Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  Nieuwe dakpannen

  Super ervaring met de firma Douma, heldere uitleg over werkzaamheden, goed advies en scherpe prijs! Ook de jongens die het werk uitvoeren, zijn leuke, nette, vriendelijke en hard werkende jongens, zeker een aanrader!

  Zwakke punten
  Geen!

  Goede communicatie, volgens afspraak geleverd!

  Van begin tot eind zijn we perfect geholpen door Douma Dakservice. Het contact liep vlot en geen vraag of verzoek was te gek. Op de dag zelf werd er vlot en met plezier gewerkt, veilig met valbeveiliging. De oude pannen werden snel verwijderd, controle dak, alles werd netjes nagelopen en volgens afspraak opgeleverd. Top team, zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Snelle en directe communicatie. Scherpe prijs. Veilig werken. Recht door zee.

  Zwakke punten
  Geen, niet ervaren.

  Goed gedaan!

  Aanvraag gedaan voor een gratis dakinspectie, afspraak gemaakt. Waren ze in 1e instantie de afspraak vergeten. (kan gebeuren, we zijn tenslotte allemaal mensen) dan maar een nieuwe afspraak gemaakt. Overigens wel super vriendelijk en net personeel. Komen ze nu wel netjes en op tijd volgens afspraak met een grote (moderne) kraan. Ben hiermee ook zelf mee omhoog geweest om zelf ook te kunnen zien hoe het dak en de dakbedekking erbij lag. Dit vond ik een groot plus punt. Vervolgens kregen we na 3 weken een offerte, Zou eigenlijk binnen 2 weken binnen zijn. (Zullen het wellicht druk hebben gehad) akkoord gegeven en een afspraak gemaakt. Stond het personeel tot onze verbazing bijna een week eerder voor de deur. Ze hadden een gaatje tussendoor en het was goed weer. Binnen een dag de nieuwe dakpannen geplaatst en het dak van de garage (nieuw houtwerk + nieuw dakleer) ook binnen no-time gerealiseerd. Ook het dakleer op de dakkapel was zo klaar. VAKWERK! Chapeau, en een dikke pluim voor de jongens. Na der hand is de eigenaar zelf nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken en om ons nog van wat advies te voorzien.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel Vakspecialisten

  Zwakke punten
  Voortraject duurde wat lang.

  Top service

  Na een gratis dakinspectie is een deel van de het dak vernieuwd. Zeer tevreden met het contact en de uitgevoerde werkzaamheden.

  Sterke punten
  Communicatie Professioneel

  Top service!

  Na een gratis inspectie door Douma geconcludeerd dat het dak aan vervanging toe is. We zijn snel geholpen, het personeel was uitermate vriendelijk en deskundig en zijn geheel ontzorgd. Wij raden Douma aan!

  Sterke punten
  Vriendelijk, deskundig, snel

  Dak reparatie

  Vrijdagavond 04-06-2021 bliksem inslag op de sierschoorsteen, dakpannen kapot. Zaterdagmorgen gebeld vanuit ons vakantieadres, het bedrijf was toevallig in Zevenaar binnen het uur waren ze met de hoogwerker om het dak te herstellen. Het contact verliep prettig.

  TOP bedrijf goede en duidelijke communicatie en service

  De heer Douma heeft een plat (gezamenlijk) dak met de buren super gerepareerd. Er werd tevens een vergaarbak met de hand gemaakt geplaatst zodat het hemel water goed af kan voeren zodat er geen problemen meer ontstaan. De vergaarbak moest ietwat aangepast maar echt SUPER gedaan. Communicatie verliep top, duidelijke taal, korte lijnen. Dik tevreden!!!

  Sterke punten
  Vakwerk

  Zwakke punten
  Heb er geen kunnen ontdekken

  Snelle, goede service

  Kapotte dakpan op de nok van ons huis, Douma gebeld en binnen de kortste tijd waren ze er met een professionele kraan en team (inclusief de bijzonder vriendelijke eigenaar) en hebben zonder problemen de kapotte pan vervangen. Super service en erg vriendelijk, een aanrader!

  Sterke punten
  Snel en professioneel

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig snelle en goede service

  Vandaag met Douma gebeld en dezelfde middag stond er al een kraanwagen voor de deur om de weggegleden nokpannen weer vast te zetten. Je zult danken: zo'n kraanwagen, dat zal wel duur zijn. Misschien wel, maar het is half zo duur als een dakdekker die een steiger wil opzetten om het karwei te klaren (en uiteindelijk helemaal niet kwam). Ik was dus aangenaam verrast: door de snelheid en door de prijs. Bovendien werden er nog andere pannen goedgelegd en twee stukken lood weer bevestigd. Douma is een topbedrijf!

  Sterke punten
  Snelle en goede service met het modernste materiaal.

  Vakwerk, goede prijs, vriendelijke mensen

  Prima ervaring met Douma. Kan ik van harte aanbevelen. Ondanks een klein misverstand in het maken van de afspraak (wegens de enorm drukte momenteel) is keurig werk geleverd met garantie, tegen een goede prijs en met erg vriendelijke monteurs met kennis van zaken.

  Kwaliteitswerk

  Van begin tot eind was het een feestje om dit projekt met Douma dak te doen. Het dak van ons historisch pand lekte een stuk meer dan wij bij de koop ingeschat hadden. We hadden er alle belang bij dit op korte termijn op te lossen. En dan kan je blijkbaar nergens beter terecht dan bij Douma Dak want die weten van doorpakken, van begin tot eind. De offerte was zoals beloofd binnen een week na het bezoek binnen en erg compleet. Ook in het vergunningstraject heeft Douma goede ondersteuning geboden. Uitvoering was vlot en kundig en met extreem weinig overlast. Aan het einde van elke dag werd netjes alles opgeruimd en de boel aangeveegd. Kortom: Aanrader!

  Sterke punten
  Snelheid, doorpakken, net werken.

  Zwakke punten
  Geen.

  Realiseer het toch nog ondanks grootte

  Vanwege tweede klus weer met Douma in contact na de prima ervaring van paar jaar geleden. Uit veel blijkt dat Douma gegroeid is als bedrijf. Uiteindelijk lukt het nog steeds met kunst en vliegwerk weer afspraken na te komen en mooi staaltje vakwerk af te leveren. Douma weet medewerkers voor zich te binden en klanten tevreden te stellen.

  Sterke punten
  Snel reageren. Duidelijkheid over wat kan Menselijke maat als ware het een kleine zelfstandige

  Zwakke punten
  Medewerkers zijn loyaal maar kennen niet altijd zelfde urgentie die baas uitdraagt. Maar daar is prima over te spreken met hen en geeft charme als bij een “ kleine zelfstandige “.

  Nette vervanging complete dak

  Een keurige offerte gekregen, men kon snel beginnen. Het oude dak was al bijna 90 jaar oud en aan vervanging toe, een deel van de oude pannen konden nog worden doorverkocht en ook dat hebben ze voor ons geregeld. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, het gehele dak is vervangen in minder dan een week tijd. Vrijwel geen overlast hiervan gehad. Daarna zonnepanelen kunnen plaatsen.

  Sterke punten
  Het nakomen van de afspraken. Het ontzorgen binnen het gehele traject. De garantie die wordt geboden.

  Eerlijk bedrijf

  Eerlijke offerte, goede communicatie, geen overbodige werkzaamheden worden opgedrongen, hardwerkend vakkundig personeel. Een bedrijf om aan te bevelen!

  Sterke punten
  Correcte manier van overleg van werkzaamheden, zeer prettig.

