Douma Dakservice

Douma Dakservice is een bedrijf dat zich richt op dakreparaties, inspecties en onderhoud van daken. Ze zijn bekend om hun snelle responstijd en kundige oplossing van dakproblemen. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies en dringende reparaties, en kunnen binnen 1 uur ter plaatse zijn in de omgeving van Arnhem.

Ze bieden een gratis, vrijblijvende inspectie van de dakconstructie, opbouw en bedekking, met speciale aandacht voor lichtkoepels, gevelaansluitingen, looppaden en warmteafvoerkanalen. Hieruit volgt een inspectierapport waaruit een reparatie- of vernieuwingsplan kan worden opgesteld. Ze bieden heldere offertes, zodat de kosten van de renovatie duidelijk zijn en er geen verrassingen zijn.

Ze zijn ook een betrouwbare dakdekker voor langjarig onderhoud van daken. Ze stellen meerjarige plannen op voor bedrijven die een pand verhuren en willen voorkomen dat er onverwachte kosten voor onderhoud zijn. Jaarlijkse controles worden uitgevoerd en herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens het afgesproken onderhoudsplan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw dak.

 


Douma Dakservice Reviews

  zeer goede ervaring

  Douma dakdekkers heeft 3 nieuwe platte daken bij mij gelegd.

  Keurig en deskundig en binnen korte tijd.

  Ik had 2 jaar op andere dakdekkers gewacht, maar Douma kwam meteen kijken .

  Ze staan altijd meteen voor je klaar voor een redelijke prijs.

  Sterke punten
  snelle reaktie en deskundig aardig personeel

  Zwakke punten
  kan ik niet vinden

  zeer goede ervaring

  Douma dakdekkers heeft 3 nieuwe platte daken bij mij gelegd.

  Keurig en deskundig en binnen korte tijd.

  Ik had 2 jaar op andere dakdekkers gewacht, maar Douma kwam meteen kijken .

  Ze staan altijd meteen voor je klaar voor een redelijke prijs.

  Sterke punten
  snelle reaktie en deskundig aardig personeel

  Zwakke punten
  kan ik niet vinden

  Super tevreden

  We hadden waterschade waarbij Douma Dak langskwam om het dak te inspecteren. Zij zijn 1,5 uur bezig geweest en kwamen tot de conclusie dat het alleen aan het doorslaan van de dakpannen kon liggen.

  Ze hebben voor de inspectie gratis gedaan. Daar de dakpannen 30 jaar oud zijn en de toplaag poreus zijn deze door Douma Dak vervangen.

  De dakpannen in een dag verwisseld en hebben daarna nog de Velux ramen vervangen.

  Harde werkers die efficiënt en kordaat de dak renovatie ter hand hebben genomen.

  Ze hebben geholpen om de rails ter bevestiging van de zonnepanelen weer terug op de nieuwe pannen te plaatsen.

  Ook over de afwerking zijn we zeer tevreden.

  Sterke punten
  Snel, efficiënt en doortastend werken. Behulpzaam en oplossingsgericht

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen, de offerte verstuurd en ze konden de volgende dag al beginnen.

  Top Service

  In December heeft Doumadak bij ons de dakpannen vervangen.

  Er werd snel gereageerd, een gunstige prijs.

  De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid, netjes en snel uitgevoerd, door zeer vriendelijke medewerkers waarbij de onderling prettige sfeer duidelijk was.  Vandaag, mei, hadden we i.v.m. verbouwing nog wat dakpannen nodig.

  Contact opgenomen met Doumadak en het werd meteen geregeld.

  We kregen de extra benodigde dakpannen zelfs gratis mee.

  Top Service van Doumadak!  Ik kan Doumadak dan ook van harte aanbevelen door de goede ervaring.

  En nee dit is geen fake melding zoals sommige mensen beweren.

  Sterke punten
  Snel en Goed werk leveren.

  Zwakke punten
  Ik heb er geen ontdekt.

  Goed werk volgens afspraak

  R. Douma kwam daags na de offerteaanvraag het werk opnemen en een paar dagen later lag de offerte in de bus. Communicatie was prettig en duidelijk. Het werk is conform offerte prima uitgevoerd.

  Sterke punten
  Snelle respons, goede communicatie, goed werk.

  Slechte communicatie !!!

  Onbevredigende uitleg over verhogen van de mondelinge offerte; tegenstrijdige informatie van zijn medewerkers.een poging om helderheid te krijgen bij de afrekening leidde tot serieuze dreigementen als ramen ingooien en beledigingen.

  Communicatie : zeer slecht

  Sterke punten
  Kwam wel vlug

  Zwakke punten
  Communicatie; luistert slecht en kan niet tegen kritische vragen

  Onbetrouwbaar

  Douma kon het lek niet vinden maar kwam wel met een dure offerte voor onnodige reparatie werkzaamheden voor vele duizenden euro’s. Gelukkig heeft een ander bedrijf de lekkage verholpen voor enkele honderden euro’s.

