Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  Een echte aanrader

  Ware klasse, wat een kundigheid, super blij dat wij jullie hebben gebeld om oa het hele dak en dakgoten en regenpijpen te laten doen en ook de dakdekkers zijn een aanrader, jullie hebben aan ons een vasteklant, bedankt voor alles.

  Sterke punten
  Professioneel, gezellig, snel, top product... Top quality

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten, alles is perfect geregeld

  Degelijk werk.

  Wat bedrijf X niet lukte ging bij Douma Dakservice uitstekend: het oplossen van de lekkage in onze uitbouw. Men had op korte termijn gelegenheid om het aan te pakken en dat is erg fijn als je lekkage hebt. Het bedrijf heeft een degelijk stukje werk afgeleverd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk.

  Sterke punten
  Snelle actie, deskundig personeel, vriendelijke benadering.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen noemen.

  Degelijk werk.

  Wat bedrijf “X” niet lukte ging bij Douma Dakservice uitstekend: het oplossen van de lekkage in onze uitbouw. Men had op korte termijn gelegenheid om het aan te pakken en dat is erg fijn als je lekkage hebt. Het bedrijf heeft een degelijk stukje werk afgeleverd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk.

  Sterke punten
  Snelle actie, deskundig personeel, vriendelijke benadering.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen noemen.

  Geweldig

  Geweldig bedrijf fijn team leveren echt kwaliteit en houden zich aan afspraak

  Goede ervaring met Douma

  Prima ervaring met Douma Dak: heel netjes en goed werk geleverd door klein team van hardwerkende mannen op het dak. Goede communicatie, reageren snel en lossen problemen netjes en snel op.

  Goed aangelegd, slechte service

  Twee jaar geleden het dak netjes vervangen, met bij de oplevering de tekst: mocht er wat zijn gewoon even bellen, we komen meteen. 2 jaar later: Schade aan het dak door storm, ik had ze nodig. Drie keer gebeld, na foto’s gestuurd te hebben met de (te kleine niet rendabele?) schade niets meer gehoord! Kortom: service met een hoofdletter K ! Staan meteen op de stoep bij een grote klus, maar vraag niet om service!!

  Sterke punten
  Werken netjes

  Zwakke punten
  Absoluut geen service er na, zelfs niet als het gewoon een betaalde klus is en kennelijk moet genoeg oplevert.

  Geweldige ervaring

  Vorige week de dakpannen vervangen van onze woning en nieuwe dakbedekking op het platte dak. In 2 dagen was het klaar met 3 a 4 man. Geweldige ploeg die onwijs hard werkt. Zeer deskundig en vriendelijk. Het werk was net klaar toen we een hoosbui op ons dak kregen. Wij waren zeiknat en de woning lekker droog. Tot de volgende klus jongens, super.

  Sterke punten
  Vakkundig, vriendelijk, goede communicatie en prettig om mee samen te werken.

  Zwakke punten
  Geen

  goed en vakkundig bedrijf

  nadat er contact was geweest over het repareren van het dak waren ze er al snel. het is vakkundig en goed gedaan. ze denken fijn met de klant mee. zodat je niet eventueel onnodige kosten heb. personeel werkt hard en vakkundig en zijn zeer beleefd.

  Sterke punten
  goede communicatie en goed werk geleverd.

  Zwakke punten
  geen kunnen ontdekken

  Nieuwe dakpannen

  Super ervaring met de firma Douma, heldere uitleg over werkzaamheden, goed advies en scherpe prijs! Ook de jongens die het werk uitvoeren, zijn leuke, nette, vriendelijke en hard werkende jongens, zeker een aanrader!

  Zwakke punten
  Geen!

  Goede communicatie, volgens afspraak geleverd!

  Van begin tot eind zijn we perfect geholpen door Douma Dakservice. Het contact liep vlot en geen vraag of verzoek was te gek. Op de dag zelf werd er vlot en met plezier gewerkt, veilig met valbeveiliging. De oude pannen werden snel verwijderd, controle dak, alles werd netjes nagelopen en volgens afspraak opgeleverd. Top team, zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Snelle en directe communicatie. Scherpe prijs. Veilig werken. Recht door zee.

  Zwakke punten
  Geen, niet ervaren.

  Goed gedaan!

