Douma Dakservice

Douma Dakservice is een bedrijf dat zich richt op dakreparaties, inspecties en onderhoud van daken. Ze zijn bekend om hun snelle responstijd en kundige oplossing van dakproblemen. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies en dringende reparaties, en kunnen binnen 1 uur ter plaatse zijn in de omgeving van Arnhem.

Ze bieden een gratis, vrijblijvende inspectie van de dakconstructie, opbouw en bedekking, met speciale aandacht voor lichtkoepels, gevelaansluitingen, looppaden en warmteafvoerkanalen. Hieruit volgt een inspectierapport waaruit een reparatie- of vernieuwingsplan kan worden opgesteld. Ze bieden heldere offertes, zodat de kosten van de renovatie duidelijk zijn en er geen verrassingen zijn.

Ze zijn ook een betrouwbare dakdekker voor langjarig onderhoud van daken. Ze stellen meerjarige plannen op voor bedrijven die een pand verhuren en willen voorkomen dat er onverwachte kosten voor onderhoud zijn. Jaarlijkse controles worden uitgevoerd en herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens het afgesproken onderhoudsplan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw dak.

 


Douma Dakservice Reviews

  geslaagde renovatie plat dak

  I.v.m. plaatsing zonnepanelen op 25 jaar geleden vernieuwd en geisoleerd plat dak inspectie aangevraagd.
  Advies was: overlagen (wit dakmateriaal i.v.m. betere reflectie), waterafvoer verbeteren, aanhechtingen met muren en schoorstenen renoveren, ontluchtingspijpjes vervangen en metselwerk afsmeren.
  Tamelijk prijzige offerte, maar met snelle aanvang werkzaamheden.
  Project is afgerond zo'n drie weken na initiele inspectie.
  Na voltooiing controle-inspectie met Douma a.h.v. offerte.

  Sterke punten
  Snelle, maar ook flexibele planning, in logistiek en uitvoering.
  Vriendelijk personeel, nette uitvoering.

  Zwakke punten
  Er zijn ongetwijfeld goedkopere dakdekkers-bedrijven te vinden.

  Professioneel in alle opzichte

  Zelfs als ze na een grondige dakinspectie de opdracht niet krijgen, blijven ze sportief.

  Sterke punten
  Professioneel, degelijk, groot bedrijf dat ook in de bouwwereld goed staat aangeschreven

  Zwakke punten
  Prijs net tikkie duurder (maar levert dan ook kwaliteit)

  Prima gewerkt!

  Onlangs heeft dakdekkersbedrijf Douma Dak B.V. het dak van ons appartementencomplex vernieuwd. We hadden een aantal offertes aangevraagd waarvan Douma Dak B.V. er één was. Met een hoogwerker kwamen ze het dak bekijken en ze brachten snel een offerte uit. De raming van de werkzaamheden was 3 á 4 weken, maar 2 weken later was het dak al klaar. De communicatie ging vanaf het begin makkelijk, René Douma is goed bereikbaar en beschikbaar en communiceert prettig. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De mannen die het werk verricht hebben waren ervaren, vriendelijk en netjes, ze maakten gebruik van de aangewezen looproute, waren altijd op tijd en maakten gebruik van de toilettaxi die neergezet werd tijdens de duur van de werkzaamheden. Het werk is vakkundig gedaan en ruim binnen de afgesproken tijd, de prijs/kwaliteit verhouding is goed! Al met al complimenten voor jullie werk! Andere appartementengebouwen in de wijk hebben ook interesse omdat ze met eigen ogen gezien hebben dat Douma Dak BV goed werk heeft afgeleverd. Bedankt Douma Dak!

  toch goed gekomen!!

  Op eerste kerstdag 2023 vormden zich grote kringen vocht op het plafond en het behang. wat bleek: de schoorstenen waren verzadigd.Het had ook heel erg geregend die dagen.Ook de gevel was kletsnat en er waren geen randpannen op het dak. Ik werd erg ongerust. DOUMA DAK zijn de schoorstenen eerst gaan inpakken met oranje zeil en nu is alles hersteld. Pluim voor mark de uitvoerder,die zichzelf geen tijd gunde voor een kopje koffie.Harde werkers zijn het. De schilders hebben alle vochtplekken overgeschilderd. Ben heel blij met het resultaat,de schoorstenen zien er als nieuw uit!\\r\\nIk zou DOUMA DAK zeker aan iedereen aanbevelen!\\r\\n\\r\\nJanneline Reah

  toch goed gekomen!!

  Op eerste kerstdag 2023 vormden zich grote kringen vocht op het plafond en het behang. wat bleek: de schoorstenen waren verzadigd.Het had ook heel erg geregend die dagen.Ook de gevel was kletsnat en er waren geen randpannen op het dak. Ik werd erg ongerust. DOUMA DAK zijn de schoorstenen eerst gaan inpakken met oranje zeil en nu is alles hersteld. Pluim voor mark de uitvoerder,die zichzelf geen tijd gunde voor een kopje koffie.Harde werkers zijn het. De schilders hebben alle vochtplekken overgeschilderd. Ben heel blij met het resultaat,de schoorstenen zien er als nieuw uit!
  Ik zou DOUMA DAK zeker aan iedereen aanbevelen!

  Janneline Reah

  Goede service

  Er zat een lekkage op het dak van het huis van mijn overleden vader. Dit huis moest verkocht worden en de lekkage moest dus zo snel mogelijk gerepareerd worden. Dit heeft Douma Dak zeer snel gedaan. Er bleek later wel nog een klein gaatje te zitten precies op de naad van de aansluiting van het dak van de buren, ook dit werd zeer snel gerepareerd. Na ongeveer een half jaar bleek er opnieuw lekkage te zijn, ditmaal kwam het van het dak van de buren, dat ook in zeer slechte staat was. Opnieuw heeft Douma Dak dit gerepareerd uit coulance, terwijl het eigenlijk niet onze lekkage was. Zelfs de waterschade die hierdoor was ontstaan bij het huis van de buren in de keuken, hebben ze gratis geschilderd. Kortom, de service die Douma Dak levert, is toch wel boven verwachting!

  Sterke punten
  Snelle reparatie en goede service

  Prima werk door Douma Dak b.v.

  Douma Dak b.v. beschikt over echte vakmensen. Zowel bij de vervanging van de dakpannen op ons huis (en dat van de buren) als bij aanspraak op garantie voor de (her) bevestiging van de loodslabben werd snel, correct en vakkundig gewerkt. Rene Douma is betrouwbaar, heeft veel verstand van zaken, reageert snel en komt zijn afspraken na. Een aanrader !

  Sterke punten
  Kwaliteit, makkelijke bereikbaarheid, vakkennis, komt afspraken na.

  Zwakke punten
  Bij buitenwerkzaamheden de afhankelijkheid van weersomstandigheden (maar dat is hem niet aan te rekenen)

  Perfecte vakkundige service

  Door prutser van osmo-facility, zijn dakpannen niet teruggelegd op hun plaats en waren er 7dakpannen gebroken
  Met één telefoontje stonden douma-dak binnen één uur bij ons op de stoep. Met een zeer grote vrachtwagen met verrijker hebben zij onze dakpannen vervangen, alles netjes terug gelegd. Vriendelijke communicatie en zeer professioneel voor een goede prijs.
  Wij hebben niets anders dan lof over de werknemers en eigenaars van Douma-dak
  Dank je wel mannen

  Sterke punten
  Vriendelijk, vakkundig. Probleemoplossend en snel in actiestand

  Zwakke punten
  Geen

  Vaklui

  Ik wil allereerst mijn ongelofelijk gemeende complimenten overbrengen op jullie bedrijf en met name de mannen die grandioos werk hebben afgeleverd !!!!
  Ik ben echt zeer content met alles.

  Sterke punten
  Leveren van topkwaliteit

  Zwakke punten
  Jullie nemen te weinig pauze en drinken te weinig

  Douma Dak service gegarandeerd

  Douma Dak is een fam.bedrijf, dat meer dan 50 jaar voor ons werkt tot volle tevredenheid. Het dakdekkers ambacht zit in hun genen. Wijlen vader Kas sr. ging op hoge leeftijd nog de ladder op voor 'n dakinspectie.
  De ladder maakt plaats voor de z.g. "Hoogwerker", efficiënter, economischer met gunstige prijsvorming.
  René Douma is een ondernemer "pur sang"
  Een aardige slogan: GOED ONDER DAK, LEKT NIET

  Sterke punten
  Directe service.

  Zwakke punten
  Absolute volmaaktheid bestaat niet.

  Vriendelijk en goed bedrijf!

  Hebben mijn dak erg goed gedaan. En staan altijd voor je klaar.

  Betrokken en professioneel

  Douma Dak heeft goed werk verricht bij vernieuwing van ons dak (ruim 200m2). Ondanks dat er tegenvallers waren (dakbeschot bleek voor deel rot); bleef Douma helder communiceren , ook met de andere aannemers. Hierdoor hadden wij als klant het vertrouwen dat de werkzaamheden goed tot een einde werden gebracht. Kortom wij zijn zeer tevreden en kunnen Douma Dak van harte aanbevelen.

  Betrouwbaar, oplossingsgericht

  Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Dit bedrijf zoekt mee naar een passende oplossing. Als een probleem niet direct verholpen kan worden, komen ze terug om het te verhelpen.

  Sterke punten
  Betrouwbaar
  Behulpzaam
  Oplossingsgericht

  Betrouwbaar & oplossingsgerich

  Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Dit bedrijf zoekt mee naar een passende oplossing. Als een probleem niet direct verholpen kan worden, komen ze terug om het te verhelpen.

  Sterke punten
  Betrouwbaar
  Behulpzaam
  Oplossingsgericht

  Vervangen en Isoleren Dak

  Iedereen van het bedrijf was vriendelijk en professioneel. Je kon merken dat men bezig was met een mooi dak opleveren en dat is ook gelukt. Een paar randzaken zoals boeiboorden hebben ze ook gelijk aangepakt zodat het dak qua onderhoud echt voorlopig even helemaal af is.

  Sterke punten
  Veel materiaal waarmee ze de klus goed aan konden pakken. Vakkundig personeel!

  Nieuw dak

  Super snel geregeld, met 2 dagen lag er een nieuw dak op, keurig gedaan. Netjes alles uitgelegd, prima bedrijf, doen wat ze zeggen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar

  Nieuw dak

  Super snel geregeld, met 2 dagen lag er een nieuw dak op, keurig gedaan. Netjes alles uitgelegd, prima bedrijf, doen wat ze zeggen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar

  Snel geregeld

  Vandaag gemailt omdat een van onze dakpannen kapot is. Dezelfde dag vervangen door Douma, super!

  Douma Dak Arnhem Toppers

  Zeer snelle en goede service, binnen twee weken na offerte steiger gebouwd en dag later al in 2 dagen met twee specialisten gehele dak voorzien van een nieuwe kwaliteits bitumen laag. Wat een vakmannen (Arie & Dennis) van A tot Z alles Top geregeld !!!

  Sterke punten
  Echt vakmanschap ,veilig en netjes gewerkt !

  Zwakke punten
  Geen

  Snelle service

  Omdat onze dakgoot bij de recente hevige regenbuien overstroomde, hebben we de firma Douma Dak gevraagd om dit probleem te verhelpen. We hadden eerder goede ervaringen met dit bedrijf bij het vernieuwen van ons pannendak. Nog geen dag later stond de hoogwerker al voor de deur, omdat die even was vrijgemaakt bij een project in de buurt. In een half uur was het probleem opgelost, zonder dat dit in rekening werd dit gebracht. Prima service!

  Aanrader.

  Dit is de derde keer dat ik gebruik maak van Douma Dak B.V Je krijgt kwaliteit en goede Persoonlijke service. Er word kwalitiatief goed werk geleverd. Vragen of onduidelijkheden worden direkt aangepakt en op prettige wijze opgelost.Daarnaast heb ik veel respect voor het "moeilijke"dakwerk dat door de medewerkers vakkundig en met plezier worden uitgevoerd.(ongeacht de weersomsomstandigheden.

  Zwakke punten
  nvt.

  Goed werk geleverd!

  Aardige heren die netjes en rustig in het hete weer onze twee daken hebben gemaakt. Best een klus! Alles was daarna weer netjes opgeruimd.

  Sterke punten
  Goede service en kennis.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen bedenken.

  Douma houdt zich aan afspraak

  In 2017 heeft Douma Dakservice ons dak vernieuwd en daarbij en garantie van 10 jaar afgegeven. Ondanks drukte heeft Douma zonder kosten in rekening te brengen onze schoorsteen aangepakt welke water lekte. Vertrouwenwekkend!

  Sterke punten
  Houdt zich aan afspreken en is tijdig beschikbaar

  Zwakke punten
  nvt

  Geweldige service!!!!

  Wij kregen vandaag zonnepanelen. De installateur heeft daarbij een van onze dakpannen kapot gemaakt, kan gebeuren. Hij vroeg ons direct een nieuwe te kopen zodat hij het kan repareren. Het was moeilijk om aan een te komen! Ik heb Douma gebeld, er werd me gezegd dat ze gesloten zijn op zaterdag. Wel wilde hij me heek graag helpen met een oplossing voor vandaag. Ze komen ze een dakpan brengen! Wat een service ben echt onder de indruk.

  Sterke punten
  Zeer goede service.

  Zwakke punten
  Geen!

  De oplossing tegen lekkage

  Wij hebben al jaren last van lekkage bij de (imitatie) schoorsteen, in het verleden al nieuwe voegen, impregneren en lood geplaatst maar lekkage bleef terugkomen, nu is de oplossing door Douma Dak B.V. gevonden in het ommantelen van de schoorsteen waardoor het regenwater niet meer door de stenen wordt opgenomen en deze verzadigd raken, het is de beste oplossing om van de lekkages af te komen, top geregeld en vakkundig afgewerkt.


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf een review