Reviews van deze auteur

Slimme keus! Aanrader

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Na bij verschillende bedrijven offertes te hebben opgevraagd hebben wij bij ons en de buren het volledige dak laten vervangen (4 daken) door Dak en schoorsteen groep nederland.
Begin juli hebben ze het oude dakbeschot en pannen gesloopt, nieuwe isolerende dakplaten, dakpannen, en dakgoten geplaatst. Een mooi karwei, zeker gezien de temperaturen. elke dag 25+ graden en dus volle zon. Met als gevolg dat het tropenrooster werd gehanteerd. Heel vroeg beginnen en vroeg stoppen. Desondanks het karwei binnen 1.5 weken geklaard.
Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en raden de Dak en schoorsteen groep dan ook aan.

Goede nokvorsten service

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

De nokvorsten waren in de loop der jaren losgekomen uit de cement en moesten opnieuw worden vastgezet. Na een afspraak gemaakt te hebben met Dak en schoorsteen groep stonden de vaklieden van dit bedrijf volgens afspraak aan de deur. De nokvorsten zijn vakkundig met flexibele dakmortel vastgezet. Het resultaat mag er wezen!

Sterke punten
Mooi werk
Leuk kantoor personeel
Goede afspraken

Leuke mensen

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Begin van dit jaar is Paul, samen met zijn vriendelijke collega�s, bij ons en de buren de platte daken komen vervangen. Zoals gezegd waren alle mannen zeer vriendelijk, geduldig maar vooral kundig en hardwerkend. Ook de prijzen van Dakspecialist Brabant zijn heel netjes. Ook bij vragen achteraf werd ik super goed geholpen. Kortom: vriendelijk, kundig, goede prijs en bijzonder goede service!

reacties: