Reviews over Dakdekkers


  Goede communicatie, volgens afspraak geleverd! - Review over Douma Dakservice

  Van begin tot eind zijn we perfect geholpen door Douma Dakservice. Het contact liep vlot en geen vraag of verzoek was te gek. Op de dag zelf werd er vlot en met plezier gewerkt, veilig met valbeveiliging. De oude pannen werden snel verwijderd, controle dak, alles werd netjes nagelopen en volgens afspraak opgeleverd. Top team, zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Snelle en directe communicatie. Scherpe prijs. Veilig werken. Recht door zee.

  Zwakke punten
  Geen, niet ervaren.

  Dak lekt nog steeds - Review over IcoDak

  Na ruim een jaar op zoek geweest naar een dakdekker kwam ik in contact met Icodak. Ze kwamen behoorlijk snel naar me toe en gingen direct aan het werk. Na 4 uur op het dak zitten waren ze klaar en vroegen ruim 1600 euro voor de werkzaamheden. Nu regent het weer en hoor ik weer die lek in mijn schoorsteen. Kortom, ze hebben veel geld gevraagd voor prutswerk. Ik heb ze geprobeerd te bellen, maar hun telefoon doet het niet en de website is ook weg. Ik ga hier mijn consumentenrechtsbijstand op zetten. Ik hoop dat ze wat kunnen doen.

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Zwaarprutswerk leveren.

  Goed gedaan! - Review over Douma Dakservice

  Aanvraag gedaan voor een gratis dakinspectie, afspraak gemaakt. Waren ze in 1e instantie de afspraak vergeten. (kan gebeuren, we zijn tenslotte allemaal mensen) dan maar een nieuwe afspraak gemaakt. Overigens wel super vriendelijk en net personeel. Komen ze nu wel netjes en op tijd volgens afspraak met een grote (moderne) kraan. Ben hiermee ook zelf mee omhoog geweest om zelf ook te kunnen zien hoe het dak en de dakbedekking erbij lag. Dit vond ik een groot plus punt. Vervolgens kregen we na 3 weken een offerte, Zou eigenlijk binnen 2 weken binnen zijn. (Zullen het wellicht druk hebben gehad) akkoord gegeven en een afspraak gemaakt. Stond het personeel tot onze verbazing bijna een week eerder voor de deur. Ze hadden een gaatje tussendoor en het was goed weer. Binnen een dag de nieuwe dakpannen geplaatst en het dak van de garage (nieuw houtwerk + nieuw dakleer) ook binnen no-time gerealiseerd. Ook het dakleer op de dakkapel was zo klaar. VAKWERK! Chapeau, en een dikke pluim voor de jongens. Na der hand is de eigenaar zelf nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken en om ons nog van wat advies te voorzien.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel Vakspecialisten

  Zwakke punten
  Voortraject duurde wat lang.

  Top service - Review over Douma Dakservice

  Na een gratis dakinspectie is een deel van de het dak vernieuwd. Zeer tevreden met het contact en de uitgevoerde werkzaamheden.

  Sterke punten
  Communicatie Professioneel

  Top service! - Review over Douma Dakservice

  Na een gratis inspectie door Douma geconcludeerd dat het dak aan vervanging toe is. We zijn snel geholpen, het personeel was uitermate vriendelijk en deskundig en zijn geheel ontzorgd. Wij raden Douma aan!

  Sterke punten
  Vriendelijk, deskundig, snel

  Dak reparatie - Review over Douma Dakservice

  Vrijdagavond 04-06-2021 bliksem inslag op de sierschoorsteen, dakpannen kapot. Zaterdagmorgen gebeld vanuit ons vakantieadres, het bedrijf was toevallig in Zevenaar binnen het uur waren ze met de hoogwerker om het dak te herstellen. Het contact verliep prettig.

  TOP bedrijf goede en duidelijke communicatie en service - Review over Douma Dakservice

  De heer Douma heeft een plat (gezamenlijk) dak met de buren super gerepareerd. Er werd tevens een vergaarbak met de hand gemaakt geplaatst zodat het hemel water goed af kan voeren zodat er geen problemen meer ontstaan. De vergaarbak moest ietwat aangepast maar echt SUPER gedaan. Communicatie verliep top, duidelijke taal, korte lijnen. Dik tevreden!!!

  Sterke punten
  Vakwerk

  Zwakke punten
  Heb er geen kunnen ontdekken

  zeer deskundige/hardwerkende vriendelijke mensen - Review over Uniek Dak B.V.

