Uniek Dak B.V. – Professioneel in dakwerken

Uniek Dak B.V. Reviews

  • door hevige regenval behoorlijke lekkage. na contact met Uniekdak direct de volgende dag ter plekke om de analyse te maken. na juiste conclusies binnen 3 dagen herstel werkzaamheden gestart. dikke pluim voor Uniekdak en groot compliment naar Glenn voor zijn vakkundigheid en behulpzaamheid. bedankt.

    Sterke punten
    Echte vaklui weten waar ze over praten. deze mensen zijn zeer vakkundig en zeer prettig in de omgang. aan te raden!

    Zwakke punten
    geen , misschien wel over een half jaar als het weer gaat lekken :-)

    Door DennisHoogvliet op 30 juli 2020 Reageer
  • Vanwege lekkage Uniekdak ingeschakeld. Konden de volgende dag al komen en vonden snel de oorzaak. Een volgende afspraak om de lekkage te verhelpen kon ook snel ingepland worden. Het bitumen dak van de schuur was ook aan vervanging toe en dit hebben ze vervangen.

    Sterke punten
    Voor en na foto’s worden gemaakt en doorgestuurd. Goede uitleg Snelle service

    Door Lisa op 28 juli 2020 Reageer
  • Ons schuurdak was aan vervanging toe, na inspectie van Uniekdak was er alleen een nieuwe bitumen laag nodig. De daklijsten konden hergebruikt worden, 10 jaar garantie erbij. Prima geregeld alles...

    Sterke punten
    Snel. netjes, vriendelijk, geen lange wachttijden.

    Door Jan op 23 juli 2020 Reageer
  • Na jaren kleine en grote problemen aan ons dak (lekkages) hebben wij - op basis van de goede reviews - UniekDak ingeschakeld voor advies. Al snel werd duidelijk wat we eigenlijk zelf al wisten: de dakbedekking moest (na 21 jaar) helemaal worden vervangen. UniekDak heeft dit geweldig goed gedaan. Perfecte communicatie, superklantgerichte instelling, professionele aanpak, betrouwbaar en vakkundig. Glenn en zijn collega's zijn zeer prettig in de omgang en denken optimaal met je mee. Ze wisten ons ook snel te helpen. Wij zeggen: als je voor de opgave staat om je dak te vervangen, dan MOET je UniekDak nemen. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden.

    Sterke punten
    - communicatie. UniekDak neemt je nauwkeurig mee in het werkproces, door middel van foto's, toelichting in begrijpelijke taal, foto-opnamen met een lekdetector, terugkoppeling van de bevindingen, etc. - klantgerichtheid. Ze komen op tijd, doen wat ze zeggen, en regelen ook andere dingen. Zo wisten Glenn en collega's te regelen dat een ander bedrijf onze 6 zonnepanelen van het dak kon halen (en terugplaatsen) en zorgden ze zelfs op korte termijn voor het regelen van 2 nieuwe dakkoepels - vakkundigheid. Je merkt aan alles dat ze verstand van zaken hebben en plezier hebben in hun werk. Ze doen zichtbaar hun best om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ze werken snel en netjes. - contact met de klant. Glenn, Kevin en Omar + collega zijn beleefd, sympathiek en correct. Ze maken na afloop alles schoon, houden je via WhatsApp en telefoon op de hoogte, en doen goed aan nazorg. Ze komen stipt op tijd en doen wat ze beloven. Dit is heel belangrijk omdat je als klant met dakproblemen eigenlijk in een kwetsbare, vervelende positie zit.

    Zwakke punten
    Geen enkel zwak punt ontdekt.

    Door Edwin op 20 juli 2020 Reageer
  • Onze lekkage binnen 24 uur vakkundig verholpen. Deze mannen zijn een absolute aanrader

    Door Colin op 2 juli 2020 Reageer
  • Na een grote regenbui met flinke lekkage hebben wij UniekDak ingeschakeld om de schade te inventariseren. Glen kon al meteen de volgende ochtend langs komen om de schade te zien en om foto's te maken van de waterschade achter de muren en plafond. Deze foto's waren erg behulpzaam om ook eventuele schade te verhalen bij de verzekeraar. Wij hadden al jaren last van lekkages op het dak en het werd altijd met een 'quick-fix' verholpen maar pas toen UniekDak langs kwam kregen wij een structurele oplossing aangeboden. Je krijgt duidelijke uitl;eg wat er aan de hand is en genoeg informatie om je besluit over de reparaties te maken. Dit was voor het eerst dat wij goed begrepen wat het probleem was en wat een duurzame oplossing zou zijn. Er wordt ook voldoende meegedacht over onze situatie en wat een passende oplossing is. Niet veel later kwamen Glen, Kevin, en Omar onze dak repareren. Wij zijn hardstikke blij met het resultaat! Het ziet er fantastisch uit, mooi afgewerkt, en alle stress en koppijn van een lekke dak is verwdwenen. Klasse werk en kan ze van harte aanbevelen.

