Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  Betrouwbaar en vriendelijk bij spoedklus

  Buiten kantoortijden gebeld vanwege lekkage. Vriendelijk te woord gestaan en volgende dag al ter plaatse. Vriendelijk en helder in communicatie bij uitvoeren van de klus.

  Sterke punten
  Betrouwbaar en vriendelijk

  Aanrader

  Wij ontdekten een lekkage aan ons dak. Na hier en daar wat geïnformeerd te hebben bleek al gauw dat we de eerste maanden nog niet aan de buurt zouden zijn. Wij vonden dit wat zorgelijk want er werd een flinke bult sneeuw verwacht. Een vriend van ons raadde ons aan Douma te bellen, hij had goede ervaringen met dit bedrijf. Zo gezegd zo gedaan, op zaterdag gebeld en al binnen twee uur kwamen ze de zaak inspecteren. De conclusie was simpel, het dak moest geheel vervangen worden. Er werd ons toegezegd dat ze op de eerste de beste dag dat het weer het zou toelaten zouden komen om het dak te vervangen. Dat weekend viel er een flink pak sneeuw, maar desondanks stond er op dinsdag (inderdaad de eerste dag dat het droog was) een ploeg van vijf man sterk ons dak sneeuwvrij te maken en met een temperatuur van negen graden onder nul togen ze enthousiast aan het werk. Diezelfde middag was de klus geklaard.

  Sterke punten
  Zeer snelle service, doen wat ze beloven en een prima professioneel op elkaar ingespeeld en gezellig team.

  Snelle reactie op onze melding diverse lekkages, 1 dag later alles heel netjes gerepareerd!

  Op donderdagmorgen belde ik René Douma voor een offerte voor 2 lekkages op twee platte daken van ons huis. 2 uur later stond hij en zijn Voorman op de stoep om het werk te inspecteren. Hij gaf ons zijn advies en was duidelijk hoe hij de werkzaamheden zou aanpakken en wát hij precies zou doen. Over de prijs was hij ook duidelijk; dit kost het, niet meer, niet minder. Hij kon de volgende dag al beginnen, wat voor ons erg prettig was, gezien de weersverwachting. Normaal stuurt hij altijd eerst een offerte per email, nu hebben we een mondelinge afspraak gemaakt, waarin we het volste vertrouwen hadden dat het goed zou komen. De volgende dag, vrijdag 15 januari, stonden er om 8:30 uur 5 man in onze tuin met alle materialen die ze nodig zouden hebben. Douma gaf zijn mannen de nodige aanwijzingen hoe en wat te doen, en vroeg aan mij of dat helemaal conform de afspraak was. Uiteindelijk hebben Bas en Dirk het werk volledig afgemaakt tot volle tevredenheid! De mannen hebben hard en netjes gewerkt om het in één dag klaar te hebben. Het eindresultaat mag er zijn! Keurig mannen, onze complimenten. Na het weekend stond de Voorman op de stoep om het werk te bekijken en onze mening te horen. Heel professioneel. Dit is zoals het hoort. Kortom, Douma mag een offerte maken voor de vervanging van onze dakpannen!

  Sterke punten
  Snelle en duidelijke service.

  goede service

  Na bijna 30 jaar waren de Velux dakramen lek. Wellicht kwam dat mede door het leggen van nieuwe pannen ter plaatse. In ieder geval heb ik de afspraak met Douma dak gemaakt dat ik de nieuwe dakramen zou verzorgen en zij het plaatsen om niet zouden doen. Dat laatste is erg goed en vlot gedaan. Vriendelijk personeel en al het rest materiaal is meegenomen. Al met al een erg goede actie van Douma dak. Bovendien krijg ik 10 jaar garantie op het plaatsen van de dakramen. Mijn dank daarvoor.

  Sterke punten
  Afspraak is afspraak

  Zwakke punten
  soms duurt het (te) lang, maar in dit geval niet.

  Dakdakker helden! Ons dak is weer in orde.

  Door meerdere factoren was ons dak (zowel dakbeschot als alle buitenlagen) compleet aan vervanging toe. Ook moesten de schoorstenen gerenoveerd worden. Na een aantal bedrijven gecontacteerd te hebben en elke keer 'we hebben het te druk, bel over 4 weken maar weer' als antwoord te krijgen ben ik wat verder weg gaan zoeken. Douma kwam naar boven, en ik had na een korte mailwisseling al gelijk een inspectie ingepland voor de volgende dag. Een aantal dagen later netjes op bezoek gekomen met de bevindingen en de kosten. Nooit fijn zulke onverwachtse kosten, maar het werd in ieder geval gelijk goed aangepakt. Een hoogwaardige isolatie aan de buitenkant en als finishing touch een witte bitumenlaag wat helpt in de zomer. Een week later was het dak in 1 dag gestript en gelijk erna waterdicht gemaakt. Ter beeldvorming waren er foto's gemaakt van zowel hoe het was en hoe het uiteindelijk is geworden. Aantal dagen later was al het materiaal (bitumen en isolatie) weer geplaatst en waren ook de schoorstenen gerenoveerd. Lekkages zijn nooit leuk en komen ook altijd in dit soort periodes tevoorschijn, maar ik ben blij dat de heren van Douma zo snel konden komen en het dak in orde hebben gemaakt. We kunnen weer jaren genieten van onze woning en de zolder is ook een stuk aangenamer met de geplaatste isolatie.

  Sterke punten
  Transparant, erg klantvriendelijk en toffe dakdekkers. Gezellige gasten die door weer en wind moeten knokken.

  Betrouwbaar

  Na meerdere offertes aangevraagd te hebben was Douma dak een van de weinige die ook daadwerkelijk kwam kijken en zelf de situatie op kwam nemen. Met de buren besloten om door Douma dak de betonnen dakpannen te laten vervangen omdat zij een goede scherpe offerte afgaven, snel reageren, meedenken en snel de opdracht konden uitvoeren. Binnen 2 dagen waren onze pannen vervangen door een team wat goed op elkaar ingespeeld is! Wij zijn blij met het resultaat!

  Sterke punten
  Communicatie, bijna alles is mogelijk, meedenkend.

  Zwakke punten
  Geen

  goed en snel werk

  Douma heeft het zink van een lekkende dakgoot snel en goed vervangen. De medewerkers zijn vakkundig, efficiënt en oplossingsgericht.

  Sterke punten
  Douma heeft een hoogwerker ingezet voor deze klus, waardoor de klus gereed was voordat het begonnen te regenen.

  Zwakke punten
  geen

  Vervangen pannendak

  Douma heeft op vrijdag 4 december ons dak vervangen. Onze dakpannen waren 34 jaar oud en waren aan vervanging toe. Douma heeft alle werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd.

  Sterke punten
  Doordat zij een vrachtwagen hebben met een laad en los bak kunnen de dakdekkers snel werken.

  Zwakke punten
  Doordat er te weinig hoekpannen waren zijn de dakdekkers een week later terug moeten komen om het werk af te maken.

  Totale dak renovatie

  Douma kwam in eerste instantie bij ons voor een lekkage in het dak van het woonhuis. Na gezien te hebben hoe hij deze eerste klus klaarde hebben wij hem het dak van ons bijgebouw waarin zich een dubbele garage schuur en toilet ruimte bevindt laten voorzien van nieuwe dakpannen (±1500stuks) en bijbehorende zaken zoals vocht kerende dak bekleding, houtraggels dakgoten en bijbehorende regenpijpen. Klus geklaard in nog geen week en naar alle tevredenheid, daar ik ook best te spreken was over zijn team heb ik hem kort hierop de grootste klus toegekend van het woonhuis. Hiervan hebben zij het volledige dak voorzien van nieuwe dakpannen (±4500stuks) de aanwezige dakkapel totaal gerenoveerd en voorzien van nieuwe dakbedekking en zinkwerk, twee Velux ramen vervangen, twee grote schoorstenen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd kilgoten vervangen daar waar nodig was en alle dakgoten en regenpijpen vervangen. Ook deze toch wel grote klus werd in alle tevredenheid en binnen de afgesproken tijd van vier weken door zijn dreamteam geklaard. Zijn nazorg service is ook perfect, één belletje en ze staan op de stoep en het euvel wordt binnen no-time geklaard in de garantie die ze op hun werk geven.

  Sterke punten
  Goede prijs-kwaliteitverhouding. Leveren binnen de afgesproken tijd. Nette en schone oplevering. Team is goed op elkaar ingespeeld en zeer prettig in de omgang, gaan niet piepen als je het net iets anders wil dan afgesproken.

  Zwakke punten
  René houdt erg graag de vinger aan de pols wat ik heb ervaren als een stagnatie in het werk van diegene die het moeten uitvoeren, zijn team die bij ons hét werk deden hadden geen controle nodig. Zo af en toe wordt er iemand van het werk gehaald om bij te springen op een andere klus, dit heb ik ervaren als storend maar begrijp wel dat deze aanpak wel leid tot die snelle nazorg en service.

  Betrouwbaar bedrijf

  Douma dakservice is een mooi bedrijf ,ze leveren goede prestaties, heb diversen offertes gehad van anderen dakdekkers bedrijven maar Douma sprong er tussen uit .Zeer net personeel ook voor ons krijs Douma Dakservice een 10

  Sterke punten
  Prijs , accuraat, service

  Zwakke punten
  Geen

  Erg tevreden

  Naar aanleiding van twee lekkages en onze wens om het dak te isoleren en te vernieuwen met het bedrijf van René Douma in contact gekomen. Lekkages nog dezelfde dag verholpen en snel een duidelijke en qua prijs aantrekkelijke offerte thuis. Beduidend goedkoper dan andere aanbieders. In aanloop naar defintief de opdracht te geven bleef René erg betrokken en gaf eerlijk en concreet advies. Sneller dan verwacht zijn de werklui aan de slag gegaan. Prettige en beleefde mensen, . harde werkers en een top resultaat. Binnen een week het dak geïsoleerd, dakpannen vervangen, panlatten vervangen, schoorsteen gerenoveerd en een tussengoot vakkundig behandeld. Alles bij elkaar super tevreden en blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

  Sterke punten
  Betrokkenheid, goede prijs-kwaliteit verhouding, prettige mensen die alles keurig achterlaten. Vakkundig werk geleverd.

  Zwakke punten
  Geen.

  Top gedaan en snel!

  Prettige snelheid van handelen, soepele en duidelijke communicatie, vakkundig werk geleverd op garagedak, witte dakbedekking ideaal ivm extra rendement voor mijn zonnepanelen en nog super aardige luitjes ook!

  Sterke punten
  Duidelijke communicatie, aanvraag wordt vlot opgepakt, vaklui, witte dakbedekking.

  Snelle reactie, duidelijke offerte, snel gewerkt en goede service!

  Via mond tot mondreclame zijn wij uitgekomen gekomen bij Douma Dakservice. De heer Douma is bij ons komen kijken en heeft gekeken wat er mogelijk was bij ons dak. Daarop heeft hij snel een concurrente offerte uitgebracht. Douma Dakservice heeft bij ons onlangs ca 600 m2 dak vernieuwd met reflecterende witte dakbedekking, thermische isolatie aangebracht en een grotere nieuwe lichtstraat bouwkundig gemonteerd. De afspraken zijn allemaal nagekomen, de heer Douma kwam zelf elke dag poolshoogte nemen, problemen werden meteen opgelost en de dakdekkers hebben netjes gewerkt en goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.

  Sterke punten
  Snelle reactie, alles wordt goed doorgesproken

  Zwakke punten
  geen

  snelle reactie op hulpvraag en snelle afhandeling van reparatie en vernieuwing dak

  Dinsdagochtend gebeld voor spoedreparatie, een uur later stonden de dakdekkers voor de deur en was de reparatie snel uitgevoerd. Diezelfde middag bezoek gehad van dhr. Douma, ik heb gevraagd of ik een offerte kon krijgen voor het vernieuwen van het platte dak. De volgende ochtend had ik de mail met de offerte. Nog die dag voor akkoord gebeld en donderdagochtend stonden de dakdekkers al op het dak. Zaterdag was alles klaar, inclusief schoorsteen renoveren. Dat noem ik nog eens snel en een goede service.

  Sterke punten
  Snel, duidelijk, goed werk en vriendelijk personeel

  Transparant, snel en goed werk

  Meerdere offertes opgevraagd, Douma Daksevice sprong eruit met een snelle duidelijke offerte. Ook toen later de offerte aangepast diende te worden omdat bepaald hout te later geleverd zou worden , werd daar flexibel en snel op gereageerd. Er kon ook snel met de werkzaamheden gestart worden en er was ook goed overleg met de schilder, die tegelijk met de gevel van het huis bezig was. Er was voortdurend open, snelle en makkelijke communicatie. De heer Douma kwam zelf ook meerdere malen inspecteren hoe het werk ging, vanaf de start. De medewerkers hebben zeer goed werk geleverd en alles ook weer netjes opgeruimd. Kortom, heel tevreden!

  Sterke punten
  Flexibel, snelle, open en duidelijke communicatie.

  Vervangen dakpannen

  Zeer goede service. Vriendelijk en beleefd personeel. Werken zeer accuraat. Ben bijzonder tevreden ook over de prijs kwaliteit verhouding. Ook heel snelle service.

  Sterke punten
  Komen afspraken snel en goed na.

  Zwakke punten
  Geen

  review van een tevreden klant

  offerte gevraagd voor vernieuwen dakbedekking van schuurdak en carport; per omgaande ontvangen met duidelijke en zeer precies omschreven werkzaamheden voor een concurrerende prijs; snelle aanvang van de werkzaamheden na akkoord geven (heel fijn vanwege lekkage); zowel het sloopwerk als het nieuw werk zeer keurig uitgevoerd en alles netjes opgeruimd; vakbekwame èn vriendelijke medewerkers die trots het eindresultaat met de opdrachtgever nalopen; kortom, iedereen uitermate tevreden.

  Sterke punten
  Snelle service, keurig werk, goede prijs/kwaliteit verhouding

  Zwakke punten
  -

  zeer tevreden

  Ik ben zeer tevreden over Douma Dak BV : goede, snelle en betrokken service, scherpe prijs en goed werk bij het vervangen van dakpannen, Hr Douma gaat voor kwaliteit en ziet zelf toe op leveren van goed werk .

  Sterke punten
  klantvriendelijkheid en kwaliteit

  Snelle service

  Gebeld i.v.m.lekkage van het dak van dakkapel. Op maandag gebeld en op woensdag zat er al een nieuw bitumen dakbedekking op. Zeer snelle service, netjes gewerkt.

  Sterke punten
  Reageert snel

  Dak herstel

  Douma houdt zich aan de afspraken, snel in offerte en start van werk. Dhr Douma is betrokken bij de uit te voeren werkzaamheden en komt dagelijks naar de vorderingen kijken/bespreken. Goede werknemers en tevreden over het resultaat, mooi pannen dak aangebracht met isolatie.

  Sterke punten
  Werkzaamheden zonder onderbrekingen uitgevoerd, dagelijks contact.

  Zwakke punten
  Geen toilet geplaatst buiten.

  Professioneel, snel & kundig

  Zoals zoveel reviewers hier, de combinatie 'ons dak' versus een dakdekkersbedrijf heeft nooit onder een gelukkig gesternte plaatsgevonden.. Hoeveel keer wij in het verleden niet zwaar teleurgesteld werden door het gilde dakdekkers: eerlijk, dat is niet op een hand te tellen. Dit keer, bij een volledige vernieuwing van ons bitumen dak, hebben we het op een andere manier aangepakt. Drie offertes opgevraagd bij verschillende dakdekkersbedrijven, waar Douma Dakservice er in het begin al uitsprong vanwege de professioneel en gedetailleerd opgestelde kostenposten. Zo werd daarin b.v. duidelijk welk materiaal zij zouden gebruiken en kon ik daardoor contact opnemen met de betreffende leverancier over de keuze van het te gebruiken bituum. Ook de scherpe prijs bleek t.o.v. de andere twee bedrijven opvallend. Wat ook positief opviel was de snelle doorlooptijd tussen het uitbrengen van de offerte en de aanvang van de daadwerkelijk werkzaamheden. Was in aanvang al een professionele insteek te bespeuren, die aanpak heeft zich gedurende het gehele proces doorgezet. De dakdekkers bleken aardig en hardwerkend. Regelmatig was er sprake van overleg. De eigenaar van het bedrijf kwam twee keer per dag langs, bij de opstart en aan het einde van de dag. Heel prettig omdat op die manier alle zaken, bijvoorbeeld wat betreft, meerwerk, vooraf goed besproken kon worden. Door weersomstandigheden hadden wij 12 dagen later een prachtig nieuw gelegd dak, met een minimum aan meerwerk. Een kleine tip: als er een steiger in de tuin gezet moet worden: instrueer de steigerzetters dat ze voorzichtig zijn met de aanwezige planten.

  Snel, correct en netjes

  Langdurig getob met lekkage van het serre-dak. Allerlei mensen erbij gehad die allemaal een andere oplossing hadden. Al die kleine oplossingen samen hebben het probleem voor nog geen 1% verholpen. Duidelijk was dat het geld zou gaan kosten. Maar wat krijg je voor dat geld? Al googelend bij Douma Dakservice aangekomen, kreeg op basis van de website het idee van een solide en transparante onderneming. Die mening werd bevestigd toen ik binnen twee uur al reactie op mijn aanvraag voor een offerte kreeg. Ook het daarop volgende traject was vertrouwenwekkend: de heer Douma kwam zelf inspecteren, schreef een uitvoerig rapport waarin diagnose en voorgestelde therapie helder uiteengezet werden, inclusief een eerlijk verhaal over de kosten. Prettige bijkomstigheid was ook de toezegging van een garantiecertificaat voor tien jaar. Na ondertekening van de offerte was de reactie opnieuw verrassend snel en goed: anderhalve dag later stond de dakdekker keurig op de aangekondigde tijd op de stoep. Sympathieke en bekwame man, die geen tijd verspilde en rond drie uur de klus netjes geklaard had. Alle afvalproducten werden netjes meegenomen, zodat er na zijn vertrek niets meer te zien was van de toch behoorlijk ingrijpende reparatieklus.

  Sterke punten
  Transparant, correct, beloften worden waargemaakt, zorgvuldigheid gedurende het hele proces.

  Betrouwbaar en snel

  Na de offerte aanvraag voor renovatie van ons platte dak kwam Rene Douma zelfs op 2e pinksterdag om kennis te maken, uitleg te geven en het dak te inspecteren. De volgende dag hadden wij een scherpe offerte in huis en 3 dagen later stond zijn enorme hijskraan met een aantal werknemers voor ons huis om het grint van het dak te verwijderen en voorbereidingen te treffen. Na het weekend zijn ze direct aan de slag gegaan. Wat een harde werkers! Zelfs met 30 graden stonden ze te bikkelen. Ook het nodige meerwerk wat niet in de offerte stond hebben ze aangepakt, er werd goed meegedacht door de jongens. Rene kwam iedere ochtend en iedere middag de werkzaamheden inspecteren en was zeer betrokken bij alles wat er moest gebeuren. Na anderhalve week werd het project afgerond en zijn wij meer dan tevreden met ons fraaie dak en afwerking. Wij zullen ook iedereen Douma dakservice aanbevelen!

  Sterke punten
  Betrouwbaar, betrokken en snel

  Zwakke punten
  Geen ontdekt

  Handig klootje

  Handig klootje met zijn handen

  Helemaal Goed!

  Top service, Top kwaliteit, Snel, en ook nog scherpe prijzen. Na de offerte aanvraag voor renovatie van garagedak online werd direct contact met mij opgenomen, en de situatie volgende dag situatie geschouwd door Douma. Dezelfde dag nog een scherpe offerte in de mail! Na akkoord op deze offerte stond het team van Douma meteen de volgende dag paraat om spijkers met koppen te slaan. Vriendelijke en kundige monteurs, geen gezeur over meerwerk en kosten of zo. De situatie week enigszins af van de gemaakte afspraken, maar daar doen ze bij Douma niet moeilijk over! Dit wordt gewoon aangepakt door de jongens en is inclusief bij de klus. Ik wist niet dat dit nog bestond! Concurrerende prijzen, supersnelle service, kwaliteit dakbedekking en afwerking, en men doet wat er is beloofd, en meer! Douma Dakservice: Super bedrijf. Dakwerken? >> dan kies ik Douma Dakservice! Ik ben helemaal tevreden :+1: 10/10!

  Sterke punten
  afspraak = afspraak snel scherpe prijs kwaliteit service gericht

  Zwakke punten
  geen gevonden


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review