Dakonderhoud Nederland - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 28 augustus 2019
Dakonderhoud Nederland Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Dakonderhoud Nederland
  2. Dakonderhoud Nederland Reviews
  3. Schrijf ook een review over Dakonderhoud Nederland

Dakonderhoud Nederland

Home - Dakonderhoud Nederland

Dakonderhoud ✓ Scherpe prijzen ✓ Reparatie, renovatie en onderhoud ✓ hoogwaardige materialen ✓ Advies op maat ✓ Dakonderhoud Nederland.

Dakonderhoud Nederland Details

Hits: 45

URL: https://dakonderhoudnederland.nl/

Categorieën: Utrecht

Reviews: 1


Dakonderhoud Nederland reviews (1):

Dakonderhoud Nederland - komen afspraken niet na

0

Review:
Op 13 Juli 2018 kwam ik erachter dat er een dakpan was verdwenen en een kantpan was gebroken. Telefonisch contact gezocht met “DAKONDERHOUD NEDERLAND” Afgesproken dat ze op 20 Juli 2018langs zouden komen tussen 10 en 11 werd rond 1 uur kan gebeuren. Gekeken wat er moest gebeuren 1 pan kon gelijk worden terug gelegd was verschoven maar de kantpan moest besteld worden, prima kan, vervolgens kreeg ik te horen dat de sponzen die bij de Veluxramen zitten verteerd waren en vervangen moesten worden. Er zou een offerte opgemaakt worden. De offerte was ruim 700 euro.
Een afspraak gemaakt voor 3 augustus 2018 tussen 10 en 11 uur om de werkzaamheden uit te voeren. De 1 augustus gebeld met de vraag of het een dag eerder kon, echter dit kwam mij niet uit. 3 augustus 2018 kwamen ze niet tussen 10 en 11 maar pas rond 12:30. En wat hadden ze bij zich, niet de kantpan, er werd een tijdelijke pan op gelegd. Tijdens de werkzaamheden kwamen ze er ook achter dat de nokvorsten vastgezet moesten worden dat kon met en zonder rekening, het laatste gekozen en kwam op ruim 300 euro.
Nieuwe afspraak voor 9 augustus 2018 tussen je raad het 10 en 11 uur, om 10 uur gebeld dat het niet ging lukken er was spoedklus tussen gekomen.
Weer een nieuwe afspraak voor 20 augustus 2018 tussen ja 10 en 11 uur. En ja hoor om 11 uur weer gebeld dat het niet ging lukken
Dan maar weer een nieuwe afspraak gemaakt en geëist dat de werkzaamheden op 28 augustus 2018 nu wel uitgevoerd zou worden. Ook gelijk meegedeeld dat ik de nota nog niet had betaald omdat de werkzaamheden nog niet volledig waren uitgevoerd.
En jawel 28 augustus 2018 lag er een kantpan op het dak alleen dat was geen nieuwe pan maar een oude gebruikte, hier wordt echter weg 99 euro ex voor in rekening gebracht. Het lijkt mij sterkt dat een gebruikte pan die ze ergens anders hebben weggehaald 99 euro kost, Dus maar weer eens gebeld met DAKONDERHOUD NEDERLAND na veel vijven en zessen heb ik een nieuwe nota gekregen waar 50 euro ex van af was gehaald.
Dit is eerste en laatste keer dat ik zakendoe met DAKONDERHOUD NEDERLAND. Het lijken wel Ierse klussers.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
komen afspraken niet na duur

Plasschaer beveelt Dakonderhoud Nederland NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Dakonderhoud Nederland

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Dakonderhoud Nederland aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Dakonderhoud Nederland aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Dakonderhoud Nederland


Home » Utrecht » Dakonderhoud Nederland