Reviews over Dakdekkers


  Geweldige ervaring - Review over Douma Dakservice

  Vorige week de dakpannen vervangen van onze woning en nieuwe dakbedekking op het platte dak. In 2 dagen was het klaar met 3 a 4 man. Geweldige ploeg die onwijs hard werkt. Zeer deskundig en vriendelijk. Het werk was net klaar toen we een hoosbui op ons dak kregen. Wij waren zeiknat en de woning lekker droog. Tot de volgende klus jongens, super.

  Sterke punten
  Vakkundig, vriendelijk, goede communicatie en prettig om mee samen te werken.

  Zwakke punten
  Geen

  OPLICHTERS - PRUTSERS - AMATEURS - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Bellen niet terug geven geen gehoor. Prijzen zijn ABSURT HOOG.

  Sterke punten
  GEEN STERKE PUNTEN

  Zwakke punten
  BELLEN NIET TERUG!

  Spoed reparatie daklekkage - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Fantastische service. Op vrijdag een offerte voor een spoedreparatie ontvangen en op zaterdag stonden de mannen al op het dak. Nette werkers, hoog tempo. Binnenkort wordt ook het andere platte dak overlegd met nieuw bitumen. Zeer tevreden.

  Sterke punten
  Fantastisch bedrijf!

  Nieuwe dakpannen, dakbeschot, en panlatten. - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Fijn en vriendelijk personeel zowel het kantoor als de dakdekkers zelf. Alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd. 5 DIK verdiende sterren boys!

  Sterke punten
  Goed en betrouwbaar bedrijf! Aanrader

  Nieuw bitumendak en het plaatsen van 2 lichtkoepels - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Heel erg tevreden, goed teamwerk, netjes afgewerkt en keurig alles opgeruimd!! Correct en beleefd personeel en het bedrijf is zeer betrouwbaar!! Wij zijn blij dat wij voor dak en schoorsteen groep Nederland hebben gekozen😀😁😃 bedankt allemaal!!! Wij raden het iedereen aan. Fam. Vd Vaart.

  Sterke punten
  Super bedrijf Super vriendelijk Zeer goede ervaringen

  Schoorsteen voegen en impregneren - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Via Google in contact gekomen met dak en Schoorsteen Groep Nederland. Eigenlijk vanaf offerte aanvraag tot oplevering een fijne omgang gehad. Doen wat ze zeggen ik zou ze dan ook zeer zeker aanraden.

  Sterke punten
  Fijne samenwerking

  Schoorsteen voegen - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Ik ben tevreden.

  Sterke punten
  Ja

  Zwakke punten
  Nee

  goed en vakkundig bedrijf - Review over Douma Dakservice

  nadat er contact was geweest over het repareren van het dak waren ze er al snel. het is vakkundig en goed gedaan. ze denken fijn met de klant mee. zodat je niet eventueel onnodige kosten heb. personeel werkt hard en vakkundig en zijn zeer beleefd.

  Sterke punten
  goede communicatie en goed werk geleverd.

  Zwakke punten
  geen kunnen ontdekken

  Nokvorsten reparatie - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Dik tevreden!

  Sterke punten
  Snelle service

  Schoorsteen opmetselen - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Onze schoorsteen opnieuw laten opmetselen door dit bedrijf. Het resultaat is egt ver boven verwachting geworden. Ook nog een sierrij (dubbelsteens) erop gemaakt. Initiatief van de dakdekker zelf. Hartstikke bedankt

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na Een aanspreekpunt

  Bitumen reparatie dakkapel - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Ik vind persoonlijk dak en schoorsteen groep Nederland een zeer kundig bedrijf. Binnen 2 uur had ik al een offerte op de mail.

  Sterke punten
  Snelle acties Leuk personeel

  2 schoorstenen voegen inc plateau - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Dsk en schoorsteen groep Nederland komen d'r afspraken netjes na! Top service en het personeel is erg vriendelijk

  Sterke punten
  Service Klantgerichtheid

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Opsporen en verhelpen van een daklekkage - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Dankjewel voor de snelle service

  Sterke punten
  Snel contact

  Zwakke punten
  Geen

  NIEUW PANNENDAK - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Bedankt voor het professioneel renoveren van ons pannendak

  Sterke punten
  Net werk

  Zwakke punten
  Niet

  Oplossen van een schoorsteen lekkage - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Onze schoorsteen lekkage is eindelijk verholpen door dak en schoorsteen groep Nederland. En met eindelijk bedoel ik ook Eindelijk. In totaal 3 bedrijven gehad die het niet konden vinden maar wel dachten het te vinden. Dit koste ons 3 maal minimaal 300 euro. Uiteindelijk kwamen wij bij dak en schoorsteen groep Nederland uit zei hebben het probleem meteen gevonden en zelfs opgelost voor maar 127euro. AANRADER DUS deze mannen mogen de titel dakdekker bij zich dragen!

