Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  Professioneel, snel & kundig

  Zoals zoveel reviewers hier, de combinatie 'ons dak' versus een dakdekkersbedrijf heeft nooit onder een gelukkig gesternte plaatsgevonden.. Hoeveel keer wij in het verleden niet zwaar teleurgesteld werden door het gilde dakdekkers: eerlijk, dat is niet op een hand te tellen. Dit keer, bij een volledige vernieuwing van ons bitumen dak, hebben we het op een andere manier aangepakt. Drie offertes opgevraagd bij verschillende dakdekkersbedrijven, waar Douma Dakservice er in het begin al uitsprong vanwege de professioneel en gedetailleerd opgestelde kostenposten. Zo werd daarin b.v. duidelijk welk materiaal zij zouden gebruiken en kon ik daardoor contact opnemen met de betreffende leverancier over de keuze van het te gebruiken bituum. Ook de scherpe prijs bleek t.o.v. de andere twee bedrijven opvallend. Wat ook positief opviel was de snelle doorlooptijd tussen het uitbrengen van de offerte en de aanvang van de daadwerkelijk werkzaamheden. Was in aanvang al een professionele insteek te bespeuren, die aanpak heeft zich gedurende het gehele proces doorgezet. De dakdekkers bleken aardig en hardwerkend. Regelmatig was er sprake van overleg. De eigenaar van het bedrijf kwam twee keer per dag langs, bij de opstart en aan het einde van de dag. Heel prettig omdat op die manier alle zaken, bijvoorbeeld wat betreft, meerwerk, vooraf goed besproken kon worden. Door weersomstandigheden hadden wij 12 dagen later een prachtig nieuw gelegd dak, met een minimum aan meerwerk. Een kleine tip: als er een steiger in de tuin gezet moet worden: instrueer de steigerzetters dat ze voorzichtig zijn met de aanwezige planten.

  Snel, correct en netjes

  Langdurig getob met lekkage van het serre-dak. Allerlei mensen erbij gehad die allemaal een andere oplossing hadden. Al die kleine oplossingen samen hebben het probleem voor nog geen 1% verholpen. Duidelijk was dat het geld zou gaan kosten. Maar wat krijg je voor dat geld? Al googelend bij Douma Dakservice aangekomen, kreeg op basis van de website het idee van een solide en transparante onderneming. Die mening werd bevestigd toen ik binnen twee uur al reactie op mijn aanvraag voor een offerte kreeg. Ook het daarop volgende traject was vertrouwenwekkend: de heer Douma kwam zelf inspecteren, schreef een uitvoerig rapport waarin diagnose en voorgestelde therapie helder uiteengezet werden, inclusief een eerlijk verhaal over de kosten. Prettige bijkomstigheid was ook de toezegging van een garantiecertificaat voor tien jaar. Na ondertekening van de offerte was de reactie opnieuw verrassend snel en goed: anderhalve dag later stond de dakdekker keurig op de aangekondigde tijd op de stoep. Sympathieke en bekwame man, die geen tijd verspilde en rond drie uur de klus netjes geklaard had. Alle afvalproducten werden netjes meegenomen, zodat er na zijn vertrek niets meer te zien was van de toch behoorlijk ingrijpende reparatieklus.

  Sterke punten
  Transparant, correct, beloften worden waargemaakt, zorgvuldigheid gedurende het hele proces.

  Betrouwbaar en snel

  Na de offerte aanvraag voor renovatie van ons platte dak kwam Rene Douma zelfs op 2e pinksterdag om kennis te maken, uitleg te geven en het dak te inspecteren. De volgende dag hadden wij een scherpe offerte in huis en 3 dagen later stond zijn enorme hijskraan met een aantal werknemers voor ons huis om het grint van het dak te verwijderen en voorbereidingen te treffen. Na het weekend zijn ze direct aan de slag gegaan. Wat een harde werkers! Zelfs met 30 graden stonden ze te bikkelen. Ook het nodige meerwerk wat niet in de offerte stond hebben ze aangepakt, er werd goed meegedacht door de jongens. Rene kwam iedere ochtend en iedere middag de werkzaamheden inspecteren en was zeer betrokken bij alles wat er moest gebeuren. Na anderhalve week werd het project afgerond en zijn wij meer dan tevreden met ons fraaie dak en afwerking. Wij zullen ook iedereen Douma dakservice aanbevelen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar, betrokken en snel

  Zwakke punten
  Geen ontdekt

  Handig klootje

  Handig klootje met zijn handen

  Helemaal Goed!

  Top service, Top kwaliteit, Snel, en ook nog scherpe prijzen. Na de offerte aanvraag voor renovatie van garagedak online werd direct contact met mij opgenomen, en de situatie volgende dag situatie geschouwd door Douma. Dezelfde dag nog een scherpe offerte in de mail! Na akkoord op deze offerte stond het team van Douma meteen de volgende dag paraat om spijkers met koppen te slaan. Vriendelijke en kundige monteurs, geen gezeur over meerwerk en kosten of zo. De situatie week enigszins af van de gemaakte afspraken, maar daar doen ze bij Douma niet moeilijk over! Dit wordt gewoon aangepakt door de jongens en is inclusief bij de klus. Ik wist niet dat dit nog bestond! Concurrerende prijzen, supersnelle service, kwaliteit dakbedekking en afwerking, en men doet wat er is beloofd, en meer! Douma Dakservice: Super bedrijf. Dakwerken? >> dan kies ik Douma Dakservice! Ik ben helemaal tevreden :+1: 10/10!

  Sterke punten
  afspraak = afspraak snel scherpe prijs kwaliteit service gericht

  Zwakke punten
  geen gevonden

  daklekkage

  Na aanleiding van slechte ervaringen van eerdere dakdekkers heb ik Douma gebeld. in overleg afgesproken eerst de lekkage verhelpen wat snel en prettig is gebeurd. Nu wachten op een flinke bui. Dan de betaling.

  Sterke punten
  Eerst resultaat dan betaling. Prettige mensen zelfs in coronatijd.

  Zwakke punten
  niet

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Accuraat en vakkundig bedrijf

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Een dakdekkersbedrijf gebeld. Lek niet gevonden, stellen voor huidige P.V.C. dakbedekking te vervangen door bitumen dakbedekking Offerte laten maken. Vond het wel erg kostbaar. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. Zelfde conclusie als het eerste bedrijf. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Geen vogels meer onder de pannen.

  Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we. De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan, maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

  Sterke punten
  Snelle actie, goed overleg.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen.

  Geen vogels meer onder de pannen.

  Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we. De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan en maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

  Sterke punten
  Snelle actie, goed overleg.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen.

  Tevredenheid

  Douma Dakdekkers in Arnhem. Een naam om te onthouden.Heb zelf zeer positieve ervaringen opgedaan. Ma. contact opgenomen, Wo. uitgebreide offerte op mail ontvangen. Do. persoonlijke toelichting op offerte en Vr. met 4 man de klus geklaard, dus in 1 dag!! Snelheid, accuratesse, netheid van werken en enthousiaste medewerkers. Nogmaals Douma Dakdekkers, beloven en waarmaken. Een klasse apart dus een absolute aanrader.

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Geen

  Onbeschofte werknemer

  Nadat ik heel onbeschoft te woord ben GESTAAN door een van hun werknemers genaamd Brian. Toch maar voor een ander bedrijf gekozen niemand word graag uitgemaakt voor HOER SLET DOM , EN DE REST ZAL IK HIER MAAR NIET BENOEMEN TE SCHANDALIG VOOR WOORDEN GEWOON!!. ZO asociaal!!! ZOnde voor de rest vd werknemers en beschamend voor de baas /eigenaar.Dit soort werknemers bezorgen jullie bedrijf een slechte naam.

  Zwakke punten
  Onbeschofte werknemer.

  dakreparatie

  Gedeeltelijk dakpannen vernieuwd en vervangen, aansmeren van de nokvorsten. Dakdekkers hebben prima werk geleverd! Een aanrader

  Douma Dakservice dakrenovatie

  Bij het installeren van onze zonnepanelen werd geconstateerd dat ons dak niet goed was. De panlatten waren slecht en dus ging de installatie van de zonnepanelen niet door. We moesten snel op zoek naar een dakdekker. Via iemand die datzelfde probleem had gehad zijn wij in contact gekomen met Douma Dakservice. Er werd snel gereageerd en binnen een week was de dakrenovatie naar tevredenheid een feit. Nieuwe panlatten, folie en nieuwe dakpannen. Prettige aardige werkers en prima werk. Dankzij de snelle goede service van Douma Dakservice kunnen de zonnepanelen nu op een goed dak gelegd worden.

  Sterke punten
  Snelle service, komt afspraken na, vriendelijke mensen, goede prijs.

  daklekkage en vernieuwing shingels

  Na controle van de lekkage werd op zeer korte termijn een plan de campagne opgemaakt om het dak te herstellen en de shingels te vernieuwen. Tot in de kleine puntjes ging het vriendelijk personeel flink aan de slag. Prima werk, prima ploeg. En iedere dag werd alles keurig opgeruimd achter gelaten. Bravo. Moeilijkheden met het dak: bel DOUMA! Sjoerd en Fietje

  Sterke punten
  prima planning, snelle offerte, goed teamwork, heel professioneel, Douma houdt zelf alles goed onder controle; goede prijs/kwaliteitsverhouding; eigen toiletvoorziening.

  Zwakke punten
  zijn er niet

  dakvernieuwing

  Eind september 2019 heeft Douma Dak op mijn woning in Veenendaal nieuwe pannen geplaatst. De aanbesteding/prijsvorming was goed en het vervolgens plaatsen van de pannen verliepen vlot. Daar ben ik erg tevreden over. De medewerkers van Douma Dak zijn vriendelijk en behulpzaam.

  Sterke punten
  Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel werk.

  Zwakke punten
  Het enige minpuntje is, dat ik dhr. Douma soms aan zijn afspraken over bijkomende activiteiten/werkzaamheden moet herinneren. Maar hij maakt het tenslotte wel in orde.

  Nieuw bitumen dakbedekking

  Door Douma dakservice het dak van mijn veranda laten bedekken. Rene Douma is een vriendelijke man en een man van zijn woord. Hij luistert naar wensen en denkt en plant mee. Ook zijn personeel is vriendelijk en beleefd. Het werk wordt keurig netjes uitgevoerd zoals afgesproken. Kortom een snelle en nette service.

  Sterke punten
  Snel, betrouwbaar, netjes, vriendelijk.

  Zwakke punten
  Rene wil graag alles onder controle houden en is daar erg druk mee.

  Douma dak service

  Prima geregeld. In verband met problemen van de zonnepanelen leverancier duurde het wat langer, dus hebben ze op zaterdag doorgewerkt om alles af te maken. Top! Goed advies, extra afvoer aangelegd zonder meerprijs zodat het water beter wegloopt.

  Douma Dak voor de toekomst.

  Met een Douma wortelbestendige dakbedekking en sedum is uw dak milieuvriendelijk en klaar voor de toekomst. Een strakke afwerking met goed materiaal is het behoud van uw dak en kunt u probleemloos sedum aanbrengen waarmee u het milieu ( en uzelf ) een groot plezier doet. Door het aanbrengen van sedum wordt het rendement van de zonnepanelen met ca. 10-15% verhoogd, loost u minder regenwater op het riool, wordt fijnstof opgenomen en gaat uw dakbedekking nog langer mee.

  Sterke punten
  Strakke planning, uitermate vriendelijk personeel en heel professioneel. Verstand van zaken en oplossingsgericht. Ook voor nieuwe ontwikkelingen zoals sedum daken kun je prima bij Douma Dak terecht.

  Zwakke punten
  Heb ik niet ontdekt.

  Deze man moet je hebben ...

  Vanwege een kleine lekkage en de wens om ons platte dak vol te leggen met zonnepanelen, vroegen wij bij Douma Dakservice een dakinspectie aan. Ren kwam meteen de volgende dag en nog een dag later had-ie de offerte al klaar. Ongeveer de helft goedkoper dan de eerdere dakdekker die we vroegen. De mannen van Ren werken keihard (zelfs in de snoei-hitte). Hun werk is heel goed. En dan zijn ze ook nog eens heel aardig. Wij bevelen Douma Dakservice dan ook van harte aan!

  Sterke punten
  Razendsnel, goed werk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Zwakke punten
  Geen

  vernieuwen dak schuur

  Donderdag eind van de ochtend gebeld, omdat ik ontdekte dat de dagbedekking stuk was. Donderdagmiddag inspectie van het dak en een offerte. Vrijdag is het dak vernieuwd. Alles is snel en goed afgeleverd.

  Snel behulpzaam

  Dakgoot verstopt. Snelle hulp met hoogwerker. Douma top!


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review