    Sterke punten
    - Goede communicatie, nemen de klant mee in wat er precies speelt, denken constructief met je mee. Zijn goed bereikbaar per whatsapp en telefoon - Komen afspraken na (als ze om 07:00 beginnen, zijn er al om 06:55) - Prettig om mee te werken: Glen, Kevin, en Omar zijn alledrie hele nette en aardige jonge mannen! Na alle werkzaamheden hebben ze ook flink opgeruimd en het net zo netjes achter gelaten. - Veel waar voor je geld: naast de afgesproken reparaties krijg je ook veel service. Zijn heel klantgericht. Voor dat ze vertrokken deden ze nog een laatste check op het dak of er nog kleine reparaties nodig waren en of alles in orde was. - Werken erg snel. Binnen een dag hadden ze al de oude dakpannen eraf en nieuwe dakpannen geplaatst. De volgende dag was besteed aan afwerking.

    Door Arun op 28 juni 2020 Reageer
  • We zijn erg tevreden over Uniek Dak BV. Komen afspraken na, duidelijke offerte, goede foto's vooraf en achteraf, ruimen alles netjes op. De heren kwamen professioneel over en waren prettig in de omgang. Goede communicatie (door regen moesten de werkzaamheden over meerdere dagen verdeeld worden). Het is altijd lastig om dakdekkers te vergelijken vooral omdat lang niet alle bedrijven alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Uniek dak heeft bij ons de schoorsteen gevoegd en voorzien van nieuw lood, nokpannen vastgezet, plat dak van de dakkapel vernieuwd, vogelstrips en isolatie aangebracht. Zij hebben dus meerdere problemen voor ons opgelost. Nogmaals: wij zijn zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.

    Sterke punten
    Afspraken nakomen, all round

    Door DJ op 22 juni 2020 Reageer
  • Top. Snel opgelost en gratis advies. Ik ga ze aanraden bij familie en kenissen 👍😁

    Sterke punten
    Service

    Zwakke punten
    Zou t nie weten

    Door Rick beimans op 11 juni 2020 Reageer
  • Onlangs waren er een paar dakpannen kapot op mijn dak. Ik belde Uniek Dak BV op en binnen een dag stonden ze klaar en hadden ze het probleem opgelost. Klantvriendelijk en klasse service!

    Sterke punten
    Professioneel en servicegericht

    Door M op 5 juni 2020 Reageer
  • Vorige week zaterdag ontdekten we ongedierte in de slaapkamer op zolder afkomstig van verlaten vogelnestjes onder de dakpannen. Gelijk Uniek Dak gebeld en maandagochtend stond er al vroeg een collega op de stoep ivm een dakinspectie. Omdat het urgent was kon er meteen al dezelfde week een afspraak worden gemaakt. Donderdag arriveerden de medewerkers al die ons hele dak vogelnestvrij hebben gemaakt. Ook kon het dakkapel meteen opnieuw worden bekleed. Zoals ook in vorige reviews is vermeld, zijn de medewerkers vriendelijk, beleefd en hebben kennis van zaken. Ze gaan niet eerder weg dan dat de klus zorgvuldig geklaard is. We hebben nu een vogelnestvrij dak en zijn er zeer blij mee.

    Sterke punten
    Vakkundig en zeer goede en snelle communicatie

    Door Marjolein op 31 mei 2020 Reageer
  • Wegens een net aangekochte woning wilden wij weten wat de staat van onze woning is, Hier hebben wij in eerst instantie een bouwtechnische keuring laten uitvoeren maar aangezien zij niet op het dak geweest zijn hadden wij een vermoeden dat zij dit niet goed hebben kunnen controleren, Hierbij opzoek gegaan naar een betrouwbare dakdekker in de buurt ik kwam al snel uniekdak bv tegen met goede recensies, Afspraak was snel gemaakt , Tijdens de inspectie kwamen toch een aantal dingen na voren zoals achterstallig onderhoud hierbij hebben zij beeldmateriaal gemaakt waarop duidelijk te zien was wat er precies aan de hand was. Met deze beelden hebben wij aanspraak kunnen maken op de vorige eigenaar wegens verborgen verbreken, Wij hebben de onderhoud werkzaamheden laten maken door uniekdak bv wat als ervaring zeer prettig was en de werkzaamheden zijn vakkundig hersteld.

    Sterke punten
    Vriendelijk betrouwbaar direct contact

    Zwakke punten
    Geen enkel

    Door Tamara op 18 mei 2020 Reageer
  • Wij hebben ons dak laten vernieuwen door uniekdak bv. De mannen zijn harde werkers. Het werk is netjes uitgevoerd en na oplevering hebben ze alles netjes schoon gemaakt. Meer dan tevreden en de communicatie met glenn over het werk is erg prettig. Al met al beveel ik het bedrijf ook bij andere aan !

    Sterke punten
    ‘ Zeer prettig in de omgang ‘ harde werkers ‘ werken proper

    Door Hans op 16 mei 2020 Reageer
  • Wij hebben ons dak laten vernieuwen door uniekdak bv. De mannen zijn harde werkers. Het werk is netjes uitgevoerd en na oplevering hebben ze alles netjes schoon gemaakt. Meer dan tevreden en de communicatie met glenn over het werk is erg prettig. Al met al beveel ik het bedrijf ook bij andere aan !

    Sterke punten
    ‘ Zeer prettig in de omgang ‘ harde werkers ‘ werken proper

    Door Hans op 16 mei 2020 Reageer
  • Uitgebreide inspectie vooraf, heldere uitleg met foto's en een prima offerte . Ons dak is nu vogelvrij verklaard. Fijne werkmannen,. Bedankt mannen.

    Sterke punten
    Prima prijs kwaliteit verhouding

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Coen op 4 mei 2020 Reageer
  • De jongens stonden snel op de stoep, communiceerden duidelijk en eerlijk en lieten met foto's en video's zien wat er precies moest gebeuren (gigantisch veel vogelnesten onder het dak en oude vogelschroten). Ze hebben dit direct opgepakt en opgelost. Snel, efficiënt en prettig gecommuniceerd. Een aanrader.

    Sterke punten
    Snel, netjes en goede communicatie.

    Door Tsjibbe op 16 april 2020 Reageer
  • Een aanrader! Snelle reactie op mijn offerte aanvraag. Keurig werk geleverd voor een nette prijs.

    Door Paul op 17 maart 2020 Reageer
  • Complimenten voor uniekdak! Van eerste gesprek (zelfde dag nog inspectie), duidelijke specificatie tot netjes uitvoeren van de werkzaamheden. Ik ben erg tevreden.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel, heldere afspraken, prima uitvoering.

    Zwakke punten
    Geen zwakt punt, wel aanbeveling; werkzaamheden uiteraard zeer afhankelijk van het weer, voor de klant zou het prettig zijn de dag voor of ‘s morgens op de dag van werkzaamheden even contact te hebben of de werkzaamheden door kunnen gaan of niet

    Door Joost van Leur op 9 maart 2020 Reageer
  • Onze ervaring met uniekdak is erg goed. Wij hadden last van een lekkage van onze uitbouw zijn toen gaan zoeken op internet en een melding gemaakt via de website van uniekdak. Binnen een uur ben ik keurig gebeld en een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Tijdens de inspectie zag glenn dat het dak vol water stond en het probleem was een verstopte regen afvoer van de aanbouw waardoor het water niet kon weglopen en daardoor de lekkage was ontstaan. Deze hebben zij grondig schoongemaakt en de lekkage is niet meer terug gekomen. Hiervoor hebben ze geen kosten voor berekend wat een klasse zeg ! Hier mogen nog vele bedrijven van leren. Echt bedankt heren.

    Sterke punten
    Klasse bedrijf Contact direct Vriendelijk Service

    Door Hans kevers op 3 maart 2020 Reageer
  • Ivm de storm helaas een aantal dakpannen weg gewaaid en had hierdoor lekkage. Hierbij ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dit snel kon herstellen. UniekDak was als 3e op de lijst op de zoekmachine waarmee ik direct contact mee kreeg. Zijn de volgende ochtend gelijk langs geweest om de dakpannen te herstellen. Helaas waren er een aantal pannen gesneuveld door de storm maar de mannen waren hierop voorbereid. Ze hadden een voorraad dakpannen bij zich om dit gelijk op te lossen. Ik ben zeer tevreden met het snelle handelingen en het waren aardige gasten !

    Sterke punten
    Direct bereikbaar en het probleem meteen kunnen oplossen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Martin op 26 februari 2020 Reageer
  • Keurig te woord gestaan telefonisch toen ik s'avonds laat belde , in het weekend nota bene , maandag ochtend meteen om 08;00 Glenn op de stoep alles bekeken en doorgenomen , contact gezocht ivm lekkage. Goed hersteld, duidelijke offerte, vriendelijke gasten ..niks dan lof !

    Door Nicky Goorden op 25 februari 2020 Reageer
  • Goede ervaringen met dit bedrijf. Lekkage opgespoord door middel van een thermische camera. Daarna het probleem verholpen door Glen.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en proffesioneel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Martijn Lelieveld op 21 februari 2020 Reageer
  • Top -

    Nadat een andere partij slecht werk heeft geleverd en niet volledig heeft afgemaakt heeft gelukkig uniekdak ons wel goed geholpen het was een hele klus om het weer op orde te brengen maar zij hebben dit keurig opgelost duidelijk kennis van zaken en vakmanschap ook nu met de storm is het goed door de test gekomen wij haden 20 zonnepanelen dieveraf moesten en weer terug geplaatst moesten worden hiervoor hebben zij een ander bedrijf geregeld wat ook zeer goed bevallen is en waardoor de planning tussen beide bedrijven goed ging en op korte termijn ik kan uniekdak aanbevelen en als ik weer een klus heb zal ik zeker uniekdak bellen

    Sterke punten
    Korte termijn Schakelen met andere partij voor zonnepanelen

    Zwakke punten
    Offerte digitaale omgeving niet appart bestand op de mail

    Door Sander op 19 februari 2020 Reageer
  • Goede bereikbaarheid en perfecte uitvoering Ivm het wegwaaien van het zink van m'n dakkapel op zondag op internet gekeken voor een dakdekker. Uniekdak was de 5e op de lijst die ik heb gebeld maar de eerste die hun belofte 24/7 bereikbaar nakwam en reageerde. Ik kreeg meteen contact . Ivm het weer konden ze alleen een noodvoorziening installeren, maar de volgende dag hebben ze de hele dag besteed om de dakkapel te repareren en vernieuwen. Ze gaven goede uitleg, een duidelijke offerte en foto's voor de verzekeraar. Beleefde en vriendelijke gasten die hard werken. Ze hebben perfect werk geleerd en hebben goed gekeken hoe het beste resultaat kon worden bereikt. Ze hebben zelfs nog een andere (goedkopere maar betere) oplossing bedacht. Dit bedrijf en zijn werknemers verdienen louter lof voor hun kwaliteit en werkwijze

    Sterke punten
    Vriendelijk Professioneel Hard werkend Kwaliteit

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 19 februari 2020 Reageer
  • Wij hebben een gratis dakinspectie aangevraagd bij uniek dak die konden op korte termijn langs komen ivm een lekkage aan ons dak. Glenn liet zien dat ons dak van 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Wij kregen direct een duidelijke en complete uitleg hierover en na 1 dag hebben wij de offerte al ontvangen. Wij hebben contact opgenomen met glenn op wat voor termijn wij het konden realiseren, gelukkig op korte termijn de werkzaamheden kunnen laten uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Op de dag van de werkzaamheden regende het echt hard en met goed overleg hebben we de werkzaamheden 2 dagen verplaats. er werden al voorbereidingen genomen zodat de werkzaamheden in een dag klaar zouden zijn. Vriendeijke, harde werkers ! Ook alles weer netjes achter gelaten. Heel fijn !

    Door Coraij op 29 januari 2020 Reageer
  • Onze woningen met platte daken van 13 jaar oud hadden zeker nog geen problemen mogen hebben en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen hebben wij uniekdak bv ingeschakeld om eens een kijkje te komen nemen op ons dak. Nog dezelfde dag kwam Glenn langs, deed een onderzoek maakte beelden van de situatie en legde uit dat het ook bij ons op korte termijn verkeerd zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen die allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij. Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat? UniekDak bv bellen..... en niet wachten! Glenn en je team, Enorm bedankt!!

    Zwakke punten
    Wat mijn betreft geen!

    Door Petra op 4 januari 2020 Reageer

Bezoek Uniek Dak B.V.

Schrijf je eigen review



VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!