  Slecht

  Slecht

  Onbetrouwbaar. ,te duur

  Slechte communicatie, te duur ivm andere aanbieders. Komt afspraken niet na.Niet mee in zee gaan, andere pos beoordelen zijn fake.

  Zwakke punten
  Niet profesioneel\\r\\nPrutser

  Onbetrouwbaar. ,te duur

  Slechte communicatie, te duur ivm andere aanbieders. Komt afspraken niet na.

  Niet mee in zee gaan

  Zwakke punten
  Niet profesioneel

  Prutser

  Met Doumadak ga je uit je dak

  Vlotte offerte en prettige werklui die al gauw ons dak kwamen vernieuwen.

  Er werd zelfs gevraagd of de muziek niet te hard stond,, wat niet het geval was. Dat maak je niet vaak meer mee.

  Met Doumadak uit de regen en uit de drup.

  Sterke punten
  Klant staat centraal

  Geweldige ervaring!!

  IN ALLE OPZICHTEN TOP!!!

  Nieuw bitumen dakbedekking aangebracht.

  Kas Douma heeft er een nieuwe klant bij!!!

  Rigoureuze dakrenovatie

  Na een snelle response op de aanvraag voor een offerte voor rigoureuze dakrenovatie en aan brengen dakisolatie werd na krap 3 weken begonnen met de werkzaamheden. Vakkundig en prettig vakkundig personeel voerde de werkzaamheden uit. Netjes, schoon en degelijk werk leverde een zeer tevreden klant op waarbij het werken met de eigen mobiele kraan als absoluut pluspunt is ervaren. In zee gaan met Douma Dak B.V. levert kwaliteit en een degelijk product op.

  Sterke punten
  Degelijk, accuraat, kwaliteit, schoon

  Zwakke punten
  Geen

  pannendak

  Verleden jaar compleet pannendak vernieuwd keurig vakwerk.

  net 5 reserve pannen opgehaald service.

  Sterke punten
  after sales service

  Top service ondanks drukte

  Zojuist is Douma het dak op geweest om de oorzaak van een lekkage te zoeken. Eigenlijk hadden ze geen tijd meer, maar ze hebben toch hun spiksplinternieuwe hoogwerker opgezet om snel te kijken. Waarschijnlijk niet alleen de oorzaak gevonden, maar mogelijk ook meteen opgelost (zal bij de volgende regenbui moeten blijken). Aanrader als je snel en vakkundig geholpen wilt worden met een lekkage of ander dakprobleem. Dank!

  Sterke punten
  Professioneel, snel, vakkundig

  Zwakke punten
  Geen.

  super service van Douma

  na een dikke storm en een kapote regenpijp was Douma nog dezelfde dag ter plaatse met een hoogwerkers om de zaak te verhelpen. Wat een service, alles boven verwachting

  Sterke punten
  snelheid

  Zondagse forse dak/zoldekkage

  Nadat een ander bedrijf ons in de steek gelaten had, waarvoor we vooraf een fors bedrag moesten betalen, belden we Doumadak en binnen 30 min ter plaatse en weer binnen 30 min een dakdekker ter plaatse die de lekkage herstelde met 200% garantie zonder vooraf betaling en als het daarna nog lekt word er niets in rekening gebracht.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEind van de week hebben we contact of het gewerkt heeft en dan pas krijgen we de factuur waarvan we hopen dat het meevalt. \\\\\\\\r\\\\\\\\nFirma Douma, reuze bedankt voor deze superservice!!\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

  Sterke punten
  Servicegericht; fijne communicatie; snel ter plaatse

  Zwakke punten
  Geen

  Tevreden over Douma

  Wij hadden schade door het vallen van een dakpan aan onze auto en meneer Douma zelf heeft actie ondernomen om de schade snel te repareren. Hij gaf zelfs de auto van zijn vrouw mee als leen auto Als verrassing kregen we ook nog een giga bos bloemen met een kaartje sorry voor de schade.

  Zwakke punten
  Maken afspraken en komen deze meerdere keren niet na, slechte communicatie

