Douma Dakservice

Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! DakdekkerDouma Dakservice Reviews

  Realiseer het toch nog ondanks grootte

  Vanwege tweede klus weer met Douma in contact na de prima ervaring van paar jaar geleden. Uit veel blijkt dat Douma gegroeid is als bedrijf. Uiteindelijk lukt het nog steeds met kunst en vliegwerk weer afspraken na te komen en mooi staaltje vakwerk af te leveren. Douma weet medewerkers voor zich te binden en klanten tevreden te stellen.

  Sterke punten
  Snel reageren. Duidelijkheid over wat kan Menselijke maat als ware het een kleine zelfstandige

  Zwakke punten
  Medewerkers zijn loyaal maar kennen niet altijd zelfde urgentie die baas uitdraagt. Maar daar is prima over te spreken met hen en geeft charme als bij een “ kleine zelfstandige “.

  Nette vervanging complete dak

  Een keurige offerte gekregen, men kon snel beginnen. Het oude dak was al bijna 90 jaar oud en aan vervanging toe, een deel van de oude pannen konden nog worden doorverkocht en ook dat hebben ze voor ons geregeld. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, het gehele dak is vervangen in minder dan een week tijd. Vrijwel geen overlast hiervan gehad. Daarna zonnepanelen kunnen plaatsen.

  Sterke punten
  Het nakomen van de afspraken. Het ontzorgen binnen het gehele traject. De garantie die wordt geboden.

  Eerlijk bedrijf

  Eerlijke offerte, goede communicatie, geen overbodige werkzaamheden worden opgedrongen, hardwerkend vakkundig personeel. Een bedrijf om aan te bevelen!

  Sterke punten
  Correcte manier van overleg van werkzaamheden, zeer prettig.

  Zwakke punten
  Geen

  ontzorgen wordt toch nog weer meer zorg krijgen

  Dakpannen vervangen is goed gegaan.Afspraak was op de maandag werd woensdag.Communicatie hierover was redelijk.Toen men woensdag wilden beginnen kwamen de buren.Ze weigerden toestemming te geven om het gezamenlijk dak te betreden.Dhr. Douma is bij hun binnen geweest en kreeg het voor elkaar dat ze mochten beginnen.Hij vertelde mij dat hij mij zou ontzorgen en ik me nergens zorgen over hoefde te maken.Ook kreeg hij toestemming om een stuk van het platte dak ,waar al meer dan 2 jaar een juridische strijd over te doen was te doen.Daarna ging het mis.Zij plaatsten een "vergaarbak"die zelf in elkaar gezet was met aan onze zijde een veel groter deel.Dus GÉÉN vergaarbak.Na hierop gereageerd te hebben telefonisch dat wij hier niet mee akkoord gaan, was zijn reactie dat hij er al genoeg geld ingestoken had.Zijn mensen moesten 1 foto maken en hij zou contact met ons opnemen.Dat is niet gebeurd.IN plaats daarvan kregen wij een factuur met beide delen.Wij hebben de heer Douma gemaild en daar kregen we geen reactie op.

  Zwakke punten
  communicatie kan beter .Wat niet kan ,kan niet.!

  Vakkundige oplossing na stormschade

  Vakkundige reparatie na stormschade, zelfs op zaterdag! Hartelijk dank voor de oplossing.

  Sterke punten
  Netjes, vriendelijk, scherpe prijs.

  Snelle en vakkundige oplossing na stormschade.

  Stormschade en lekkage in de nok van de woning. Reparatie had haast om erger te voorkomen. Douma heeft deze oplossing heel snel en goed geleverd. Het contact verliep prettig. Ik zou hen zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Snelheid, kwaliteit, prettig contact.

  Zwakke punten
  Niet ervaren.

  Goede en snelle service

  Ze konden snel komen omdat bij ons met spoed de dakpannen vervangen moesten worden i.v.m. het plaatsen van zonnepanelen die week erna. Hele goede service met fijne vakkundige, hardwerkende mensen! De oude dakpannen werden 's avonds ook weer netjes opgehaald.

