Uniek Dak B.V. – Professioneel in dakwerken

Uniek Dak B.V. Reviews

  • Ivm de storm helaas een aantal dakpannen weg gewaaid en had hierdoor lekkage. Hierbij ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dit snel kon herstellen. UniekDak was als 3e op de lijst op de zoekmachine waarmee ik direct contact mee kreeg. Zijn de volgende ochtend gelijk langs geweest om de dakpannen te herstellen. Helaas waren er een aantal pannen gesneuveld door de storm maar de mannen waren hierop voorbereid. Ze hadden een voorraad dakpannen bij zich om dit gelijk op te lossen. Ik ben zeer tevreden met het snelle handelingen en het waren aardige gasten !

    Sterke punten
    Direct bereikbaar en het probleem meteen kunnen oplossen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Martin op 26 februari 2020 Reageer
  • Keurig te woord gestaan telefonisch toen ik s'avonds laat belde , in het weekend nota bene , maandag ochtend meteen om 08;00 Glenn op de stoep alles bekeken en doorgenomen , contact gezocht ivm lekkage. Goed hersteld, duidelijke offerte, vriendelijke gasten ..niks dan lof !

    Door Nicky Goorden op 25 februari 2020 Reageer
  • Goede ervaringen met dit bedrijf. Lekkage opgespoord door middel van een thermische camera. Daarna het probleem verholpen door Glen.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en proffesioneel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Martijn Lelieveld op 21 februari 2020 Reageer
  • Top

    Nadat een andere partij slecht werk heeft geleverd en niet volledig heeft afgemaakt heeft gelukkig uniekdak ons wel goed geholpen het was een hele klus om het weer op orde te brengen maar zij hebben dit keurig opgelost duidelijk kennis van zaken en vakmanschap ook nu met de storm is het goed door de test gekomen wij haden 20 zonnepanelen dieveraf moesten en weer terug geplaatst moesten worden hiervoor hebben zij een ander bedrijf geregeld wat ook zeer goed bevallen is en waardoor de planning tussen beide bedrijven goed ging en op korte termijn ik kan uniekdak aanbevelen en als ik weer een klus heb zal ik zeker uniekdak bellen

    Sterke punten
    Korte termijn
    Schakelen met andere partij voor zonnepanelen

    Zwakke punten
    Offerte digitaale omgeving niet appart bestand op de mail

    Door Sander op 19 februari 2020 Reageer
  • Goede bereikbaarheid en perfecte uitvoering

    Ivm het wegwaaien van het zink van m'n dakkapel op zondag op internet gekeken voor een dakdekker. Uniekdak was de 5e op de lijst die ik heb gebeld maar de eerste die hun belofte 24/7 bereikbaar nakwam en reageerde. Ik kreeg meteen contact . Ivm het weer konden ze alleen een noodvoorziening installeren, maar de volgende dag hebben ze de hele dag besteed om de dakkapel te repareren en vernieuwen. Ze gaven goede uitleg, een duidelijke offerte en foto's voor de verzekeraar.

    Beleefde en vriendelijke gasten die hard werken. Ze hebben perfect werk geleerd en hebben goed gekeken hoe het beste resultaat kon worden bereikt. Ze hebben zelfs nog een andere (goedkopere maar betere) oplossing bedacht.

    Dit bedrijf en zijn werknemers verdienen louter lof voor hun kwaliteit en werkwijze

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Professioneel
    Hard werkend
    Kwaliteit

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 19 februari 2020 Reageer
  • Wij hebben een gratis dakinspectie aangevraagd bij uniek dak die konden op korte termijn langs komen ivm een lekkage aan ons dak. Glenn liet zien dat ons dak van 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Wij kregen direct een duidelijke en complete uitleg hierover en na 1 dag hebben wij de offerte al ontvangen. Wij hebben contact opgenomen met glenn op wat voor termijn wij het konden realiseren, gelukkig op korte termijn de werkzaamheden kunnen laten uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Op de dag van de werkzaamheden regende het echt hard en met goed overleg hebben we de werkzaamheden 2 dagen verplaats. er werden al voorbereidingen genomen zodat de werkzaamheden in een dag klaar zouden zijn. Vriendeijke, harde werkers ! Ook alles weer netjes achter gelaten. Heel fijn !

    Door Coraij op 29 januari 2020 Reageer
  • Onze woningen met platte daken van 13 jaar oud hadden zeker nog geen problemen mogen hebben en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen hebben wij uniekdak bv ingeschakeld om eens een kijkje te komen nemen op ons dak. Nog dezelfde dag kwam Glenn langs, deed een onderzoek maakte beelden van de situatie en legde uit dat het ook bij ons op korte termijn verkeerd zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen die allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.
    Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat? UniekDak bv bellen..... en niet wachten! Glenn en je team, Enorm bedankt!!

    Zwakke punten
    Wat mijn betreft geen!

    Door Petra op 4 januari 2020 Reageer
  • Lekkage op pannendak, mail gestuurd en direct antwoord.
    Afspraak gemaakt, was op korte termijn mogelijk.
    Bij inspectie zijn foto,s gemaakt en overleg wat de oplossing was, de reparatie was direct mogelijk, grote klasse.

    Sterke punten
    Direct antwoord bij mail.
    Snelle reparatie.
    Materialen bij zich.
    Aardige en vakkundige dakdekkers.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Stegenga op 23 november 2019 Reageer
  • Wij hebben ons platdak volledig laten vervangen door uniek dak, transparante en eerlijke communicatie, vakkundig personeel die echt plezier hebben in hun werk en leveren vakwerk af. Vooraf worden foto's gemaakt van de situatie op het dak en wordt nogmaals alles besproken. Achteraf worden tevens foto's gemaakt van het resultaat en details omtrent de afwerking. Voelt erg vertrouwd en ze hebben er aan mij een vaste klant bij wanneer ik iets aan mijn huis wil laten doen !

    Door Chris op 13 november 2019 Reageer
  • Wij hadden 3 weken geleden met spoed een dakdekker nodig i.v.m. een behoorlijke lekkage. Mannen konden gelijk komen en na controle bleek de lekkage afkomstig te zijn van de schoorsteen waar het lood niet goed zat en er waren dakpannen stuk. Na een filmpje en foto's die ze gemaakt hadden van de lekkage ben ik mij rot geschrokken van de omvang van de lekkage. De mannen hebben alles vakkundig gerepareerd en wij konden met een gerust hart op vakantie! Top gasten!!

    Sterke punten
    Vakkundig! En dat is in deze tijd toch wel het belangrijkste want er lopen genoeg kneuzen rond!

    Toffe gasten!!

    Zwakke punten
    Ik kan er geen één bedenken!

    Door Marion van V op 16 oktober 2019 Reageer
  • Dankzij lekkage moest ik in het weekend opzoek naar een dakdekker die me lekkage kon verhelpen. Meerdere partijen gebeld en door maar 2 partijen terug gebeld. Een daarvan was Uniek dak. Zij konden maandag meteen komen. Eenmaal ter plekken was de lekkage snel verholpen. Ook de rest van me dak hebben ze voor me gecontroleerd. Na de reparatie hebben ze foto's en video's overgedragen voor verzekeringswerk.

    Sterke punten
    Goede communicatie, vriendelijk, foto's + video's, snel ter plekken.

    Door Michal op 13 oktober 2019 Reageer
  • Ivm lekkage op internet gekeken voor dakdekker. Uniekdak was de 4e op de lijst die ik heb gebeld maar de eerste die hun belofte 24/7 bereikbaar nakwam. Ik kreeg meteen contact (itt eerste 3 die pas na uren of zelfs dagen reageerde) en nog dezelfde dag kwam Glenn langs. Ivm het weer kon hijniet het hele dak repareren maar werd wel een adequate noodvoorziening aangebracht. Hij gaf goede uitleg en duidelijke offerte.

    De eerste dag dat herstel mogelijk was (na dagen van constante regen) zijn Bart en Martin langsgekomen. Beleefde en vriendelijke gasten die hard werken. Ze hebben perfect werk geleerd en hebben goed gekeken hoe het beste resultaat kon worden bereikt. Ze hebben zelfs nog een andere (goedkopere maar betere) oplossing bedacht.

    Dit bedrijf en zijn werknemers verdienen louter lof voor hun kwaliteit en werkwijze

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Professioneel
    Kwaliteit

    Zwakke punten
    Geen

    Door Myckel op 8 oktober 2019 Reageer
  • Hebben bij onze woning een compleet nieuw dak gemaakt van dakpannen en schoorstenen gerenoveerd Ziet er superstrak uit. Niets was hun teveel, Dakramen even geplaatst die we al 2 jaar in de doos op zolder hebben gestaan die voor mij heel wat leken en voor hen slecht een handomdraai bleek te zijn.

    Naast het goede werk waren het ook super leuke aardige gasten! Ze deden zelfs bij binnenkomst iedere keer de schoentjes uit. Het beeld wat ik had van een ‘dakdekker’ hebben zij volledig positief omgedraaid!

    Sterke punten
    Op het gebied van sterke punten mijn betreft alles !

    Zwakke punten
    Geen !

    Door Patrick op 27 september 2019 Reageer
  • UniekDak heeft mij zeer vakkundig geholpen. Glenn is snel in zijn correspondentie, komt na wat hij belooft en geeft een eerlijk advies. Mocht ik ooit weer een reparatie aan mijn dak hebben, dan bel ik hem zeker op. Ik beveel hem van harte aan

    Sterke punten
    Geeft een eerlijk advies en komt zijn afspraken na en is zeer vriendelijk

    Door Joop op 23 september 2019 Reageer
  • Zeer goede ervaring met uniekdak bv. Snelle reactie, advies, offerte en reparatie na lekkage. Foto's van ( voor en na ) werkzaamheden van het dak nadat ze de klus geklaard hadden. Zeer flexibel en tot 2x toe topservice daarna om onder andere het dakterras te vernieuwen en het is weer in perfecte staat. Fijne en nette mannen. Een absolute aanrader

    Door Alex Opstal op 15 augustus 2019 Reageer
  • Deze mannen weten wat ze doen! Je kunt je dak gerust aan hen toevertrouwen. Werken vakkundig en netjes. Beide daken laten vervangen. Binnen een dag klaar en alle afspraken worden precies nagekomen. Aanrader!! Daarnaast vriendelijke en leuke mensen..

    Sterke punten
    Vriendelijke mannen en komen afspraken na ! Een echte aanrader !

    Door Lucienne op 12 augustus 2019 Reageer
  • Ik had last van een lekkage en heb een melding gemaakt via hun website waarop de zelfde dag nog contact met me werdt opgenomen en een afspraak in gepland. Eenmaal ter plaatsen zagen zij dat de dakbedekking er slecht aan toe was en na 30 jaar is dat ook wel duidelijk. Ze hebben goed advies gegeven en konden snel een offerte opsturen. De gehele dakbedekking is vervangen en het ziet er allemaal keurig uit. Vriendelijke mensen met verstand van het werk wat uitgevoerd moest worden. Leveren wat ze beloven dus zonder vervelende verrassingen. Ik kan dit bedrijf van zeker aanbevelen aan andere mensen.

    Sterke punten
    - Zijn professioneel in het vak weten waar ze mee bezig zijn

    - Harde werkers

    - zeer prettig in de omgang

    Door Monique op 11 juli 2019 Reageer
  • Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. Uniekdak bv bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.

    Door Reinders op 4 juli 2019 Reageer
  • Snel en super werk geleverd. Wij hadden een lekkage in onze uitbouw zo doen ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die ons veder kon helpen hiermee. Wij hebben uniekdak bv gevonden op google en kon al relatief snel langs komen om het dak te inspecteren. De offerte was scherp geprijsd en met een duidelijke aanpak, Het gevoel zat goed waardoor wij akkoord zijn gegaan om de werkzaamheden te laten uitvoeren. De mannen konden al relatief snel het dak maken. Helaas toen ze de dakbedekking eraf hadden gesloopt was er een kleine tegenslag, Dak was doorgerot, dit was geen probleem. Na wat overleg racen ze even naar de bouwmarkt en gingen ze door. Denken mee voor oplossingen en ziet er uiteindelijk weer super strak uit. Wij zouden ze zeker aanraden.

    Door Kroesen op 3 juli 2019 Reageer
  • Snelle reactie, duidelijke afspraken en offerte, vakkundig en prettig in omgang, goed werk geleverd. Bevindingen bij de dakinspectie en opgeleverd werk worden steeds met foto's bevestigd.

    Sterke punten
    Snel/Duidelijk/Vriendelijk

    Door Jos van dijk op 3 juli 2019 Reageer
  • Na een offerte aanvraag via de website werd ik snel gebeld voor een afspraak. Glenn kwam de week erop al meteen kijken en was duidelijk (en eerlijk!) over de te verrichten werkzaamheden platdak van 55 m2. Wij hadden er een goed gevoel bij en hebben gekozen voor uniekdak. Tevreden over de verrichtte werkzaamheden, attente, betrouwbare en gezellige vaklui en na vergelijking bleek ook de prijs top te zijn (wat niet onbelangrijk is)! Bedankt mannen, blij dat we voor jullie hebben gekozen!

    Sterke punten
    Duidelijk en eerlijk, gezellige vaklui.

    Door Amiott op 2 juli 2019 Reageer
  • Een fris bedrijf. Word hard gewerkt zijn erg vriendelijk. Het werk word netjes gemaakt. 2 weken geleden heb ik een renovatie dak laten opknappen door dit bedrijf. Echte vakmannen is gelijk wat ik binnen 1 uurtje zag, overlegde met mij wat de beste manier was om het te maken. Het dak ziet er weer uit als gloednieuw en is netjes afgewerkt. Ik ben erg tevreden hoe het is verlopen daarom raad u aan als u een bedrijf zoekt met hun contact op te nemen. Complimenten voor dit bedrijf ga zo door zeker een aanrader!

    Groetjes Arthur de Ridder

    Sterke punten
    Het zijn echte vakmannen die weten waarmee ze bezig zijn. Zeer vriendelijk.

    Door De ridder op 2 juli 2019 Reageer
  • Wij hadden een lek in onze uitbouw, via internet kwamen we uit bij uniekdak bv. Die kwamen meteen kijken ,het bleek een kapotte dakafvoer te zijn met een gat via het bituum naar onze uitbouw. Avonds volgens afspraak kregen we de offerte in huis die alleszins meeviel. De week erop kwam uniekdak het maken en tevens gevraagd of hij nog een extra stuk wilde repareren wat er slecht uitzag, dit was geen enkel probleem en dat maak je niet vaak meer mee. Er werd niks extra's voor gerekend, extra service!

    Al met al zijn wij zeer tevreden en beloofd dat wanneer ons dak over ca 5 jr vernieuwd moet worden wij weer bij het bedrijf terugkomen, bedankt voor het snelle komen.
    Fam Vermeer

    Sterke punten
    Super vriendelijk personeel ze hebben snel gehandeld plus extra service !

    Door Patricia op 21 juni 2019 Reageer
  • We zijn zeer tevreden met de uitgevoerde klus aan ons dak! Alles keurig volgens afspraak en rekening houdend met urgentie i.v.m. lekkage. Uniek Dak BV liet buiten een droge zolder ook een zeer professionele indruk achter! Aanrader!

    Sterke punten
    Professioneel, prettig in de omgaan. Service super

    Door Heesters op 20 juni 2019 Reageer
  • Na een lekkage in de nacht van zaterdag op zondag op zondagochtend uniekdak b.v gebeld waarna hans meteen langskwam voor een inspectie en noodoplossing. Twee dagen later teruggekomen voor de definitieve reparatie. Zeer tevreden over de snelle service, (klant)vriendelijkheid en vakkundige reparatie!

    Mvg Kenneth van der veer

    Sterke punten
    Snelle service (klant)vriendelijkheid vakkundige reparatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kenneth op 20 juni 2019 Reageer

Bezoek Uniek Dak B.V.

Schrijf je eigen review



VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Dakdekkers