Reviews van deze auteur

Vakkundig en heel prettig om mee te werken! Klasse werk van Glen, Kevin en Omar.

Review over Uniek Dak B.V.

Na een grote regenbui met flinke lekkage hebben wij UniekDak ingeschakeld om de schade te inventariseren. Glen kon al meteen de volgende ochtend langs komen om de schade te zien en om foto's te maken van de waterschade achter de muren en plafond. Deze foto's waren erg behulpzaam om ook eventuele schade te verhalen bij de verzekeraar. Wij hadden al jaren last van lekkages op het dak en het werd altijd met een 'quick-fix' verholpen maar pas toen UniekDak langs kwam kregen wij een structurele oplossing aangeboden. Je krijgt duidelijke uitl;eg wat er aan de hand is en genoeg informatie om je besluit over de reparaties te maken. Dit was voor het eerst dat wij goed begrepen wat het probleem was en wat een duurzame oplossing zou zijn. Er wordt ook voldoende meegedacht over onze situatie en wat een passende oplossing is. Niet veel later kwamen Glen, Kevin, en Omar onze dak repareren. Wij zijn hardstikke blij met het resultaat! Het ziet er fantastisch uit, mooi afgewerkt, en alle stress en koppijn van een lekke dak is verwdwenen. Klasse werk en kan ze van harte aanbevelen.

Sterke punten
- Goede communicatie, nemen de klant mee in wat er precies speelt, denken constructief met je mee. Zijn goed bereikbaar per whatsapp en telefoon
- Komen afspraken na (als ze om 07:00 beginnen, zijn er al om 06:55)
- Prettig om mee te werken: Glen, Kevin, en Omar zijn alledrie hele nette en aardige jonge mannen! Na alle werkzaamheden hebben ze ook flink opgeruimd en het net zo netjes achter gelaten.
- Veel waar voor je geld: naast de afgesproken reparaties krijg je ook veel service. Zijn heel klantgericht. Voor dat ze vertrokken deden ze nog een laatste check op het dak of er nog kleine reparaties nodig waren en of alles in orde was.
- Werken erg snel. Binnen een dag hadden ze al de oude dakpannen eraf en nieuwe dakpannen geplaatst. De volgende dag was besteed aan afwerking.

reacties: