Uniek Dak B.V. - 22 Reviews

Last updated: 15 augustus 2019
Uniek Dak B.V. Logo

91.3% aanbevolen, 22 Reviews

  1. Uniek Dak B.V.
  2. Uniek Dak B.V. Reviews
  3. Schrijf ook een review over Uniek Dak B.V.

Uniek Dak B.V.

Uniek Dak B.V. – Professioneel in dakwerken

Uniek Dak B.V. Details

Hits: 107

URL: https://uniekdak.nl/

Categorieën: Utrecht

Reviews: 22


Uniek Dak B.V. reviews (22):

Uniek Dak B.V. - Goed bedrijf

0

Review:
Zeer goede ervaring met uniekdak bv. Snelle reactie, advies, offerte en reparatie na lekkage. Foto's van ( voor en na ) werkzaamheden van het dak nadat ze de klus geklaard hadden. Zeer flexibel en tot 2x toe topservice daarna om onder andere het dakterras te vernieuwen en het is weer in perfecte staat. Fijne en nette mannen. Een absolute aanrader

Alex Opsta beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vakkundige mensen !

0

Review:
Deze mannen weten wat ze doen! Je kunt je dak gerust aan hen toevertrouwen. Werken vakkundig en netjes. Beide daken laten vervangen. Binnen een dag klaar en alle afspraken worden precies nagekomen. Aanrader!! Daarnaast vriendelijke en leuke mensen..

Sterke punten:
Vriendelijke mannen en komen afspraken na ! Een echte aanrader !

Lucienne beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vakmanschap !

0

Review:
Ik had last van een lekkage en heb een melding gemaakt via hun website waarop de zelfde dag nog contact met me werdt opgenomen en een afspraak in gepland. Eenmaal ter plaatsen zagen zij dat de dakbedekking er slecht aan toe was en na 30 jaar is dat ook wel duidelijk. Ze hebben goed advies gegeven en konden snel een offerte opsturen. De gehele dakbedekking is vervangen en het ziet er allemaal keurig uit. Vriendelijke mensen met verstand van het werk wat uitgevoerd moest worden. Leveren wat ze beloven dus zonder vervelende verrassingen. Ik kan dit bedrijf van zeker aanbevelen aan andere mensen.

Sterke punten:
- Zijn professioneel in het vak weten waar ze mee bezig zijn

- Harde werkers

- zeer prettig in de omgang

Monique beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Lekkage platte dak

0

Review:
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. Uniekdak bv bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.

Reinders beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Een echte aanrader

0

Review:
Snel en super werk geleverd. Wij hadden een lekkage in onze uitbouw zo doen ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die ons veder kon helpen hiermee. Wij hebben uniekdak bv gevonden op google en kon al relatief snel langs komen om het dak te inspecteren. De offerte was scherp geprijsd en met een duidelijke aanpak, Het gevoel zat goed waardoor wij akkoord zijn gegaan om de werkzaamheden te laten uitvoeren. De mannen konden al relatief snel het dak maken. Helaas toen ze de dakbedekking eraf hadden gesloopt was er een kleine tegenslag, Dak was doorgerot, dit was geen probleem. Na wat overleg racen ze even naar de bouwmarkt en gingen ze door. Denken mee voor oplossingen en ziet er uiteindelijk weer super strak uit. Wij zouden ze zeker aanraden.

Kroesen beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Meer dan tevreden

0

Review:
Snelle reactie, duidelijke afspraken en offerte, vakkundig en prettig in omgang, goed werk geleverd. Bevindingen bij de dakinspectie en opgeleverd werk worden steeds met foto's bevestigd.

Sterke punten:
Snel/Duidelijk/Vriendelijk

Jos van di beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Blij dat we voor jullie hebben gekozen!

0

Review:
Na een offerte aanvraag via de website werd ik snel gebeld voor een afspraak. Glenn kwam de week erop al meteen kijken en was duidelijk (en eerlijk!) over de te verrichten werkzaamheden platdak van 55 m2. Wij hadden er een goed gevoel bij en hebben gekozen voor uniekdak. Tevreden over de verrichtte werkzaamheden, attente, betrouwbare en gezellige vaklui en na vergelijking bleek ook de prijs top te zijn (wat niet onbelangrijk is)! Bedankt mannen, blij dat we voor jullie hebben gekozen!

Sterke punten:
Duidelijk en eerlijk, gezellige vaklui.

Amiott beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Mijn complimenten voor dit bedrijf.

0

Review:
Een fris bedrijf. Word hard gewerkt zijn erg vriendelijk. Het werk word netjes gemaakt. 2 weken geleden heb ik een renovatie dak laten opknappen door dit bedrijf. Echte vakmannen is gelijk wat ik binnen 1 uurtje zag, overlegde met mij wat de beste manier was om het te maken. Het dak ziet er weer uit als gloednieuw en is netjes afgewerkt. Ik ben erg tevreden hoe het is verlopen daarom raad u aan als u een bedrijf zoekt met hun contact op te nemen. Complimenten voor dit bedrijf ga zo door zeker een aanrader!

Groetjes Arthur de Ridder

Sterke punten:
Het zijn echte vakmannen die weten waarmee ze bezig zijn. Zeer vriendelijk.

De ridder beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Meer dan tevreden !

0

Review:
Wij hadden een lek in onze uitbouw, via internet kwamen we uit bij uniekdak bv. Die kwamen meteen kijken ,het bleek een kapotte dakafvoer te zijn met een gat via het bituum naar onze uitbouw. Avonds volgens afspraak kregen we de offerte in huis die alleszins meeviel. De week erop kwam uniekdak het maken en tevens gevraagd of hij nog een extra stuk wilde repareren wat er slecht uitzag, dit was geen enkel probleem en dat maak je niet vaak meer mee. Er werd niks extra's voor gerekend, extra service!

Al met al zijn wij zeer tevreden en beloofd dat wanneer ons dak over ca 5 jr vernieuwd moet worden wij weer bij het bedrijf terugkomen, bedankt voor het snelle komen.
Fam Vermeer

Sterke punten:
Super vriendelijk personeel ze hebben snel gehandeld plus extra service !

Uniek Dak B.V. - Aanrader!

0

Review:
We zijn zeer tevreden met de uitgevoerde klus aan ons dak! Alles keurig volgens afspraak en rekening houdend met urgentie i.v.m. lekkage. Uniek Dak BV liet buiten een droge zolder ook een zeer professionele indruk achter! Aanrader!

Sterke punten:
Professioneel, prettig in de omgaan. Service super

Heesters beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Uniek Dak B.V.

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Uniek Dak B.V. aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Uniek Dak B.V. aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Uniek Dak B.V.


Home » Utrecht » Uniek Dak B.V.