Reviews van deze auteur

Ik voel me opgelicht

Review over Uniek Dak B.V.

Ik voel me opgelicht door UniekDak.

UniekDak heeft zwaar misbruik gemaakt van de haast die ik had met een dak lekkage door verrot dakbeschot. Na de inspectie kreeg ik direct de mogelijkheid om het dak en de lekkage de volgende dag te laten repareren. Ik kreeg een offerte met werkzaamheden, maar geen specificatie van de kosten per post, alleen een totaalbedrag. Gezien de periode van veel en aanhoudende regen ben ik daar te snel op in gegaan. Dat is uiteraard mijn eigen fout.

Na de reparatie kreeg ik de factuur waarop wel de specificatie te zien was. Hierop stonden bedragen voor materialen die volgens mij niet goed konden zijn. Een plaat hout van 2m2 en minder dan 20m panlatten: 1000 euro. Flexim voor het vastzetten van 61 nokvorsen: 3280 euro.

Na telefonisch contact zou ik de volgende dag hierover met iemand kunnen spreken, om te kijken of er wat verkeerd gegaan was in de berekening. De volgende dag was dit ineens toch niet mogelijk. Er werd mij alleen verteld dat dit nu eenmaal de prijzen waren en dat ik akkoord gegeven had op de offerte.

Ik had me goed voorbereid toen ik op basis van de goede recensies contact opnam met UniekDak. De opstelling achteraf valt me dan ook zwaar tegen. Gewoon niet in gesprek willen gaan, met als enige reactie dat er nou eenmaal akkoord was gegeven op de offerte. Dat klopt, en dat was inderdaad mijn eigen fout, maar het is niet wat je verwacht van ‘het beste dakdekkersbedrijf van Nederland’ met meer dan 30 jaar ervaring. Ik voel me hierdoor door dit bedrijf toch opgelicht.

reacties: