Reviews van deze auteur

Professioneel, snel & kundig

Review over Douma Dakservice

Zoals zoveel reviewers hier, de combinatie 'ons dak' versus een dakdekkersbedrijf heeft nooit onder een gelukkig gesternte plaatsgevonden.. Hoeveel keer wij in het verleden niet zwaar teleurgesteld werden door het gilde dakdekkers: eerlijk, dat is niet op een hand te tellen.

Dit keer, bij een volledige vernieuwing van ons bitumen dak, hebben we het op een andere manier aangepakt. Drie offertes opgevraagd bij verschillende dakdekkersbedrijven, waar Douma Dakservice er in het begin al uitsprong vanwege de professioneel en gedetailleerd opgestelde kostenposten. Zo werd daarin b.v. duidelijk welk materiaal zij zouden gebruiken en kon ik daardoor contact opnemen met de betreffende leverancier over de keuze van het te gebruiken bituum. Ook de scherpe prijs bleek t.o.v. de andere twee bedrijven opvallend.

Wat ook positief opviel was de snelle doorlooptijd tussen het uitbrengen van de offerte en de aanvang van de daadwerkelijk werkzaamheden.

Was in aanvang al een professionele insteek te bespeuren, die aanpak heeft zich gedurende het gehele proces doorgezet. De dakdekkers bleken aardig en hardwerkend. Regelmatig was er sprake van overleg. De eigenaar van het bedrijf kwam twee keer per dag langs, bij de opstart en aan het einde van de dag. Heel prettig omdat op die manier alle zaken, bijvoorbeeld wat betreft, meerwerk, vooraf goed besproken kon worden.

Door weersomstandigheden hadden wij 12 dagen later een prachtig nieuw gelegd dak, met een minimum aan meerwerk.

Een kleine tip: als er een steiger in de tuin gezet moet worden: instrueer de steigerzetters dat ze voorzichtig zijn met de aanwezige planten.

reacties: