Uniek Dak B.V. - 28 Reviews

Last updated: 13 november 2019
Uniek Dak B.V. Logo

92.9% aanbevolen, 28 Reviews

  1. Uniek Dak B.V.
  2. Uniek Dak B.V. Reviews
  3. Schrijf ook een review over Uniek Dak B.V.

Uniek Dak B.V.

Uniek Dak B.V. – Professioneel in dakwerken

Uniek Dak B.V. Details

Hits: 191

URL: https://uniekdak.nl/

Categorieën: Utrecht

Reviews: 28


Uniek Dak B.V. reviews (28):

Uniek Dak B.V. - Vak mensen !

0

Review:
Wij hebben ons platdak volledig laten vervangen door uniek dak, transparante en eerlijke communicatie, vakkundig personeel die echt plezier hebben in hun werk en leveren vakwerk af. Vooraf worden foto's gemaakt van de situatie op het dak en wordt nogmaals alles besproken. Achteraf worden tevens foto's gemaakt van het resultaat en details omtrent de afwerking. Voelt erg vertrouwd en ze hebben er aan mij een vaste klant bij wanneer ik iets aan mijn huis wil laten doen !

Uniek Dak B.V. - Top vakmannen!

0

Review:
Wij hadden 3 weken geleden met spoed een dakdekker nodig i.v.m. een behoorlijke lekkage. Mannen konden gelijk komen en na controle bleek de lekkage afkomstig te zijn van de schoorsteen waar het lood niet goed zat en er waren dakpannen stuk. Na een filmpje en foto's die ze gemaakt hadden van de lekkage ben ik mij rot geschrokken van de omvang van de lekkage. De mannen hebben alles vakkundig gerepareerd en wij konden met een gerust hart op vakantie! Top gasten!!

Sterke punten:
Vakkundig! En dat is in deze tijd toch wel het belangrijkste want er lopen genoeg kneuzen rond!

Toffe gasten!!

Zwakke punten:
Ik kan er geen één bedenken!

Marion van beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Snel ter plekken

0

Review:
Dankzij lekkage moest ik in het weekend opzoek naar een dakdekker die me lekkage kon verhelpen. Meerdere partijen gebeld en door maar 2 partijen terug gebeld. Een daarvan was Uniek dak. Zij konden maandag meteen komen. Eenmaal ter plekken was de lekkage snel verholpen. Ook de rest van me dak hebben ze voor me gecontroleerd. Na de reparatie hebben ze foto's en video's overgedragen voor verzekeringswerk.

Sterke punten:
Goede communicatie, vriendelijk, foto's + video's, snel ter plekken.

Michaël beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Goede bereikbaarheid en perfecte uitvoering

0

Review:
Ivm lekkage op internet gekeken voor dakdekker. Uniekdak was de 4e op de lijst die ik heb gebeld maar de eerste die hun belofte 24/7 bereikbaar nakwam. Ik kreeg meteen contact (itt eerste 3 die pas na uren of zelfs dagen reageerde) en nog dezelfde dag kwam Glenn langs. Ivm het weer kon hijniet het hele dak repareren maar werd wel een adequate noodvoorziening aangebracht. Hij gaf goede uitleg en duidelijke offerte.

De eerste dag dat herstel mogelijk was (na dagen van constante regen) zijn Bart en Martin langsgekomen. Beleefde en vriendelijke gasten die hard werken. Ze hebben perfect werk geleerd en hebben goed gekeken hoe het beste resultaat kon worden bereikt. Ze hebben zelfs nog een andere (goedkopere maar betere) oplossing bedacht.

Dit bedrijf en zijn werknemers verdienen louter lof voor hun kwaliteit en werkwijze

Sterke punten:
Vriendelijk
Professioneel
Kwaliteit

Zwakke punten:
Geen

Myckel beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vaklui, Daarnaast toffe gasten

0

Review:
Hebben bij onze woning een compleet nieuw dak gemaakt van dakpannen en schoorstenen gerenoveerd Ziet er superstrak uit. Niets was hun teveel, Dakramen even geplaatst die we al 2 jaar in de doos op zolder hebben gestaan die voor mij heel wat leken en voor hen slecht een handomdraai bleek te zijn.

Naast het goede werk waren het ook super leuke aardige gasten! Ze deden zelfs bij binnenkomst iedere keer de schoentjes uit. Het beeld wat ik had van een ‘dakdekker’ hebben zij volledig positief omgedraaid!

Sterke punten:
Op het gebied van sterke punten mijn betreft alles !

Zwakke punten:
Geen !

Patrick beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vakkundig geholpen

0

Review:
UniekDak heeft mij zeer vakkundig geholpen. Glenn is snel in zijn correspondentie, komt na wat hij belooft en geeft een eerlijk advies. Mocht ik ooit weer een reparatie aan mijn dak hebben, dan bel ik hem zeker op. Ik beveel hem van harte aan

Sterke punten:
Geeft een eerlijk advies en komt zijn afspraken na en is zeer vriendelijk

Joop beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Goed bedrijf

0

Review:
Zeer goede ervaring met uniekdak bv. Snelle reactie, advies, offerte en reparatie na lekkage. Foto's van ( voor en na ) werkzaamheden van het dak nadat ze de klus geklaard hadden. Zeer flexibel en tot 2x toe topservice daarna om onder andere het dakterras te vernieuwen en het is weer in perfecte staat. Fijne en nette mannen. Een absolute aanrader

Alex Opsta beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vakkundige mensen !

0

Review:
Deze mannen weten wat ze doen! Je kunt je dak gerust aan hen toevertrouwen. Werken vakkundig en netjes. Beide daken laten vervangen. Binnen een dag klaar en alle afspraken worden precies nagekomen. Aanrader!! Daarnaast vriendelijke en leuke mensen..

Sterke punten:
Vriendelijke mannen en komen afspraken na ! Een echte aanrader !

Lucienne beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Vakmanschap !

0

Review:
Ik had last van een lekkage en heb een melding gemaakt via hun website waarop de zelfde dag nog contact met me werdt opgenomen en een afspraak in gepland. Eenmaal ter plaatsen zagen zij dat de dakbedekking er slecht aan toe was en na 30 jaar is dat ook wel duidelijk. Ze hebben goed advies gegeven en konden snel een offerte opsturen. De gehele dakbedekking is vervangen en het ziet er allemaal keurig uit. Vriendelijke mensen met verstand van het werk wat uitgevoerd moest worden. Leveren wat ze beloven dus zonder vervelende verrassingen. Ik kan dit bedrijf van zeker aanbevelen aan andere mensen.

Sterke punten:
- Zijn professioneel in het vak weten waar ze mee bezig zijn

- Harde werkers

- zeer prettig in de omgang

Monique beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Uniek Dak B.V. - Lekkage platte dak

0

Review:
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. Uniekdak bv bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.

Reinders beveelt Uniek Dak B.V. aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Uniek Dak B.V.

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Uniek Dak B.V. aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Uniek Dak B.V. aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Uniek Dak B.V.


Home » Utrecht » Uniek Dak B.V.