• Zeker slechte service. Vraag vrijblijvende offerte. Komt die man binnen met zijn praatje, en mijn man zo snel mogelijk laten tekenen voor een lekkage op mijn schuurtje. Schande dag hij 4000.00 euro vroeg. Moest hem 450.00 euro betalen anders maakte hij er werk van. Dus bedreigingen. Vreselijk hoe mensen met je omgaan. Vreselijk bedrijf. Ik raad het niemand aan. Niets gedaan en toch betalen. Schande.

    Sterke punten
    Geen sterke punten

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Anoniem op 13 augustus 2020 Reageer
  • Wij hebben ons pannendak laten vervangen en isoleren. Aanvankelijk werd de klus uitgesteld in verband met ziekte. Dit werd netjes gecommuniceerd. Zelfs werd er een mannetje extra op de klus gezet om deze tijdig af te ronden. Naderhand bleek dat niet alle werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Hierover in overleg gegaan en een nieuwe prijs afgesproken. Over de nazorg kan ik nog niets zeggen, maar het werk dat de heren hebben uitgevoerd voldoet absoluut aan onze wensen.

    Sterke punten
    Duidelijke communicatie, goede onderhandelingen, denken mee, vriendelijk.

    Zwakke punten
    Soms wat moeilijk bereikbaar, geen algemene voorwaarden.

    Door Harry op 2 augustus 2020 Reageer
  • door hevige regenval behoorlijke lekkage. na contact met Uniekdak direct de volgende dag ter plekke om de analyse te maken. na juiste conclusies binnen 3 dagen herstel werkzaamheden gestart. dikke pluim voor Uniekdak en groot compliment naar Glenn voor zijn vakkundigheid en behulpzaamheid. bedankt.

    Sterke punten
    Echte vaklui weten waar ze over praten. deze mensen zijn zeer vakkundig en zeer prettig in de omgang. aan te raden!

    Zwakke punten
    geen , misschien wel over een half jaar als het weer gaat lekken :-)

    Door DennisHoogvliet op 30 juli 2020 Reageer
  • Vanwege lekkage Uniekdak ingeschakeld. Konden de volgende dag al komen en vonden snel de oorzaak. Een volgende afspraak om de lekkage te verhelpen kon ook snel ingepland worden. Het bitumen dak van de schuur was ook aan vervanging toe en dit hebben ze vervangen.

    Sterke punten
    Voor en na foto’s worden gemaakt en doorgestuurd. Goede uitleg Snelle service

    Door Lisa op 28 juli 2020 Reageer
  • Nee zeker niet tevreden dakreparatie lijkt meer op een oplapmiddel niet waterdicht en zo lelijk, te veel betaald voor wat er gedaan is Gerrit communiceert slecht en grof.

    Sterke punten
    eigen reviews plaatsen, niet reageren, intimiderend.

    Zwakke punten
    zijn werk, communicatie na de klus,

    Door PW op 25 juli 2020 Reageer (1 reactie)
  • Ons schuurdak was aan vervanging toe, na inspectie van Uniekdak was er alleen een nieuwe bitumen laag nodig. De daklijsten konden hergebruikt worden, 10 jaar garantie erbij. Prima geregeld alles...

    Sterke punten
    Snel. netjes, vriendelijk, geen lange wachttijden.

    Door Jan op 23 juli 2020 Reageer
  • Kleine lekkage. Gemeld bij IcoDak. Ze waren er redelijk snel. Niet onvriendelijk. Je bent toch wat in de war over de lekkage en niet bekwaam, daar maken ze misbruik van. Rare verhalen over 9% of 21% btw. Je kan direct cash gaan halen. 30 minuten werk en dan euro 1179,- de siloconepasta die zij gebruiken is euro 600,- en dan nog zogenaamde componenten erbij. Je weet dat je bedondert wordt en toch.
    Advies ga niet meer met hen in zee. Te duur. Vraag elders maar offerte aan.
    Heb nog gebeld met bedrijf, krijg er een die er niets vanaf weet en daarna een ander die ook blaartrekkende verhalen verteld.

    Sterke punten
    NVT

    Zwakke punten
    te duur. Niet oprecht

    Door wilco op 21 juli 2020 Reageer
  • Gebeld vanwege daklekkage. Op 23/6 zijn ze langsgekomen om daklekkage te verhelpen. Kosten 1300 euro. Op 6 juli gebeld omdat daklekkage nog steeds niet is verholpen. Op 10/7 zijn ze gekomen voor garantie reparatie. Op 13/7 wederom gebeld vanwege dezelfde lekkage, afspraak gemaakt voor 17/7. Dit wordt afgebeld, omdat monteur ziek is. Nieuwe afspraak gemaakt voor 20/7, wederom afgebeld. Nieuwe afspraak gemaakt voor 22/7. Telefonisch contact opgenomen er wordt voor leidinggevende een notie gemaakt. In de tussentijd heb ik juridisch advies ingewonnen bij Vereniging eigen Huis. Advies email sturen. Inmiddels gedaan en aangegeven dat ik mijn 1300 euro terug wil. Zij hebben email beantwoord dat zij het geld niet restitueren. Ik heb absoluut geen vertrouwen in dit bedrijf. Enige wat ik wil is mijn geld terug, zodat ik een betrouwbaar bedrijf kan inhuren die aangesloten is bij een branchevereniging.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, leveren slecht werk, komen hun afspraken niet na.

    Door Bernadette op 20 juli 2020 Reageer
  • Na jaren kleine en grote problemen aan ons dak (lekkages) hebben wij - op basis van de goede reviews - UniekDak ingeschakeld voor advies. Al snel werd duidelijk wat we eigenlijk zelf al wisten: de dakbedekking moest (na 21 jaar) helemaal worden vervangen. UniekDak heeft dit geweldig goed gedaan. Perfecte communicatie, superklantgerichte instelling, professionele aanpak, betrouwbaar en vakkundig. Glenn en zijn collega's zijn zeer prettig in de omgang en denken optimaal met je mee. Ze wisten ons ook snel te helpen. Wij zeggen: als je voor de opgave staat om je dak te vervangen, dan MOET je UniekDak nemen. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden.

    Sterke punten
    - communicatie. UniekDak neemt je nauwkeurig mee in het werkproces, door middel van foto's, toelichting in begrijpelijke taal, foto-opnamen met een lekdetector, terugkoppeling van de bevindingen, etc. - klantgerichtheid. Ze komen op tijd, doen wat ze zeggen, en regelen ook andere dingen. Zo wisten Glenn en collega's te regelen dat een ander bedrijf onze 6 zonnepanelen van het dak kon halen (en terugplaatsen) en zorgden ze zelfs op korte termijn voor het regelen van 2 nieuwe dakkoepels - vakkundigheid. Je merkt aan alles dat ze verstand van zaken hebben en plezier hebben in hun werk. Ze doen zichtbaar hun best om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ze werken snel en netjes. - contact met de klant. Glenn, Kevin en Omar + collega zijn beleefd, sympathiek en correct. Ze maken na afloop alles schoon, houden je via WhatsApp en telefoon op de hoogte, en doen goed aan nazorg. Ze komen stipt op tijd en doen wat ze beloven. Dit is heel belangrijk omdat je als klant met dakproblemen eigenlijk in een kwetsbare, vervelende positie zit.

    Zwakke punten
    Geen enkel zwak punt ontdekt.

    Door Edwin op 20 juli 2020 Reageer
  • zijn bij ons geweest we hadden dak lekkage ze hebben het netjes afgehandeld

    Door papasoglu op 16 juli 2020 Reageer
  • onzin reviews - Review over IcoDak

    3 fantastische reviews op 1 dag, hoe betrouwbaar is dat na alle slechte reviews ervoor. Het zijn gewoon oplichters die liegen en bedriegen, zelf ondervonden en € 2400,00 kwijt zonder dat iets opgelost is. Alles lekt nog steeds, zelfs DAS kreeg geen vat op ze! Nooit mee in zee gaan!!!

