Reviews van deze auteur

Vakmensen

Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

"In oud monumentaal pand de dragende schoorsteen constructie laten weghalen, met alles wat daarbij komt kijken. Na elders verkeerde adviezen, nul respons of lange wachttijden kwam ik uit bij SchoorsteenverwijderenNederland. Hier was het binnen een paar weken al actief ingepland. Zeer tevreden over de schoorsteen werkers die vriendelijk en bekwaam waren. Heel klantgericht, met goede tips. Vakmensen die weten wat ze doen. Complimenten aan zowel de schoorsteen werkers als de schoorsteen adviseur. (Roy) Dus zoek niet verder dit is een aanrader!

Sterke punten
Vakwerk

Zwakke punten
Telefonische bereikbaarheid (drukte)

Dit bedrijf is mij uitstekend.

Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

Dit bedrijf is mij uitstekend bevallen.

Eerst een aanbetaling gedaan want dan plannen ze het werk in en geven ze een ander bedrijf ook opdracht om de afval container een dag vooraf voor de deur te plaatsen. Zoals beloofd werd twee weken later de afvalcontainer op mijn oprit geplaats door de partner van SchoorsteenverwijderenNL (op een vrijdag). De volgende dag (een zaterdag!) hebben twee ontzettend aardige kerels ontzettend hard gewerkt om onze schoorsteen op het schuine zolderdak te verwijderen. De klus zat tegen door de zware gewapende betonnen plaat die op de schoorsteen lag die er moeilijk kapot ging en te zwaar was om er zo af kunnen. Daar hebben ze uiteindelijk bijna de hele dag op moeten hameren en hakken waardoor de klus niet in 1 lange dag klaar kwam. In overleg hebben de mannen het gat rond 18.00 uur afgedekt met zeil en zijn ze de volgende ochtend (zondag) terug gekomen om het werk netjes af te maken. Zondagmiddag waren ze uiteindelijk pas echt klaar en hebben niets afgeraffeld. Ook de nokpannen liggen weer allemaal goed vast met flexim dus dat kan je ook aan ze over laten. Ook de prijs was goed in vergelijking met de concurrentie. Ik ben blij dat ik met deze mannen in zee gegaan ben. Roy en Peer bedankt! Groetjes uit dordrecht.

Sterke punten
Zaterdag gewerkt
Zondag gewerkt
Komen afspraken netjes na

Snel opgelost en goed advies

Review over Schoorsteen verwijderen Nederland

Deze heren zijn bij ons op een zaterdag langs geweest voor herstel van een schoorsteen en het verwijderen van een schoorsteen Inc aanbrengen van een dakdoorvoer. Goed geholpen. Ik raad schoorsteen Verwijderen Nederland zeker aan.

Zwakke punten
Afspraken
Net werk

reacties: