Schoorsteen verwijderen Nederland

Professionele verwijdering van uw schoorsteen van A tot Z geregeld én nette afwerking van uw dak.

Schoorsteen verwijderen Nederland Reviews

  Alle reviews zijn nep

  Alle reviews op deze website zijn nep. Bedrijf is niet levensvatbaar, adres ben ik geweest (en daar zit het bedrijf niet) en Roy heeft meerdere personen opgelicht!. Handelt ook onder de fraude bv Dak en Schoorsteengroep Nederland.

  Sterke punten
  Die hebben ze niet

  Zwakke punten
  Continue oplichting. Doet zijn best dit soort reviews te laten verwijderen.

  Super service

  Ook wij zijn goed geholpen door deze partij. Schoorsteen is in middels weggehaald en alles is netjes dichtgemaakt en opgeruimd. Toppers!

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na

  Oplichters

  Alle positieve revieuws over dit bedrijf zijn nep en worden zelf door het bedrijf geplaatst. Er zijn vele gedupeerde. Films, foto's etc alles op hun website is nep of met trucage in elkaar gezet. Pas op, dit zijn oplichters.

  Sterke punten
  oplichters

  Zwakke punten
  Ze duperen mensen

  Prima ervaring met dit bedrijf

  Ik ben onlangs in contact gekomen met Schoorsteen Verwijderen Nederland voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn huis, en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Vanaf het allereerste contact tot het voltooien van de klus, was de ervaring uiterst professioneel en probleemloos.

  Het team van Schoorsteen Verwijderen Nederland was zeer deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me te voorzien van gedetailleerde informatie over het proces. Ze zorgden ervoor dat ik volledig begreep wat er moest gebeuren en hoe lang het zou duren voordat de schoorsteen volledig was verwijderd.

  Tijdens het verwijderingsproces was het team zeer efficiënt en werkte met de nodige voorzichtigheid om schade aan mijn huis te voorkomen. Ze hielden de werkplek schoon en georganiseerd, wat ik erg waardeerde.

  Na voltooiing van het project was ik blij verrast dat mijn huis er netjes uitzag, alsof er nooit een schoorsteen was geweest. De kwaliteit van het vakmanschap was uitstekend, en ik had absoluut geen klachten over hun werk.

  Al met al kan ik Schoorsteen Verwijderen Nederland van harte aanbevelen aan iedereen die een professioneel en betrouwbaar bedrijf zoekt voor het verwijderen van een schoorsteen. Hun toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige service is ongeëvenaard. Bedankt voor een geweldige ervaring!

  Bedankt voor het verwijderen v

  Bedankt voor jullie komst en het nette resultaat!

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na!

  Goede service

  Wij zijn goed maar vooral snel geholpen door schoorsteen Verwijderen Nederland.

  Ivm lekkage aan de schoorsteen hebben zei ons binnen 2 dagen al kunnen helpen. De lekkage is verholpen en de kinderkamer is nu eindelijk droog. Bedankt mannen!

  Sterke punten
  Service
  Meedenken

  Zwakke punten
  Geen

  Leuke ervaring

  Leuke ervaring
  Ik heb een leuke ervaring met dit bedrijf. In het begin een beetje een twijfel ivm een afspraak die verzet was door een voorgaande partij. (Container was wel al geplaatst) Uiteindelijk de tweede afspraak kwamen zei netjes met de lift volgens afspraak. De schoorsteen op dak,zolder, en woonkamer zijn netjes en zorgvuldig weggehaald. Ook is alles netjes gestofzuigd. Ik heb ze een fooitje gegeven uit waardering. Bedankt schoorsteen Verwijderen.

  Aanbevelen?
  Ja

  Schoorsteen Verwijderen dak/zo

  Bij ons heeft Schoorsteen verwijderen Nederland B.V de schoorsteen op het dak en op zolder verwijderd. Alles is na volle tevredenheid uitgevoerd.

  Sterke punten
  Mooi werk

  Zwakke punten
  Telefonische bereikbaarheid

  Nette online offerte

  Nette online offerte | Goede services
  Schoorsteen Verwijderen Nederland bedankt voor jullie services. Ook scheelde de online offerte een hoop met vergelijkbare partijen. Mijn zoon is inmiddels naar de zolder gegaan met zijn slaapkamer. Wat een ruimte... het scheelt inderdaad egt veel. Bedankt!

  Sterke punten
  Nette prijs

  Zwakke punten
  Telefonische Klantenservice (wachtrij)

  Goede service

  Bedankt voor de vakkundige maar vooral vriendelijke en goede service!

  5 wel verdiende sterren!

  Nette en vakkundige service

  Beste Schoorsteen Verwijderen Nederland. Bedankt voor alles!

  Sterke punten
  Vakkundige uitvoering!

  Schoorsteen keurig verwijderd

  Schoorsteen is keurig verwijderd. Rot hout is vervangen en de nokpannen netjes aangesmeerd. Roy verstaat zijn vak.

  Sterke punten
  Net werk.

  Ook wij als buren zijn tevrede

  Schoorsteen Verwijderen Nederland was bij onze buren aan het werk. Ik sprak de vriendelijk jonge man aan of hij eventueel voor ons ook kon doen. Uiteindelijk kregen ik en mijn vriendelijke buurman 10% burenkorting. Inmiddels zijn ze allebei gesloopt/weggehaald (2 onder een kap woning) zo is het mooi een geheel bedankt.

  Sterke punten
  Net werk voor ons en de buren

  Ook wij als buren zijn tevrede

  Schoorsteen Verwijderen Nederland was bij onze buren aan het werk. Ik sprak de vriendelijk jonge man aan of hij eventueel voor ons ook kon doen. Uiteindelijk kregen ik en mijn vriendelijke buurman 10% burenkorting. Inmiddels zijn ze allebei gesloopt/weggehaald (2 onder een kap woning) zo is het mooi een geheel bedankt.

  Sterke punten
  Net werk voor ons en de buren.

  Vakmensen

  "In oud monumentaal pand de dragende schoorsteen constructie laten weghalen, met alles wat daarbij komt kijken. Na elders verkeerde adviezen, nul respons of lange wachttijden kwam ik uit bij SchoorsteenverwijderenNederland. Hier was het binnen een paar weken al actief ingepland. Zeer tevreden over de schoorsteen werkers die vriendelijk en bekwaam waren. Heel klantgericht, met goede tips. Vakmensen die weten wat ze doen. Complimenten aan zowel de schoorsteen werkers als de schoorsteen adviseur. (Roy) Dus zoek niet verder dit is een aanrader!

  Sterke punten
  Vakwerk

  Zwakke punten
  Telefonische bereikbaarheid (drukte)

  Dit bedrijf is mij uitstekend.

  Dit bedrijf is mij uitstekend bevallen.

  Eerst een aanbetaling gedaan want dan plannen ze het werk in en geven ze een ander bedrijf ook opdracht om de afval container een dag vooraf voor de deur te plaatsen. Zoals beloofd werd twee weken later de afvalcontainer op mijn oprit geplaats door de partner van SchoorsteenverwijderenNL (op een vrijdag). De volgende dag (een zaterdag!) hebben twee ontzettend aardige kerels ontzettend hard gewerkt om onze schoorsteen op het schuine zolderdak te verwijderen. De klus zat tegen door de zware gewapende betonnen plaat die op de schoorsteen lag die er moeilijk kapot ging en te zwaar was om er zo af kunnen. Daar hebben ze uiteindelijk bijna de hele dag op moeten hameren en hakken waardoor de klus niet in 1 lange dag klaar kwam. In overleg hebben de mannen het gat rond 18.00 uur afgedekt met zeil en zijn ze de volgende ochtend (zondag) terug gekomen om het werk netjes af te maken. Zondagmiddag waren ze uiteindelijk pas echt klaar en hebben niets afgeraffeld. Ook de nokpannen liggen weer allemaal goed vast met flexim dus dat kan je ook aan ze over laten. Ook de prijs was goed in vergelijking met de concurrentie. Ik ben blij dat ik met deze mannen in zee gegaan ben. Roy en Peer bedankt! Groetjes uit dordrecht.

  Sterke punten
  Zaterdag gewerkt
  Zondag gewerkt
  Komen afspraken netjes na

  Snel opgelost en goed advies

  Deze heren zijn bij ons op een zaterdag langs geweest voor herstel van een schoorsteen en het verwijderen van een schoorsteen Inc aanbrengen van een dakdoorvoer. Goed geholpen. Ik raad schoorsteen Verwijderen Nederland zeker aan.

  Zwakke punten
  Afspraken
  Net werk

  Top geregeld

  Bedankt voor het gemaakte werk.

  Leuke mensen

  Bedankt voor de service

  Bedankt

  Fijn Dat er eens een bedrijf wel meedenkt en geen voorrijkosten vraagt! Ik ben Roy en zijn team zéér dankbaar. Zeker voor de snelle service en het eindresultaat

  Goede service. Bedankt!

  Komen afspraken netjes na. Ook de container en lift werden optijd geplaatst. Ik ben zeer blij met het resultaat. Ik ben bijna uitgeteld en de slaapkamer op zolder is heel erg mooi geworden. Jammer dat ik geen foto's voor en na kon toevoegen. Dit is wellicht een aanpassings puntje voor vergelijkdakdekkers.nl in de toekomst ;) Schoorsteen Verwijderen Nederland is een leuk bedrijf met vrolijke medewerkers. Daar hou ik van!

  Sterke punten
  Vrolijk personeel
  Container optijd geleverd
  15 jaar garantie.

  Leuke jongens

  Jongens bedankt voor alles wat jullie gisteren voor ons en de buren hebben gedaan. Dit waarderen wij egt.

  Sterke punten
  Net werk
  Leuke jongens

  Zwakke punten
  -

  Schouw slopen

  Goede en kundige service. Schoorsteen Verwijderen Nederland heeft bij onze nieuwe woning de schouw verwijderd. Alles is na volle tevreden uitgevoerd.

  Sterke punten
  Net werk

  Bedankt

  5 straten bedankt,!

  Sterke punten
  Net werk
  Korting
  Online offerte

  Top geregeld

  Top geregeld gister mannen. Niks meer van te zien :) mijn vrouw is ook blij

  Zwakke punten
  Net werk


Bezoek Schoorsteen verwijderen Nederland

Schrijf een review