Home Douma Dakservice: alles onder één dak in regio Arnhem en omstreken. 24 uur per dag bereikbaar, gratis dakinspectie en 10 jaar garantie! Dakdekker

Douma Dakservice Reviews

  • Douma Dakdekkers in Arnhem. Een naam om te onthouden.Heb zelf zeer positieve ervaringen opgedaan. Ma. contact opgenomen, Wo. uitgebreide offerte op mail ontvangen. Do. persoonlijke toelichting op offerte en Vr. met 4 man de klus geklaard, dus in 1 dag!! Snelheid, accuratesse, netheid van werken en enthousiaste medewerkers. Nogmaals Douma Dakdekkers, beloven en waarmaken. Een klasse apart dus een absolute aanrader.

    Sterke punten
    Zie boven

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ton op 3 december 2019 Reageer
  • Nadat ik heel onbeschoft te woord ben GESTAAN door een van hun werknemers genaamd Brian. Toch maar voor een ander bedrijf gekozen niemand word graag uitgemaakt voor HOER SLET DOM , EN DE REST ZAL IK HIER MAAR NIET BENOEMEN TE SCHANDALIG VOOR WOORDEN GEWOON!!. ZO asociaal!!! ZOnde voor de rest vd werknemers en beschamend voor de baas /eigenaar.Dit soort werknemers bezorgen jullie bedrijf een slechte naam.

    Zwakke punten
    Onbeschofte werknemer.

    Door Patty op 3 december 2019 Reageer
  • Gedeeltelijk dakpannen vernieuwd en vervangen, aansmeren van de nokvorsten. Dakdekkers hebben prima werk geleverd! Een aanrader

    Door R van E op 27 november 2019 Reageer
  • Bij het installeren van onze zonnepanelen werd geconstateerd dat ons dak niet goed was. De panlatten waren slecht en dus ging de installatie van de zonnepanelen niet door. We moesten snel op zoek naar een dakdekker. Via iemand die datzelfde probleem had gehad zijn wij in contact gekomen met Douma Dakservice. Er werd snel gereageerd en binnen een week was de dakrenovatie naar tevredenheid een feit. Nieuwe panlatten, folie en nieuwe dakpannen. Prettige aardige werkers en prima werk.
    Dankzij de snelle goede service van Douma Dakservice kunnen de zonnepanelen nu op een goed dak gelegd worden.

    Sterke punten
    Snelle service, komt afspraken na, vriendelijke mensen, goede prijs.

    Door Fam. Bouwman op 5 november 2019 Reageer
  • Na controle van de lekkage werd op zeer korte termijn een plan de campagne opgemaakt om het dak te herstellen en de shingels te vernieuwen. Tot in de kleine puntjes ging het vriendelijk personeel flink aan de slag. Prima werk, prima ploeg. En iedere dag werd alles keurig opgeruimd achter gelaten. Bravo. Moeilijkheden met het dak: bel DOUMA!

    Sjoerd en Fietje

    Sterke punten
    prima planning, snelle offerte, goed teamwork, heel professioneel, Douma houdt zelf alles goed onder controle; goede prijs/kwaliteitsverhouding; eigen toiletvoorziening.

    Zwakke punten
    zijn er niet

    Door Fietje op 23 oktober 2019 Reageer
  • Eind september 2019 heeft Douma Dak op mijn woning in Veenendaal nieuwe pannen geplaatst. De aanbesteding/prijsvorming was goed en het vervolgens plaatsen van de pannen verliepen vlot. Daar ben ik erg tevreden over. De medewerkers van Douma Dak zijn vriendelijk en behulpzaam.

    Sterke punten
    Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel werk.

    Zwakke punten
    Het enige minpuntje is, dat ik dhr. Douma soms aan zijn afspraken over bijkomende activiteiten/werkzaamheden moet herinneren. Maar hij maakt het tenslotte wel in orde.

    Door Paul op 18 oktober 2019 Reageer
  • Door Douma dakservice het dak van mijn veranda laten bedekken. Rene Douma is een vriendelijke man en een man van zijn woord. Hij luistert naar wensen en denkt en plant mee. Ook zijn personeel is vriendelijk en beleefd. Het werk wordt keurig netjes uitgevoerd zoals afgesproken. Kortom een snelle en nette service.

    Sterke punten
    Snel, betrouwbaar, netjes, vriendelijk.

    Zwakke punten
    Rene wil graag alles onder controle houden en is daar erg druk mee.

    Door Steven Mobro op 17 oktober 2019 Reageer
  • Prima geregeld. In verband met problemen van de zonnepanelen leverancier duurde het wat langer, dus hebben ze op zaterdag doorgewerkt om alles af te maken. Top!

    Goed advies, extra afvoer aangelegd zonder meerprijs zodat het water beter wegloopt.

    Door Thijs op 26 september 2019 Reageer
  • Met een Douma wortelbestendige dakbedekking en sedum is uw dak milieuvriendelijk en klaar voor de toekomst.
    Een strakke afwerking met goed materiaal is het behoud van uw dak en kunt u probleemloos sedum aanbrengen waarmee u het milieu ( en uzelf ) een groot plezier doet.
    Door het aanbrengen van sedum wordt het rendement van de zonnepanelen met ca. 10-15% verhoogd, loost u minder regenwater op het riool, wordt fijnstof opgenomen en gaat uw dakbedekking nog langer mee.

    Sterke punten
    Strakke planning, uitermate vriendelijk personeel en heel professioneel.
    Verstand van zaken en oplossingsgericht.
    Ook voor nieuwe ontwikkelingen zoals sedum daken kun je prima bij Douma Dak terecht.

    Zwakke punten
    Heb ik niet ontdekt.

    Door Ruud Vitor op 29 augustus 2019 Reageer
  • Vanwege een kleine lekkage en de wens om ons platte dak vol te leggen met zonnepanelen, vroegen wij bij Douma Dakservice een dakinspectie aan. René kwam meteen de volgende dag en nog een dag later had-ie de offerte al klaar. Ongeveer de helft goedkoper dan de eerdere dakdekker die we vroegen. De mannen van René werken keihard (zelfs in de snoei-hitte). Hun werk is heel goed. En dan zijn ze ook nog eens heel aardig. Wij bevelen Douma Dakservice dan ook van harte aan!

    Sterke punten
    Razendsnel, goed werk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Henk&Marlies op 28 augustus 2019 Reageer
  • Donderdag eind van de ochtend gebeld, omdat ik ontdekte dat de dagbedekking stuk was. Donderdagmiddag inspectie van het dak en een offerte. Vrijdag is het dak vernieuwd.
    Alles is snel en goed afgeleverd.

    Door Lensink op 2 augustus 2019 Reageer
  • Dakgoot verstopt. Snelle hulp met hoogwerker. Douma top!

    Door Han Brugge op 1 augustus 2019 Reageer
  • ivm aanleg zonnepanelen in korte tijd een uitstekend nieuw pannendak gelegd.
    Betrouwbaar bedrijf mbt prijsafspraken, oplevering en kwaliteit, in alle weeromstandigheden.
    Maken hun beloften waar en blijven zeer accuraat, geen afraffelwerk.
    kortom ik durf dit bedrijf met een gerust hart aan te raden bij familie, vrienden en kennissen.
    Ik heb geen ander belang bij deze review dan mijn oprechte waardering uit te spreken voor deze ploeg werkers.
    bert van rijkom

    Sterke punten
    betrouwbaar mbt afspraken, harde en accurate werkers, beschaafd. prima kwaliteit en erg zelf kritisch. onverwachte tegenvallers worden prima opgelost. goede prijs- kwaliteitverhouding,

    Zwakke punten
    heb ik niet kunnen ontdekken. dus wat mij betreft : geen.

    Door B.van Rijkom op 29 juli 2019 Reageer
  • Na een heftige regenbui bleek dat we een forse daklekkage hadden. Op Google gezocht en Douma gevonden, s'morgens gebeld en jawel 's middags kwamen ze, volgens afspraak, en wat nog mooier was: ze gingen meteen aan de slag en hopelijk is de reparatie geslaagd. Geweldige service, ik had niet verwacht dat het meteen opgelost zou worden!
    Héél blij mee.


    Sterke punten
    Goed geluisterd naar mijn verhaal wat betreft de daklekkage.
    Vriendelijke mensen. Meteen aan het werk, geen flauwe kul.



    Door L van As op 15 mei 2019 Reageer
  • Douma heeft in een week, alles binnen de planning en afgesproken kwaliteit ons hele dak vernieuwd. Men denkt actief mee, vriendelijk, behulpzaam en deskundig persneel. Iedere dag inspectie en afspraken maken.

    Sterke punten
    Planning, kwaliteit

    Zwakke punten
    Geen

    Door Joep Peters op 25 februari 2019 Reageer
  • Op donderdag gebeld vanwege lekkage dak aanbouw huis. Op vrijdag (had zelfs ook donderdag meteen gekund) inspectie en duidelijke offerte.
    Op dinsdag complete bitumen-dakbedekking vakkundig vernieuwd.

    Sterke punten
    zeer snelle service
    duidelijkheid
    correcte behandeling
    doen wat beloofd is, alle afspraken op tijd nagekomen
    vaklui uit echt familie-bedrijf
    snelle uitvoering met groot team
    prettig in de omgang
    werken precies en netjes
    extra, gratis service
    goede prijs-kwaliteit verhouding
    geen addertjes onder het gras

    Zwakke punten
    twéé klontjes suiker in de koffie!

    Door B. Elfrink op 20 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Douma Dakservice

Schrijf je eigen review



VergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Dakdekkers