  Sterke punten
  Vakkundige medewerkers, klantvriendelijk, goede service.

  Hittewerend dak,

  Beste heer Douma, Het nieuwe witte dak schittert bijna oogverblindend in de zon. Dat is een goed teken. Dan zal het a.s. zomer wel werken als "koeler". We zijn benieuwd. Ons compliment voor uw mensen die de daken gelegd hebben. Zeer deskundig en efficiënt En nog heel gezellig ook. Zou u ze de groeten van ons willen doen ?

  Sterke punten
  Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  NVT.

  snel en zeer net vakwerk

  Zeer snelle respons na aanmelding van de schade. net en goede reparatie verricht. Goede kwaliteit! En zeer sympathiek in communicatie. Ook snelle afhandeling van zaken.

  Sterke punten
  goede service en kwaliteit

  Zwakke punten
  waarschijnlijk door de goede kwaliteit wordt hij veel gevraagd en is het erg druk waardoor het wat lastiger is Douma te kunnen bereiken. eigenlijk een positief zwakpunt :-)

  Komt afspraken niet altijd na, communicatie moet beter

  Onlangs Douma dak benaderd voor het verwijderen van een zonneboilerpaneel te vervangen door dakpannen. Afspraak gemaakt om een offerte te laten maken. De eerste keer kwam men niet opdagen. Na drie keer bellen zou ik dezelfde dag teruggebeld worden. Ook dat gebeurde niet. Uiteindelijk de dag erna opnieuw gebeld. Men zou binnen een half uur ter plaatse zijn. Na een uur kwam dhr Douma met een collega aan. Er werd gekeken en op een manier die nogal arrogante overkwam verteld dat het beste (een groot) deel van het dak kon worden voorzien van nieuwe dakpannen. Er zou een offerte worden gemaakt. Toen ik vroeg wanneer ik de offerte zou kunnen verwachten was het antwoord �snel�. Toen ik vroeg wat ik met �snel� moest verwachten, een week (hetgeen mij een redelijke termijn leek), was het antwoord opnieuw �snel�. Er werd mij nog een pen in de handen gedrukt en dhr Douma en zijn collega verdwenen weer. Inmiddels zes weken later nog altijd niets gehoord. Schijnbaar is mijn opdracht niet lucratief genoeg. ================================== Update: Zojuist bezoek gehad van dhr. Douma. Hij bood zijn excuses aan voor de gang van zaken. Gaf aan dat het de laatste tijd (mede als gevolg van de koude periode met veel sneeuw) erg druk is geweest. Ik werd gevraagd of ik de review wilde heroverwegen, met name omdat deze dhr Douma en diens team erg had aangegrepen. Nadat ik de excuses aanvaarde en aangaf dat het tenminste netjes was geweest om tussentijds een bericht te geven dat het maken van de offerte langer dan normaal op zich zou laten wachten, gaf dhr Douma aan dat hij streeft naar tevreden klanten en elke dag nog leert. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit van enig zelfreflectief vermogen getuigt, waardoor ik het van mijn kant terecht vind om de review iets te nuanceren.

  Sterke punten
  Staat voor zijn bedrijf. Gedreven.

  Zwakke punten
  Komt afspraken niet altijd na. Communicatie kan beter.

  Super service

  Komt afspraken na. Heel tevreden !

  Sterke punten
  Vakkundig. Alles volgens goede offerte

  Prima werk!

  De pannen op ons dak en de dakbedekking van garage, carport en balkon waren vanwege ouderdom aan vervanging toe. Dat is door Douma Dak op voortreffelijke wijze uitgevoerd. De dakpannen werden gelijk met die van de buren vervangen. Dat moest op één dag gebeuren vanwege het aangekondigde noodweer. Het was geweldig om te zien hoe dat door een team van 7 mensen op het dak in goede samenwerking lukte. Net voordat de buien losbarstten was het dak dicht. Ook de dakbedekking van de platte daken werd op vakkundige wijze vervangen. Wij hadden een plezierig contact met de medewerkers, zij luisterden goed naar onze wensen en opmerkingen. Ook kwamen de heren Douma en Evers elke dag even langs om te kijken of alles ging zoals van tevoren was afgesproken. Binnen 2,5 week na het eerste contact was de hele klus naar onze volle tevredenheid geklaard.

