Uniek Dak B.V.

Uniekdak is een van de meest ervaren en betrouwbare dakdekkersbedrijven van Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, zijn ze in staat om elke denkbare klus succesvol uit te voeren. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben ze veel tevreden klanten weten te verwerven.

Klanten kiezen vaak voor Uniekdak omdat ze snel en efficiënt hulp bieden bij lekkages, met meer dan 900 interventies per jaar. Daarnaast geven ze altijd 10 jaar garantie op hun werkzaamheden, zodat klanten zeker weten dat het werk op een professionele manier is uitgevoerd.

Met ruim 30 jaar aan ervaring en meer dan 4500 tevreden klanten, kan men zeggen dat Uniekdak een van de meest betrouwbare en professionele dakdekkersbedrijven van Nederland is. Bovendien, stellen ze altijd foto's beschikbaar van de situatie, zodat klanten zich een beeld kunnen vormen van de klus die uitgevoerd wordt.

Uniekdak biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder het repareren, renoveren en vervangen van daken. Of het nu gaat om een plat dak of een hellend dak, ze beschikken over de juiste kennis en expertise om de klus succesvol uit te voeren. Ook voor grote commerciële projecten of kleinere particuliere klussen, staan ze altijd klaar om te helpen.

Uniekdak streeft ernaar om hun klanten altijd een zo goed mogelijke service te bieden. Van het aanbieden van professioneel advies tot het uitvoeren van de werkzaamheden, ze zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Dankzij hun ervaring, kwalitatief hoogstaande werk en professionele aanpak, zijn ze in staat om de beste oplossing te bieden voor elke dakprobleem.

In samenvatting, Uniekdak is een van de meest ervaren en betrouwbare dakdekkersbedrijven van Nederland, met een breed scala aan diensten. Ze streeft ernaar om hun klanten altijd een zo goed mogelijke service te bieden, van professioneel advies tot uitvoering van werkzaamheden. Ze bieden altijd een garantie van 10 jaar, een snelle hulp bij lekkages en een ruime ervaring in hun vakgebied.


Uniek Dak B.V. Reviews

  Mooie afwerking van nieuw dak

  Erg goede en snelle communicatie, mooie afwerking! Proberen mee te denken waar dat kan. Wanneer iets niet kan, wordt dit ook duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijk personeel. Erg blij met het resultaat!

  Goeie diagnose van lekkage

  We hadden een lekkage in het dak van onze dakkapel op de 1e verdieping. Na enkele andere dakdekkers langs te hebben gehad, met verkeerde diagnoses, kwam Uniekdak met de juiste diagnose. De lekkage kwam vanwege het ontbreken van een 'spons' naast een Velux-dakraam op de hogere verdieping. Uniekdak heeft dar weer een spons aangebracht en sindsdien lekt het niet meer. Hulde aan het vakmanschap van Uniekdak ! Het spaarde ons een flink bedrag uit, omdat we dus niet de dakkapel opnieuw hoefden te voorzien van bitumen.

  Sterke punten
  Ze hebben verstand van daklekkages.
  Goede telefonische bereikbaarheid.

  Zwakke punten
  Weet niet.

  Garantie

  Carlo heeft afgelopen jaar ons dak opnieuw gelegd
  Dit is keurig gedaan
  Afgelopen weekend een lekkage gehad vandaag was hij er en heeft dit weer vakkundig gemaakt
  Garantie is garantie bij hem top service dus

  Sterke punten
  Afspraak is afspraak

  Groot project Bedrijfs hal

  Wij hebben een goede ervaring gehad met uniek dak. Bedrijfshal van 2200+/- m2 opnieuw bedekt, die gasten werken echt hard en zeer secuur. Na oplevering van de werkzaamheden wordt alles na gelopen en goed schoon gemaakt rondom het pand. Ik kan het bedrijf zeker aanbevelen voor andere potentiële klanten !

  Sterke punten
  - goede inspectie vooraf met beeld materialen/uitleg (Glenn)
  - prettig contact met kantoor en duidelijk uitleg gekregen over de offerte (Maureen)
  - werken netjes en ruimen hun rommel op
  - prettig in omgang

  Dakrenovatie naar tevredenheid, bijzonder goede service achteraf

  Vorig jaar besloten we ons dak groot onderhoud te laten geven. Van de bedrijven die voor ons een dakinspectie uitgevoerd en een offerte opgesteld hebben, wekte Uniekdak de beste indruk: Glenn nam de tijd om eerst de staat van het dak tot in detail te bekijken, daarna die staat en onze ideeen zeer uitgebreid met ons te bespreken en ten slotte direct een offerte op te stellen. Enkele weken nadat we de offerte geaccepteerd hadden heeft Uniekdak de werkzaamheden binnen de van te voren afgesproken twee dagen afgerond. Tijdens de werkzaamheden op de eerste dag liep Uniekdak tegen onvoorzien meerwerk op (dat eerder uit geen enkele dakinspectie was gebleken), dat pas de volgende dag gedaan kon worden vanwege extra benodigd materiaal. Direct is daar melding van gemaakt en is de offerte op een ogenschijnlijk redelijke manier aangepast. In verband met het meerwerk zou Uniekdak de volgende dag met een collega extra komen, maar die was helaas ziek. De collega's die er wel waren hebben er de schouders onder gezet en hebben langer dan gebruikelijk doorgewerkt om het werk diezelfde dag nog af te krijgen. Aan het eind van de dag leverde Uniekdak het dak op en leek al het werk te zijn uitgevoerd met de kwaliteit die je mag verwachten.

  Een door blaadjes verstopte regenafvoer zorgde er tien maanden later voor dat we midden in de nacht wakker werden van gedrup in huis, en enkele uren later, op een zondagochtend in de bouwvak, van gedrup op de slaapkamer. Zo hoog in het huis lopen geen waterleidingen, dus niet wetende wat het probleem was hebben we Glenn een bericht gestuurd met de vraag of hij misschien zo snel mogelijk terug kon bellen. Dat deed hij, ondanks zijn verlof, binnen tien minuten en na het opsturen van beeldmateriaal van de situatie binnen besloot hij direct naar ons toe te komen. Een uur later stond hij al voor de deur en dankzij zijn lekdetectieapparatuur was enkele minuten later duidelijk waar het lek zat. Nadat hij vervolgens het dak was opgeklommen bleek de regenafvoer verstopt te zijn door blaadjes, waardoor het platte dak vol water stond. De regen van die nacht en ochtend had vrij letterlijk de emmer doen overlopen - het huis in. Glenn heeft de prop aan het begin van de regenpijp verwijderd, waarna al het water wegliep, en het platte dak schoongemaakt. Hoewel Glenn (inclusief reistijd) enkele uren van zijn vrije dag in touw geweest is voor ons en hoewel het probleem niet veroorzaakt werd door de werkzaamheden die Uniekdak eerder had uitgevoerd, vroeg hij geen vergoeding voor zijn werkzaamheden. Geen enkele regenbui heeft sindsdien nog voor lekkages in huis gezorgd en wij hebben les 1 van dakonderhoud geleerd: hou de regenafvoeren vrij.

  Amazing service!

  We had our roof leaking after a bad storm and invited UniekDak for a quotation to fix. Not only were they very professional in their serivice but the gentleman who came to our house took the opportunity to just fix the problem as a courtsey call - Free of charge! As if this wasn't good enough, their office called and offered to come back in week's time and reapply the fix with proper materials - again as a courtsey!! We are super impressed by their service and would recommend to everyone.

  zeer deskundige/hardwerkende vriendelijke mensen

  Super bedrijf van offerte tot aan de als en contact met administratie alles even vriendelijk/behulpzaam,zeer professioneel
  ,lood om schoorsteen vernieuwd en dakkapel nieuw dak en ook lood vervangen, ziet er weer super uit, zeer vriendelijke mensenwerken hard door ,alles aan het eind ook keurig opgeruimd!blijf voor dakklussen alleen dit bedrijf vragen!

  Sterke punten
  snelle duidelijke offerte ,je komt niet voor. verassingen te staan, werken erg netjes, duidelijk voor en na foto s

  Zwakke punten
  geen

  Zeer tevreden

  Na aanvraag, snel reactie en offerte ontvangen, de werkzaamheden zijn binnen 2 weken verricht.
  Vanaf het eerste contact verliep de communicatie prettig met kantoor en medewerker.
  Heldere uitleg gekregen Ook na voltooiing van de werkzaamheden een telefoontje ontvangen om te informeren of alles naar wens was.
  Professioneel bedrijf!

  Sterke punten
  Vakkundig en snel

  niks meer dan lof voor dit bedrijf!

  Wij zijn erg tevreden over uniekdak bv zij hebben bij ons de dakpannen vervangen met isolatie. het werk is vakkundig uitgevoerd en het ziet er weer super strak uit! ook is de omgang erg prettig met het personeel en zij hebben na afloop van de werkzaamheden flink schoon gemaakt rondom de woning ( Zoals het hoort! ) ook voor extra werkzaamheden ( service ) hebben ze bij ons mee genomen ( Loodwerk schoorsteen flappen ) echt niets meer dan lof voor dit bedrijf!

  Sterke punten
  Leveren vakkundig werk
  Personeel is prettig in de omgang
  Communicatie met kantoor erg prettig ( Maureen )

  Zwakke punten
  Geen enkel!

  Slechte afspraak

  Snel een afspraak gemaakt bij Uniek Dak voor dak werkzaamheden en offerte, deze afspraak werd al snel verplaatst wegens dat het regende en er werkzaamheden elders waren. Geen probleem toch, gewoon even nieuwe afspraak maken. Zo gezegd zo gedaan, maar helaas ook deze afspraak werd verzet wegens hevige regenbuien!? tja, dat heb je nu eenmaal in Nederland, weer nieuwe afspraak maken.
  Ook deze afspraak werd afgezegd wegens gevallen sneeuw in!?!? wtf dat valt bij mij dan toch ook daarom wil ik toch een fucking afspraak maken!! Dit keer hebben we geen nieuwe afspraak gemaakt, als het in 3 keer niet lukt dan geloven wij er ook niet in! Uniek Dak? geen flauw benul hoe hun werken, afspraken nakomen lukt ze in ieder geval niet.

  Sterke punten
  Niet nakomen van afspraken

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken

  Uitstekend!

  Goed en eerlijk advies. Duidelijke offerte waarop ook de materialen (en gebruikte merken) genoemd worden. Waren zeker niet 'op zoek' naar extra werkzaamheden. Vakkundig werk geleverd in zeer kort tijdsbestek. Absoluut de lovende recensies waardig!

  Sterke punten
  Communicatie
  Snelheid
  Deskundigheid
  Transparantie

  Zwakke punten
  geen

  onderhoud dakkapel

  Prima en netjes bedrijf ik kan niet anders zeggen.
  Er wordt goed gecommuniceerd met de klant, duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren.
  De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, de twee mannen waren zeer beleefd, netjes en zijn goede vakmannen.
  Gewoon goed werk afgeleverd zonder vervelende verrassingen.

  Sterke punten
  Goede inschatting van de werkzaamheden waardoor achteraf geen verrassingen.
  Netjes werk.

  Zwakke punten
  Geen.

  Super goed!

  De mannen van Uniek Dak zijn professioneel en zeer vriendelijk. Goede service. Snel geregeld, binnen een week van offerte tot werkzaamheden uitgevoerd. En niet geheel onbelangrijk: na afronding de hele tuin ook nog netjes aangeveegd!

  Sterke punten
  snel, professioneel, vriendelijk, keurige mannen

  Top bedrijf

  Offerte aangevraagd via de website ging makkelijk, werd telefonisch contact opgenomen voor een afspraak in te plannen en de situatie even besproken over het dak. Offerte de zelfde dag gekregen en de werkzaamheden konden snel ingepland worden. Het dak ligt er weer netjes bij is helemaal hersteld en is na behoren uitgevoerd, Na de herstel werkzaamheden is alles goed opgeruimd. Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de manier waarop het wordt aangepakt van het begin tot het eind.

  Sterke punten
  Klant gericht
  Prettig in omgang
  Service (maken goed schoon na afloop werkzaamheden)

  Zwakke punten
  Niets kunnen ontdekken

  Lekkage

  Per toeval een lekkage op zolder geconstateerd achter het dakbeschot. Omdat wij niet wisten waar het vandaag kwam hebben wij een lekdetectie laten uitvoeren door Glenn. Hieruit werd duidelijk dat er meer aan de hand was. Lood was rondom slecht en fikse lekkage bij het dakkapel. De dakpan voor de ontluchting van de leidingen was kapot waardoor het water direct ons huis in kon. Al met al veel meer dan wij eerste instantie hadden gedacht. Offerte was pittig maar het gevoel was goed dus Glenn het herstel werk samen met een collega laten uitvoeren. Vakmannen, no nonsense, vriendelijk. Werken snel en netjes. Glenn ontdekte tevens dat wij een afdekkapje miste van onze afvoerpijp van de cv. Omdat hij nog terug moest komen om een aantal dakpannen te vervangen heeft hij dit gelijk hersteld. Top service!

  Sterke punten
  Snelle service, zeer vriendelijk, doen net even wat extra's

  Zwakke punten
  Offerte was pittig

  Lekkage

  Per toeval een lekkage op zolder geconstateerd achter het dakbeschot. Omdat wij niet wisten waar het vandaag kwam hebben wij een lekdetectie laten uitvoeren door Glenn. Hieruit werd duidelijk dat er meer aan de hand was. Lood was rondom slecht en fikse lekkage bij het dakkapel. De dakpan voor de ontluchting van de leidingen was kapot waardoor het water direct ons huis in kon. Al met al veel meer dan wij eerste instantie hadden gedacht. Offerte was pittig maar het gevoel was goed dus Glenn het herstel werk samen met een collega laten uitvoeren. Vakmannen, no nonsense, vriendelijk. Werken snel en netjes. Glenn ontdekte tevens dat wij een afdekkapje miste van onze afvoerpijp van de cv. Omdat hij nog terug moest komen om een aantal dakpannen te vervangen heeft hij dit gelijk hersteld. Top service!

  Sterke punten
  Snelle service, zeer vriendelijk, doen net even wat extra's

  Zwakke punten
  Offerte was pittig

  Uitstekend

  Een klantvriendelijk en kundig bedrijf. De uitvoerder Glenn werkt precies en kundig en, zeker zo belangrijk, bij problemen reageren ze accuraat. Complimenten!

  Sterke punten
  Kundig en goede service.

  Zwakke punten
  Nog niet mogen ervaren.

  Betrouwbaar bedrijf bestaat nog

  Na verschillende dak bedrijven over de vloer te hebben gehad die de lekkage niet hebben kunnen oplossen en flink voor reparaties te moeten betalen waren wij de wanhoop nabij. Gelukkig hebben wij uniekdak kunnen vinden op internet op basis van de goede recensies hebben wij ze langs laten komen voor een lekkage detectie, Tijdens de inspectie zagen zij dat de loodflappen langs het dakkapel flink gescheurd waren waardoor er water na binnen loopt. Dit was eenvoudig te verhelpen met het plaatsen van nieuw loodwerk wat ter plaatsen kon gebeuren. En inderdaad wij hebben geen lekkage meer! Ik kan uniekdak bij ieder ander aanbevelen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar

  Topgasten

  Na een fikse lekkage in de woonkamer is Glenn een lekdetectie komen doen. Hij neemt hiervoor de tijd, kijkt goed en informeert je helder. Vrijblijvend een offerte ontvangen daarna. We schrokken wel even van het bedrag, maar het gevoel bij Glenn was zo goed dat we hem hebben gevraagd het op te lossen. Stond keurig met Jan voor de deur om de klus te klaren. Goede gasten. Laten je mee kijken en beantwoorden keurig al je vragen en nemen zorgen weg. Keurig gemaakt. Blij dat we voor Glenn hebben gekozen! Aanrader om voor deze jongens te kiezen i.p.v. andere (goedkopere) cowboys die de klus wel even klaren.

  Sterke punten
  Transparant, helder en geduldig.

  Zwakke punten
  Ik vond de prijs stevig, maar eerlijk is eerlijk, kwaliteit kost geld.

  Gewoon goed

  Gewoon goed. Erg goed zelfs. Foto's voor en na, tussendoor op de hoogte gehouden worden en men heeft duidelijk plezier in hun werk. Dak renovatie is meer dan naar tevredenheid opgelost!

  Sterke punten
  * Snelheid van inspectie tot uitvoeren, afspraak was snel gemaakt.
  * Foto's, voor en na de renovatie,
  * Uitleg over de gebruikte materialen,
  * 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

  Zwakke punten
  Zoals iemand hier ook al aanhaalde; de keuze van muziek. ;-)

  Het dak is de top van je huis en die verdient ook een "top" dakdekker.

  De mannen van Uniekdak zijn meer dan 100% vakmensen die hun werk met ongelooflijk veel plezier doen, hard werken en er ook apetrots op (mogen) zijn. Het dak ligt er weer fantastisch mooi bij. Een behoorlijke tegenslag op de eerste dag werd moeiteloos opgelost! Ze hebben ook alles tot de laatste snipper opgeruimd en zelfs de schuur gedweild! Ze zijn hun geld meer dan waard. Absoluut aan te bevelen!

  Sterke punten
  Vriendelijk, uiterst beleefd, echte vakmensen en trots op hun werk!

  Zwakke punten
  Er schiet mij er maar een te binnen en dat is de muziekkeuze tijdens het werk! (haha)

  Top bedrijf!

  Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met Uniek Dak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage. Ook gaven zij aan dat de dakbedekking op het dakkapel vervangen moest worden. Direct een offerte gekregen en een afspraak ingepland voor de reparatie.
  De heren van Uniek Dak waren stipt op tijd bij ons aanwezig en hebben de hele dag zeer netjes en vakkundig gewerkt. Nadat de werkzaamheden waren afgerond, werd alles netjes weer opgeruimd. Omar heeft zelfs de ramen nog gezeemd. Wat een top service! Mochten wij in de toekomst nog problemen hebben met het dak dan kiezen we zeker weer voor Uniek Dak. Bedankt heren!

  Sterke punten
  Snel, vakkundig, professioneel & vriendelijk

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken!

  Service met een lach.

  Het was 3x scheepsrecht. In 3 opdrachten alle platte daken opnieuw gedekt. 3x vakwerk afgeleverd. Het werkgebied is daarna schoon opgeleverd. Op tijd en met gepaste humor. Service met een lach.
  Laat de tropische buien nu maar vallen!

  Sterke punten
  Professioneel
  Duidelijk
  Betrouwbaar

  Zwakke punten
  Niet ontdekt.

  Vakmensen bestaan nog

  Vanaf het moment dat ik lekkage heb gemeld fantastische service en blijk van expertise en klantvriendelijkheid. Onder erg lastige weersomstandigheden heeft Uniekdak de vernieuwing snel, vakkundige en netjes uitgevoerd.

  Sterke punten
  Verstand van zaken, oplossingsgericht, leveren van kwaliteit en efficiëntie in planning en uitvoering

  Zwakke punten
  Niets kunnen ontdekken

  Top bedrijf

  Na een daklekkage mede door hagelbui van afgelopen maandag waren de heren de volgende morgen hier. Ze hebben een scan gemaakt en binnen 10 min probleem gevonden. Offerte was voor nokrenovatie met oorzaak lekkage. Tijdens renovatie hebben ze ook 2 pannen vervangen. Heel net bedrijf komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk respect.

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid
  Klantgerichtheid
  Oplosgerichtheid

  Zwakke punten
  Geen gevonden


Bezoek Uniek Dak B.V.

Schrijf een review