Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  Top service ondanks drukte

  Zojuist is Douma het dak op geweest om de oorzaak van een lekkage te zoeken. Eigenlijk hadden ze geen tijd meer, maar ze hebben toch hun spiksplinternieuwe hoogwerker opgezet om snel te kijken. Waarschijnlijk niet alleen de oorzaak gevonden, maar mogelijk ook meteen opgelost (zal bij de volgende regenbui moeten blijken). Aanrader als je snel en vakkundig geholpen wilt worden met een lekkage of ander dakprobleem. Dank!

  Sterke punten
  Professioneel, snel, vakkundig

  Zwakke punten
  Geen.

  super service van Douma

  na een dikke storm en een kapote regenpijp was Douma nog dezelfde dag ter plaatse met een hoogwerkers om de zaak te verhelpen. Wat een service, alles boven verwachting

  Sterke punten
  snelheid

  Zondagse forse dak/zoldekkage

  Nadat een ander bedrijf ons in de steek gelaten had, waarvoor we vooraf een fors bedrag moesten betalen, belden we Doumadak en binnen 30 min ter plaatse en weer binnen 30 min een dakdekker ter plaatse die de lekkage herstelde met 200% garantie zonder vooraf betaling en als het daarna nog lekt word er niets in rekening gebracht.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEind van de week hebben we contact of het gewerkt heeft en dan pas krijgen we de factuur waarvan we hopen dat het meevalt. \\\\\\\\r\\\\\\\\nFirma Douma, reuze bedankt voor deze superservice!!\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

  Sterke punten
  Servicegericht; fijne communicatie; snel ter plaatse

  Zwakke punten
  Geen

  Tevreden over Douma

  Wij hadden schade door het vallen van een dakpan aan onze auto en meneer Douma zelf heeft actie ondernomen om de schade snel te repareren. Hij gaf zelfs de auto van zijn vrouw mee als leen auto Als verrassing kregen we ook nog een giga bos bloemen met een kaartje sorry voor de schade.

  Zwakke punten
  Maken afspraken en komen deze meerdere keren niet na, slechte communicatie

  Vakkundig kwaliteitsbedrijf

  Renovatie platdak woning van circa 1910


  Bij de eerste ontmoeting voor het maken van een offerte was meteen duidelijk dat Douma voor kwaliteit gaat. Er werd een stukje dakbedeking verwijderd om de actuele toestand vast te stellen. Natuurlijk werd dit weer dichtgemaakt. Hij controleerde ook de afwatering bij de buren om problemen aan een van beide zijden te voorkomen.

  Vervolgens vertelde Douma in detail hoe hij de renovatie ging uitvoeren. Voor- en nadelen van verschillende materialen lichtte hij toe. Zo raadde hij witte leislag aan om de binnentemperatuur enkele graden lager te krijgen. Ik had daar nog niet eerder van gehoord.

  De feitelijke renovatie liep gesmeerd. Daags te voren kwam Douma langs om te kijken welk materieel hij zou inzetten. Bij ons lopen namelijk de leidingen van de trolleybus voor de woning langs. Toch lukte het om een grote kraanwagen te gebruiken. Met name de afvoer van het oude dak verliep daardoor snel. Na de eerste werkdag kwam hij 's avonds om 8 uur langs voor inspectie en om te informeren of alles naar wens verliep.

  De dakdekkers werkten netjes en snel. Zelfs een leek ziet aan de manier waarop de naden van het bitumen zijn gevloeid dat het vakkundige mensen zijn met oog voor detail. Ondanks het feit dat dakwerk nu eenmaal vuil en stof met zich meebrengt, hadden we daar binnenshuis weinig last van. De dakdekkers deden hun best om zo schoon mogelijk te werken.

  Sterke punten
  Vakkundigheid
  Kwaliteit
  Snelheid

  Zwakke punten
  In ons geval geen

  Dakkapel gerepareerd

  Gisteren hebben 2 fijne, gezellige, dakdekkers van Douma het dak van mijn dakkapel gerepareerd in Nijmegen. Ze leveren echt geweldig vakwerk, ze gaan voor het beste, en geven ook graag advies. Het waren dezelfde mannen die 2 jaar geleden bij mijn vorige woning in Arnhem ook goed werk hebben geleverd. Dank voor de goede zorgen en het sturen van fijne vakmensen!

  Sterke punten
  vakwerk, kennis, kwaliteit, ervaring, netjes

  Zwakke punten
  De communicatie vooraf aan de werkzaamheden mag wat beter.

  Top bedrijf!

  Schoorsteenrenovatie laten uitvoeren door Douma Dakservice.

  Vanaf de dakinspectie met een hoogwerker tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden zeer tevreden!

  Kundige dakdekkers die de klus met precisie uitvoerden.

  Ook in een zeer prettige sfeer en met overleg.

  Wij zijn zeer tevreden en vinden Douma Dakservice een absolute aanrader!

  Sterke punten
  Een heldere offerte en goed contact

  Zwakke punten
  Geen

  geloof de reviews niet

  2 maal een email naar Doumadak gezonden voor offerte.

  Tot op heden niets vernomen, totaal geen reactie.

  Dus snel klopt niet, vraag me af of het werk wat ze leveren wel goed is.

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  reageert totaal niet!!!

  Prima werk!

  In verband met het plaatsen van zonnepanelen op ons dak, hebben wij besloten om de dakpannen van onze twee-onder-een-kap woning uit 1972 in Malden te laten vervangen.
  Na de offerteaanvraag voor dakrenovatie, werd direct contact met mij opgenomen, en volgde er snel een schouw op locatie. De offerte (inclusief demo-pan) volgde snel en de complete klus werd binnen vier weken ingepland en uitgevoerd.
  De klus zelf werd efficiënt en veilig met behulp van een hijskraan en valbeschermingen op het dak uitgevoerd. Binnen vier dagen was ons gehele dak samen met het dak van de buren voorzien van een nieuw dak, inclusief panlatten en onderdak folie. De oude pannen en panlatten werden direct afgevoerd.

  Pluspunten waren: duidelijke communicatie, nakomen van afspraken, het meedenken tijdens het project, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk, harde werkers, netjes, professioneel.
  Kortom:
  DOUMA DAK BV levert dakrenovatie van hoog niveau!
  Nogmaals dank aan het team van DOUMA DAK voor de prettige samenwerking gedurende de dakrenovatie van onze woningen. Jullie hebben gedurende het gehele project prima werk geleverd,
  wij zijn erg blij met ons nieuwe dak!

  van lekkage tot hernieuwd dak

  Een telefoontje was genoeg! "Meneer, ben in een half uur bij u!" En daar stond hij van Douma Dak B.V.
  Situatie op het dak bekeken, mij verteld wat er aan de hand was en geadviseerd hoe verder. 's Avonds nog de toegezegde offerte afgeleverd en na goedkeuring mijnerzijds zijn de mannen aan de slag gegaan. En dat was geen halve maatregel! Na 5 dagen was ons dak keurig voor elkaar, beter dan het ooit was!
  Ja, wij zijn goed te spreken over Douma Dak B.V.

  Sterke punten
  ze doen wat ze beloven

  Zwakke punten
  geen

  Zondag in het donker dak op

  De heren van Douma willen we bedanken! vanavond in de regen het dak op om de pannen vast te leggen.
  Gelukkig weer stroom en een warm huis!

  Sterke punten
  Oplossing gericht

  Zwakke punten
  Niet van toepassing

  Topbedrijf

  Zeer goede ervaring met Douma Dakservice. Klantgericht, vriendelijk en professioneel. Een aanrader !

  Ik vroeg, Douma levert

  Als huiseigenaar overkomt je dit tenminste eenmaal in je leven. Je dakpannen worden ongemerkt ouder. Ik kwam daar achter toen de leverancier van zonnepanelen vroeg om 15 dakpannen klaar te leggen voor eventuele breuk bij installeren van de zonnepanelen. Die had ik natuurlijk niet. Vervolgens bleek bij diverse leveranciers dat deze ook niet meer gemaakt werden. Een dakdekker in de beurt bezig in de beurt verwees me naar Douma in Arnhem. Ook daar was bekend dat de pannen eruit gingen.
  Na een telefoontje had ik een mondeling afspraak over de prijs en drie dagen later han mijn huis een nieuw dak. Klasse

  Zwakke punten
  Afspraak is afspraak, snel zaken doen, snel werken

  Dakinspectie

  Vanmorgen Dakinspectie door Douma i.v.m een lekkende schoorsteen gehad.
  Prachtig op tijd, professioneel, met een hijskraan.
  Grondig gekeken wat er mis is. Goed besproken.
  Na een adequate reactie op onze noodkreet en een grondige inspectie nu wachten op de offerte. Tot nu toe zeer positief!

  Een echte aanrader

  Ware klasse, wat een kundigheid, super blij dat wij jullie hebben gebeld om oa het hele dak en dakgoten en regenpijpen te laten doen en ook de dakdekkers zijn een aanrader, jullie hebben aan ons een vasteklant, bedankt voor alles.

  Sterke punten
  Professioneel, gezellig, snel, top product... Top quality

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten, alles is perfect geregeld

  Degelijk werk.

  Wat bedrijf X niet lukte ging bij Douma Dakservice uitstekend: het oplossen van de lekkage in onze uitbouw. Men had op korte termijn gelegenheid om het aan te pakken en dat is erg fijn als je lekkage hebt. Het bedrijf heeft een degelijk stukje werk afgeleverd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk.

  Sterke punten
  Snelle actie, deskundig personeel, vriendelijke benadering.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen noemen.

  Degelijk werk.

  Wat bedrijf “X” niet lukte ging bij Douma Dakservice uitstekend: het oplossen van de lekkage in onze uitbouw. Men had op korte termijn gelegenheid om het aan te pakken en dat is erg fijn als je lekkage hebt. Het bedrijf heeft een degelijk stukje werk afgeleverd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk.

  Sterke punten
  Snelle actie, deskundig personeel, vriendelijke benadering.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen noemen.

  Geweldig

  Geweldig bedrijf fijn team leveren echt kwaliteit en houden zich aan afspraak

  Goede ervaring met Douma

  Prima ervaring met Douma Dak: heel netjes en goed werk geleverd door klein team van hardwerkende mannen op het dak. Goede communicatie, reageren snel en lossen problemen netjes en snel op.

  Goed aangelegd, slechte service

  Twee jaar geleden het dak netjes vervangen, met bij de oplevering de tekst: mocht er wat zijn gewoon even bellen, we komen meteen.
  2 jaar later: Schade aan het dak door storm, ik had ze nodig. Drie keer gebeld, na foto’s gestuurd te hebben met de (te kleine niet rendabele?) schade niets meer gehoord!
  Kortom: service met een hoofdletter K ! Staan meteen op de stoep bij een grote klus, maar vraag niet om service!!

  Sterke punten
  Werken netjes

  Zwakke punten
  Absoluut geen service er na, zelfs niet als het gewoon een betaalde klus is en kennelijk moet genoeg oplevert.

  Geweldige ervaring

  Vorige week de dakpannen vervangen van onze woning en nieuwe dakbedekking op het platte dak. In 2 dagen was het klaar met 3 a 4 man. Geweldige ploeg die onwijs hard werkt. Zeer deskundig en vriendelijk. Het werk was net klaar toen we een hoosbui op ons dak kregen. Wij waren zeiknat en de woning lekker droog. Tot de volgende klus jongens, super.

  Sterke punten
  Vakkundig, vriendelijk, goede communicatie en prettig om mee samen te werken.

  Zwakke punten
  Geen

  goed en vakkundig bedrijf

  nadat er contact was geweest over het repareren van het dak waren ze er al snel. het is vakkundig en goed gedaan. ze denken fijn met de klant mee. zodat je niet eventueel onnodige kosten heb. personeel werkt hard en vakkundig en zijn zeer beleefd.

  Sterke punten
  goede communicatie en goed werk geleverd.

  Zwakke punten
  geen kunnen ontdekken

  Nieuwe dakpannen

  Super ervaring met de firma Douma, heldere uitleg over werkzaamheden, goed advies en scherpe prijs! Ook de jongens die het werk uitvoeren, zijn leuke, nette, vriendelijke en hard werkende jongens, zeker een aanrader!

  Zwakke punten
  Geen!

  Goede communicatie, volgens afspraak geleverd!

  Van begin tot eind zijn we perfect geholpen door Douma Dakservice. Het contact liep vlot en geen vraag of verzoek was te gek. Op de dag zelf werd er vlot en met plezier gewerkt, veilig met valbeveiliging. De oude pannen werden snel verwijderd, controle dak, alles werd netjes nagelopen en volgens afspraak opgeleverd. Top team, zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Snelle en directe communicatie. Scherpe prijs. Veilig werken. Recht door zee.

  Zwakke punten
  Geen, niet ervaren.

  Goed gedaan!

  Aanvraag gedaan voor een gratis dakinspectie, afspraak gemaakt. Waren ze in 1e instantie de afspraak vergeten. (kan gebeuren, we zijn tenslotte allemaal mensen) dan maar een nieuwe afspraak gemaakt. Overigens wel super vriendelijk en net personeel. Komen ze nu wel netjes en op tijd volgens afspraak met een grote (moderne) kraan. Ben hiermee ook zelf mee omhoog geweest om zelf ook te kunnen zien hoe het dak en de dakbedekking erbij lag. Dit vond ik een groot plus punt.
  Vervolgens kregen we na 3 weken een offerte, Zou eigenlijk binnen 2 weken binnen zijn. (Zullen het wellicht druk hebben gehad) akkoord gegeven en een afspraak gemaakt. Stond het personeel tot onze verbazing bijna een week eerder voor de deur. Ze hadden een gaatje tussendoor en het was goed weer. Binnen een dag de nieuwe dakpannen geplaatst en het dak van de garage (nieuw houtwerk + nieuw dakleer) ook binnen no-time gerealiseerd. Ook het dakleer op de dakkapel was zo klaar. VAKWERK! Chapeau, en een dikke pluim voor de jongens.
  Na der hand is de eigenaar zelf nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken en om ons nog van wat advies te voorzien.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel
  Vakspecialisten

  Zwakke punten
  Voortraject duurde wat lang.


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review