  Keurig werk, erg flexibel

  Omdat onze dakpannen aan vernieuwing toewaren en we graag isolatie wilden zochten we een goede dakdekker. Aangezien het geen standaard dak is (in de wederopbouw volgens Delftse School gebouwd) was dit geen standaard klus. Een mooie daklijn, dakkapel, diverse dakramen en een gemetselde dakrand. Na enkele telefoontjes kwamen we uit bij Douma. Die heeft ons goed geholpen tegen een scherpe prijs! Toen de klus door het slechte winterweer vertraging opliep, kwamen ze zodra het weer kon met 6 man om het werk zo snel mogelijk af te ronden. Erg fijn!. Er moest veel gezaagd worden omdat oa onze uitbouw schuin tegen de buren is aangebouwd. Maar het ligt er keurig op! En toen het werk af was is alles keurig opgeruimd rondom het huis. Kortom: een aanrader!

  Sterke punten
  Snel, flexibel en scherpe prijs

  Zwakke punten
  Geen

  Supersnelle spoedreparatie!

  Na de schok van een stormschade en een uur lang rondbellen wie ons zou kunnen helpen, kregen we Douma Dak aan de lijn. Binnen een kwartier waren ze bij ons met hoogwerker! Er werd heel vlot een noodreparatie uitgevoerd, onder barre omstandigheden waarmee ergere schade voorkomen werd. Top gedaan mannen!

  Sterke punten
  Supersnel en meedenken in oplossingen.

  Zwakke punten
  Geen

  Meteen geholpen, zelfs op een zondag!

  Top service met zeer vriendelijke mensen. Zaterdag einde van de dag gebeld ivm kapotte dakpan, vriendelijk te woord gestaan en afgesproken om de dag erna even langs te komen. Super geholpen met een paar nieuwe dakpannen en een gezellig praatje, en dat op een zondag!

  Sterke punten
  Communicatie, behulpzaam, meedenken

  Aanrader/Betrouwbaar/Afspraak is Afspraak/Goed en Snel/Transparant/Meedenkend/Vakmanschap

  Na heel veel jaren waren de dakpannen aan vervanging toe. Getipt door een buurman, liet Douma er geen gras over groeien en verscheen er ineens een hoogwerker. In het bakje mee omhoog om de staat van het dak te bekijken. Inderdaad, een nieuw dak was hoognodig. Binnen een week een duidelijke offerte. De opdracht verstrekt (begin februari) en de planning was: "Voor de Pasen klaar!". Twee weken later, op zondagochtend om 07.30 uur, kwam er een e-mail: We komen morgen. Met groot materieel en veel mankracht werd in 3 dagen tijd het dak ontmanteld en volledig vernieuwd. Met de schoorstenen en laatste afwerkingen was de totale klus binnen één week geklaard. Dit alles na volle tevredenheid. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  Aanrader/Betrouwbaar/Afspraak is Afspraak/Goed en Snel/Transparant/Meedenkend/Vakmanschap

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  Betrouwbaar en vriendelijk bij spoedklus

  Buiten kantoortijden gebeld vanwege lekkage. Vriendelijk te woord gestaan en volgende dag al ter plaatse. Vriendelijk en helder in communicatie bij uitvoeren van de klus.

  Sterke punten
  Betrouwbaar en vriendelijk

  Aanrader

  Wij ontdekten een lekkage aan ons dak. Na hier en daar wat geïnformeerd te hebben bleek al gauw dat we de eerste maanden nog niet aan de buurt zouden zijn. Wij vonden dit wat zorgelijk want er werd een flinke bult sneeuw verwacht. Een vriend van ons raadde ons aan Douma te bellen, hij had goede ervaringen met dit bedrijf. Zo gezegd zo gedaan, op zaterdag gebeld en al binnen twee uur kwamen ze de zaak inspecteren. De conclusie was simpel, het dak moest geheel vervangen worden. Er werd ons toegezegd dat ze op de eerste de beste dag dat het weer het zou toelaten zouden komen om het dak te vervangen. Dat weekend viel er een flink pak sneeuw, maar desondanks stond er op dinsdag (inderdaad de eerste dag dat het droog was) een ploeg van vijf man sterk ons dak sneeuwvrij te maken en met een temperatuur van negen graden onder nul togen ze enthousiast aan het werk. Diezelfde middag was de klus geklaard.

