Reviews van deze auteur

Zeer slechte ervaring

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Wij hebben onze schoorsteen laten verwijderen. Offerte van 1000 euro ontvangen van Roy, ook te zien in fimpje op de site van RTL4. Uiteindelijk dus voor dit bedrijf gekozen, maar toen ze bezig waren moesten wij volgens Paul, die de schoorsteen kwam verwijderen, ineens 3200 euro betalen! Nog voor het werk af was, anders waren ze bang dat wij niet betaalden?? Het werk is nog niet af, pannen niet recht en de gevel niet goed afgewerkt, nog gaten. Daar zouden ze zsm voor terug komen. Wij hebben Roy, Paul en het centrale nummer op meerdere manieren geprobeerd dit bedrijf te bereiken. Suzanne Rademakers e-mailt ook niet meer terug, daar is het e-mail contact mee geweest. Algemene nummer, 06 nummer. Niets is bereikbaar. Wie weet hoe wij contact kunnen krijgen?! Zeer ontevreden, NOOIT mee in ze gaan!!!

Zwakke punten
Niet bereikbaar, offerte 1/3 van het uiteindelijke bedrag, klus nog niet afgerond en niet meer bereikbaar

reacties:

Review: Zeer slechte ervaring

Wat fijn om iets te horen Paul! Je leeft dus gelukkig nog. Zou het mogelijk zijn om de e-mails te beantwoorden of je telefoon aan te zetten? Dan kunnen we een afspraak maken om de klus af te maken. Dankjewel!

Review: Waardeloze garantie

Wij een soortgelijke ervaring. Wij hebben onze schoorsteen laten verwijderen. Offerte van 1000 euro ontvangen van Roy, ook te zien in fimpje op de site van RTL4. Uiteindelijk dus voor dit bedrijf gekozen, maar toen ze bezig waren moesten wij volgens Paul, die de schoorsteen kwam verwijderen, ineens 3200 euro betalen! Nog voor het werk af was, anders waren ze bang dat wij niet betaalden?? Het werk is nog niet af, pannen niet recht en de gevel niet goed afgewerkt, nog gaten. Daar zouden ze zsm voor terug komen. Wij hebben Roy, Paul en het centrale nummer op meerdere manieren geprobeerd dit bedrijf te bereiken. Algemene nummer, 06 nummer. Niets is bereikbaar. Berichten komen niet aan, telefoonnummer afgesloten. Wie weet hoe wij contact kunnen krijgen?! Zeer ontevreden, NOOIT mee in ze gaan!!!