  Sterke punten
  Vinden een lekkage altijd!

  Zwakke punten
  Geen

  Schoorsteen verwijderen - Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

  Eindelijk hebben we wat meer ruimte voor ons klein wondertje. De schoorsteen is op een nette manier verwijderd door dit bedrijf. Ook is inmiddels binnen alles gestuced en is de kleine eindelijk geboren (Eefje) wij zijn super blij met het resultaat en het mee denken van deze medewerkers.

  Sterke punten
  Denken mee

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Graag netjes contact via onze mail voor oplossing - Review over De Vogel Dakdekker

  We lossen alles netjes met de klanten op snap de revieuws niet hieronder want we reageren altijd !

  deel 2 - Review over De Vogel Dakdekker

  https://devogel-dakdekker.nl/ Deze Website ziet er professioneel uit maar schijn bedriegt. Het enige wat hier het zelfde is in vergelijking met bovengenoemde website is het telefoonnummer. Het mail adres klopt hier ook om met hem in contact te komen maar daar is ook alles mee gezegd. Controleer hier vooral de vestigingen en bel deze eens voor de lol allemaal op. Mocht Gerrit opnemen dan zal je zien dat alle nummers die verschillend zijn per vestiging allemaal verbonden staan naar het zelfde toestel. Ook zijn hier de locaties niet juist. Vul de locatie eens in via Google-Eart en trek u conclusie. Leuk vermeld ook het logo PINNEN JA GRAAG maar puntje bij paaltje moet het het liefst contact. 15 jaar garantie kan op uw buik geschreven worden en 25 jaar ervaring zal wel zijn met oplicht praktijken. De reviews die vermeld staan op de home pagina zijn fake en door dit bedrijf of door een derde gepubliceerd. Laat u hierdoor niet misleiden. Het filmpje ziet er leuk uit puur om u te misleiden maar u kan er uit eindelijk niks mee want alles wat hier in het kort verteld word is een verkoop babbel. Trap hier niet in!!! De keurmerken zijn mooi vermeld maar deze kan iedereen op z'n website plaatsen als ie wil en het betekend voor de rest helemaal niks. Deze keurmerken bestaan echt maar zijn voor dit bedrijf niet geldig. Trotse donateur van het WWF. Haha hoe durf je. Hier is niks van waar en bij twijfel controleer het a.u.b. Zelf. De foto's onder diensten zijn niet van het bedrijf zelf maar overgenomen van een rechten vrij platform. Kortom, op het mailadres en het telefoon nummer na is voor de rest alles gelogen.

  Wees bewus - Review over De Vogel Dakdekker

  Wees bewust van deze vogel met de volgende websites. Per site zal ik u gaan vertellen wat hier aan de hand is. Nogmaals wees u ervan bewust dat deze websites er professioneel uit zien, puur om u te misleiden. Alles wat ik u hier vertel is op basis van eigen onderzoek waarbij diversen contacten zijn gelegd. http://www.devogeldakonderhoud.nl/ Dit is een wat oudere website waarvan dus niks klopt behalve het telefoon nummer. Dit zijn de contact gegevens die vermeld staan: ”Europalaan 43, 5152 NG Drunen, 0640590999, KvK: 65125916. Doe evt. zelf onderzoek naar de contact gegevens die op deze website vermeld staan en u zal zien dat dit niet klopt op het telefoon nummer na.

  boeven - Review over De Vogel Dakdekker

  Boeven zijn het

  WAARSCHUWING: doe geen zaken met deze mensen - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  WAARSCHUWING: doe geen zaken met deze onbetrouwbare partij en doe geen aanbetalingen. Wij hebben ons dak opnieuw laten bedekken en er zou een vervolgafspraak worden gemaakt om de dakgoot te vervangen. Hier een aanbetaling voor gedaan. Tijdens de eerste storm bleek het dak te lekken. Hier zouden ze ook voor terugkomen. Er zijn verschillende afspraken gemaakt waarbij ze niet kwamen opdagen. Uiteindelijk niets meer gehoord. We wachten nog steeds op een reactie. En we willen onze aanbetaling terug. Hele slechte ervaring en erg klantonvriendelijk!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Reageren nergens op. Vragen een aanbetaling en reageren daarna niet meer. Slechte kwaliteit werkzaamheden.