  Super bedrijf van offerte tot aan de als en contact met administratie alles even vriendelijk/behulpzaam,zeer professioneel ,lood om schoorsteen vernieuwd en dakkapel nieuw dak en ook lood vervangen, ziet er weer super uit, zeer vriendelijke mensenwerken hard door ,alles aan het eind ook keurig opgeruimd!blijf voor dakklussen alleen dit bedrijf vragen!

  Sterke punten
  snelle duidelijke offerte ,je komt niet voor. verassingen te staan, werken erg netjes, duidelijk voor en na foto s

  Zwakke punten
  geen

  Snelle, goede service - Review over Douma Dakservice

  Kapotte dakpan op de nok van ons huis, Douma gebeld en binnen de kortste tijd waren ze er met een professionele kraan en team (inclusief de bijzonder vriendelijke eigenaar) en hebben zonder problemen de kapotte pan vervangen. Super service en erg vriendelijk, een aanrader!

  Sterke punten
  Snel en professioneel

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig snelle en goede service - Review over Douma Dakservice

  Vandaag met Douma gebeld en dezelfde middag stond er al een kraanwagen voor de deur om de weggegleden nokpannen weer vast te zetten. Je zult danken: zo'n kraanwagen, dat zal wel duur zijn. Misschien wel, maar het is half zo duur als een dakdekker die een steiger wil opzetten om het karwei te klaren (en uiteindelijk helemaal niet kwam). Ik was dus aangenaam verrast: door de snelheid en door de prijs. Bovendien werden er nog andere pannen goedgelegd en twee stukken lood weer bevestigd. Douma is een topbedrijf!

  Sterke punten
  Snelle en goede service met het modernste materiaal.

  Vakwerk, goede prijs, vriendelijke mensen - Review over Douma Dakservice

  Prima ervaring met Douma. Kan ik van harte aanbevelen. Ondanks een klein misverstand in het maken van de afspraak (wegens de enorm drukte momenteel) is keurig werk geleverd met garantie, tegen een goede prijs en met erg vriendelijke monteurs met kennis van zaken.

  Kwaliteitswerk - Review over Douma Dakservice

  Van begin tot eind was het een feestje om dit projekt met Douma dak te doen. Het dak van ons historisch pand lekte een stuk meer dan wij bij de koop ingeschat hadden. We hadden er alle belang bij dit op korte termijn op te lossen. En dan kan je blijkbaar nergens beter terecht dan bij Douma Dak want die weten van doorpakken, van begin tot eind. De offerte was zoals beloofd binnen een week na het bezoek binnen en erg compleet. Ook in het vergunningstraject heeft Douma goede ondersteuning geboden. Uitvoering was vlot en kundig en met extreem weinig overlast. Aan het einde van elke dag werd netjes alles opgeruimd en de boel aangeveegd. Kortom: Aanrader!

  Sterke punten
  Snelheid, doorpakken, net werken.

  Zwakke punten
  Geen.

  Wat is het rustig - Review over IcoDak

  Weet iemand of dit bedrijf is aangepakt ofzo, het is tot en met 7 maart 2021 de ene klacht na de andere en nu wel heel stil.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Zeer tevreden - Review over Uniek Dak B.V.

  Na aanvraag, snel reactie en offerte ontvangen, de werkzaamheden zijn binnen 2 weken verricht. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie prettig met kantoor en medewerker. Heldere uitleg gekregen Ook na voltooiing van de werkzaamheden een telefoontje ontvangen om te informeren of alles naar wens was. Professioneel bedrijf!

  Sterke punten
  Vakkundig en snel

  niks meer dan lof voor dit bedrijf! - Review over Uniek Dak B.V.

  Wij zijn erg tevreden over uniekdak bv zij hebben bij ons de dakpannen vervangen met isolatie. het werk is vakkundig uitgevoerd en het ziet er weer super strak uit! ook is de omgang erg prettig met het personeel en zij hebben na afloop van de werkzaamheden flink schoon gemaakt rondom de woning ( Zoals het hoort! ) ook voor extra werkzaamheden ( service ) hebben ze bij ons mee genomen ( Loodwerk schoorsteen flappen ) echt niets meer dan lof voor dit bedrijf!

  Sterke punten
  Leveren vakkundig werk Personeel is prettig in de omgang Communicatie met kantoor erg prettig ( Maureen )

  Zwakke punten
  Geen enkel!

  Slechte afspraak - Review over Uniek Dak B.V.

  Snel een afspraak gemaakt bij Uniek Dak voor dak werkzaamheden en offerte, deze afspraak werd al snel verplaatst wegens dat het regende en er werkzaamheden elders waren. Geen probleem toch, gewoon even nieuwe afspraak maken. Zo gezegd zo gedaan, maar helaas ook deze afspraak werd verzet wegens hevige regenbuien!? tja, dat heb je nu eenmaal in Nederland, weer nieuwe afspraak maken. Ook deze afspraak werd afgezegd wegens gevallen sneeuw in!?!? wtf dat valt bij mij dan toch ook daarom wil ik toch een fucking afspraak maken!! Dit keer hebben we geen nieuwe afspraak gemaakt, als het in 3 keer niet lukt dan geloven wij er ook niet in! Uniek Dak? geen flauw benul hoe hun werken, afspraken nakomen lukt ze in ieder geval niet.

  Sterke punten
  Niet nakomen van afspraken

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken

  Keurige firma - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Erg nette firma. Duidelijke aanbieding ontvangen. Spoedige actie m.b.t. Onze lekkage en keurig verholpen. Onze dank is groot.

  Sterke punten
  Keurig, kwalitatief, snel.

  Uitstekend! - Review over Uniek Dak B.V.

  Goed en eerlijk advies. Duidelijke offerte waarop ook de materialen (en gebruikte merken) genoemd worden. Waren zeker niet 'op zoek' naar extra werkzaamheden. Vakkundig werk geleverd in zeer kort tijdsbestek. Absoluut de lovende recensies waardig!

  Sterke punten
  Communicatie Snelheid Deskundigheid Transparantie

  Zwakke punten
  geen

  Super service - Review over De Vogel Dakdekker

  De klus netjes afgerond bij ons

  Lekkage goed en snel verholpen - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Bedankt voor de goede service!

  Erg fijne samenwerking - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Wij hebben onze woning laten inspecteren en aan de hand van dat rapport een bedrijf gezocht om het een en ander te doen aan het dak. Inmiddels is alles netjes gemaakt en afgerond, zijn wij voorzien van een nieuw en zeer belangrijk, lekvrij, dak! Wij vinden het een erg fijne firma met snelle en korte lijntjes. Wat ons betreft zeker een aanrader

  Sterke punten
  Snelle duidelijke communicatie, nette medewerkers, zeer goed en net resultaat.

  Realiseer het toch nog ondanks grootte - Review over Douma Dakservice

  Vanwege tweede klus weer met Douma in contact na de prima ervaring van paar jaar geleden. Uit veel blijkt dat Douma gegroeid is als bedrijf. Uiteindelijk lukt het nog steeds met kunst en vliegwerk weer afspraken na te komen en mooi staaltje vakwerk af te leveren. Douma weet medewerkers voor zich te binden en klanten tevreden te stellen.

  Sterke punten
  Snel reageren. Duidelijkheid over wat kan Menselijke maat als ware het een kleine zelfstandige

  Zwakke punten
  Medewerkers zijn loyaal maar kennen niet altijd zelfde urgentie die baas uitdraagt. Maar daar is prima over te spreken met hen en geeft charme als bij een “ kleine zelfstandige “.

  Goede service en resultaat! - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Wij hebben ons dat laten renoveren door deze firma. Erg tevreden over het resultaat en de goede duidelijke communicatie. Je kan wel merken dat dit bedrijf geleerd heeft van het verleden en een nieuw goed team aangetrokken heeft dat dit uitstekend heeft opgepakt en verbeterd! Wij raden Dak & Vastgoedbeheer zeker aan.

  Sterke punten
  Goede duidelijke communicatie, snelle offerte en Goed resultaat.

  Zwakke punten
  Op dit moment hebben wij geen zwakke punten. Ik heb begrepen dat er in het verleden diverse medewerkers gewerkt hebben die het niet zo nauw namen met communicatie ed, en dat is naar ons idee ontzettend goed opgepakt en hersteld/verbeterd door een nieuw team.

  Goed werk geleverd - Review over De Vogel Dakdekker

  Hebben onze lekkage op de juiste en goede manier opgelost

  Net bedrijf. - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Erg fijne samenwerking gehad met deze firma. Ze hebben een net resultaat achter gelaten en zich perfect aan de gemaakte afspraken gehouden. Zeker aan te raden.