Reviews over Dakdekkers


  review van een tevreden klant - Review over Douma Dakservice

  offerte gevraagd voor vernieuwen dakbedekking van schuurdak en carport; per omgaande ontvangen met duidelijke en zeer precies omschreven werkzaamheden voor een concurrerende prijs; snelle aanvang van de werkzaamheden na akkoord geven (heel fijn vanwege lekkage); zowel het sloopwerk als het nieuw werk zeer keurig uitgevoerd en alles netjes opgeruimd; vakbekwame èn vriendelijke medewerkers die trots het eindresultaat met de opdrachtgever nalopen; kortom, iedereen uitermate tevreden.

  Sterke punten
  Snelle service, keurig werk, goede prijs/kwaliteit verhouding

  Zwakke punten
  -

  Prima werk - Review over Chris Bruil Dakdekker

  Met 3 buren hebben wij onlangs het dak vernieuwd door Chris en zijn teamgenoten. E.e.a. is naar volle tevredenheid uitgevoerd door dakbedekkers, die bovendien aardig en beleefd zijn. Chris is bereid om je met raad en daad ter zijde te staan.

  zeer tevreden - Review over Douma Dakservice

  Ik ben zeer tevreden over Douma Dak BV : goede, snelle en betrokken service, scherpe prijs en goed werk bij het vervangen van dakpannen, Hr Douma gaat voor kwaliteit en ziet zelf toe op leveren van goed werk .

  Sterke punten
  klantvriendelijkheid en kwaliteit

  service zoals je het verwacht - Review over De Vogel Dakdekker

  Na een storm was bij de nok van ons huis een pan losgewaaid, hierdoor liep er water onder de pannen. Omdat ik dit zelf niet kon repareren (hoogtevrees) heb ik op internet gezocht naar een dakdekker in de buurt van Berlicum. Zo kwam ik op uit bij De vogel dakdekker uit Gebeld en direct te woord gestaan. Met Gerrit een afspraak gemaakt dat hij mij die avond om 19:00 uur terug zou bellen. Wat ik fijn vond was dat hij stipt op tijd terugbelde. Afgesproken dat hij direct de volgende dag, na zijn al geplande werkzaamheden, bij ons langs zou komen om de dakpan goed te leggen. Dakbeheer Zuid was ook nu weer keurig op tijd en hebben de werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd. Bij toekomstige dakdekkers werkzaamheden zal ik dan ook zeker met De vogel dakdekkers Contact opnemen

  Sterke punten
  Ze hebben gedaan wat ze moeten doen

  Topgasten - Review over Uniek Dak B.V.

  Na een fikse lekkage in de woonkamer is Glenn een lekdetectie komen doen. Hij neemt hiervoor de tijd, kijkt goed en informeert je helder. Vrijblijvend een offerte ontvangen daarna. We schrokken wel even van het bedrag, maar het gevoel bij Glenn was zo goed dat we hem hebben gevraagd het op te lossen. Stond keurig met Jan voor de deur om de klus te klaren. Goede gasten. Laten je mee kijken en beantwoorden keurig al je vragen en nemen zorgen weg. Keurig gemaakt. Blij dat we voor Glenn hebben gekozen! Aanrader om voor deze jongens te kiezen i.p.v. andere (goedkopere) cowboys die de klus wel even klaren.

  Sterke punten
  Transparant, helder en geduldig.

  Zwakke punten
  Ik vond de prijs stevig, maar eerlijk is eerlijk, kwaliteit kost geld.

  Snelle service - Review over Douma Dakservice

  Gebeld i.v.m.lekkage van het dak van dakkapel. Op maandag gebeld en op woensdag zat er al een nieuw bitumen dakbedekking op. Zeer snelle service, netjes gewerkt.

  Sterke punten
  Reageert snel

  Dak herstel - Review over Douma Dakservice

  Douma houdt zich aan de afspraken, snel in offerte en start van werk. Dhr Douma is betrokken bij de uit te voeren werkzaamheden en komt dagelijks naar de vorderingen kijken/bespreken. Goede werknemers en tevreden over het resultaat, mooi pannen dak aangebracht met isolatie.

  Sterke punten
  Werkzaamheden zonder onderbrekingen uitgevoerd, dagelijks contact.

  Zwakke punten
  Geen toilet geplaatst buiten.

  Slecht - Review over IcoDak

  Deze mensen komen nooit hun afspraken na

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Deze mensen komen geen afspraken na

  Lastig gevallen worden - Review over IcoDak

  Ik had mijn vorige review ook elders geplaatst. Dit was een dag na hun bezoek. Tijdens hun werkzaamheden (5 minuten bezig) had ik wat mensen gebeld met name onze aannemer, om navraag te doen over het dak. Toen kwam ik er gelukkig op tijd achter dat ze de boel aan het belazeren waren. Mijn vriend was onderweg naar de pinautomaat voor ze. Ik heb ze verteld te stoppen, omdat ik er geen vertrouwen in had na ze al snel op meerdere leugens te betrappen. Ze werden boos maar pakte hun spullen en vertrokken. De volgende dag dus reviews geplaatst om andere te behoeden voor hun praktijken. Ze wisten aan de hand van mijn verhaal gelijk dat het van mij kwam en ik kreeg binnen enkele minuten berichtjes met grof taalgebruik. Er werd niet nadrukkelijk gedreigd, maar het kwam erg dreigend over dat ik de reviews moest verwijderen. Ik was bang hij anders schade zou toebrengen aan onze auto’s of huis, dus heb mijn review op een andere site direct verwijderd. Toen ik hem dat vertelde en hij zag het liet hij me pas met rust. Op deze site had hij mij review overigens niet gezien en heb ik dus laten staan.

  wie doet mee met rechtszaak - Review over IcoDak

  Natuurlijk niet altijd alles op een bedrijf neerleggen want we zijn er ook altijd nog zelf bij, zo was het ook bij ons maar wij zijn wel belazerd door dit bedrijf. Begin april nieuw dak gelegd voor veel teveel geld en nu (oktober) nog steeds bezig met hun om de lekkage die volgde dicht te krijgen. Vele telefoontjes en vele niet opgevolgd. De keren dat ze wel kwamen, zijn nog ruim op 1 hand te tellen, veel prutswerk en nog steeds vette lekkage. Wij zijn van plan een rechtszaak aan te spannen en vragen ons af of andere benadeelden zich hierbij willen aansluiten. Doel is om ons geld terug te krijgen en dan een goede dakdekker alles te laten herstellen. Plaats maar een antwoord op deze review en dan kom ik bij u terug.

  Sterke punten
  Afspraken niet nakomen en een goed product te leveren. Ze zijn een schande voor de goede dakdekkers.

  Zwakke punten
  Ach dat is teveel om op te noemen.

  Waardeloze prutsers en oplichters - Review over IcoDak

  Heb via een bemiddelingsbureau ICODAK op mijn dak gekregen voor 2 reparaties. Het zijn oplichter die ruim 2000 euro rekenen voor 2 niet uitgevoerde reparaties die nog steeds niet verholpen zijn. Als ik op deze site de overige reviews lees kan ik me de moeite besparen om contact met ze te zoeken. Sterren geef ik ze niet omdat ik geen negatieve sterren kan invullen en 1 ster is veels te veel.

  Sterke punten
  Dat ze zich hebben ingewerkt om bij een bemiddelingsbureau ingeschreven te worden. Ze zouden inmiddels toch wel een enorm slechte reputatie moeten hebben.

  Zwakke punten
  Veel geld vragen en er niets voor leveren.

  Gewoon goed - Review over Uniek Dak B.V.

  Gewoon goed. Erg goed zelfs. Foto's voor en na, tussendoor op de hoogte gehouden worden en men heeft duidelijk plezier in hun werk. Dak renovatie is meer dan naar tevredenheid opgelost!

  Sterke punten
  * Snelheid van inspectie tot uitvoeren, afspraak was snel gemaakt. * Foto's, voor en na de renovatie, * Uitleg over de gebruikte materialen, * 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

  Zwakke punten
  Zoals iemand hier ook al aanhaalde; de keuze van muziek. ;-)

  Rechtszaak gewonnen maar betalen ho maar! - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Gehele renovatie pannendak laten uitvoeren, tevens dakkapel laten verwijderen waar uiteindelijk de lekkage vandaan kwam. (Rekening €10.000). Verwijderen ging met grof geweld, overal glas! De afgesproken dakramen gingen niet door, ze hadden verkeerd gemeten en heb nu hele kleine. Het dak bleek na verwijdering dakkapel en nieuwe stuk dak aanbrengen door te hangen. Uiteindelijk een onafhankelijk expertise bedrijf laten kijken. De heer van Hassel kwam niet opdagen. Niet alleen het betreffende stuk dak bleek inferieur uitgevoerd, maar het hele dak was onder de maat. Er moest een gehele nieuwe renovatie uitgevoerd worden, dat kostte mij wederom €10.000. De rechtszaak tegen dak en vastgoedbeheer Nederland is door mij gewonnen, JvH is veroordeeld tot €8000 Aan mij te betalen. Afgesproken is dat dat in termijnen ging. Helaas heeft hij na enkele termijnen niet meer betaald. Ik moet steeds de deurwaarder op hem afsturen, maar zelfs dan betaalt hij niet. Ik voel me echt opgelicht, ben zelf ook een ZZP’er met een matig inkomen. Voor mij is dit bedrag substantieel. Advies: mensen, dit bedrijf is louche.

  Sterke punten
  Komen heel communicatief over.

  Zwakke punten
  Komen pas om10 uur of later opdagen, en zijn vroeg weg. Wilde al snel de betalingen hebben, ook de laatste heel snel, terwijl ik nog wilde inspecteren. Kreeg onaangename mails over ‘wanbetaling’.

  dit lees ik dit weekend voor het eerst - Review over DakExpres

  dit lees ik pas dit weekend ik heb geen connectie met vergeliik dakdekkers

  K*t bedrijf. - Review over IcoDak

  Oplichters. Kort gezegd. Nooit in zee met hun te gaan. Nooit. Ik belde ze voor spoed reparatie. Ze waren enige die konden meteen komen ( nu snap ik wel waarom). De lekkage was rond cv keten afvoer pijp. Ze gingen de dak op en ze " hebben gezien " wat probleem was. Ik zou 6 meter lang van bovenste gedeelde van de dak repareren. Prijs. 1500 € cash. Na gesprek hoe en wat konden ze ook maar 1 meter fixen en dat zou ook voldoende zijn. Ging accord. 400 €. Ook cash. Ze hebben met 30 minuten gedaan en mij verzekeren dat lekkage is verholpen. Wat denk je .Na 2 dagen later en eerste regen hetzelfde probleem. Bellen en vragen of ze komen hun werk doen geen antwoord geen bericht. Gewone oplichters.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Ze kunnen of willen hun werk doen. Enige wat ze willen is snel geld verdienen met reparaties die niet nodig zijn en weg. Je ziet ze nooit meer.

  Het dak is de top van je huis en die verdient ook een "top" dakdekker. - Review over Uniek Dak B.V.

  De mannen van Uniekdak zijn meer dan 100% vakmensen die hun werk met ongelooflijk veel plezier doen, hard werken en er ook apetrots op (mogen) zijn. Het dak ligt er weer fantastisch mooi bij. Een behoorlijke tegenslag op de eerste dag werd moeiteloos opgelost! Ze hebben ook alles tot de laatste snipper opgeruimd en zelfs de schuur gedweild! Ze zijn hun geld meer dan waard. Absoluut aan te bevelen!

  Sterke punten
  Vriendelijk, uiterst beleefd, echte vakmensen en trots op hun werk!

  Zwakke punten
  Er schiet mij er maar een te binnen en dat is de muziekkeuze tijdens het werk! (haha)

  GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE 1E KLAS OPLICHTERS - Review over IcoDak

  Wat een K*T bedrijf! Mijn ervaring is deze. Begin juni had ik lekkage bij mijn dakkoepel. Notabene op zaterdag, dan kijk je als de drommel op internet wie er langs kunnen komen en dan ga je niet uitgebreid de ellendige reviews lezen. Bedroevend achteraf als je op google leest dat je als bedrijf jezelf zo presenteert met een mooie website en er vervolgens gewoon een rotzooitje van maakt. Ook zag ik op internet dat ze nergens bij zijn aangesloten als het gaat om hun eigen beroepsgroep en de geschillencommissie. Even los daarvan, ze kwamen langs, keken wat de schade was, zeiden dat het 600 euro was en dat ze het meteen konden maken. Nog geen 2 tellen later, ach wat een pech op mijn adres, ze hadden geen gas meer voor hun brander dus konden ze ook niet verder. Dus gingen ze een dealer zoeken voor gas. Niet gek veel later kwamen ze terug. Mr, mr heeft u doeken? vraagt die monteur. Doeken? vraag ik.... dat moeten jullie hebben, zei ik! Anders kunnen we niets doen, kreeg ik als antwoord. Snap je dit nou, moet ik die eikels nog uitleggen dat je het ook droog kan maken met die brander? Ze hebben het uiteindelijk wel gerepareerd maar vraag dus niet hoe. Twee weken later begon de lekkage opnieuw, 15 jaar garantie stond er op hun factuur, dus meteen maar weer gaan bellen. Ze konden niet meteen komen pas na 5 dagen. Na wat aandringen en druk uitgeoefend te hebben kwamen ze toch iets eerder. Deze afspraak werd weer afgezegd i.v.m. autopech. Weer een nieuwe afspraak ingepland. Ook werd deze weer verschoven wegens tijdgebrek. Na veel bellen en druk uitoefenen kwamen ze wel, ik had telefonisch al aangegeven dat ik de media ging opzoeken en ja.... dan schijnt het opeens te helpen kennelijk. Deze reparatie heeft het ook niet lang uitgehouden, want afgelopen weekend 5 en 6/9 kwamen er grote bakken hemelwater naar beneden en was de boel weer zeiknat. Ik ga ze niet meer bellen en die 15 jaar garantie die ze geven en maar moeilijk nakomen is ook de consument lekker naaien . Ik hoop dat ik deze gangsters nooit meer op mijn pad ga tegenkomen, want zie ik ze wel dan je weet van te voren al waar dit op uit gaat draaien. Middels een erkende dakdekker ingehuurd die geregistreerd staat in hun eigen beroepsgroep en aangesloten is bij de geschillencommissie. Dus neem dit mee: 1: tel ondanks de stress eerst even tot 10 en kijk op google naar een erkende/geregistreerde dakdekker. 2: Dakdekker moet geregistreerd staan bij eigen beroepsgroep en 3: aangesloten zijn bij de geschillencommissie, 4: ga niet in zee met malafide dakdekkers die hun eigen beroepsgroep daarmee onderuit halen.

  Sterke punten
  verdient dit bedrijf TOTAAL niet.

  Zwakke punten
  Het zijn alleen maar hele zwakke punten. Deze mislukte dakdekkers moeten eigenlijk vervolgd worden door justitie wegens oplichterij, maar ze weten het elke keer zo te verdoezelen dat ze toch een mislukte reparatie weer deels weten te maken, je vriendelijk te woord te staan door de telefoon maar uiteindelijk met veel ge-oh toch lang laten wachten. En dan 15 jaar garantie geven op een paar stroken bitumen wat gewoon klungelig wordt aangelegd.

  Professioneel, snel & kundig - Review over Douma Dakservice

  Zoals zoveel reviewers hier, de combinatie 'ons dak' versus een dakdekkersbedrijf heeft nooit onder een gelukkig gesternte plaatsgevonden.. Hoeveel keer wij in het verleden niet zwaar teleurgesteld werden door het gilde dakdekkers: eerlijk, dat is niet op een hand te tellen. Dit keer, bij een volledige vernieuwing van ons bitumen dak, hebben we het op een andere manier aangepakt. Drie offertes opgevraagd bij verschillende dakdekkersbedrijven, waar Douma Dakservice er in het begin al uitsprong vanwege de professioneel en gedetailleerd opgestelde kostenposten. Zo werd daarin b.v. duidelijk welk materiaal zij zouden gebruiken en kon ik daardoor contact opnemen met de betreffende leverancier over de keuze van het te gebruiken bituum. Ook de scherpe prijs bleek t.o.v. de andere twee bedrijven opvallend. Wat ook positief opviel was de snelle doorlooptijd tussen het uitbrengen van de offerte en de aanvang van de daadwerkelijk werkzaamheden. Was in aanvang al een professionele insteek te bespeuren, die aanpak heeft zich gedurende het gehele proces doorgezet. De dakdekkers bleken aardig en hardwerkend. Regelmatig was er sprake van overleg. De eigenaar van het bedrijf kwam twee keer per dag langs, bij de opstart en aan het einde van de dag. Heel prettig omdat op die manier alle zaken, bijvoorbeeld wat betreft, meerwerk, vooraf goed besproken kon worden. Door weersomstandigheden hadden wij 12 dagen later een prachtig nieuw gelegd dak, met een minimum aan meerwerk. Een kleine tip: als er een steiger in de tuin gezet moet worden: instrueer de steigerzetters dat ze voorzichtig zijn met de aanwezige planten.

  Snel, correct en netjes - Review over Douma Dakservice

  Langdurig getob met lekkage van het serre-dak. Allerlei mensen erbij gehad die allemaal een andere oplossing hadden. Al die kleine oplossingen samen hebben het probleem voor nog geen 1% verholpen. Duidelijk was dat het geld zou gaan kosten. Maar wat krijg je voor dat geld? Al googelend bij Douma Dakservice aangekomen, kreeg op basis van de website het idee van een solide en transparante onderneming. Die mening werd bevestigd toen ik binnen twee uur al reactie op mijn aanvraag voor een offerte kreeg. Ook het daarop volgende traject was vertrouwenwekkend: de heer Douma kwam zelf inspecteren, schreef een uitvoerig rapport waarin diagnose en voorgestelde therapie helder uiteengezet werden, inclusief een eerlijk verhaal over de kosten. Prettige bijkomstigheid was ook de toezegging van een garantiecertificaat voor tien jaar. Na ondertekening van de offerte was de reactie opnieuw verrassend snel en goed: anderhalve dag later stond de dakdekker keurig op de aangekondigde tijd op de stoep. Sympathieke en bekwame man, die geen tijd verspilde en rond drie uur de klus netjes geklaard had. Alle afvalproducten werden netjes meegenomen, zodat er na zijn vertrek niets meer te zien was van de toch behoorlijk ingrijpende reparatieklus.

  Sterke punten
  Transparant, correct, beloften worden waargemaakt, zorgvuldigheid gedurende het hele proces.

  Top bedrijf! - Review over Uniek Dak B.V.

  Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met Uniek Dak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage. Ook gaven zij aan dat de dakbedekking op het dakkapel vervangen moest worden. Direct een offerte gekregen en een afspraak ingepland voor de reparatie. De heren van Uniek Dak waren stipt op tijd bij ons aanwezig en hebben de hele dag zeer netjes en vakkundig gewerkt. Nadat de werkzaamheden waren afgerond, werd alles netjes weer opgeruimd. Omar heeft zelfs de ramen nog gezeemd. Wat een top service! Mochten wij in de toekomst nog problemen hebben met het dak dan kiezen we zeker weer voor Uniek Dak. Bedankt heren!

  Sterke punten
  Snel, vakkundig, professioneel & vriendelijk

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken!

  Bitumen dakdebbeking - Review over De Vogel Dakdekker

  Top heren

  Service met een lach. - Review over Uniek Dak B.V.

  Het was 3x scheepsrecht. In 3 opdrachten alle platte daken opnieuw gedekt. 3x vakwerk afgeleverd. Het werkgebied is daarna schoon opgeleverd. Op tijd en met gepaste humor. Service met een lach. Laat de tropische buien nu maar vallen!

  Sterke punten
  Professioneel Duidelijk Betrouwbaar

  Zwakke punten
  Niet ontdekt.

  Vakmensen bestaan nog - Review over Uniek Dak B.V.

  Vanaf het moment dat ik lekkage heb gemeld fantastische service en blijk van expertise en klantvriendelijkheid. Onder erg lastige weersomstandigheden heeft Uniekdak de vernieuwing snel, vakkundige en netjes uitgevoerd.

  Sterke punten
  Verstand van zaken, oplossingsgericht, leveren van kwaliteit en efficiëntie in planning en uitvoering

  Zwakke punten
  Niets kunnen ontdekken

  Topwerk - Review over De Vogel Dakdekker

  Nokpannen vervangen

  Dakleer - Review over De Vogel Dakdekker

  Ze hebben het dakleer van onze garage vervangen