Uniek Dak B.V.

Uniek Dak B.V. – Professioneel in dakwerken

Uniek Dak B.V. Reviews

  Topgasten

  Na een fikse lekkage in de woonkamer is Glenn een lekdetectie komen doen. Hij neemt hiervoor de tijd, kijkt goed en informeert je helder. Vrijblijvend een offerte ontvangen daarna. We schrokken wel even van het bedrag, maar het gevoel bij Glenn was zo goed dat we hem hebben gevraagd het op te lossen. Stond keurig met Jan voor de deur om de klus te klaren. Goede gasten. Laten je mee kijken en beantwoorden keurig al je vragen en nemen zorgen weg. Keurig gemaakt. Blij dat we voor Glenn hebben gekozen! Aanrader om voor deze jongens te kiezen i.p.v. andere (goedkopere) cowboys die de klus wel even klaren.

  Sterke punten
  Transparant, helder en geduldig.

  Zwakke punten
  Ik vond de prijs stevig, maar eerlijk is eerlijk, kwaliteit kost geld.

  Gewoon goed

  Gewoon goed. Erg goed zelfs. Foto's voor en na, tussendoor op de hoogte gehouden worden en men heeft duidelijk plezier in hun werk. Dak renovatie is meer dan naar tevredenheid opgelost!

  Sterke punten
  * Snelheid van inspectie tot uitvoeren, afspraak was snel gemaakt. * Foto's, voor en na de renovatie, * Uitleg over de gebruikte materialen, * 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

  Zwakke punten
  Zoals iemand hier ook al aanhaalde; de keuze van muziek. ;-)

  Het dak is de top van je huis en die verdient ook een "top" dakdekker.

  De mannen van Uniekdak zijn meer dan 100% vakmensen die hun werk met ongelooflijk veel plezier doen, hard werken en er ook apetrots op (mogen) zijn. Het dak ligt er weer fantastisch mooi bij. Een behoorlijke tegenslag op de eerste dag werd moeiteloos opgelost! Ze hebben ook alles tot de laatste snipper opgeruimd en zelfs de schuur gedweild! Ze zijn hun geld meer dan waard. Absoluut aan te bevelen!

  Sterke punten
  Vriendelijk, uiterst beleefd, echte vakmensen en trots op hun werk!

  Zwakke punten
  Er schiet mij er maar een te binnen en dat is de muziekkeuze tijdens het werk! (haha)

  Top bedrijf!

  Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met Uniek Dak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage. Ook gaven zij aan dat de dakbedekking op het dakkapel vervangen moest worden. Direct een offerte gekregen en een afspraak ingepland voor de reparatie. De heren van Uniek Dak waren stipt op tijd bij ons aanwezig en hebben de hele dag zeer netjes en vakkundig gewerkt. Nadat de werkzaamheden waren afgerond, werd alles netjes weer opgeruimd. Omar heeft zelfs de ramen nog gezeemd. Wat een top service! Mochten wij in de toekomst nog problemen hebben met het dak dan kiezen we zeker weer voor Uniek Dak. Bedankt heren!

  Sterke punten
  Snel, vakkundig, professioneel & vriendelijk

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken!

  Service met een lach.

  Het was 3x scheepsrecht. In 3 opdrachten alle platte daken opnieuw gedekt. 3x vakwerk afgeleverd. Het werkgebied is daarna schoon opgeleverd. Op tijd en met gepaste humor. Service met een lach. Laat de tropische buien nu maar vallen!

  Sterke punten
  Professioneel Duidelijk Betrouwbaar

  Zwakke punten
  Niet ontdekt.

  Vakmensen bestaan nog

  Vanaf het moment dat ik lekkage heb gemeld fantastische service en blijk van expertise en klantvriendelijkheid. Onder erg lastige weersomstandigheden heeft Uniekdak de vernieuwing snel, vakkundige en netjes uitgevoerd.

  Sterke punten
  Verstand van zaken, oplossingsgericht, leveren van kwaliteit en efficiëntie in planning en uitvoering

  Zwakke punten
  Niets kunnen ontdekken

  Top bedrijf

  Na een daklekkage mede door hagelbui van afgelopen maandag waren de heren de volgende morgen hier. Ze hebben een scan gemaakt en binnen 10 min probleem gevonden. Offerte was voor nokrenovatie met oorzaak lekkage. Tijdens renovatie hebben ze ook 2 pannen vervangen. Heel net bedrijf komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk respect.

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid Klantgerichtheid Oplosgerichtheid

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  Snel en vakkundig

  door hevige regenval behoorlijke lekkage. na contact met Uniekdak direct de volgende dag ter plekke om de analyse te maken. na juiste conclusies binnen 3 dagen herstel werkzaamheden gestart. dikke pluim voor Uniekdak en groot compliment naar Glenn voor zijn vakkundigheid en behulpzaamheid. bedankt.

  Sterke punten
  Echte vaklui weten waar ze over praten. deze mensen zijn zeer vakkundig en zeer prettig in de omgang. aan te raden!

  Zwakke punten
  geen , misschien wel over een half jaar als het weer gaat lekken :-)

  Reparatie lekkage

  Vanwege lekkage Uniekdak ingeschakeld. Konden de volgende dag al komen en vonden snel de oorzaak. Een volgende afspraak om de lekkage te verhelpen kon ook snel ingepland worden. Het bitumen dak van de schuur was ook aan vervanging toe en dit hebben ze vervangen.

  Sterke punten
  Voor en na foto’s worden gemaakt en doorgestuurd. Goede uitleg Snelle service

  Nieuw bitumen schuurdak

  Ons schuurdak was aan vervanging toe, na inspectie van Uniekdak was er alleen een nieuwe bitumen laag nodig. De daklijsten konden hergebruikt worden, 10 jaar garantie erbij. Prima geregeld alles...

  Sterke punten
  Snel. netjes, vriendelijk, geen lange wachttijden.

  Absolute aanrader, topbedrijf

  Na jaren kleine en grote problemen aan ons dak (lekkages) hebben wij - op basis van de goede reviews - UniekDak ingeschakeld voor advies. Al snel werd duidelijk wat we eigenlijk zelf al wisten: de dakbedekking moest (na 21 jaar) helemaal worden vervangen. UniekDak heeft dit geweldig goed gedaan. Perfecte communicatie, superklantgerichte instelling, professionele aanpak, betrouwbaar en vakkundig. Glenn en zijn collega's zijn zeer prettig in de omgang en denken optimaal met je mee. Ze wisten ons ook snel te helpen. Wij zeggen: als je voor de opgave staat om je dak te vervangen, dan MOET je UniekDak nemen. Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden.

  Sterke punten
  - communicatie. UniekDak neemt je nauwkeurig mee in het werkproces, door middel van foto's, toelichting in begrijpelijke taal, foto-opnamen met een lekdetector, terugkoppeling van de bevindingen, etc. - klantgerichtheid. Ze komen op tijd, doen wat ze zeggen, en regelen ook andere dingen. Zo wisten Glenn en collega's te regelen dat een ander bedrijf onze 6 zonnepanelen van het dak kon halen (en terugplaatsen) en zorgden ze zelfs op korte termijn voor het regelen van 2 nieuwe dakkoepels - vakkundigheid. Je merkt aan alles dat ze verstand van zaken hebben en plezier hebben in hun werk. Ze doen zichtbaar hun best om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ze werken snel en netjes. - contact met de klant. Glenn, Kevin en Omar + collega zijn beleefd, sympathiek en correct. Ze maken na afloop alles schoon, houden je via WhatsApp en telefoon op de hoogte, en doen goed aan nazorg. Ze komen stipt op tijd en doen wat ze beloven. Dit is heel belangrijk omdat je als klant met dakproblemen eigenlijk in een kwetsbare, vervelende positie zit.

  Zwakke punten
  Geen enkel zwak punt ontdekt.

  Perfect en snelle service

  Onze lekkage binnen 24 uur vakkundig verholpen. Deze mannen zijn een absolute aanrader

  Vakkundig en heel prettig om mee te werken! Klasse werk van Glen, Kevin en Omar.