  Sterke punten
  Zeer snelle service, doen wat ze beloven en een prima professioneel op elkaar ingespeeld en gezellig team.

  Snelle reactie op onze melding diverse lekkages, 1 dag later alles heel netjes gerepareerd!

  Op donderdagmorgen belde ik René Douma voor een offerte voor 2 lekkages op twee platte daken van ons huis. 2 uur later stond hij en zijn Voorman op de stoep om het werk te inspecteren. Hij gaf ons zijn advies en was duidelijk hoe hij de werkzaamheden zou aanpakken en wát hij precies zou doen. Over de prijs was hij ook duidelijk; dit kost het, niet meer, niet minder. Hij kon de volgende dag al beginnen, wat voor ons erg prettig was, gezien de weersverwachting. Normaal stuurt hij altijd eerst een offerte per email, nu hebben we een mondelinge afspraak gemaakt, waarin we het volste vertrouwen hadden dat het goed zou komen. De volgende dag, vrijdag 15 januari, stonden er om 8:30 uur 5 man in onze tuin met alle materialen die ze nodig zouden hebben. Douma gaf zijn mannen de nodige aanwijzingen hoe en wat te doen, en vroeg aan mij of dat helemaal conform de afspraak was. Uiteindelijk hebben Bas en Dirk het werk volledig afgemaakt tot volle tevredenheid! De mannen hebben hard en netjes gewerkt om het in één dag klaar te hebben. Het eindresultaat mag er zijn! Keurig mannen, onze complimenten. Na het weekend stond de Voorman op de stoep om het werk te bekijken en onze mening te horen. Heel professioneel. Dit is zoals het hoort. Kortom, Douma mag een offerte maken voor de vervanging van onze dakpannen!

  Sterke punten
  Snelle en duidelijke service.

  goede service

  Na bijna 30 jaar waren de Velux dakramen lek. Wellicht kwam dat mede door het leggen van nieuwe pannen ter plaatse. In ieder geval heb ik de afspraak met Douma dak gemaakt dat ik de nieuwe dakramen zou verzorgen en zij het plaatsen om niet zouden doen. Dat laatste is erg goed en vlot gedaan. Vriendelijk personeel en al het rest materiaal is meegenomen. Al met al een erg goede actie van Douma dak. Bovendien krijg ik 10 jaar garantie op het plaatsen van de dakramen. Mijn dank daarvoor.

  Sterke punten
  Afspraak is afspraak

  Zwakke punten
  soms duurt het (te) lang, maar in dit geval niet.

  Dakdakker helden! Ons dak is weer in orde.

  Door meerdere factoren was ons dak (zowel dakbeschot als alle buitenlagen) compleet aan vervanging toe. Ook moesten de schoorstenen gerenoveerd worden. Na een aantal bedrijven gecontacteerd te hebben en elke keer 'we hebben het te druk, bel over 4 weken maar weer' als antwoord te krijgen ben ik wat verder weg gaan zoeken. Douma kwam naar boven, en ik had na een korte mailwisseling al gelijk een inspectie ingepland voor de volgende dag. Een aantal dagen later netjes op bezoek gekomen met de bevindingen en de kosten. Nooit fijn zulke onverwachtse kosten, maar het werd in ieder geval gelijk goed aangepakt. Een hoogwaardige isolatie aan de buitenkant en als finishing touch een witte bitumenlaag wat helpt in de zomer. Een week later was het dak in 1 dag gestript en gelijk erna waterdicht gemaakt. Ter beeldvorming waren er foto's gemaakt van zowel hoe het was en hoe het uiteindelijk is geworden. Aantal dagen later was al het materiaal (bitumen en isolatie) weer geplaatst en waren ook de schoorstenen gerenoveerd. Lekkages zijn nooit leuk en komen ook altijd in dit soort periodes tevoorschijn, maar ik ben blij dat de heren van Douma zo snel konden komen en het dak in orde hebben gemaakt. We kunnen weer jaren genieten van onze woning en de zolder is ook een stuk aangenamer met de geplaatste isolatie.

  Sterke punten
  Transparant, erg klantvriendelijk en toffe dakdekkers. Gezellige gasten die door weer en wind moeten knokken.

  Betrouwbaar

  Na meerdere offertes aangevraagd te hebben was Douma dak een van de weinige die ook daadwerkelijk kwam kijken en zelf de situatie op kwam nemen. Met de buren besloten om door Douma dak de betonnen dakpannen te laten vervangen omdat zij een goede scherpe offerte afgaven, snel reageren, meedenken en snel de opdracht konden uitvoeren. Binnen 2 dagen waren onze pannen vervangen door een team wat goed op elkaar ingespeeld is! Wij zijn blij met het resultaat!

  Sterke punten
  Communicatie, bijna alles is mogelijk, meedenkend.

  Zwakke punten
  Geen

  goed en snel werk

  Douma heeft het zink van een lekkende dakgoot snel en goed vervangen. De medewerkers zijn vakkundig, efficiënt en oplossingsgericht.

  Sterke punten
  Douma heeft een hoogwerker ingezet voor deze klus, waardoor de klus gereed was voordat het begonnen te regenen.

  Zwakke punten
  geen

  Vervangen pannendak

  Douma heeft op vrijdag 4 december ons dak vervangen. Onze dakpannen waren 34 jaar oud en waren aan vervanging toe. Douma heeft alle werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd.

  Sterke punten
  Doordat zij een vrachtwagen hebben met een laad en los bak kunnen de dakdekkers snel werken.

  Zwakke punten
  Doordat er te weinig hoekpannen waren zijn de dakdekkers een week later terug moeten komen om het werk af te maken.

  Totale dak renovatie

  Douma kwam in eerste instantie bij ons voor een lekkage in het dak van het woonhuis. Na gezien te hebben hoe hij deze eerste klus klaarde hebben wij hem het dak van ons bijgebouw waarin zich een dubbele garage schuur en toilet ruimte bevindt laten voorzien van nieuwe dakpannen (±1500stuks) en bijbehorende zaken zoals vocht kerende dak bekleding, houtraggels dakgoten en bijbehorende regenpijpen. Klus geklaard in nog geen week en naar alle tevredenheid, daar ik ook best te spreken was over zijn team heb ik hem kort hierop de grootste klus toegekend van het woonhuis. Hiervan hebben zij het volledige dak voorzien van nieuwe dakpannen (±4500stuks) de aanwezige dakkapel totaal gerenoveerd en voorzien van nieuwe dakbedekking en zinkwerk, twee Velux ramen vervangen, twee grote schoorstenen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd kilgoten vervangen daar waar nodig was en alle dakgoten en regenpijpen vervangen. Ook deze toch wel grote klus werd in alle tevredenheid en binnen de afgesproken tijd van vier weken door zijn dreamteam geklaard. Zijn nazorg service is ook perfect, één belletje en ze staan op de stoep en het euvel wordt binnen no-time geklaard in de garantie die ze op hun werk geven.

  Sterke punten
  Goede prijs-kwaliteitverhouding. Leveren binnen de afgesproken tijd. Nette en schone oplevering. Team is goed op elkaar ingespeeld en zeer prettig in de omgang, gaan niet piepen als je het net iets anders wil dan afgesproken.

  Zwakke punten
  René houdt erg graag de vinger aan de pols wat ik heb ervaren als een stagnatie in het werk van diegene die het moeten uitvoeren, zijn team die bij ons hét werk deden hadden geen controle nodig. Zo af en toe wordt er iemand van het werk gehaald om bij te springen op een andere klus, dit heb ik ervaren als storend maar begrijp wel dat deze aanpak wel leid tot die snelle nazorg en service.


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review