Nieuwste Reviews

Dak & Vastgoedbeheer Nederland - Goed en betrouwbaar bedrijf!

0

Review:
Na een aanvraag via de Website een bezoek gehad. Al snel een duidelijke offerte ontvangen voor vervanging en isolatie van mijn dak.
Dit is netjes uitgevoerd en heb de mannen nog wat extra werk verschaft bij mijn buurtgenoten.
We zijn allen zeer tevreden.
Goed bedrijf.

Sterke punten:
Goede snelle offerte
Keurig werk
Nette medewerkers

Peeters beveelt Dak & Vastgoedbeheer Nederland aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vakmanschap !

0

Review:
Ik had last van een lekkage en heb een melding gemaakt via hun website waarop de zelfde dag nog contact met me werdt opgenomen en een afspraak in gepland. Eenmaal ter plaatsen zagen zij dat de dakbedekking er slecht aan toe was en na 30 jaar is dat ook wel duidelijk. Ze hebben goed advies gegeven en konden snel een offerte opsturen. De gehele dakbedekking is vervangen en het ziet er allemaal keurig uit. Vriendelijke mensen met verstand van het werk wat uitgevoerd moest worden. Leveren wat ze beloven dus zonder vervelende verrassingen. Ik kan dit bedrijf van zeker aanbevelen aan andere mensen.

Sterke punten:
- Zijn professioneel in het vak weten waar ze mee bezig zijn

- Harde werkers

- zeer prettig in de omgang

Monique beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Dakdekkersbedrijf Heuveling - Slecht bedrijf, Edwin is een waardeloze man

0

Review:
Edwin is een narcist eersteklas. Maakt afspraken in jouw voordeel om vervolgens al zijn woorden terug te nemen en doet net alsof het niet is gezegd. Enorm nare man dit. Genoeg andere bedrijven gelukkig.

Sterke punten:
Liegen en bedriegen

Zwakke punten:
Dakdekken

Fam verhulst beveelt Dakdekkersbedrijf Heuveling NIET aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Lekkage platte dak

0

Review:
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. Uniekdak bv bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extraís hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.

Reinders beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Een echte aanrader

0

Review:
Snel en super werk geleverd. Wij hadden een lekkage in onze uitbouw zo doen ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die ons veder kon helpen hiermee. Wij hebben uniekdak bv gevonden op google en kon al relatief snel langs komen om het dak te inspecteren. De offerte was scherp geprijsd en met een duidelijke aanpak, Het gevoel zat goed waardoor wij akkoord zijn gegaan om de werkzaamheden te laten uitvoeren. De mannen konden al relatief snel het dak maken. Helaas toen ze de dakbedekking eraf hadden gesloopt was er een kleine tegenslag, Dak was doorgerot, dit was geen probleem. Na wat overleg racen ze even naar de bouwmarkt en gingen ze door. Denken mee voor oplossingen en ziet er uiteindelijk weer super strak uit. Wij zouden ze zeker aanraden.

Kroesen beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Meer dan tevreden

0

Review:
Snelle reactie, duidelijke afspraken en offerte, vakkundig en prettig in omgang, goed werk geleverd. Bevindingen bij de dakinspectie en opgeleverd werk worden steeds met foto's bevestigd.

Sterke punten:
Snel/Duidelijk/Vriendelijk

Jos van di beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Blij dat we voor jullie hebben gekozen!

0

Review:
Na een offerte aanvraag via de website werd ik snel gebeld voor een afspraak. Glenn kwam de week erop al meteen kijken en was duidelijk (en eerlijk!) over de te verrichten werkzaamheden platdak van 55 m2. Wij hadden er een goed gevoel bij en hebben gekozen voor uniekdak. Tevreden over de verrichtte werkzaamheden, attente, betrouwbare en gezellige vaklui en na vergelijking bleek ook de prijs top te zijn (wat niet onbelangrijk is)! Bedankt mannen, blij dat we voor jullie hebben gekozen!

Sterke punten:
Duidelijk en eerlijk, gezellige vaklui.

Amiott beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Mijn complimenten voor dit bedrijf.

0

Review:
Een fris bedrijf. Word hard gewerkt zijn erg vriendelijk. Het werk word netjes gemaakt. 2 weken geleden heb ik een renovatie dak laten opknappen door dit bedrijf. Echte vakmannen is gelijk wat ik binnen 1 uurtje zag, overlegde met mij wat de beste manier was om het te maken. Het dak ziet er weer uit als gloednieuw en is netjes afgewerkt. Ik ben erg tevreden hoe het is verlopen daarom raad u aan als u een bedrijf zoekt met hun contact op te nemen. Complimenten voor dit bedrijf ga zo door zeker een aanrader!

Groetjes Arthur de Ridder

Sterke punten:
Het zijn echte vakmannen die weten waarmee ze bezig zijn. Zeer vriendelijk.

De ridder beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Honing & Bos dakwerken - 80 m2 plat dak vernieuwen

0

Review:
Super werk geleverd, goede communicatie en alles in alle redelijkheid opgelost als er tegenvallers waren en de prijs was helemaal prima. Wij raden ze van harte aan!

Sterke punten:
netjes, professioneel, op tijd en goed geprijsd. oplossingsgericht en positief.

frederike beveelt Honing & Bos dakwerken aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Meer dan tevreden !

0

Review:
Wij hadden een lek in onze uitbouw, via internet kwamen we uit bij uniekdak bv. Die kwamen meteen kijken ,het bleek een kapotte dakafvoer te zijn met een gat via het bituum naar onze uitbouw. Avonds volgens afspraak kregen we de offerte in huis die alleszins meeviel. De week erop kwam uniekdak het maken en tevens gevraagd of hij nog een extra stuk wilde repareren wat er slecht uitzag, dit was geen enkel probleem en dat maak je niet vaak meer mee. Er werd niks extra's voor gerekend, extra service!

Al met al zijn wij zeer tevreden en beloofd dat wanneer ons dak over ca 5 jr vernieuwd moet worden wij weer bij het bedrijf terugkomen, bedankt voor het snelle komen.
Fam Vermeer

Sterke punten:
Super vriendelijk personeel ze hebben snel gehandeld plus extra service !