  Onbetrouwbaar en reageren nergens op - Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Bedrijf komt zijn afspraken niet na. Afwerking is heel slecht. Dakpannen lagen er na de eerste storm af en reageren ho maar.

  Sterke punten
  communicatie. Kunnen het mooi vertellen

  Zwakke punten
  afwerking slecht. Vetrekken voordat het af is en komen niet meer terug

  Laat uw stem horen - Review over De Vogel Dakdekker

  Laat uw stem a.u.b. ook horen op Google reviews. deze vogel staat hier met te veel sterren en moet zo snel mogelijk naar beneden als het gaat om zijn bekendheid. Na zelf wat onderzoek gedaan te hebben is het mij enorm opgevallen hoeveel mensen slachtoffer zijn geworden van deze zo genaamde dakdekker. de meeste reviews die geplaatst zijn op Google zijn geschreven door dit bedrijf zelf of een derde partij hiervan. dit maak ik op uit mijn inspectie/analyse als ik de herkomst van deze berichten onderzoek. met name de +5 sterren berichten zijn afkomstig van een en de zelfde persoon/personen. help mee om deze vogel eens te laten zien dat wij het niet eens zijn met zijn praktijken. Dit op een andere manier spelen zoals rechtszaak of wat dan ook heeft toch geen zin omdat de bedragen waar het meestal om gaat net te klein zijn of er is niet voldoende bewijs omdat het onofficieel is uitgevoerd (zwart dus) Nogmaals laat uw stem horen op Google met 1 ster. bij voorbaat dank.

  oplichters - Review over De Vogel Dakdekker

  Pas hebben wij voor een flinke bedrag ons dak laten repareren door de Vogel. De reviews die wij in die tijd gelezen hadden en ons gevoel bij de Vogel waren positief dus hebben wij besloten de werkzaamheden door de Vogel uit te laten voeren. De offerte was snel gemaakt en de werkzaamheden konden op zeer korte termijn uitgevoerd worden. De jongens met zijn tweeën grotendeels nog geen 2 dagen bezig geweest. Naar mijn mening zou ik zeggen dat er in totaal nog niet eens 1 dag arbeid verricht is. Achteraf gezien staan de kosten en de duur van de werkzaamheden en vooral de (kwaliteit) daarvan absoluut niet in verhouding en voelen wij ons flink belazerd. Zeer kort na dat de werkzaamheden verricht waren was er een beste regenbui en hadden wij last van lekkage op diverse plekken bij het door hun (aangebracht) voegwerk en lood met name rond om de schoorsteen. Lood en voegwerk wat tevens overal zeer slordig is gemonteerd/aangebracht. Na contact te hebben gehad met de Vogel zijn wij direct afgewimpeld met het argument dat “storm” niet onder de garantie valt, maar was de vogel wel bereid tegen kosten het probleem voor ons op te lossen. Bijzonder gezien hebben wij 10 jaar garantie gekregen van de beste man en je verwacht dan ook wel dat een dak simpelweg tegen een storm bestand zou moeten zijn, dus ook de reparatie, ook gezien de kosten en de zeer korte periode dat zich dit allemaal afspeelt. Wij hebben hier uiteraard flink de balen in maar hebben hier verder geen werk meer van gemaakt omdat wij hier zo’n bittere nasmaak van hadden kregen. Nu nog geen jaar later hebben wij op verschillende plekken lekkage gehad en hebben deze nog steeds en staat de verbouwing van ons huis stil. Wij zijn ons ervan bewust dat wij hier veel eerder werk van hadden moeten maken. Gezien de boosheid regelmatig opkomt bij het zien van weer een lekkage en bij elke regenbui het huis te controleren op lekkages waren wij toch weer nieuwsgierig naar de reviews van de Vogel dakdekker. Na vandaag dus nog eens uit nieuwsgierigheid de reviews van de Vogel gelezen en gezien te hebben viel het ons aardig op dat er toch ook wat andere gedupeerden zijn en willen wij toch ons verhaal kwijt. Dit omdat wij anderen toch voorzichtig willen waarschuwen voor deze vlotte en joviale man.