lekkage was ontstaan. Deze hebben zij grondig schoongemaakt en de lekkage is niet meer terug gekomen. Hiervoor hebben ze geen kosten voor berekend wat een klasse zeg ! Hier mogen nog vele bedrijven van leren. Echt bedankt heren.

    Sterke punten
    Klasse bedrijf
    Contact direct
    Vriendelijk
    Service

    Door Hans kevers op 3 maart 2020 Reageer

  • Ivm de storm helaas een aantal dakpannen weg gewaaid en had hierdoor lekkage. Hierbij ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dit snel kon herstellen. UniekDak was als 3e op de lijst op de zoekmachine waarmee ik direct contact mee kreeg. Zijn de volgende ochtend gelijk langs geweest om de dakpannen te herstellen. Helaas waren er een aantal pannen gesneuveld door de storm maar de mannen waren hierop voorbereid. Ze hadden een voorraad dakpannen bij zich om dit gelijk op te lossen. Ik ben zeer tevreden met het snelle handelingen en het waren aardige gasten !

    Sterke punten
    Direct bereikbaar en het probleem meteen kunnen oplossen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Martin op 26 februari 2020 Reageer


VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!