Reviews van deze auteur

Vakkundig kwaliteitsbedrijf

Review over Douma Dakservice

Renovatie platdak woning van circa 1910

Bij de eerste ontmoeting voor het maken van een offerte was meteen duidelijk dat Douma voor kwaliteit gaat. Er werd een stukje dakbedeking verwijderd om de actuele toestand vast te stellen. Natuurlijk werd dit weer dichtgemaakt. Hij controleerde ook de afwatering bij de buren om problemen aan een van beide zijden te voorkomen.

Vervolgens vertelde Douma in detail hoe hij de renovatie ging uitvoeren. Voor- en nadelen van verschillende materialen lichtte hij toe. Zo raadde hij witte leislag aan om de binnentemperatuur enkele graden lager te krijgen. Ik had daar nog niet eerder van gehoord.

De feitelijke renovatie liep gesmeerd. Daags te voren kwam Douma langs om te kijken welk materieel hij zou inzetten. Bij ons lopen namelijk de leidingen van de trolleybus voor de woning langs. Toch lukte het om een grote kraanwagen te gebruiken. Met name de afvoer van het oude dak verliep daardoor snel. Na de eerste werkdag kwam hij 's avonds om 8 uur langs voor inspectie en om te informeren of alles naar wens verliep.

De dakdekkers werkten netjes en snel. Zelfs een leek ziet aan de manier waarop de naden van het bitumen zijn gevloeid dat het vakkundige mensen zijn met oog voor detail. Ondanks het feit dat dakwerk nu eenmaal vuil en stof met zich meebrengt, hadden we daar binnenshuis weinig last van. De dakdekkers deden hun best om zo schoon mogelijk te werken.

Sterke punten
Vakkundigheid
Kwaliteit
Snelheid

Zwakke punten
In ons geval geen

reacties: