Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  Top gedaan en snel!

  Prettige snelheid van handelen, soepele en duidelijke communicatie, vakkundig werk geleverd op garagedak, witte dakbedekking ideaal ivm extra rendement voor mijn zonnepanelen en nog super aardige luitjes ook!

  Sterke punten
  Duidelijke communicatie, aanvraag wordt vlot opgepakt, vaklui, witte dakbedekking.

  Snelle reactie, duidelijke offerte, snel gewerkt en goede service!

  Via mond tot mondreclame zijn wij uitgekomen gekomen bij Douma Dakservice. De heer Douma is bij ons komen kijken en heeft gekeken wat er mogelijk was bij ons dak. Daarop heeft hij snel een concurrente offerte uitgebracht. Douma Dakservice heeft bij ons onlangs ca 600 m2 dak vernieuwd met reflecterende witte dakbedekking, thermische isolatie aangebracht en een grotere nieuwe lichtstraat bouwkundig gemonteerd. De afspraken zijn allemaal nagekomen, de heer Douma kwam zelf elke dag poolshoogte nemen, problemen werden meteen opgelost en de dakdekkers hebben netjes gewerkt en goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.

  Sterke punten
  Snelle reactie, alles wordt goed doorgesproken

  Zwakke punten
  geen

  snelle reactie op hulpvraag en snelle afhandeling van reparatie en vernieuwing dak

  Dinsdagochtend gebeld voor spoedreparatie, een uur later stonden de dakdekkers voor de deur en was de reparatie snel uitgevoerd. Diezelfde middag bezoek gehad van dhr. Douma, ik heb gevraagd of ik een offerte kon krijgen voor het vernieuwen van het platte dak. De volgende ochtend had ik de mail met de offerte. Nog die dag voor akkoord gebeld en donderdagochtend stonden de dakdekkers al op het dak. Zaterdag was alles klaar, inclusief schoorsteen renoveren. Dat noem ik nog eens snel en een goede service.

  Sterke punten
  Snel, duidelijk, goed werk en vriendelijk personeel

  Transparant, snel en goed werk

  Meerdere offertes opgevraagd, Douma Daksevice sprong eruit met een snelle duidelijke offerte. Ook toen later de offerte aangepast diende te worden omdat bepaald hout te later geleverd zou worden , werd daar flexibel en snel op gereageerd. Er kon ook snel met de werkzaamheden gestart worden en er was ook goed overleg met de schilder, die tegelijk met de gevel van het huis bezig was. Er was voortdurend open, snelle en makkelijke communicatie. De heer Douma kwam zelf ook meerdere malen inspecteren hoe het werk ging, vanaf de start. De medewerkers hebben zeer goed werk geleverd en alles ook weer netjes opgeruimd. Kortom, heel tevreden!

  Sterke punten
  Flexibel, snelle, open en duidelijke communicatie.

  Vervangen dakpannen

  Zeer goede service. Vriendelijk en beleefd personeel. Werken zeer accuraat. Ben bijzonder tevreden ook over de prijs kwaliteit verhouding. Ook heel snelle service.

  Sterke punten
  Komen afspraken snel en goed na.

  Zwakke punten
  Geen

  review van een tevreden klant

  offerte gevraagd voor vernieuwen dakbedekking van schuurdak en carport; per omgaande ontvangen met duidelijke en zeer precies omschreven werkzaamheden voor een concurrerende prijs; snelle aanvang van de werkzaamheden na akkoord geven (heel fijn vanwege lekkage); zowel het sloopwerk als het nieuw werk zeer keurig uitgevoerd en alles netjes opgeruimd; vakbekwame èn vriendelijke medewerkers die trots het eindresultaat met de opdrachtgever nalopen; kortom, iedereen uitermate tevreden.

  Sterke punten
  Snelle service, keurig werk, goede prijs/kwaliteit verhouding

  Zwakke punten
  -

  zeer tevreden

  Ik ben zeer tevreden over Douma Dak BV : goede, snelle en betrokken service, scherpe prijs en goed werk bij het vervangen van dakpannen, Hr Douma gaat voor kwaliteit en ziet zelf toe op leveren van goed werk .

  Sterke punten
  klantvriendelijkheid en kwaliteit

  Snelle service

  Gebeld i.v.m.lekkage van het dak van dakkapel. Op maandag gebeld en op woensdag zat er al een nieuw bitumen dakbedekking op. Zeer snelle service, netjes gewerkt.

  Sterke punten
  Reageert snel

  Dak herstel

  Douma houdt zich aan de afspraken, snel in offerte en start van werk. Dhr Douma is betrokken bij de uit te voeren werkzaamheden en komt dagelijks naar de vorderingen kijken/bespreken. Goede werknemers en tevreden over het resultaat, mooi pannen dak aangebracht met isolatie.

  Sterke punten
  Werkzaamheden zonder onderbrekingen uitgevoerd, dagelijks contact.

  Zwakke punten
  Geen toilet geplaatst buiten.

  Professioneel, snel & kundig

  Zoals zoveel reviewers hier, de combinatie 'ons dak' versus een dakdekkersbedrijf heeft nooit onder een gelukkig gesternte plaatsgevonden.. Hoeveel keer wij in het verleden niet zwaar teleurgesteld werden door het gilde dakdekkers: eerlijk, dat is niet op een hand te tellen. Dit keer, bij een volledige vernieuwing van ons bitumen dak, hebben we het op een andere manier aangepakt. Drie offertes opgevraagd bij verschillende dakdekkersbedrijven, waar Douma Dakservice er in het begin al uitsprong vanwege de professioneel en gedetailleerd opgestelde kostenposten. Zo werd daarin b.v. duidelijk welk materiaal zij zouden gebruiken en kon ik daardoor contact opnemen met de betreffende leverancier over de keuze van het te gebruiken bituum. Ook de scherpe prijs bleek t.o.v. de andere twee bedrijven opvallend. Wat ook positief opviel was de snelle doorlooptijd tussen het uitbrengen van de offerte en de aanvang van de daadwerkelijk werkzaamheden. Was in aanvang al een professionele insteek te bespeuren, die aanpak heeft zich gedurende het gehele proces doorgezet. De dakdekkers bleken aardig en hardwerkend. Regelmatig was er sprake van overleg. De eigenaar van het bedrijf kwam twee keer per dag langs, bij de opstart en aan het einde van de dag. Heel prettig omdat op die manier alle zaken, bijvoorbeeld wat betreft, meerwerk, vooraf goed besproken kon worden. Door weersomstandigheden hadden wij 12 dagen later een prachtig nieuw gelegd dak, met een minimum aan meerwerk. Een kleine tip: als er een steiger in de tuin gezet moet worden: instrueer de steigerzetters dat ze voorzichtig zijn met de aanwezige planten.

  Snel, correct en netjes

  Langdurig getob met lekkage van het serre-dak. Allerlei mensen erbij gehad die allemaal een andere oplossing hadden. Al die kleine oplossingen samen hebben het probleem voor nog geen 1% verholpen. Duidelijk was dat het geld zou gaan kosten. Maar wat krijg je voor dat geld? Al googelend bij Douma Dakservice aangekomen, kreeg op basis van de website het idee van een solide en transparante onderneming. Die mening werd bevestigd toen ik binnen twee uur al reactie op mijn aanvraag voor een offerte kreeg. Ook het daarop volgende traject was vertrouwenwekkend: de heer Douma kwam zelf inspecteren, schreef een uitvoerig rapport waarin diagnose en voorgestelde therapie helder uiteengezet werden, inclusief een eerlijk verhaal over de kosten. Prettige bijkomstigheid was ook de toezegging van een garantiecertificaat voor tien jaar. Na ondertekening van de offerte was de reactie opnieuw verrassend snel en goed: anderhalve dag later stond de dakdekker keurig op de aangekondigde tijd op de stoep. Sympathieke en bekwame man, die geen tijd verspilde en rond drie uur de klus netjes geklaard had. Alle afvalproducten werden netjes meegenomen, zodat er na zijn vertrek niets meer te zien was van de toch behoorlijk ingrijpende reparatieklus.

  Sterke punten
  Transparant, correct, beloften worden waargemaakt, zorgvuldigheid gedurende het hele proces.

  Betrouwbaar en snel

  Na de offerte aanvraag voor renovatie van ons platte dak kwam Rene Douma zelfs op 2e pinksterdag om kennis te maken, uitleg te geven en het dak te inspecteren. De volgende dag hadden wij een scherpe offerte in huis en 3 dagen later stond zijn enorme hijskraan met een aantal werknemers voor ons huis om het grint van het dak te verwijderen en voorbereidingen te treffen. Na het weekend zijn ze direct aan de slag gegaan. Wat een harde werkers! Zelfs met 30 graden stonden ze te bikkelen. Ook het nodige meerwerk wat niet in de offerte stond hebben ze aangepakt, er werd goed meegedacht door de jongens. Rene kwam iedere ochtend en iedere middag de werkzaamheden inspecteren en was zeer betrokken bij alles wat er moest gebeuren. Na anderhalve week werd het project afgerond en zijn wij meer dan tevreden met ons fraaie dak en afwerking. Wij zullen ook iedereen Douma dakservice aanbevelen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar, betrokken en snel

  Zwakke punten
  Geen ontdekt

  Handig klootje

  Handig klootje met zijn handen

  Helemaal Goed!