    Sterke punten
    Snel

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar en slecht werk leveren.

    Door Duco op 15 juli 2020 Reageer (2 reacties)
  • Goeie service - Review over IcoDak

    Ik had een ernstige lekkage. Na contact op genomen te hebben met icodak konden ze gelijk komen binnen een uur stonden ze op de stoep. Nadat de 2 heren het dak op geweest waren maakte ze netjes een offerte voor mij ter plaatste . Ik wist meteen waar ik sanctie was en wat het zou gaan kosten Ik kon gelijk akkoord geven binnen 3 dagen hebben ze het dak netjes vervangen en sinds dien geen problemen meer met mijn dak Dit bedrijf is echt een aanrader !!

    Sterke punten
    Optijd. Snel geregeld Betrouwbaar

    Door Gert op 15 juli 2020 Reageer
  • Super bedrijf - Review over IcoDak

    het is een goed en hard werkend bedrijf. Van alles toe in staat om te repareren. Ik heb mijn dak laten vervangen. De kosten zijn te vergelijken met andere dakdekkers. Ze zijn niet te beroerd iets extra's te doen. Toffe mensen

    Sterke punten
    goed contact snelle service

    Door Dirk op 15 juli 2020 Reageer
  • Super bedrijf - Review over IcoDak

    het is een goed en hard werkend bedrijf. Van alles toe in staat om te repareren. Ik heb mijn dak laten vervangen. De kosten zijn te vergelijken met andere dakdekkers. Ze zijn niet te beroerd iets extra's te doen. Toffe mensen

    Sterke punten
    goed contact snelle service

    Door Dirk op 15 juli 2020 Reageer
  • icodak.b.v. komt snel op aanvraag, mooi werk geleverd. Leuke werknemers die echt doorwerken. Ze werken secure, netjes en veilig

    Sterke punten
    Branden ziet er strak uit

    Door Jos op 15 juli 2020 Reageer
  • Na de offerte aanvraag voor renovatie van ons platte dak kwam Rene Douma zelfs op 2e pinksterdag om kennis te maken, uitleg te geven en het dak te inspecteren. De volgende dag hadden wij een scherpe offerte in huis en 3 dagen later stond zijn enorme hijskraan met een aantal werknemers voor ons huis om het grint van het dak te verwijderen en voorbereidingen te treffen. Na het weekend zijn ze direct aan de slag gegaan. Wat een harde werkers! Zelfs met 30 graden stonden ze te bikkelen. Ook het nodige meerwerk wat niet in de offerte stond hebben ze aangepakt, er werd goed meegedacht door de jongens. Rene kwam iedere ochtend en iedere middag de werkzaamheden inspecteren en was zeer betrokken bij alles wat er moest gebeuren. Na anderhalve week werd het project afgerond en zijn wij meer dan tevreden met ons fraaie dak en afwerking. Wij zullen ook iedereen Douma dakservice aanbevelen!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, betrokken en snel

    Zwakke punten
    Geen ontdekt

    Door John en Annemiek, Huissen op 8 juli 2020 Reageer
  • Prima werk geleverd door Barry en Patrick op 24 en 25 juni 2020. Ook het meerwerk m.b.t. een lekkage in een gootje dat niet in het project was meegenomen werd naar behoren door de jongens opgelost. Prettig gewerkt. En na de fikse regenbuien van de afgelopen dagen blijft alles kurk droog. Top!

    Sterke punten
    Keurig gewerkt!

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen onvolkomenheden opgemerkt!

    Door Godfried op 2 juli 2020 Reageer
  • De dakgoten van onze woning zijn netjes aangepakt door de vogel dakdekkers ze hebben ons goed geholpen met het oplossen van onze ergenis de lekkende dakgoten aardige heren met verstand van kennis zijn super blij met het resultaat

    Door Angelo op 2 juli 2020 Reageer
  • Onze lekkage binnen 24 uur vakkundig verholpen. Deze mannen zijn een absolute aanrader

    Door Colin op 2 juli 2020 Reageer
  • Handig klootje met zijn handen

    Door Dora op 1 juli 2020 Reageer
  • Hele fijne samenwerking gehad, van begin tot eind alles goed verlopen. Zijn erg blij met het resultaat . Echte aanrader

    Sterke punten
    Communicatie

    Door Jules op 30 juni 2020 Reageer
  • Na een grote regenbui met flinke lekkage hebben wij UniekDak ingeschakeld om de schade te inventariseren. Glen kon al meteen de volgende ochtend langs komen om de schade te zien en om foto's te maken van de waterschade achter de muren en plafond. Deze foto's waren erg behulpzaam om ook eventuele schade te verhalen bij de verzekeraar. Wij hadden al jaren last van lekkages op het dak en het werd altijd met een 'quick-fix' verholpen maar pas toen UniekDak langs kwam kregen wij een structurele oplossing aangeboden. Je krijgt duidelijke uitl;eg wat er aan de hand is en genoeg informatie om je besluit over de reparaties te maken. Dit was voor het eerst dat wij goed begrepen wat het probleem was en wat een duurzame oplossing zou zijn. Er wordt ook voldoende meegedacht over onze situatie en wat een passende oplossing is. Niet veel later kwamen Glen, Kevin, en Omar onze dak repareren. Wij zijn hardstikke blij met het resultaat! Het ziet er fantastisch uit, mooi afgewerkt, en alle stress en koppijn van een lekke dak is verwdwenen. Klasse werk en kan ze van harte aanbevelen.

    Sterke punten
    - Goede communicatie, nemen de klant mee in wat er precies speelt, denken constructief met je mee. Zijn goed bereikbaar per whatsapp en telefoon - Komen afspraken na (als ze om 07:00 beginnen, zijn er al om 06:55) - Prettig om mee te werken: Glen, Kevin, en Omar zijn alledrie hele nette en aardige jonge mannen! Na alle werkzaamheden hebben ze ook flink opgeruimd en het net zo netjes achter gelaten. - Veel waar voor je geld: naast de afgesproken reparaties krijg je ook veel service. Zijn heel klantgericht. Voor dat ze vertrokken deden ze nog een laatste check op het dak of er nog kleine reparaties nodig waren en of alles in orde was. - Werken erg snel. Binnen een dag hadden ze al de oude dakpannen eraf en nieuwe dakpannen geplaatst. De volgende dag was besteed aan afwerking.

    Door Arun op 28 juni 2020 Reageer
  • We zijn erg tevreden over Uniek Dak BV. Komen afspraken na, duidelijke offerte, goede foto's vooraf en achteraf, ruimen alles netjes op. De heren kwamen professioneel over en waren prettig in de omgang. Goede communicatie (door regen moesten de werkzaamheden over meerdere dagen verdeeld worden). Het is altijd lastig om dakdekkers te vergelijken vooral omdat lang niet alle bedrijven alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Uniek dak heeft bij ons de schoorsteen gevoegd en voorzien van nieuw lood, nokpannen vastgezet, plat dak van de dakkapel vernieuwd, vogelstrips en isolatie aangebracht. Zij hebben dus meerdere problemen voor ons opgelost. Nogmaals: wij zijn zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.

    Sterke punten
    Afspraken nakomen, all round

    Door DJ op 22 juni 2020 Reageer
  • Bij spoed maken deze heren misbruik van gebrek aan kennis en gebrek aan tijd voor vergelijking om je te tillen. Niet doen! ze rekenen dubbele tarieven (en voeren werkzaamheden uit waar ze honderden euro's voor rekenen zoals beetje met plantenspuit spuiten). 2000 euro voor 1,5 uur werk...

    Door Ontevreden op 12 juni 2020 Reageer
  • Top bedrijf - Review over Uniek Dak B.V.

    Top. Snel opgelost en gratis advies. Ik ga ze aanraden bij familie en kenissen 👍😁

    Sterke punten
    Service

    Zwakke punten
    Zou t nie weten

    Door Rick beimans op 11 juni 2020 Reageer

VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!