  Na een grote regenbui met flinke lekkage hebben wij UniekDak ingeschakeld om de schade te inventariseren. Glen kon al meteen de volgende ochtend langs komen om de schade te zien en om foto's te maken van de waterschade achter de muren en plafond. Deze foto's waren erg behulpzaam om ook eventuele schade te verhalen bij de verzekeraar. Wij hadden al jaren last van lekkages op het dak en het werd altijd met een 'quick-fix' verholpen maar pas toen UniekDak langs kwam kregen wij een structurele oplossing aangeboden. Je krijgt duidelijke uitl;eg wat er aan de hand is en genoeg informatie om je besluit over de reparaties te maken. Dit was voor het eerst dat wij goed begrepen wat het probleem was en wat een duurzame oplossing zou zijn. Er wordt ook voldoende meegedacht over onze situatie en wat een passende oplossing is. Niet veel later kwamen Glen, Kevin, en Omar onze dak repareren. Wij zijn hardstikke blij met het resultaat! Het ziet er fantastisch uit, mooi afgewerkt, en alle stress en koppijn van een lekke dak is verwdwenen. Klasse werk en kan ze van harte aanbevelen.

  Sterke punten
  - Goede communicatie, nemen de klant mee in wat er precies speelt, denken constructief met je mee. Zijn goed bereikbaar per whatsapp en telefoon - Komen afspraken na (als ze om 07:00 beginnen, zijn er al om 06:55) - Prettig om mee te werken: Glen, Kevin, en Omar zijn alledrie hele nette en aardige jonge mannen! Na alle werkzaamheden hebben ze ook flink opgeruimd en het net zo netjes achter gelaten. - Veel waar voor je geld: naast de afgesproken reparaties krijg je ook veel service. Zijn heel klantgericht. Voor dat ze vertrokken deden ze nog een laatste check op het dak of er nog kleine reparaties nodig waren en of alles in orde was. - Werken erg snel. Binnen een dag hadden ze al de oude dakpannen eraf en nieuwe dakpannen geplaatst. De volgende dag was besteed aan afwerking.

  Helemaal goed

  We zijn erg tevreden over Uniek Dak BV. Komen afspraken na, duidelijke offerte, goede foto's vooraf en achteraf, ruimen alles netjes op. De heren kwamen professioneel over en waren prettig in de omgang. Goede communicatie (door regen moesten de werkzaamheden over meerdere dagen verdeeld worden). Het is altijd lastig om dakdekkers te vergelijken vooral omdat lang niet alle bedrijven alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Uniek dak heeft bij ons de schoorsteen gevoegd en voorzien van nieuw lood, nokpannen vastgezet, plat dak van de dakkapel vernieuwd, vogelstrips en isolatie aangebracht. Zij hebben dus meerdere problemen voor ons opgelost. Nogmaals: wij zijn zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.

  Sterke punten
  Afspraken nakomen, all round

  Top bedrijf

  Top. Snel opgelost en gratis advies. Ik ga ze aanraden bij familie en kenissen 👍😁

  Sterke punten
  Service

  Zwakke punten
  Zou t nie weten

  herstel dakpannen

  Onlangs waren er een paar dakpannen kapot op mijn dak. Ik belde Uniek Dak BV op en binnen een dag stonden ze klaar en hadden ze het probleem opgelost. Klantvriendelijk en klasse service!

  Sterke punten
  Professioneel en servicegericht

  Zeer goed bereikbaar, snel ter plaatse en vakkundig

  Vorige week zaterdag ontdekten we ongedierte in de slaapkamer op zolder afkomstig van verlaten vogelnestjes onder de dakpannen. Gelijk Uniek Dak gebeld en maandagochtend stond er al vroeg een collega op de stoep ivm een dakinspectie. Omdat het urgent was kon er meteen al dezelfde week een afspraak worden gemaakt. Donderdag arriveerden de medewerkers al die ons hele dak vogelnestvrij hebben gemaakt. Ook kon het dakkapel meteen opnieuw worden bekleed. Zoals ook in vorige reviews is vermeld, zijn de medewerkers vriendelijk, beleefd en hebben kennis van zaken. Ze gaan niet eerder weg dan dat de klus zorgvuldig geklaard is. We hebben nu een vogelnestvrij dak en zijn er zeer blij mee.

  Sterke punten
  Vakkundig en zeer goede en snelle communicatie

  Nieuwe woning gekocht

  Wegens een net aangekochte woning wilden wij weten wat de staat van onze woning is, Hier hebben wij in eerst instantie een bouwtechnische keuring laten uitvoeren maar aangezien zij niet op het dak geweest zijn hadden wij een vermoeden dat zij dit niet goed hebben kunnen controleren, Hierbij opzoek gegaan naar een betrouwbare dakdekker in de buurt ik kwam al snel uniekdak bv tegen met goede recensies, Afspraak was snel gemaakt , Tijdens de inspectie kwamen toch een aantal dingen na voren zoals achterstallig onderhoud hierbij hebben zij beeldmateriaal gemaakt waarop duidelijk te zien was wat er precies aan de hand was. Met deze beelden hebben wij aanspraak kunnen maken op de vorige eigenaar wegens verborgen verbreken, Wij hebben de onderhoud werkzaamheden laten maken door uniekdak bv wat als ervaring zeer prettig was en de werkzaamheden zijn vakkundig hersteld.

  Sterke punten
  Vriendelijk betrouwbaar direct contact

  Zwakke punten
  Geen enkel

  Goed werk door uniekdak

  Wij hebben ons dak laten vernieuwen door uniekdak bv. De mannen zijn harde werkers. Het werk is netjes uitgevoerd en na oplevering hebben ze alles netjes schoon gemaakt. Meer dan tevreden en de communicatie met glenn over het werk is erg prettig. Al met al beveel ik het bedrijf ook bij andere aan !

  Sterke punten
  ‘ Zeer prettig in de omgang ‘ harde werkers ‘ werken proper

  Goed werk door uniekdak

  Wij hebben ons dak laten vernieuwen door uniekdak bv. De mannen zijn harde werkers. Het werk is netjes uitgevoerd en na oplevering hebben ze alles netjes schoon gemaakt. Meer dan tevreden en de communicatie met glenn over het werk is erg prettig. Al met al beveel ik het bedrijf ook bij andere aan !

  Sterke punten
  ‘ Zeer prettig in de omgang ‘ harde werkers ‘ werken proper

  Puik werk

  Uitgebreide inspectie vooraf, heldere uitleg met foto's en een prima offerte . Ons dak is nu vogelvrij verklaard. Fijne werkmannen,. Bedankt mannen.

  Sterke punten
  Prima prijs kwaliteit verhouding

  Zwakke punten
  Nvt

  Goed geregeld!

  De jongens stonden snel op de stoep, communiceerden duidelijk en eerlijk en lieten met foto's en video's zien wat er precies moest gebeuren (gigantisch veel vogelnesten onder het dak en oude vogelschroten). Ze hebben dit direct opgepakt en opgelost. Snel, efficiënt en prettig gecommuniceerd. Een aanrader.

  Sterke punten
  Snel, netjes en goede communicatie.

  Aanrader!

  Een aanrader! Snelle reactie op mijn offerte aanvraag. Keurig werk geleverd voor een nette prijs.

  Uniekdak

  Complimenten voor uniekdak! Van eerste gesprek (zelfde dag nog inspectie), duidelijke specificatie tot netjes uitvoeren van de werkzaamheden. Ik ben erg tevreden.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, heldere afspraken, prima uitvoering.

  Zwakke punten
  Geen zwakt punt, wel aanbeveling; werkzaamheden uiteraard zeer afhankelijk van het weer, voor de klant zou het prettig zijn de dag voor of ‘s morgens op de dag van werkzaamheden even contact te hebben of de werkzaamheden door kunnen gaan of niet

  Klasse bedrijf

  Onze ervaring met uniekdak is erg goed. Wij hadden last van een lekkage van onze uitbouw zijn toen gaan zoeken op internet en een melding gemaakt via de website van uniekdak. Binnen een uur ben ik keurig gebeld en een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Tijdens de inspectie zag glenn dat het dak vol water stond en het probleem was een verstopte regen afvoer van de aanbouw waardoor het water niet kon weglopen en daardoor de lekkage was ontstaan. Deze hebben zij grondig schoongemaakt en de lekkage is niet meer terug gekomen. Hiervoor hebben ze geen kosten voor berekend wat een klasse zeg ! Hier mogen nog vele bedrijven van leren. Echt bedankt heren.

  Sterke punten
  Klasse bedrijf Contact direct Vriendelijk Service


Bezoek Uniek Dak B.V.

Schrijf je eigen review