  Top service, Top kwaliteit, Snel, en ook nog scherpe prijzen. Na de offerte aanvraag voor renovatie van garagedak online werd direct contact met mij opgenomen, en de situatie volgende dag situatie geschouwd door Douma. Dezelfde dag nog een scherpe offerte in de mail! Na akkoord op deze offerte stond het team van Douma meteen de volgende dag paraat om spijkers met koppen te slaan. Vriendelijke en kundige monteurs, geen gezeur over meerwerk en kosten of zo. De situatie week enigszins af van de gemaakte afspraken, maar daar doen ze bij Douma niet moeilijk over! Dit wordt gewoon aangepakt door de jongens en is inclusief bij de klus. Ik wist niet dat dit nog bestond! Concurrerende prijzen, supersnelle service, kwaliteit dakbedekking en afwerking, en men doet wat er is beloofd, en meer! Douma Dakservice: Super bedrijf. Dakwerken? >> dan kies ik Douma Dakservice! Ik ben helemaal tevreden :+1: 10/10!

  Sterke punten
  afspraak = afspraak snel scherpe prijs kwaliteit service gericht

  Zwakke punten
  geen gevonden

  daklekkage

  Na aanleiding van slechte ervaringen van eerdere dakdekkers heb ik Douma gebeld. in overleg afgesproken eerst de lekkage verhelpen wat snel en prettig is gebeurd. Nu wachten op een flinke bui. Dan de betaling.

  Sterke punten
  Eerst resultaat dan betaling. Prettige mensen zelfs in coronatijd.

  Zwakke punten
  niet

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar kwam direct. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek waren. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Lekkage

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Accuraat en vakkundig bedrijf

  Donderdag constatering van lekkage plat dak garage. Een dakdekkersbedrijf gebeld. Lek niet gevonden, stellen voor huidige P.V.C. dakbedekking te vervangen door bitumen dakbedekking Offerte laten maken. Vond het wel erg kostbaar. Vrijdag Douma Dakservice gebeld en situatie uitgelegd. Eigenaar zei toe direct langs te komen om dit met eigen ogen te aanschouwen. Samen het dak goed schoon gemaakt, geen lek gevonden. Zelfde conclusie als het eerste bedrijf. 1 uur later offerte per mail ontvangen. Was aanzienlijk goedkoper als eerste bedrijf terwijl de werkzaamheden identiek zouden zijn. Douma gevraagd de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft de planning van maandag omgegooid om ons zo snel mogelijk van dienst te zijn. Maandagmorgen om 8 uur arriveerde er 3 man. Het P.V.C. Werd verwijderd, bitumen werd aangebracht, hemelwaterafvoer verlengd en aangepast, was extra service. Half vijf was alles gereed. Bedrijf werkt accuraat, netjes en vakkundig Kortom we zijn heel tevreden.

  Sterke punten
  Bedrijf werkt accuraat, vakkundig en netjes

  Zwakke punten
  Geen

  Geen vogels meer onder de pannen.

  Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we. De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan, maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

  Sterke punten
  Snelle actie, goed overleg.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen.

  Geen vogels meer onder de pannen.

  Tussen de twee onderste rijen pannen maakten vogels nesten en pikten alle isolatie we. De werknemers van Douma haalden de nesten weg, brachten nieuwe warmte-isolatie aan en maakten afdichting met plastic borden en kippengaas. De werknemers zijn vriendelijk, deskundig en efficiënt. Ze gaven uitleg van wat ze deden, luisterden naar onze vragen, lieten me meekijken via hun hoogwerker. Super!

  Sterke punten
  Snelle actie, goed overleg.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen.

  Tevredenheid

  Douma Dakdekkers in Arnhem. Een naam om te onthouden.Heb zelf zeer positieve ervaringen opgedaan. Ma. contact opgenomen, Wo. uitgebreide offerte op mail ontvangen. Do. persoonlijke toelichting op offerte en Vr. met 4 man de klus geklaard, dus in 1 dag!! Snelheid, accuratesse, netheid van werken en enthousiaste medewerkers. Nogmaals Douma Dakdekkers, beloven en waarmaken. Een klasse apart dus een absolute aanrader.

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Geen

  Onbeschofte werknemer

  Nadat ik heel onbeschoft te woord ben GESTAAN door een van hun werknemers genaamd Brian. Toch maar voor een ander bedrijf gekozen niemand word graag uitgemaakt voor HOER SLET DOM , EN DE REST ZAL IK HIER MAAR NIET BENOEMEN TE SCHANDALIG VOOR WOORDEN GEWOON!!. ZO asociaal!!! ZOnde voor de rest vd werknemers en beschamend voor de baas /eigenaar.Dit soort werknemers bezorgen jullie bedrijf een slechte naam.

  Zwakke punten
  Onbeschofte werknemer.

  dakreparatie

  Gedeeltelijk dakpannen vernieuwd en vervangen, aansmeren van de nokvorsten. Dakdekkers hebben prima werk geleverd! Een aanrader


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review