Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Dak en Schoorsteen Groep Nederland is specialist op het gebied van dak- en schoorsteenwerkzaamheden. Wij bieden vakkundige hulp bij een daklekkage, dakrenovatie, dakinspectie en het leggen van nieuwe dakbedekking. Onze goed opgeleide en gecertificeerde dakdekkers hebben al jarenlang ervaring en daardoor bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.


Dak en Schoorsteen Groep Nederland Reviews

  Dakinspectie (oplevering derde partij)

  Nette en eerlijke service. Bedankt voor ons advies!

  GEWELDIGE SERVICE EN WAT EEN VRIENDELIJK PERSONEEL!

  Na een flinke miskoop gedaan te hebben kwamen wij krap uit in budget. Verschillende dakdekkers laten komen. Uiteindelijk zaten we met de onverwachte kosten egt letterlijk met onze handen in de haren. Via een kennis (die legt zonnepanelen) in contact gekomen met dak en schoorsteen groep Nederland. Ik ben jullie zo zo zo dankbaar dat kun je je niet voorstellen. Ik wil iedereen bedanken en in het bijzonder de volgende medewerkers: Frank - Pieter - Roy - Dick - Paul . Egt mannen jullie hebben zo hard gewerkt om ons uit deze hel te halen hoe kan ik toch ooit iets terug doen! AANRADER VOOR DIEGENE DIE EEN BEDRIJF WIL DIE DE KLANT BETREKT BIJ HET WERK EGT HELEMAAL TOP

  Zwakke punten
  Denken mee Helpen mee Egt super netjes.

  Nieuw dak en verwijderen zonnepanelen

  Goede en transparante service

  Schoorsteen verwijderen

  Ivm plek te kort ivm zonnepanelen hebben wij de schoorsteen laten verwijderen door dit bedrijf. Eigenlijk is alles na volle verwachting verlopen. Dankjewel

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na!

  VAKMANNEN BEDANKT VOOR ALLES

  Hier zelfs op zondag geweest nadat er een vervelende lekkage was ontstaan die achteraf nog snel opgelost bleek ook. Ik dank deze mannen dan ook van harte.

  Dakinspectie ivm bouwkundige keuring

  Professionele service! Roy denkt altijd met je mee naar de beste en voordeligste oplossingen. Hou deze mentaliteit vast dan komen jullie er wel. Ook offerte is inmiddels akkoord bedankt

  Dakpannen vervangen 68m2 inc nokvorsten

  Aanvraag gedaan om dakpannen te vervangen. Er werd snel contact opgenomen en een afspraak ingepland. Alles goed verlopen en de mannen alles keurig achter gelaten. Top! Dak en schoorsteen groep Nederland kan zich teminste dakdekker noemen!!!!!!!!!!! Daar kunnen veel bedrijven een puntje aan zuigen!

  Lekkage op een plat dak van een woonwagen

  Wij hadden last van Lekkage op een plat dak bij ons op het woonwagen kamp in Eindhoven. Er is om eerlijk te zijn (een bekende) dakdekker 5uur bezig geweest om overal wat stukken op te branden (soort lappendeken) Wij wisten dat het slecht was maar wilde nog even wachten met totale vernieuwing. Uiteindelijk lekte het weer en precies de kamer waar het lekte had ik nodig ivm een verjaardagsfeestje. Via een vriendin kwam ik bij (Roy) Dak en schoorsteen groep. Je kan zeggen wat je wil maar deze jongen kijkt 15/20 minuten hij heeft het lek gevonden. Vrijblijvend heeft hij 1 klein strookje erop gemaakt. En wat denk je?????? LEKKAGE OPGELOST! Dit noem ik nog is een dakdekker!!!!! Aanrader mensen!

  Sterke punten
  Deze mannen weten wat ze doen!

  Vervangen dak showroom (vestiging Tilburg)

  Mannen, hier jullie wel verdiende review. Bedankt voor de leuke dagen en het mooie resultaat. Met vriendelijke groet, Ronnie Van Mossel Lease Tilburg

  Professionele dakdekkers!

  "Ik ben heel tevreden dat ik het vervangen van de platte dakbedekking heb laten uitvoeren door Dak en schreef groep Nederland. Een duidelijke offerte, staan altijd klaar om mij te helpen met vragen, zeer stipte uitvoering en continue goede communicatie. Dakgroep Nederland vraagt een zeer vriendelijke prijs om echt vakwerk af te leveren, en dit op een enorm klantvriendelijke wijze."

  Nette en vriendelijke service

  "Zeer positieve ervaring. Echte professionals! De werkzaamheden werden correct uitgevoerd en zoals afgesproken. Alles is zeer precies afgewerkt en tot in de puntjes verzorgd. Ze hadden aandacht voor de bewoners van het huis en zorgen ervoor dat het huis niet vies wordt tijdens het aan- en afvoeren van materialen."

  Vervangen bitumen platte dak

  Ik ben heel tevreden dat ik het vervangen van de platte dakbedekking heb laten uitvoeren door Dakgroep Nederland. Een duidelijke offerte, staan altijd klaar om mij te helpen met vragen, zeer stipte uitvoering en continue goede communicatie. Dak en schoorsteen groep Nederland vraagt een zeer vriendelijke prijs om echt vakwerk af te leveren, en dit op een enorm klantvriendelijke wijze."

  Sterke punten
  Professionele service

  Oplossen van een schoorsteen lekkage

  Goede service. Nette prijs.

  Oplossen van een vervelende daklekkage

  Wij hebben al 3 jaar last van een vervelende daklekkage waar we vortaan erg aan geïrriteerd raakte! In die jaren zijn er denk ik 8a 10 dakdekkers langs geweest (x€100,-/150,-) uiteindelijk dak en schoorsteen groep laten komen. (Dit hadden we jaren en euro's eerder moeten doen) dit bedrijf heeft het letterlijk in een half uur opgelost en ook vonden zei na alle ellende dat ik niks af hoefde te rekenen (alleen staande weduwe) jongens ik wens jullie al het geluk van de wereld. Ook steek ik elke dag een kaarsje aan voor jullie veiligheid. Dit is tenslotte het minst wat ik terug kan doen. Roy jij in het bijzonder bedankt voor alles knulletje.

  Nieuwe dakgoot voor en achter

  Via Google in contact gekomen via het zoekwoord dakgoot Lekkage bij Dak en Schoorsteen Groep Nederland. Wij zijn zeer tevreden over deze vakkundige en vriendelijke service!

  Dakrenovatie radio studio 100% NL

  We hebben een complete dakrenovatie laten doen van onze radiostudio én platdak van de koffie ruimte. Inclusief asbestsanering en op maat gemaakte dakkapel. Er is mooi vakwerk geleverd, een degelijke constructie en heel mooi resultaat. De mannen werken netjes en denken mee. Voor een nette prijs. Ook zijn ze vanaf nu een jaar lang te horen op 100%NL LUISTER MEE!

  Zinken dakkapel dakje vervangen

  Vanwege een lekkage in het zinken dak van onze brede dakkapel nam ik contact op met Dak en schoorsteen groep. Na het telefonisch gesprek vermoedde ik met vakmensen te maken te hebben. Met de snelle ontvangst van een offerte gunde ik de klus aan dak en schoorsteen grp NL. Binnen twee weken was de dakkapel voorzien van een nieuwe zinken dakbedekking. Wat ik prettig vond is de manier waarop ik met foto's die gemaakt werden tijdens de klus, tot in detail kon zien hoe het werk werd aangepakt. Als techneut kan ik zeggen, inderdaad, echte vakmensen.

  Sterke punten
  VAKMANNEN

  TOPPERS

  Mannen hartelijk dank voor jullie snelle service!

  Dakkapel plaatsen

  Meerdere offertes opgevraagd op google. Uiteindelijk het beste gevoel bij dak en schoorsteen groep Nederland/ Roy is een erg professionele medewerker die alles meedenkt en regelt. Ik neem mijn petje af voor deze jongeman. Bij ons (zaterdagavond) waren ze tot 22:40 bezig geweest om het werk af te krijgen ivm zonnepanelen die geplaatst gaan worden (maandag a.s) Mannen en Roy ik dank jullie hartelijk voor het harde werk de afgelopen 2 dagen!

  Zeer tevreden klant

  Uitstekend bedrijf! Zit zelf in de internationale zakenwereld. Ben erg onder de indruk van de professionaliteit bij de uitvoering van de klus en de communicatie met mij als klant. Daar kan menig internationaal bedrijf een voorbeeld aan nemen! Een zeer tevreden klant 👍.

  Keurige service

  Offerte aangevraagd en keurig snel teruggebeld voor een inspectie van het probleem (2 lekkende dakgoten). Rick komt met een prima eerlijk advies en direct herstel. Erg blij met de professionaliteit, correctheid en snelheid van handelen. Voor mij zijn ze de partij bij een volgend probleem . Ze hebben direct de rest van het dak geïnspecteerd en aangegeven wat er op termijn mogelijk speelt.

  Lekkage snel opgelost

  Voor de renovatie en isolatie van een viertal daken van ons huis had ik drie offertes gevraagd van dakdekkers uit de naaste omgeving en aan Dak en schoorsteen groep Nederland uit Eindhoven, hier 20 km vandaan. Aanvankelijk had ik dak en schoorsteen groep de minste kans van slagen gegeven omdat ik dacht dat de reiskosten de offerte extra zou belasten. Dit bleek niet juist te zijn. Dak en schoorsteen groep was niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Wat de doorslag heeft gegeven om voor dit bedrijf te kiezen was allereerst de reputatie van vakbekwaamheid, maar vooral de zorgvuldigheid van de offerte: alle werkzaamheden en de te gebruiken materialen waren in de zesbladige offerte minutieus omschreven. (Twee plaatselijke dakdekkers volstonden met een vage omschrijving op een (1) pagina). De werkzaamheden werden vakkundig verricht. Onvoorziene omstandigheden werden opgelost zonder extra materiaalkosten in rekening te brengen. Kosten nog moeite werden gespaard om een hoge graad van perfectie te realiseren. Dak en schoorsteen groep heeft hier meer dan zestal specialisten aan het werk gezet die een goed product hebben afgeleverd. Ze hebben een dikke pluim verdiend; bij deze waren het wel zes koffieleuten waar een stuk vlaai als koek naar binnen ging. 🤪

  Sterke punten
  Vriendelijke personeel

  Zinken dakgoot vervangen inc deklijsten en singeltjes dak

  Een heel fijn en betrouwbaar bedrijf. Zeer professionele mensen in dienst. Heb alle zinken goten, deklijsten en puntgevel vervangen. Tevens de shingles, dat alles op de derde verdieping in Amsterdam. Prijs lag wel iets hoger dan de andere offertes die ik had opgevraagd maar de manier van inmeten, ze namen er goed de tijd voor om de situatie te bekijken. En het feit dat ze altijd hun afspraken nakwamen heb ik voor Dak en schoorsteen groep gekozen. De offerte was ook gespecificeerd zodat je duidelijk kon zien wat het kostte per onderdeel. Het gehele verloop van de werkzaamheden verliep vlekkeloos daar ben ik heel blij om. Dit bedrijf zou ik zeker aanraden. Services: Goten installeren, Dakinspectie, Dak repareren

  Sterke punten
  Net en eerlijk bedrijf!


Bezoek Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Schrijf je eigen review