Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Dak en Schoorsteen Groep Nederland is een specialistische onderneming die zich richt op dak- en schoorsteenwerkzaamheden. De groep biedt professionele hulp bij een breed scala aan diensten, waaronder daklekkages, dakrenovaties, dakinspecties en het aanleggen van nieuwe dakbedekking. Met een team van goed opgeleide en gecertificeerde dakdekkers, kan Dak en Schoorsteen Groep Nederland garanderen dat de klanten altijd kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden krijgen uitgevoerd. De dakdekkers van de groep beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten als geen ander hoe ze de dak- en schoorsteenproblemen van hun klanten op efficiënte en professionele wijze kunnen oplossen. Hierdoor zijn zij in staat om altijd te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Ongeacht of het om een kleine reparatie gaat of om een grootscheepse renovatie, de Dak en Schoorsteen Groep Nederland staat garant voor een vakkundige uitvoering van elke opdracht.

Naast het uitvoeren van reparaties en renovaties, biedt Dak en Schoorsteen Groep Nederland ook dakinspecties aan. Hierbij wordt het dak grondig geïnspecteerd op eventuele problemen of gebreken. Op basis hiervan wordt een rapport opgesteld, waarin de huidige staat van het dak en eventuele aanbevelingen voor verbeteringen worden beschreven. Dit is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een dak, aangezien tijdig opgespoorde problemen vaak eenvoudiger en goedkoper op te lossen zijn dan wanneer deze worden genegeerd.

Daarnaast biedt Dak en Schoorsteen Groep Nederland ook de mogelijkheid om nieuwe dakbedekking aan te leggen. Hierbij worden verschillende soorten dakbedekking aangeboden, waaronder bitumen, pannen en dakpannen van beton. De groep werkt samen met toonaangevende leveranciers van dakbedekking en maakt gebruik van de meest moderne technieken en materialen om de kwaliteit van de aangelegde dakbedekking te verhogen. Dit zorgt ervoor dat de daken van de klanten beschermd blijven tegen weersinvloeden en dat de levensduur van het dak wordt verlengd.


Dak en Schoorsteen Groep Nederland Reviews

  Leuk bedrijf

  Leuk bedrijf. Goede ervaring. Via dit leadplatform ben ik in contact gekomen met een vakbekwaam dakdekkersbedrijf.

  Leuk platform!

  Via het platform van dak en schoorsteen groep kwam ik met een veel betere vakman in contact dan voorheen met werkspot. Ook werken zei een stuk efficiënter. Bedankt voor de hulp. Bedrijf is inmiddels geweest en alles is netjes verholpen. 5 STERREN!

  Sterke punten
  Brengen je in contact met een leuke vakman
  Professionaliteit

  Leuke site

  Via deze site in contact gekomen met een leuk dakdekkers platform.

  Alles is op en top verlopen.

  Bedankt

  Sterke punten
  Leuk platform

  Zwakke punten
  Wachttijden...

  Geweldig platform!

  Via het lead platform van dak en schoorsteen groep nederland in contact gekomen met verschillende dakdekkers bedrijven. We hebben al snel keus gemaakt en inmiddel ligt het dak van onze keuken aanbouw er weer keurig netjes bij. TOPPERS

  Sterke punten
  overzicht vanaf de groep zelf top egt

  Zwakke punten
  dat ik maar 3 bedrijven te zien kreeg 5 was misschien net wat makkelijker

  Vriendelijke medewerkers

  Hartelijk dank voor de goede services. Onze dakkapel en dakgoot zijn weer zoals het hoort LEKVRIJ :) haha eindelijk. Ik word er helemaal blij van

  Sterke punten
  dakkapel specialisten

  Net werk

  Bedankt voor jullie werk. Alles na wens opgeleverd. Leuk platform! Ben beter geholpen als werkspot

  Goede maar ook vriendelijke se

  Goede ervaringen met dit bedrijf. Via het platform in contact gekomen met een leuk bedrijf bedankt.

  Sterke punten
  Leuke mensen

  Slimme keus! Aanrader

  Na bij verschillende bedrijven offertes te hebben opgevraagd hebben wij bij ons en de buren het volledige dak laten vervangen (4 daken) door Dak en schoorsteen groep nederland.
  Begin juli hebben ze het oude dakbeschot en pannen gesloopt, nieuwe isolerende dakplaten, dakpannen, en dakgoten geplaatst. Een mooi karwei, zeker gezien de temperaturen. elke dag 25+ graden en dus volle zon. Met als gevolg dat het tropenrooster werd gehanteerd. Heel vroeg beginnen en vroeg stoppen. Desondanks het karwei binnen 1.5 weken geklaard.
  Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en raden de Dak en schoorsteen groep dan ook aan.

  Goede nokvorsten service

  De nokvorsten waren in de loop der jaren losgekomen uit de cement en moesten opnieuw worden vastgezet. Na een afspraak gemaakt te hebben met Dak en schoorsteen groep stonden de vaklieden van dit bedrijf volgens afspraak aan de deur. De nokvorsten zijn vakkundig met flexibele dakmortel vastgezet. Het resultaat mag er wezen!

  Sterke punten
  Mooi werk
  Leuk kantoor personeel
  Goede afspraken

  Leuke mensen

  Begin van dit jaar is Paul, samen met zijn vriendelijke collega�s, bij ons en de buren de platte daken komen vervangen. Zoals gezegd waren alle mannen zeer vriendelijk, geduldig maar vooral kundig en hardwerkend. Ook de prijzen van Dakspecialist Brabant zijn heel netjes. Ook bij vragen achteraf werd ik super goed geholpen. Kortom: vriendelijk, kundig, goede prijs en bijzonder goede service!

  Goed goed

  5stars

  Sterke punten
  Goed allemaal goed.

  Goede service waarvoor mijn da

  Loodslappen dakkapel vervangen. Ook de nokvorsten zijn weer als nieuw. De bovenste rijen dakpannen en nokvorsten zijn vervangen door dit bedrijf. Alles verliep volgens de afspraken conform offerte.

  Sterke punten
  Net werk
  Geen gezeik achteraf

  5 sterren verdiend!

  Bedankt gasten

  Sterke punten
  Scherpe tarieven in vergelijking met derden

  Bedankt goede en vriendelijke

  Top mannen egt mooi gedaan ook tot laat gewerkt ook (respect) de korting was de kers op de taart na zoveel uren bedankt

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na

  Bedankt mannen

  Nette en correcte service. Hartstikke bedankt mannen

  Sterke punten
  Service

  Gewoon goede service

  Gewoon goede service. Dak en schoorsteen groep is inmiddels overgenomen door ons.

  Mensen die niet willen betalen kunnen geen slechte review plaatsen allemaal onzin. 40 jaar geen onderhoud en dan klagen over een paar duizend euro?? Hou op aub!

  Sterke punten
  Mooie daken
  Nette service

  Zeer slechte ervaring

  Wij hebben onze schoorsteen laten verwijderen. Offerte van 1000 euro ontvangen van Roy, ook te zien in fimpje op de site van RTL4. Uiteindelijk dus voor dit bedrijf gekozen, maar toen ze bezig waren moesten wij volgens Paul, die de schoorsteen kwam verwijderen, ineens 3200 euro betalen! Nog voor het werk af was, anders waren ze bang dat wij niet betaalden?? Het werk is nog niet af, pannen niet recht en de gevel niet goed afgewerkt, nog gaten. Daar zouden ze zsm voor terug komen. Wij hebben Roy, Paul en het centrale nummer op meerdere manieren geprobeerd dit bedrijf te bereiken. Suzanne Rademakers e-mailt ook niet meer terug, daar is het e-mail contact mee geweest. Algemene nummer, 06 nummer. Niets is bereikbaar. Wie weet hoe wij contact kunnen krijgen?! Zeer ontevreden, NOOIT mee in ze gaan!!!

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar, offerte 1/3 van het uiteindelijke bedrag, klus nog niet afgerond en niet meer bereikbaar

  Bedankt mannen

  5 sterren!

  Goed bedrijf gekozen via de gr

  Super leadwebsite! Via Dak en Schoorsteen Groep Nederland kwam ik in contact met drie dakdekkers. Uiteindelijk een gekozen. Bedankt voor jullie inzet!

  Sterke punten
  Goede aangesloten bedrijven

  Waardeloze garantie

  Slecht, na renovatie schoorsteen, opnieuw lekkage, maar er is geen contact meer mogelijk, op telefoontjes en email wordt niet gereageerd. Ook niet op klachten via klachten kompas. Staat niet meer ingeschreven bij de kamer van koophandel en ook niet bij een branche organisatie. Dus kunnen met onze klacht nergens naar toe.
  Kortom ga niet in zee met dit bedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen contact mogelijk. Garantie van 15 jaar gegarandeerd, maar reageren niet bij de eerste klacht,.

  Fantastische service

  Gewoon goed!

  Onvriendelijk en haastig werk

  Zou een andere partij zoeken voor dakwerkzaamheden personeel zeer onvriendelijk op kantoor en niet duidelijk en haasten zich om zo snel mogelijk klaar te zijn

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Onvriendelijk

  Onvriendelijk en haastig werk

  Zou een andere partij zoeken voor dakwerkzaamheden personeel zeer onvriendelijk op kantoor en niet duidelijk en haasten zich om zo snel mogelijk klaar te zijn

  Nette en vriendelijke service

  Bedankt voor de schoorsteen renovatie. Alles is na volle tevredenheid uitgevoerd


Bezoek Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Schrijf een review