  Vakkundig kwaliteitsbedrijf

  Renovatie platdak woning van circa 1910<br />  Bij de eerste ontmoeting voor het maken van een offerte was meteen duidelijk dat Douma voor kwaliteit gaat. Er werd een stukje dakbedeking verwijderd om de actuele toestand vast te stellen. Natuurlijk werd dit weer dichtgemaakt. Hij controleerde ook de afwatering bij de buren om problemen aan een van beide zijden te voorkomen.  Vervolgens vertelde Douma in detail hoe hij de renovatie ging uitvoeren. Voor- en nadelen van verschillende materialen lichtte hij toe. Zo raadde hij witte leislag aan om de binnentemperatuur enkele graden lager te krijgen. Ik had daar nog niet eerder van gehoord.  De feitelijke renovatie liep gesmeerd. Daags te voren kwam Douma langs om te kijken welk materieel hij zou inzetten. Bij ons lopen namelijk de leidingen van de trolleybus voor de woning langs. Toch lukte het om een grote kraanwagen te gebruiken. Met name de afvoer van het oude dak verliep daardoor snel. Na de eerste werkdag kwam hij 's avonds om 8 uur langs voor inspectie en om te informeren of alles naar wens verliep.  De dakdekkers werkten netjes en snel. Zelfs een leek ziet aan de manier waarop de naden van het bitumen zijn gevloeid dat het vakkundige mensen zijn met oog voor detail. Ondanks het feit dat dakwerk nu eenmaal vuil en stof met zich meebrengt, hadden we daar binnenshuis weinig last van. De dakdekkers deden hun best om zo schoon mogelijk te werken.  Sterke punten
  Vakkundigheid

  Kwaliteit

  Snelheid

  Zwakke punten
  In ons geval geen

  Dakkapel gerepareerd

  Gisteren hebben 2 fijne, gezellige, dakdekkers van Douma het dak van mijn dakkapel gerepareerd in Nijmegen. Ze leveren echt geweldig vakwerk, ze gaan voor het beste, en geven ook graag advies. Het waren dezelfde mannen die 2 jaar geleden bij mijn vorige woning in Arnhem ook goed werk hebben geleverd. Dank voor de goede zorgen en het sturen van fijne vakmensen!

  Sterke punten
  vakwerk, kennis, kwaliteit, ervaring, netjes

  Zwakke punten
  De communicatie vooraf aan de werkzaamheden mag wat beter.

  Top bedrijf!

  Schoorsteenrenovatie laten uitvoeren door Douma Dakservice.<br />

  Vanaf de dakinspectie met een hoogwerker tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden zeer tevreden!<br />

  Kundige dakdekkers die de klus met precisie uitvoerden.<br />

  Ook in een zeer prettige sfeer en met overleg.<br />

  Wij zijn zeer tevreden en vinden Douma Dakservice een absolute aanrader!<br />

  <br />

  <br />

  <br />

  <br />

  Sterke punten
  Een heldere offerte en goed contact

  Zwakke punten
  Geen

  geloof de reviews niet

  2 maal een email naar Doumadak gezonden voor offerte.<br />

  Tot op heden niets vernomen, totaal geen reactie.<br />

  Dus snel klopt niet, vraag me af of het werk wat ze leveren wel goed is.<br />

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  reageert totaal niet!!!

  Prima werk!

  In verband met het plaatsen van zonnepanelen op ons dak, hebben wij besloten om de dakpannen van onze twee-onder-een-kap woning uit 1972 in Malden te laten vervangen.

  Na de offerteaanvraag voor dakrenovatie, werd direct contact met mij opgenomen, en volgde er snel een schouw op locatie. De offerte (inclusief demo-pan) volgde snel en de complete klus werd binnen vier weken ingepland en uitgevoerd.

  De klus zelf werd efficiënt en veilig met behulp van een hijskraan en valbeschermingen op het dak uitgevoerd. Binnen vier dagen was ons gehele dak samen met het dak van de buren voorzien van een nieuw dak, inclusief panlatten en onderdak folie. De oude pannen en panlatten werden direct afgevoerd.  Pluspunten waren: duidelijke communicatie, nakomen van afspraken, het meedenken tijdens het project, goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk, harde werkers, netjes, professioneel.

  Kortom:

  DOUMA DAK BV levert dakrenovatie van hoog niveau!

  Nogmaals dank aan het team van DOUMA DAK voor de prettige samenwerking gedurende de dakrenovatie van onze woningen. Jullie hebben gedurende het gehele project prima werk geleverd,

  wij zijn erg blij met ons nieuwe dak!  van lekkage tot hernieuwd dak

  Een telefoontje was genoeg! "Meneer, ben in een half uur bij u!" En daar stond hij van Douma Dak B.V.

  Situatie op het dak bekeken, mij verteld wat er aan de hand was en geadviseerd hoe verder. 's Avonds nog de toegezegde offerte afgeleverd en na goedkeuring mijnerzijds zijn de mannen aan de slag gegaan. En dat was geen halve maatregel! Na 5 dagen was ons dak keurig voor elkaar, beter dan het ooit was!

  Ja, wij zijn goed te spreken over Douma Dak B.V.

  Sterke punten
  ze doen wat ze beloven

  Zwakke punten
  geen

  Zondag in het donker dak op

  De heren van Douma willen we bedanken! vanavond in de regen het dak op om de pannen vast te leggen.

  Gelukkig weer stroom en een warm huis!

  Sterke punten
  Oplossing gericht

  Zwakke punten
  Niet van toepassing


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf een review