Van Griensven Dakonderhoud

Van Griensven Dakonderhoud - 24/7 Bereikbaar - 40 Jaar Ervaring Van Griensven Dakonderhoud ✅ Al 40 jaar de specialist in dak- en renovatiewerkzaamheden ✅ gratis dakinspectie ✅ 10 jaar garantie ☎ Bel 073-2032555

Van Griensven Dakonderhoud Reviews

  Helaas lekt het dak nog steeds

  Na meerdere pogingen om het dak te repareren lekt onze dak nog steeds.
  Ondertussen maanden verder en er wordt ons nog steeds beloofd 'een keertje langs te komen' om de lekkage op te lossen. Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan! Erg onprofessioneel en hebben hun zaken niet op orde

  Sterke punten
  Beloftes maken die ze niet kunnen nakomen

  Zwakke punten
  Geen lekkages kunnen verhelpen als dakdekkers

  Dik tevreden!

  Inmiddels twee maal ingeschakeld voor twee ongerelateerde klussen. Zeer tevreden over de gedane arbeid: goed materiaal, eerlijke prijs en vriendelijke medewerkers. De klus wordt doordacht uitgevoerd, tijdens de werkzaamheden merk je nauwelijks dat ze er zijn en alles wordt - na afloop - vlekkeloos opgeruimd. Ga in de toekomst zeker vaker met deze jongens in zee!

  Sterke punten
  Meedenken en advies

  Garantie tot de deur !!!!!!!!!

  De lekkage aan de steunbalken van de dakkapel zou verholpen zijn, door het vervangen van de loodslappen (10jaar garantie). € 2000,00. Binnen de drie jaar weer zichtbare lekkage op dezelfde plaatsen!!! Na 2maanden kwam hij eens kijken, vond, dat hij zijn werk goed gedaan had! Ik vond van niet, bakken met regenwater intussen opgevangen. Ik moest maar een offerte bij een andere dakdekker vragen .
  Ook nog extra kosten moeten maken voor een rapport van een lek detectie deskundige! IK beveel dit bedrijf MIKE van GRIENSVEN DAKDEKKER, ROSMALEN NIET aan.

  Sterke punten
  Bij het krijgen van de opdracht was hij snel aanwezig.

  Zwakke punten
  Ondanks de 10 jaar garantie, de terugkomende lekkage op dezelfde plaatsen, niet verholpen!
  Kwam pas na 2 maanden eens kijken.

  Nieuw dak

  Super goed! Vriendelijke mannen! Super mooi dak geworden

  Sterke punten
  Goed overleg en uitleg en zeer vriendelijk!

  Nieuw dak in een dag

  Storm Eunice ging ook aan ons niet onopgemerkt voorbij: flinke lekkage en schade aan het dak. Na een slecht uitgevoerde noodreparatie door een andere �dakdekker�, Van Griensven ingeschakeld. De �jongens� hebben topwerk geleverd. Na hun grondige inspectie van het dak volgde hun eerlijke advies dat het 20 jaar oude dak beter vernieuwd kon worden. Een dag later was het gepiept. Bedankt mannen, weer beschermd tegen storm en regen.

  Sterke punten
  Eerlijk, betrouwbaar en vakkundig.

  top bedrijf

  We hadden een vervelende lekkage van de dakkapel. Binnen 24 uur waren Mike en Romano ter plaatse voor de inspectie en constateerden daarnaast ook nog een rottende dakbeschotting. Direct zijn zij aan de slag gegaan en ondanks het weer hebben ze het dak vervangen en zorgen weggenomen. En dat voor een marktconforme prijs. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Keurige gasten, goede vaklui.

  Sterke punten
  snelheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en correctheid

  Zwakke punten
  nvt

  Snel en gedegen werk

  Prima ervaring met Mike en zijn equipe.
  Loodwerk vernieuwd,Nokvorsten vast gezet, Schoorstenen opnieuw gevoegd en geimpregneerd, gaas in dakgoten.

  Sterke punten
  Goede prijs/prestatieverhouding

  Dakreparatie

  Donderdag 14 februari zijn er door medewerkers van de fa. Van Griensven uitgevoerd aan ons dak, nadat ik hulp had ingeroepen n.a.v. een lekkage in de slaapkamer.
  Bij de noodreparatie constateerden uw medewerker, dat het dakbeschot op een aantal plaatsen was verrot en dat er een steunbalk was aangetast.
  De noodreparatie bood weinig soelaas, de korting op de definitieve reparatie werd voor een groot deel teniet gedaan door de kosten van een speciale strip.
  De heren begrootten de duur van de werkzaamheden op op twee dagen €3600,00 exclusief btw.
  De werkzaamheden namen slechts één dag in beslag, de vrijdag daaropvolgend waren uw medewerker niet vrij, maar was er een andere klus.
  Nu heb ik veel respect voor de vakkennis van uw medewerkers, maar vind wel , dat er i.v.m. begroting over twee dagen, dat de rekening inclusief de btw €4235,00 wel erg hoog is.
  Natuurlijk is het prima, dat werkzaamheden in een dag geklaard kan zijn, maar dit vind ik wel een beetje over de top.

  Sterke punten
  Komen stipt op de afgesproken tijd!
  Werken snel.

  Zwakke punten
  Wel erg snel verdiend met één dag werken!

Bezoek Van Griensven Dakonderhoud

Schrijf een review