  Aanvraag gedaan voor een gratis dakinspectie, afspraak gemaakt. Waren ze in 1e instantie de afspraak vergeten. (kan gebeuren, we zijn tenslotte allemaal mensen) dan maar een nieuwe afspraak gemaakt. Overigens wel super vriendelijk en net personeel. Komen ze nu wel netjes en op tijd volgens afspraak met een grote (moderne) kraan. Ben hiermee ook zelf mee omhoog geweest om zelf ook te kunnen zien hoe het dak en de dakbedekking erbij lag. Dit vond ik een groot plus punt. Vervolgens kregen we na 3 weken een offerte, Zou eigenlijk binnen 2 weken binnen zijn. (Zullen het wellicht druk hebben gehad) akkoord gegeven en een afspraak gemaakt. Stond het personeel tot onze verbazing bijna een week eerder voor de deur. Ze hadden een gaatje tussendoor en het was goed weer. Binnen een dag de nieuwe dakpannen geplaatst en het dak van de garage (nieuw houtwerk + nieuw dakleer) ook binnen no-time gerealiseerd. Ook het dakleer op de dakkapel was zo klaar. VAKWERK! Chapeau, en een dikke pluim voor de jongens. Na der hand is de eigenaar zelf nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken en om ons nog van wat advies te voorzien.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel Vakspecialisten

  Zwakke punten
  Voortraject duurde wat lang.

  Top service

  Na een gratis dakinspectie is een deel van de het dak vernieuwd. Zeer tevreden met het contact en de uitgevoerde werkzaamheden.

  Sterke punten
  Communicatie Professioneel

  Top service!

  Na een gratis inspectie door Douma geconcludeerd dat het dak aan vervanging toe is. We zijn snel geholpen, het personeel was uitermate vriendelijk en deskundig en zijn geheel ontzorgd. Wij raden Douma aan!

  Sterke punten
  Vriendelijk, deskundig, snel

  Dak reparatie

  Vrijdagavond 04-06-2021 bliksem inslag op de sierschoorsteen, dakpannen kapot. Zaterdagmorgen gebeld vanuit ons vakantieadres, het bedrijf was toevallig in Zevenaar binnen het uur waren ze met de hoogwerker om het dak te herstellen. Het contact verliep prettig.

  TOP bedrijf goede en duidelijke communicatie en service

  De heer Douma heeft een plat (gezamenlijk) dak met de buren super gerepareerd. Er werd tevens een vergaarbak met de hand gemaakt geplaatst zodat het hemel water goed af kan voeren zodat er geen problemen meer ontstaan. De vergaarbak moest ietwat aangepast maar echt SUPER gedaan. Communicatie verliep top, duidelijke taal, korte lijnen. Dik tevreden!!!

  Sterke punten
  Vakwerk

  Zwakke punten
  Heb er geen kunnen ontdekken

  Snelle, goede service

  Kapotte dakpan op de nok van ons huis, Douma gebeld en binnen de kortste tijd waren ze er met een professionele kraan en team (inclusief de bijzonder vriendelijke eigenaar) en hebben zonder problemen de kapotte pan vervangen. Super service en erg vriendelijk, een aanrader!

  Sterke punten
  Snel en professioneel

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig snelle en goede service

  Vandaag met Douma gebeld en dezelfde middag stond er al een kraanwagen voor de deur om de weggegleden nokpannen weer vast te zetten. Je zult danken: zo'n kraanwagen, dat zal wel duur zijn. Misschien wel, maar het is half zo duur als een dakdekker die een steiger wil opzetten om het karwei te klaren (en uiteindelijk helemaal niet kwam). Ik was dus aangenaam verrast: door de snelheid en door de prijs. Bovendien werden er nog andere pannen goedgelegd en twee stukken lood weer bevestigd. Douma is een topbedrijf!

  Sterke punten
  Snelle en goede service met het modernste materiaal.

  Vakwerk, goede prijs, vriendelijke mensen

  Prima ervaring met Douma. Kan ik van harte aanbevelen. Ondanks een klein misverstand in het maken van de afspraak (wegens de enorm drukte momenteel) is keurig werk geleverd met garantie, tegen een goede prijs en met erg vriendelijke monteurs met kennis van zaken.

  Kwaliteitswerk

  Van begin tot eind was het een feestje om dit projekt met Douma dak te doen. Het dak van ons historisch pand lekte een stuk meer dan wij bij de koop ingeschat hadden. We hadden er alle belang bij dit op korte termijn op te lossen. En dan kan je blijkbaar nergens beter terecht dan bij Douma Dak want die weten van doorpakken, van begin tot eind. De offerte was zoals beloofd binnen een week na het bezoek binnen en erg compleet. Ook in het vergunningstraject heeft Douma goede ondersteuning geboden. Uitvoering was vlot en kundig en met extreem weinig overlast. Aan het einde van elke dag werd netjes alles opgeruimd en de boel aangeveegd. Kortom: Aanrader!

  Sterke punten
  Snelheid, doorpakken, net werken.

  Zwakke punten
  Geen.

  Realiseer het toch nog ondanks grootte

  Vanwege tweede klus weer met Douma in contact na de prima ervaring van paar jaar geleden. Uit veel blijkt dat Douma gegroeid is als bedrijf. Uiteindelijk lukt het nog steeds met kunst en vliegwerk weer afspraken na te komen en mooi staaltje vakwerk af te leveren. Douma weet medewerkers voor zich te binden en klanten tevreden te stellen.

  Sterke punten
  Snel reageren. Duidelijkheid over wat kan Menselijke maat als ware het een kleine zelfstandige

  Zwakke punten
  Medewerkers zijn loyaal maar kennen niet altijd zelfde urgentie die baas uitdraagt. Maar daar is prima over te spreken met hen en geeft charme als bij een “ kleine zelfstandige “.

  Nette vervanging complete dak

  Een keurige offerte gekregen, men kon snel beginnen. Het oude dak was al bijna 90 jaar oud en aan vervanging toe, een deel van de oude pannen konden nog worden doorverkocht en ook dat hebben ze voor ons geregeld. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, het gehele dak is vervangen in minder dan een week tijd. Vrijwel geen overlast hiervan gehad. Daarna zonnepanelen kunnen plaatsen.

  Sterke punten
  Het nakomen van de afspraken. Het ontzorgen binnen het gehele traject. De garantie die wordt geboden.

  Eerlijk bedrijf

  Eerlijke offerte, goede communicatie, geen overbodige werkzaamheden worden opgedrongen, hardwerkend vakkundig personeel. Een bedrijf om aan te bevelen!

  Sterke punten
  Correcte manier van overleg van werkzaamheden, zeer prettig.

  Zwakke punten
  Geen

  ontzorgen wordt toch nog weer meer zorg krijgen

  Dakpannen vervangen is goed gegaan.Afspraak was op de maandag werd woensdag.Communicatie hierover was redelijk.Toen men woensdag wilden beginnen kwamen de buren.Ze weigerden toestemming te geven om het gezamenlijk dak te betreden.Dhr. Douma is bij hun binnen geweest en kreeg het voor elkaar dat ze mochten beginnen.Hij vertelde mij dat hij mij zou ontzorgen en ik me nergens zorgen over hoefde te maken.Ook kreeg hij toestemming om een stuk van het platte dak ,waar al meer dan 2 jaar een juridische strijd over te doen was te doen.Daarna ging het mis.Zij plaatsten een "vergaarbak"die zelf in elkaar gezet was met aan onze zijde een veel groter deel.Dus GÉÉN vergaarbak.Na hierop gereageerd te hebben telefonisch dat wij hier niet mee akkoord gaan, was zijn reactie dat hij er al genoeg geld ingestoken had.Zijn mensen moesten 1 foto maken en hij zou contact met ons opnemen.Dat is niet gebeurd.IN plaats daarvan kregen wij een factuur met beide delen.Wij hebben de heer Douma gemaild en daar kregen we geen reactie op.

  Zwakke punten
  communicatie kan beter .Wat niet kan ,kan niet.!

  Vakkundige oplossing na stormschade

  Vakkundige reparatie na stormschade, zelfs op zaterdag! Hartelijk dank voor de oplossing.

  Sterke punten
  Netjes, vriendelijk, scherpe prijs.

  Snelle en vakkundige oplossing na stormschade.

  Stormschade en lekkage in de nok van de woning. Reparatie had haast om erger te voorkomen. Douma heeft deze oplossing heel snel en goed geleverd. Het contact verliep prettig. Ik zou hen zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Snelheid, kwaliteit, prettig contact.

  Zwakke punten
  Niet ervaren.


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review