  Zwakke punten
  Geen

  ontzorgen wordt toch nog weer meer zorg krijgen

  Dakpannen vervangen is goed gegaan.Afspraak was op de maandag werd woensdag.Communicatie hierover was redelijk.Toen men woensdag wilden beginnen kwamen de buren.Ze weigerden toestemming te geven om het gezamenlijk dak te betreden.Dhr. Douma is bij hun binnen geweest en kreeg het voor elkaar dat ze mochten beginnen.Hij vertelde mij dat hij mij zou ontzorgen en ik me nergens zorgen over hoefde te maken.Ook kreeg hij toestemming om een stuk van het platte dak ,waar al meer dan 2 jaar een juridische strijd over te doen was te doen.Daarna ging het mis.Zij plaatsten een "vergaarbak"die zelf in elkaar gezet was met aan onze zijde een veel groter deel.Dus GÉÉN vergaarbak.Na hierop gereageerd te hebben telefonisch dat wij hier niet mee akkoord gaan, was zijn reactie dat hij er al genoeg geld ingestoken had.Zijn mensen moesten 1 foto maken en hij zou contact met ons opnemen.Dat is niet gebeurd.IN plaats daarvan kregen wij een factuur met beide delen.Wij hebben de heer Douma gemaild en daar kregen we geen reactie op.

  Zwakke punten
  communicatie kan beter .Wat niet kan ,kan niet.!

  Vakkundige oplossing na stormschade

  Vakkundige reparatie na stormschade, zelfs op zaterdag! Hartelijk dank voor de oplossing.

  Sterke punten
  Netjes, vriendelijk, scherpe prijs.

  Snelle en vakkundige oplossing na stormschade.

  Stormschade en lekkage in de nok van de woning. Reparatie had haast om erger te voorkomen. Douma heeft deze oplossing heel snel en goed geleverd. Het contact verliep prettig. Ik zou hen zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Snelheid, kwaliteit, prettig contact.

  Zwakke punten
  Niet ervaren.

  Goede en snelle service

  Ze konden snel komen omdat bij ons met spoed de dakpannen vervangen moesten worden i.v.m. het plaatsen van zonnepanelen die week erna. Hele goede service met fijne vakkundige, hardwerkende mensen! De oude dakpannen werden 's avonds ook weer netjes opgehaald.

  Sterke punten
  Vakkundige medewerkers, klantvriendelijk, goede service.

  Hittewerend dak,

  Beste heer Douma, Het nieuwe witte dak schittert bijna oogverblindend in de zon. Dat is een goed teken. Dan zal het a.s. zomer wel werken als "koeler". We zijn benieuwd. Ons compliment voor uw mensen die de daken gelegd hebben. Zeer deskundig en efficiënt En nog heel gezellig ook. Zou u ze de groeten van ons willen doen ?

  Sterke punten
  Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  NVT.

  snel en zeer net vakwerk

  Zeer snelle respons na aanmelding van de schade. net en goede reparatie verricht. Goede kwaliteit! En zeer sympathiek in communicatie. Ook snelle afhandeling van zaken.

  Sterke punten
  goede service en kwaliteit

  Zwakke punten
  waarschijnlijk door de goede kwaliteit wordt hij veel gevraagd en is het erg druk waardoor het wat lastiger is Douma te kunnen bereiken. eigenlijk een positief zwakpunt :-)

