Reviews over Dakdekkers


  geslaagde renovatie plat dak

  Review over Douma Dakservice

  I.v.m. plaatsing zonnepanelen op 25 jaar geleden vernieuwd en geisoleerd plat dak inspectie aangevraagd.
  Advies was: overlagen (wit dakmateriaal i.v.m. betere reflectie), waterafvoer verbeteren, aanhechtingen met muren en schoorstenen renoveren, ontluchtingspijpjes vervangen en metselwerk afsmeren.
  Tamelijk prijzige offerte, maar met snelle aanvang werkzaamheden.
  Project is afgerond zo'n drie weken na initiele inspectie.
  Na voltooiing controle-inspectie met Douma a.h.v. offerte.

  Sterke punten
  Snelle, maar ook flexibele planning, in logistiek en uitvoering.
  Vriendelijk personeel, nette uitvoering.

  Zwakke punten
  Er zijn ongetwijfeld goedkopere dakdekkers-bedrijven te vinden.

  Alle reviews zijn nep

  Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

  Alle reviews op deze website zijn nep. Bedrijf is niet levensvatbaar, adres ben ik geweest (en daar zit het bedrijf niet) en Roy heeft meerdere personen opgelicht!. Handelt ook onder de fraude bv Dak en Schoorsteengroep Nederland.

  Sterke punten
  Die hebben ze niet

  Zwakke punten
  Continue oplichting. Doet zijn best dit soort reviews te laten verwijderen.

  Professioneel in alle opzichte

  Review over Douma Dakservice

  Zelfs als ze na een grondige dakinspectie de opdracht niet krijgen, blijven ze sportief.

  Sterke punten
  Professioneel, degelijk, groot bedrijf dat ook in de bouwwereld goed staat aangeschreven

  Zwakke punten
  Prijs net tikkie duurder (maar levert dan ook kwaliteit)

  Vastgoedbeheer 6e opdracht

  Review over Uniek Dak B.V.

  Wij als vastgoedbeheer hebben meerderen panden in ons bezit en zochten hierdoor een betrouwbare dakdekker voor onderhoud werkzaamheden. Uniekdak BV is een bekend dakdekkers bedrijf uit de regio utrecht, zij hebben meerderen vestigingen door Nederland waardoor het voor mijn makkelijker is schakelen ivm ik verschillende panden door nederland heb, nu zijn we met de 6e dak renovatie bezig en ik moet zeggen dat ik uiterst tevreden ben op het geleverde werk. Ik wil graag glenn en zijn team bedanken voor het geleverde werkzaamheden en de communicatie met maureen is super ! Erg prettig in de omgang mijn complimenten voor uniekdak BV zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Leveren netjes werk
  Communicatie perfect
  6e opdracht voltooid vakwerk gemaakt

  Prima gewerkt!

  Review over Douma Dakservice

  Onlangs heeft dakdekkersbedrijf Douma Dak B.V. het dak van ons appartementencomplex vernieuwd. We hadden een aantal offertes aangevraagd waarvan Douma Dak B.V. er één was. Met een hoogwerker kwamen ze het dak bekijken en ze brachten snel een offerte uit. De raming van de werkzaamheden was 3 á 4 weken, maar 2 weken later was het dak al klaar. De communicatie ging vanaf het begin makkelijk, René Douma is goed bereikbaar en beschikbaar en communiceert prettig. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De mannen die het werk verricht hebben waren ervaren, vriendelijk en netjes, ze maakten gebruik van de aangewezen looproute, waren altijd op tijd en maakten gebruik van de toilettaxi die neergezet werd tijdens de duur van de werkzaamheden. Het werk is vakkundig gedaan en ruim binnen de afgesproken tijd, de prijs/kwaliteit verhouding is goed! Al met al complimenten voor jullie werk! Andere appartementengebouwen in de wijk hebben ook interesse omdat ze met eigen ogen gezien hebben dat Douma Dak BV goed werk heeft afgeleverd. Bedankt Douma Dak!

  toch goed gekomen!!

  Review over Douma Dakservice

  Op eerste kerstdag 2023 vormden zich grote kringen vocht op het plafond en het behang. wat bleek: de schoorstenen waren verzadigd.Het had ook heel erg geregend die dagen.Ook de gevel was kletsnat en er waren geen randpannen op het dak. Ik werd erg ongerust. DOUMA DAK zijn de schoorstenen eerst gaan inpakken met oranje zeil en nu is alles hersteld. Pluim voor mark de uitvoerder,die zichzelf geen tijd gunde voor een kopje koffie.Harde werkers zijn het. De schilders hebben alle vochtplekken overgeschilderd. Ben heel blij met het resultaat,de schoorstenen zien er als nieuw uit!\\r\\nIk zou DOUMA DAK zeker aan iedereen aanbevelen!\\r\\n\\r\\nJanneline Reah

  toch goed gekomen!!

  Review over Douma Dakservice

  Op eerste kerstdag 2023 vormden zich grote kringen vocht op het plafond en het behang. wat bleek: de schoorstenen waren verzadigd.Het had ook heel erg geregend die dagen.Ook de gevel was kletsnat en er waren geen randpannen op het dak. Ik werd erg ongerust. DOUMA DAK zijn de schoorstenen eerst gaan inpakken met oranje zeil en nu is alles hersteld. Pluim voor mark de uitvoerder,die zichzelf geen tijd gunde voor een kopje koffie.Harde werkers zijn het. De schilders hebben alle vochtplekken overgeschilderd. Ben heel blij met het resultaat,de schoorstenen zien er als nieuw uit!
  Ik zou DOUMA DAK zeker aan iedereen aanbevelen!

  Janneline Reah

  Komt afspraken niet na

  Review over Pro Daken

  Na verzoek tot afspraak via de website was de eerste reactie snel. Vervolgens kregen we geen reactie meer via de mail. Telefonisch is het toen wel gelukt om een afspraak te maken. Ze kwamen niet opdagen en gaven bij gesprek aan dat zij een week later in de agenda gezet hadden. We hebben ze het voordeel van de twijfel gegeven en zij gaven aan 2 dagen later te komen. Weer zijn ze niet op komen dagen en ze namen telefoon niet op, reageerden niet op berichten en mail. Erg onprofessioneel en onbetrouwbaar en je laat klant met de problemen zitten.

  Goede service

  Review over Douma Dakservice

  Er zat een lekkage op het dak van het huis van mijn overleden vader. Dit huis moest verkocht worden en de lekkage moest dus zo snel mogelijk gerepareerd worden. Dit heeft Douma Dak zeer snel gedaan. Er bleek later wel nog een klein gaatje te zitten precies op de naad van de aansluiting van het dak van de buren, ook dit werd zeer snel gerepareerd. Na ongeveer een half jaar bleek er opnieuw lekkage te zijn, ditmaal kwam het van het dak van de buren, dat ook in zeer slechte staat was. Opnieuw heeft Douma Dak dit gerepareerd uit coulance, terwijl het eigenlijk niet onze lekkage was. Zelfs de waterschade die hierdoor was ontstaan bij het huis van de buren in de keuken, hebben ze gratis geschilderd. Kortom, de service die Douma Dak levert, is toch wel boven verwachting!

  Sterke punten
  Snelle reparatie en goede service

  Ik voel me opgelicht

  Review over Uniek Dak B.V.

  Ik voel me opgelicht door UniekDak.

  UniekDak heeft zwaar misbruik gemaakt van de haast die ik had met een dak lekkage door verrot dakbeschot. Na de inspectie kreeg ik direct de mogelijkheid om het dak en de lekkage de volgende dag te laten repareren. Ik kreeg een offerte met werkzaamheden, maar geen specificatie van de kosten per post, alleen een totaalbedrag. Gezien de periode van veel en aanhoudende regen ben ik daar te snel op in gegaan. Dat is uiteraard mijn eigen fout.

  Na de reparatie kreeg ik de factuur waarop wel de specificatie te zien was. Hierop stonden bedragen voor materialen die volgens mij niet goed konden zijn. Een plaat hout van 2m2 en minder dan 20m panlatten: 1000 euro. Flexim voor het vastzetten van 61 nokvorsen: 3280 euro.

  Na telefonisch contact zou ik de volgende dag hierover met iemand kunnen spreken, om te kijken of er wat verkeerd gegaan was in de berekening. De volgende dag was dit ineens toch niet mogelijk. Er werd mij alleen verteld dat dit nu eenmaal de prijzen waren en dat ik akkoord gegeven had op de offerte.

  Ik had me goed voorbereid toen ik op basis van de goede recensies contact opnam met UniekDak. De opstelling achteraf valt me dan ook zwaar tegen. Gewoon niet in gesprek willen gaan, met als enige reactie dat er nou eenmaal akkoord was gegeven op de offerte. Dat klopt, en dat was inderdaad mijn eigen fout, maar het is niet wat je verwacht van ‘het beste dakdekkersbedrijf van Nederland’ met meer dan 30 jaar ervaring. Ik voel me hierdoor door dit bedrijf toch opgelicht.

  Prima werk door Douma Dak b.v.

  Review over Douma Dakservice

  Douma Dak b.v. beschikt over echte vakmensen. Zowel bij de vervanging van de dakpannen op ons huis (en dat van de buren) als bij aanspraak op garantie voor de (her) bevestiging van de loodslabben werd snel, correct en vakkundig gewerkt. Rene Douma is betrouwbaar, heeft veel verstand van zaken, reageert snel en komt zijn afspraken na. Een aanrader !

  Sterke punten
  Kwaliteit, makkelijke bereikbaarheid, vakkennis, komt afspraken na.

  Zwakke punten
  Bij buitenwerkzaamheden de afhankelijkheid van weersomstandigheden (maar dat is hem niet aan te rekenen)

  Perfecte vakkundige service

  Review over Douma Dakservice

  Door prutser van osmo-facility, zijn dakpannen niet teruggelegd op hun plaats en waren er 7dakpannen gebroken
  Met één telefoontje stonden douma-dak binnen één uur bij ons op de stoep. Met een zeer grote vrachtwagen met verrijker hebben zij onze dakpannen vervangen, alles netjes terug gelegd. Vriendelijke communicatie en zeer professioneel voor een goede prijs.
  Wij hebben niets anders dan lof over de werknemers en eigenaars van Douma-dak
  Dank je wel mannen

  Sterke punten
  Vriendelijk, vakkundig. Probleemoplossend en snel in actiestand

  Zwakke punten
  Geen

  pas op voor de oplichter

  Review over Cor van Meer

  pas op voor fraudeurs en dieven Cor van Meer
  na een telefoongesprek en de kosten van de verificatieservice (200-300 euro)
  ze sturen een medewerker om de cv-ketel te repareren.
  hij probeerde niets te repareren en kwam tot de conclusie dat de oven vervangen moest worden.
  (natuurlijk biedt hij aan om zijn verwarmingsoven te verkopen.)
  eiste betaling voor de dienst van bijna 600 euro!!!!
  en vermeldt het rekeningnummer en de naam van een heel ander bedrijf.
  Ik wil geen factuur uitreiken, dan zeggen ze dat ze onze gegevens niet hebben.
  Ik vond veel negatieve opmerkingen op internet over dezelfde situatie waarin hij ook andere mensen beroofde en bedroog

  Sterke punten
  gebrek

  Helaas lekt het dak nog steeds

  Review over Van Griensven Dakonderhoud

  Na meerdere pogingen om het dak te repareren lekt onze dak nog steeds.
  Ondertussen maanden verder en er wordt ons nog steeds beloofd 'een keertje langs te komen' om de lekkage op te lossen. Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan! Erg onprofessioneel en hebben hun zaken niet op orde

  Sterke punten
  Beloftes maken die ze niet kunnen nakomen

  Zwakke punten
  Geen lekkages kunnen verhelpen als dakdekkers

  Ellende! 1 ster is nog teveel

  Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  Eigenaar van deze eenmanszaak, Jan van Hassel, heeft geen goed werk afgeleverd bij ons. Deze man hangt vervolgens aan elkaar van smoesjes. Hij gelooft echt in zijn eigen leugens en de gedupeerden lijken hem koud te laten. Ondanks meerdere pogingen om zaken op te lossen geeft hij niet thuis: het ligt nooit aan hem, raakt bonnen kwijt en roept dan dat je toch geen poot hebt om op te staan. Bedenk je dus heel goed of je met een dergelijk persoon zaken wil doen in welke vorm dan ook!

  Sterke punten
  Geen

  5 sterren

  Review over Uniek Dak B.V.

  In 2018 werkzaamheden laten uitvoeren aan mijn dak. Het drupte via het dakkapel in de naad na binnen heb gebeld en kon gelijk een afspraak voor de volgende dag maken. Wat nu het probleem was een verstopte afvoer putje met blad afval. Ze hebben dit schoongemaakt en er niks voor in rekening gebracht. Een dikke 5 sterren voor het bedrijf.

  Sterke punten
  Contact-service-aardige werknemers

  Toppers !!!

  Review over Uniek Dak B.V.

  Wij hebben net een pannendak renovatie ondergaan bij uniekdak bv, ik moet zeggen dat dit bijzonder goed geregeld is kwa materialen steigers valbeveiliging ect. Contact via maureen op kantoor is erg prettig, staat altijd klaar voor mijn vragen en zijn elk moment van de dag bereikbaar wat erg prettig is als je vragen hebt. De werklui die de werkzaamheden hebben verricht aan mijn pannendak waren super aardige kerels die mijn stap voor stap mee namen in de werkzaamheden, ze maakte onder de werkzaamheden steeds foto’s zodat ik kon zien wat er precies gedaan was en in welke volgorde de werkzaamheden zijn opgebouwd. Super fijn en vooral complimenten aan glenn dat hij alles goed georganiseerd heeft en vakkundig werk heeft afgeleverd met zijn team. Daarom beveel ik iedereen uniekdak aan om u zorgen uit handen te geven voor werkzaamheden aan je dak !

  Sterke punten
  Goed bereikbaar
  Leveren vakkundig werk
  Goed georganiseerd kwa materialen steigers planning en het team die de werkzaamheden uitvoeren. Toppers

  Zwakke punten
  Geen enkel.

  Uniekdak nooit meer

  Review over Uniek Dak B.V.

  In feb 2023 gevraagd onze lekkage op ons dak/bij schoorsteen op te lossen. Ze reageerden snel en werkzaamheden werden destijds snel uitgevoerd (het was winter). Wij hebben toen een paar duizend euro betaald voor het (ogenschijnlijk) oplossen van ons probleem. Natte plekken droogden destijds niet snel op, maar dat zou volgens Uniekdak logisch zijn omdat het winter (koud/regenachtig) was. Toen het in het najaar opnieuw stevig begon te regenen, bleek de oude lekkage alsnog te bestaan. We hebben in oktober gevraagd die alsnog op te lossen. Ze kwamen opnieuw langs en gaven aan dat er nog geïmpregneerd moest worden. Helaas hadden ze daarvoor toen zelf geen tijd meer en verwezen ze ons door naar andere partijen. Na diverse mailwisselingen met pogingen om met hen (op langere termijn) een afspraak voor impregneren in te plannen hebben we ze vervolgens eind 2023 in gebreke gesteld. Onze lekkage was niet opgelost, we hadden er (veel) voor betaald. We werden vervolgens door Uniekdak naar anderen doorverwezen en Uniekdak weigerde een afspraak met hen in te plannen, zelfs niet op langere termijn wanneer ze wel tijd zouden hebben.
  Daarna niets meer van ze gehoord tot vandaag. Kreeg zojuist een telefoontje met het “aanbod” dat ze nu wel weer tijd hebben en alsnog een offerte voor het impregneren willen uitbrengen. Verder viel meerdere malen de opmerking dat we vorig jaar te lang zouden hebben gewacht met het melden dat de lekkage niet verholpen was en dat ze niet in gebreke zijn. Zelf neemt Uniekdak nu ruim 2,5 maanden de tijd om te reageren na onze ingebrekestelling met een poging om ons opnieuw extra geld te laten betalen voor het verhelpen van de eerste lekkage die nooit helemaal door hen verholpen is….. Kortom besteed je geld liever aan een echte vakman die je probleem in 1 keer goed oplost: hier ben je veel geld kwijt zonder dat ze je van je probleem afhelpen.

  Sterke punten
  Reageerden in het begin snel

  Zwakke punten
  Lossen je probleem niet op en proberen meerdere keren via hetzelfde probleem aan je te verdienen.
  Niet vakkundig.

  Vaklui

  Review over Douma Dakservice

  Ik wil allereerst mijn ongelofelijk gemeende complimenten overbrengen op jullie bedrijf en met name de mannen die grandioos werk hebben afgeleverd !!!!
  Ik ben echt zeer content met alles.

  Sterke punten
  Leveren van topkwaliteit

  Zwakke punten
  Jullie nemen te weinig pauze en drinken te weinig

  OPLICHTER

  Review over Dak & Vastgoedbeheer Nederland

  De eigenaar van eenmanszaak Dak & Vastgoedbeheer Nederland is Jan van Hassel en een oplichter. Hij is privé aansprakelijk en schulden kan je op hem verhalen. Jan laat je aanbetalen en komt dan nooit opdagen. Altijd mooie praatjes en smoesjes. Ik hoor zoveel mensen die net zoals mij door hem zijn opgelicht. Hij woont zelf op de torenstraat 28, 5473 EL Heeswijk Dinther. Hij heeft hier een cafetaria. Dus aangifte doen en hem aansprakelijk stellen. Laat m niet weg komen met je eigen geld!

  Sterke punten
  Jan kan praten als de beste maar is echt een oplichter.

  Zwakke punten
  Komt zijn afspraken niet na.

  Dik tevreden!

  Review over Van Griensven Dakonderhoud

  Inmiddels twee maal ingeschakeld voor twee ongerelateerde klussen. Zeer tevreden over de gedane arbeid: goed materiaal, eerlijke prijs en vriendelijke medewerkers. De klus wordt doordacht uitgevoerd, tijdens de werkzaamheden merk je nauwelijks dat ze er zijn en alles wordt - na afloop - vlekkeloos opgeruimd. Ga in de toekomst zeker vaker met deze jongens in zee!

  Sterke punten
  Meedenken en advies

  Super service

  Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

  Ook wij zijn goed geholpen door deze partij. Schoorsteen is in middels weggehaald en alles is netjes dichtgemaakt en opgeruimd. Toppers!

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na

  Douma Dak service gegarandeerd

  Review over Douma Dakservice

  Douma Dak is een fam.bedrijf, dat meer dan 50 jaar voor ons werkt tot volle tevredenheid. Het dakdekkers ambacht zit in hun genen. Wijlen vader Kas sr. ging op hoge leeftijd nog de ladder op voor 'n dakinspectie.
  De ladder maakt plaats voor de z.g. "Hoogwerker", efficiënter, economischer met gunstige prijsvorming.
  René Douma is een ondernemer "pur sang"
  Een aardige slogan: GOED ONDER DAK, LEKT NIET

  Sterke punten
  Directe service.

  Zwakke punten
  Absolute volmaaktheid bestaat niet.

  Vriendelijk en goed bedrijf!

  Review over Douma Dakservice

  Hebben mijn dak erg goed gedaan. En staan altijd voor je klaar.

  En toen ...helaas toch een lek

  Review over Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek

  Pas dan leer je een bedrijf kennen...wat nu!! Nou ik kan je vertellen keigoed en snel opgelost...alles vervangen, platdak,dakkapel,lood. Keurig en vriendelijk personeel en helaas toch een lek. Zowel lek als waterschade is netjes en snel geregeld zonder gedoe. Gewoon vanuit het bedrijf zelf zelfs....kortom een echte aanrader..

  Sterke punten
  Komen afspraken na en goed werk verricht ondanks lekkage. Maar keurig en snel opgelost