Reviews van deze auteur

Vervangen dak showroom (vestiging Tilburg)

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Mannen, hier jullie wel verdiende review. Bedankt voor de leuke dagen en het mooie resultaat.

Met vriendelijke groet,
Ronnie
Van Mossel Lease Tilburg

Professionele dakdekkers!

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

"Ik ben heel tevreden dat ik het vervangen van de platte dakbedekking heb laten uitvoeren door Dak en schreef groep Nederland. Een duidelijke offerte, staan altijd klaar om mij te helpen met vragen, zeer stipte uitvoering en continue goede communicatie.
Dakgroep Nederland vraagt een zeer vriendelijke prijs om echt vakwerk af te leveren, en dit op een enorm klantvriendelijke wijze."

Nette en vriendelijke service

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

"Zeer positieve ervaring. Echte professionals! De werkzaamheden werden correct uitgevoerd en zoals afgesproken. Alles is zeer precies afgewerkt en tot in de puntjes verzorgd. Ze hadden aandacht voor de bewoners van het huis en zorgen ervoor dat het huis niet vies wordt tijdens het aan- en afvoeren van materialen."

Vervangen bitumen platte dak

Review over Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Ik ben heel tevreden dat ik het vervangen van de platte dakbedekking heb laten uitvoeren door Dakgroep Nederland. Een duidelijke offerte, staan altijd klaar om mij te helpen met vragen, zeer stipte uitvoering en continue goede communicatie.
Dak en schoorsteen groep Nederland vraagt een zeer vriendelijke prijs om echt vakwerk af te leveren, en dit op een enorm klantvriendelijke wijze."

Sterke punten
Professionele service

reacties: