Reviews over Dakdekkers


  pas op voor de oplichter

  Review over Cor van Meer

  pas op voor fraudeurs en dieven Cor van Meer
  na een telefoongesprek en de kosten van de verificatieservice (200-300 euro)
  ze sturen een medewerker om de cv-ketel te repareren.
  hij probeerde niets te repareren en kwam tot de conclusie dat de oven vervangen moest worden.
  (natuurlijk biedt hij aan om zijn verwarmingsoven te verkopen.)
  eiste betaling voor de dienst van bijna 600 euro!!!!
  en vermeldt het rekeningnummer en de naam van een heel ander bedrijf.
  Ik wil geen factuur uitreiken, dan zeggen ze dat ze onze gegevens niet hebben.
  Ik vond veel negatieve opmerkingen op internet over dezelfde situatie waarin hij ook andere mensen beroofde en bedroog

  Sterke punten
  gebrek

  Helaas lekt het dak nog steeds

  Review over Van Griensven Dakonderhoud

  Na meerdere pogingen om het dak te repareren lekt onze dak nog steeds.
  Ondertussen maanden verder en er wordt ons nog steeds beloofd 'een keertje langs te komen' om de lekkage op te lossen. Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan! Erg onprofessioneel en hebben hun zaken niet op orde

  Sterke punten
  Beloftes maken die ze niet kunnen nakomen

  Zwakke punten
  Geen lekkages kunnen verhelpen als dakdekkers

  Ellende! 1 ster is nog teveel

  Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Eigenaar van deze eenmanszaak, Jan van Hassel, heeft geen goed werk afgeleverd bij ons. Deze man hangt vervolgens aan elkaar van smoesjes. Hij gelooft echt in zijn eigen leugens en de gedupeerden lijken hem koud te laten. Ondanks meerdere pogingen om zaken op te lossen geeft hij niet thuis: het ligt nooit aan hem, raakt bonnen kwijt en roept dan dat je toch geen poot hebt om op te staan. Bedenk je dus heel goed of je met een dergelijk persoon zaken wil doen in welke vorm dan ook!

  Sterke punten
  Geen

  5 sterren

  Review over Uniek Dak B.V.

  In 2018 werkzaamheden laten uitvoeren aan mijn dak. Het drupte via het dakkapel in de naad na binnen heb gebeld en kon gelijk een afspraak voor de volgende dag maken. Wat nu het probleem was een verstopte afvoer putje met blad afval. Ze hebben dit schoongemaakt en er niks voor in rekening gebracht. Een dikke 5 sterren voor het bedrijf.

  Sterke punten
  Contact-service-aardige werknemers

  Toppers !!!

  Review over Uniek Dak B.V.

  Wij hebben net een pannendak renovatie ondergaan bij uniekdak bv, ik moet zeggen dat dit bijzonder goed geregeld is kwa materialen steigers valbeveiliging ect. Contact via maureen op kantoor is erg prettig, staat altijd klaar voor mijn vragen en zijn elk moment van de dag bereikbaar wat erg prettig is als je vragen hebt. De werklui die de werkzaamheden hebben verricht aan mijn pannendak waren super aardige kerels die mijn stap voor stap mee namen in de werkzaamheden, ze maakte onder de werkzaamheden steeds foto’s zodat ik kon zien wat er precies gedaan was en in welke volgorde de werkzaamheden zijn opgebouwd. Super fijn en vooral complimenten aan glenn dat hij alles goed georganiseerd heeft en vakkundig werk heeft afgeleverd met zijn team. Daarom beveel ik iedereen uniekdak aan om u zorgen uit handen te geven voor werkzaamheden aan je dak !

  Sterke punten
  Goed bereikbaar
  Leveren vakkundig werk
  Goed georganiseerd kwa materialen steigers planning en het team die de werkzaamheden uitvoeren. Toppers

  Zwakke punten
  Geen enkel.

  Uniekdak nooit meer

  Review over Uniek Dak B.V.

  In feb 2023 gevraagd onze lekkage op ons dak/bij schoorsteen op te lossen. Ze reageerden snel en werkzaamheden werden destijds snel uitgevoerd (het was winter). Wij hebben toen een paar duizend euro betaald voor het (ogenschijnlijk) oplossen van ons probleem. Natte plekken droogden destijds niet snel op, maar dat zou volgens Uniekdak logisch zijn omdat het winter (koud/regenachtig) was. Toen het in het najaar opnieuw stevig begon te regenen, bleek de oude lekkage alsnog te bestaan. We hebben in oktober gevraagd die alsnog op te lossen. Ze kwamen opnieuw langs en gaven aan dat er nog geïmpregneerd moest worden. Helaas hadden ze daarvoor toen zelf geen tijd meer en verwezen ze ons door naar andere partijen. Na diverse mailwisselingen met pogingen om met hen (op langere termijn) een afspraak voor impregneren in te plannen hebben we ze vervolgens eind 2023 in gebreke gesteld. Onze lekkage was niet opgelost, we hadden er (veel) voor betaald. We werden vervolgens door Uniekdak naar anderen doorverwezen en Uniekdak weigerde een afspraak met hen in te plannen, zelfs niet op langere termijn wanneer ze wel tijd zouden hebben.
  Daarna niets meer van ze gehoord tot vandaag. Kreeg zojuist een telefoontje met het “aanbod” dat ze nu wel weer tijd hebben en alsnog een offerte voor het impregneren willen uitbrengen. Verder viel meerdere malen de opmerking dat we vorig jaar te lang zouden hebben gewacht met het melden dat de lekkage niet verholpen was en dat ze niet in gebreke zijn. Zelf neemt Uniekdak nu ruim 2,5 maanden de tijd om te reageren na onze ingebrekestelling met een poging om ons opnieuw extra geld te laten betalen voor het verhelpen van de eerste lekkage die nooit helemaal door hen verholpen is….. Kortom besteed je geld liever aan een echte vakman die je probleem in 1 keer goed oplost: hier ben je veel geld kwijt zonder dat ze je van je probleem afhelpen.

  Sterke punten
  Reageerden in het begin snel

  Zwakke punten
  Lossen je probleem niet op en proberen meerdere keren via hetzelfde probleem aan je te verdienen.
  Niet vakkundig.

  Vaklui

  Review over Douma Dakservice

  Ik wil allereerst mijn ongelofelijk gemeende complimenten overbrengen op jullie bedrijf en met name de mannen die grandioos werk hebben afgeleverd !!!!
  Ik ben echt zeer content met alles.

  Sterke punten
  Leveren van topkwaliteit

  Zwakke punten
  Jullie nemen te weinig pauze en drinken te weinig

  OPLICHTER

  Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  De eigenaar van eenmanszaak Dak & Vastgoedbeheer Nederland is Jan van Hassel en een oplichter. Hij is privé aansprakelijk en schulden kan je op hem verhalen. Jan laat je aanbetalen en komt dan nooit opdagen. Altijd mooie praatjes en smoesjes. Ik hoor zoveel mensen die net zoals mij door hem zijn opgelicht. Hij woont zelf op de torenstraat 28, 5473 EL Heeswijk Dinther. Hij heeft hier een cafetaria. Dus aangifte doen en hem aansprakelijk stellen. Laat m niet weg komen met je eigen geld!

  Sterke punten
  Jan kan praten als de beste maar is echt een oplichter.

  Zwakke punten
  Komt zijn afspraken niet na.

  Dik tevreden!

  Review over Van Griensven Dakonderhoud

  Inmiddels twee maal ingeschakeld voor twee ongerelateerde klussen. Zeer tevreden over de gedane arbeid: goed materiaal, eerlijke prijs en vriendelijke medewerkers. De klus wordt doordacht uitgevoerd, tijdens de werkzaamheden merk je nauwelijks dat ze er zijn en alles wordt - na afloop - vlekkeloos opgeruimd. Ga in de toekomst zeker vaker met deze jongens in zee!

  Sterke punten
  Meedenken en advies

  Super service

  Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

  Ook wij zijn goed geholpen door deze partij. Schoorsteen is in middels weggehaald en alles is netjes dichtgemaakt en opgeruimd. Toppers!

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na

  Douma Dak service gegarandeerd

  Review over Douma Dakservice

  Douma Dak is een fam.bedrijf, dat meer dan 50 jaar voor ons werkt tot volle tevredenheid. Het dakdekkers ambacht zit in hun genen. Wijlen vader Kas sr. ging op hoge leeftijd nog de ladder op voor 'n dakinspectie.
  De ladder maakt plaats voor de z.g. "Hoogwerker", efficiënter, economischer met gunstige prijsvorming.
  René Douma is een ondernemer "pur sang"
  Een aardige slogan: GOED ONDER DAK, LEKT NIET

  Sterke punten
  Directe service.

  Zwakke punten
  Absolute volmaaktheid bestaat niet.

  Vriendelijk en goed bedrijf!

  Review over Douma Dakservice

  Hebben mijn dak erg goed gedaan. En staan altijd voor je klaar.

  En toen ...helaas toch een lek

  Review over Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek

  Pas dan leer je een bedrijf kennen...wat nu!! Nou ik kan je vertellen keigoed en snel opgelost...alles vervangen, platdak,dakkapel,lood. Keurig en vriendelijk personeel en helaas toch een lek. Zowel lek als waterschade is netjes en snel geregeld zonder gedoe. Gewoon vanuit het bedrijf zelf zelfs....kortom een echte aanrader..

  Sterke punten
  Komen afspraken na en goed werk verricht ondanks lekkage. Maar keurig en snel opgelost

  Betrokken en professioneel

  Review over Douma Dakservice

  Douma Dak heeft goed werk verricht bij vernieuwing van ons dak (ruim 200m2). Ondanks dat er tegenvallers waren (dakbeschot bleek voor deel rot); bleef Douma helder communiceren , ook met de andere aannemers. Hierdoor hadden wij als klant het vertrouwen dat de werkzaamheden goed tot een einde werden gebracht. Kortom wij zijn zeer tevreden en kunnen Douma Dak van harte aanbevelen.

  X

  Review over Van Venrooy Dakbedekking

  Als je 0 sterren kon geven

  Betrouwbaar, oplossingsgericht

  Review over Douma Dakservice

  Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Dit bedrijf zoekt mee naar een passende oplossing. Als een probleem niet direct verholpen kan worden, komen ze terug om het te verhelpen.

  Sterke punten
  Betrouwbaar
  Behulpzaam
  Oplossingsgericht

  Betrouwbaar & oplossingsgerich

  Review over Douma Dakservice

  Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Dit bedrijf zoekt mee naar een passende oplossing. Als een probleem niet direct verholpen kan worden, komen ze terug om het te verhelpen.

  Sterke punten
  Betrouwbaar
  Behulpzaam
  Oplossingsgericht

  Oplichters

  Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

  Alle positieve revieuws over dit bedrijf zijn nep en worden zelf door het bedrijf geplaatst. Er zijn vele gedupeerde. Films, foto's etc alles op hun website is nep of met trucage in elkaar gezet. Pas op, dit zijn oplichters.

  Sterke punten
  oplichters

  Zwakke punten
  Ze duperen mensen

  Vervangen en Isoleren Dak

  Review over Douma Dakservice

  Iedereen van het bedrijf was vriendelijk en professioneel. Je kon merken dat men bezig was met een mooi dak opleveren en dat is ook gelukt. Een paar randzaken zoals boeiboorden hebben ze ook gelijk aangepakt zodat het dak qua onderhoud echt voorlopig even helemaal af is.

  Sterke punten
  Veel materiaal waarmee ze de klus goed aan konden pakken. Vakkundig personeel!

  Nieuw dak

  Review over Douma Dakservice

  Super snel geregeld, met 2 dagen lag er een nieuw dak op, keurig gedaan. Netjes alles uitgelegd, prima bedrijf, doen wat ze zeggen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar

  Nieuw dak

  Review over Douma Dakservice

  Super snel geregeld, met 2 dagen lag er een nieuw dak op, keurig gedaan. Netjes alles uitgelegd, prima bedrijf, doen wat ze zeggen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar

  Leuk bedrijf

  Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Leuk bedrijf. Goede ervaring. Via dit leadplatform ben ik in contact gekomen met een vakbekwaam dakdekkersbedrijf.

  Prima ervaring met dit bedrijf

  Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

  Ik ben onlangs in contact gekomen met Schoorsteen Verwijderen Nederland voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn huis, en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Vanaf het allereerste contact tot het voltooien van de klus, was de ervaring uiterst professioneel en probleemloos.

  Het team van Schoorsteen Verwijderen Nederland was zeer deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me te voorzien van gedetailleerde informatie over het proces. Ze zorgden ervoor dat ik volledig begreep wat er moest gebeuren en hoe lang het zou duren voordat de schoorsteen volledig was verwijderd.

  Tijdens het verwijderingsproces was het team zeer efficiënt en werkte met de nodige voorzichtigheid om schade aan mijn huis te voorkomen. Ze hielden de werkplek schoon en georganiseerd, wat ik erg waardeerde.

  Na voltooiing van het project was ik blij verrast dat mijn huis er netjes uitzag, alsof er nooit een schoorsteen was geweest. De kwaliteit van het vakmanschap was uitstekend, en ik had absoluut geen klachten over hun werk.

  Al met al kan ik Schoorsteen Verwijderen Nederland van harte aanbevelen aan iedereen die een professioneel en betrouwbaar bedrijf zoekt voor het verwijderen van een schoorsteen. Hun toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige service is ongeëvenaard. Bedankt voor een geweldige ervaring!

  Bedankt voor het verwijderen v

  Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

  Bedankt voor jullie komst en het nette resultaat!

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na!

  Snel geregeld

  Review over Douma Dakservice

  Vandaag gemailt omdat een van onze dakpannen kapot is. Dezelfde dag vervangen door Douma, super!