  Komt afspraken niet altijd na, communicatie moet beter

  Onlangs Douma dak benaderd voor het verwijderen van een zonneboilerpaneel te vervangen door dakpannen. Afspraak gemaakt om een offerte te laten maken. De eerste keer kwam men niet opdagen. Na drie keer bellen zou ik dezelfde dag teruggebeld worden. Ook dat gebeurde niet. Uiteindelijk de dag erna opnieuw gebeld. Men zou binnen een half uur ter plaatse zijn. Na een uur kwam dhr Douma met een collega aan. Er werd gekeken en op een manier die nogal arrogante overkwam verteld dat het beste (een groot) deel van het dak kon worden voorzien van nieuwe dakpannen. Er zou een offerte worden gemaakt. Toen ik vroeg wanneer ik de offerte zou kunnen verwachten was het antwoord �snel�. Toen ik vroeg wat ik met �snel� moest verwachten, een week (hetgeen mij een redelijke termijn leek), was het antwoord opnieuw �snel�. Er werd mij nog een pen in de handen gedrukt en dhr Douma en zijn collega verdwenen weer. Inmiddels zes weken later nog altijd niets gehoord. Schijnbaar is mijn opdracht niet lucratief genoeg. ================================== Update: Zojuist bezoek gehad van dhr. Douma. Hij bood zijn excuses aan voor de gang van zaken. Gaf aan dat het de laatste tijd (mede als gevolg van de koude periode met veel sneeuw) erg druk is geweest. Ik werd gevraagd of ik de review wilde heroverwegen, met name omdat deze dhr Douma en diens team erg had aangegrepen. Nadat ik de excuses aanvaarde en aangaf dat het tenminste netjes was geweest om tussentijds een bericht te geven dat het maken van de offerte langer dan normaal op zich zou laten wachten, gaf dhr Douma aan dat hij streeft naar tevreden klanten en elke dag nog leert. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit van enig zelfreflectief vermogen getuigt, waardoor ik het van mijn kant terecht vind om de review iets te nuanceren.

  Sterke punten
  Staat voor zijn bedrijf. Gedreven.

  Zwakke punten
  Komt afspraken niet altijd na. Communicatie kan beter.

  Super service

  Komt afspraken na. Heel tevreden !

  Sterke punten
  Vakkundig. Alles volgens goede offerte

  Prima werk!

  De pannen op ons dak en de dakbedekking van garage, carport en balkon waren vanwege ouderdom aan vervanging toe. Dat is door Douma Dak op voortreffelijke wijze uitgevoerd. De dakpannen werden gelijk met die van de buren vervangen. Dat moest op één dag gebeuren vanwege het aangekondigde noodweer. Het was geweldig om te zien hoe dat door een team van 7 mensen op het dak in goede samenwerking lukte. Net voordat de buien losbarstten was het dak dicht. Ook de dakbedekking van de platte daken werd op vakkundige wijze vervangen. Wij hadden een plezierig contact met de medewerkers, zij luisterden goed naar onze wensen en opmerkingen. Ook kwamen de heren Douma en Evers elke dag even langs om te kijken of alles ging zoals van tevoren was afgesproken. Binnen 2,5 week na het eerste contact was de hele klus naar onze volle tevredenheid geklaard.

  Keurig werk, erg flexibel

  Omdat onze dakpannen aan vernieuwing toewaren en we graag isolatie wilden zochten we een goede dakdekker. Aangezien het geen standaard dak is (in de wederopbouw volgens Delftse School gebouwd) was dit geen standaard klus. Een mooie daklijn, dakkapel, diverse dakramen en een gemetselde dakrand. Na enkele telefoontjes kwamen we uit bij Douma. Die heeft ons goed geholpen tegen een scherpe prijs! Toen de klus door het slechte winterweer vertraging opliep, kwamen ze zodra het weer kon met 6 man om het werk zo snel mogelijk af te ronden. Erg fijn!. Er moest veel gezaagd worden omdat oa onze uitbouw schuin tegen de buren is aangebouwd. Maar het ligt er keurig op! En toen het werk af was is alles keurig opgeruimd rondom het huis. Kortom: een aanrader!

  Sterke punten
  Snel, flexibel en scherpe prijs

  Zwakke punten
  Geen

  Supersnelle spoedreparatie!

  Na de schok van een stormschade en een uur lang rondbellen wie ons zou kunnen helpen, kregen we Douma Dak aan de lijn. Binnen een kwartier waren ze bij ons met hoogwerker! Er werd heel vlot een noodreparatie uitgevoerd, onder barre omstandigheden waarmee ergere schade voorkomen werd. Top gedaan mannen!

  Sterke punten
  Supersnel en meedenken in oplossingen.

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review