Reviews van deze auteur

Zeer tevreden klant

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Uitstekend bedrijf! Zit zelf in de internationale zakenwereld. Ben erg onder de indruk van de professionaliteit bij de uitvoering van de klus en de communicatie met mij als klant. Daar kan menig internationaal bedrijf een voorbeeld aan nemen! Een zeer tevreden klant 👍.

Keurige service

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Offerte aangevraagd en keurig snel teruggebeld voor een inspectie van het probleem (2 lekkende dakgoten). Rick komt met een prima eerlijk advies en direct herstel. Erg blij met de professionaliteit, correctheid en snelheid van handelen. Voor mij zijn ze de partij bij een volgend probleem .
Ze hebben direct de rest van het dak geïnspecteerd en aangegeven wat er op termijn mogelijk speelt.

Lekkage snel opgelost

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Voor de renovatie en isolatie van een viertal daken van ons huis had ik drie offertes gevraagd van dakdekkers uit de naaste omgeving en aan Dak en schoorsteen groep Nederland uit Eindhoven, hier 20 km vandaan. Aanvankelijk had ik dak en schoorsteen groep de minste kans van slagen gegeven omdat ik dacht dat de reiskosten de offerte extra zou belasten. Dit bleek niet juist te zijn.
Dak en schoorsteen groep was niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste.
Wat de doorslag heeft gegeven om voor dit bedrijf te kiezen was allereerst de reputatie van vakbekwaamheid, maar vooral de zorgvuldigheid van de offerte: alle werkzaamheden en de te gebruiken materialen waren in de zesbladige offerte minutieus omschreven. (Twee plaatselijke dakdekkers volstonden met een vage omschrijving op een (1) pagina).

De werkzaamheden werden vakkundig verricht. Onvoorziene omstandigheden werden opgelost zonder extra materiaalkosten in rekening te brengen. Kosten nog moeite werden gespaard om een hoge graad van perfectie te realiseren.

Dak en schoorsteen groep heeft hier meer dan zestal specialisten aan het werk gezet die een goed product hebben afgeleverd. Ze hebben een dikke pluim verdiend; bij deze
waren het wel zes koffieleuten waar een stuk vlaai als koek naar binnen ging. 🤪

Sterke punten
Vriendelijke personeel

Zinken dakgoot vervangen inc deklijsten en singeltjes dak

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Een heel fijn en betrouwbaar bedrijf. Zeer professionele mensen in dienst. Heb alle zinken goten, deklijsten en puntgevel vervangen. Tevens de shingles, dat alles op de derde verdieping in Amsterdam. Prijs lag wel iets hoger dan de andere offertes die ik had opgevraagd maar de manier van inmeten, ze namen er goed de tijd voor om de situatie te bekijken. En het feit dat ze altijd hun afspraken nakwamen heb ik voor Dak en schoorsteen groep gekozen. De offerte was ook gespecificeerd zodat je duidelijk kon zien wat het kostte per onderdeel.
Het gehele verloop van de werkzaamheden verliep vlekkeloos daar ben ik heel blij om. Dit bedrijf zou ik zeker aanraden.

Services: Goten installeren, Dakinspectie, Dak repareren

Sterke punten
Net en eerlijk bedrijf!

Dakinspectie en noodreparatie

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Vriendelijk personeel. Nette offerte ze concureren goed.

reacties: