Reviews van deze auteur

Dakrenovatie radio studio 100% NL

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

We hebben een complete dakrenovatie laten doen van onze radiostudio én platdak van de koffie ruimte. Inclusief asbestsanering en op maat gemaakte dakkapel. Er is mooi vakwerk geleverd, een degelijke constructie en heel mooi resultaat. De mannen werken netjes en denken mee. Voor een nette prijs. Ook zijn ze vanaf nu een jaar lang te horen op 100%NL LUISTER MEE!

Zinken dakkapel dakje vervangen

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Vanwege een lekkage in het zinken dak van onze brede dakkapel nam ik contact op met Dak en schoorsteen groep. Na het telefonisch gesprek vermoedde ik met vakmensen te maken te hebben. Met de snelle ontvangst van een offerte gunde ik de klus aan dak en schoorsteen grp NL. Binnen twee weken was de dakkapel voorzien van een nieuwe zinken dakbedekking. Wat ik prettig vond is de manier waarop ik met foto's die gemaakt werden tijdens de klus, tot in detail kon zien hoe het werk werd aangepakt. Als techneut kan ik zeggen, inderdaad, echte vakmensen.

Sterke punten
VAKMANNEN

TOPPERS

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Mannen hartelijk dank voor jullie snelle service!

Dakkapel plaatsen

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Meerdere offertes opgevraagd op google. Uiteindelijk het beste gevoel bij dak en schoorsteen groep Nederland/ Roy is een erg professionele medewerker die alles meedenkt en regelt. Ik neem mijn petje af voor deze jongeman. Bij ons (zaterdagavond) waren ze tot 22:40 bezig geweest om het werk af te krijgen ivm zonnepanelen die geplaatst gaan worden (maandag a.s) Mannen en Roy ik dank jullie hartelijk voor het harde werk de afgelopen 2 dagen!

reacties: