Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Dak en Schoorsteen Groep Nederland is een specialistische onderneming die zich richt op dak- en schoorsteenwerkzaamheden. De groep biedt professionele hulp bij een breed scala aan diensten, waaronder daklekkages, dakrenovaties, dakinspecties en het aanleggen van nieuwe dakbedekking. Met een team van goed opgeleide en gecertificeerde dakdekkers, kan Dak en Schoorsteen Groep Nederland garanderen dat de klanten altijd kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden krijgen uitgevoerd. De dakdekkers van de groep beschikken over jarenlange ervaring in de branche en weten als geen ander hoe ze de dak- en schoorsteenproblemen van hun klanten op efficiënte en professionele wijze kunnen oplossen. Hierdoor zijn zij in staat om altijd te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Ongeacht of het om een kleine reparatie gaat of om een grootscheepse renovatie, de Dak en Schoorsteen Groep Nederland staat garant voor een vakkundige uitvoering van elke opdracht.

Naast het uitvoeren van reparaties en renovaties, biedt Dak en Schoorsteen Groep Nederland ook dakinspecties aan. Hierbij wordt het dak grondig geïnspecteerd op eventuele problemen of gebreken. Op basis hiervan wordt een rapport opgesteld, waarin de huidige staat van het dak en eventuele aanbevelingen voor verbeteringen worden beschreven. Dit is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een dak, aangezien tijdig opgespoorde problemen vaak eenvoudiger en goedkoper op te lossen zijn dan wanneer deze worden genegeerd.

Daarnaast biedt Dak en Schoorsteen Groep Nederland ook de mogelijkheid om nieuwe dakbedekking aan te leggen. Hierbij worden verschillende soorten dakbedekking aangeboden, waaronder bitumen, pannen en dakpannen van beton. De groep werkt samen met toonaangevende leveranciers van dakbedekking en maakt gebruik van de meest moderne technieken en materialen om de kwaliteit van de aangelegde dakbedekking te verhogen. Dit zorgt ervoor dat de daken van de klanten beschermd blijven tegen weersinvloeden en dat de levensduur van het dak wordt verlengd.


Dak en Schoorsteen Groep Nederland Reviews

  Leuk bedrijf

  Leuk bedrijf. Goede ervaring. Via dit leadplatform ben ik in contact gekomen met een vakbekwaam dakdekkersbedrijf.

  Leuk platform!

  Via het platform van dak en schoorsteen groep kwam ik met een veel betere vakman in contact dan voorheen met werkspot. Ook werken zei een stuk efficiënter. Bedankt voor de hulp. Bedrijf is inmiddels geweest en alles is netjes verholpen. 5 STERREN!

  Sterke punten
  Brengen je in contact met een leuke vakman
  Professionaliteit

  Leuke site

  Via deze site in contact gekomen met een leuk dakdekkers platform.

  Alles is op en top verlopen.

  Bedankt

  Sterke punten
  Leuk platform

  Zwakke punten
  Wachttijden...

  Geweldig platform!

  Via het lead platform van dak en schoorsteen groep nederland in contact gekomen met verschillende dakdekkers bedrijven. We hebben al snel keus gemaakt en inmiddel ligt het dak van onze keuken aanbouw er weer keurig netjes bij. TOPPERS

  Sterke punten
  overzicht vanaf de groep zelf top egt

  Zwakke punten
  dat ik maar 3 bedrijven te zien kreeg 5 was misschien net wat makkelijker

  Vriendelijke medewerkers

  Hartelijk dank voor de goede services. Onze dakkapel en dakgoot zijn weer zoals het hoort LEKVRIJ :) haha eindelijk. Ik word er helemaal blij van

  Sterke punten
  dakkapel specialisten

  Net werk

  Bedankt voor jullie werk. Alles na wens opgeleverd. Leuk platform! Ben beter geholpen als werkspot

  Goede maar ook vriendelijke se

  Goede ervaringen met dit bedrijf. Via het platform in contact gekomen met een leuk bedrijf bedankt.

  Sterke punten
  Leuke mensen

  Slimme keus! Aanrader

  Na bij verschillende bedrijven offertes te hebben opgevraagd hebben wij bij ons en de buren het volledige dak laten vervangen (4 daken) door Dak en schoorsteen groep nederland.
  Begin juli hebben ze het oude dakbeschot en pannen gesloopt, nieuwe isolerende dakplaten, dakpannen, en dakgoten geplaatst. Een mooi karwei, zeker gezien de temperaturen. elke dag 25+ graden en dus volle zon. Met als gevolg dat het tropenrooster werd gehanteerd. Heel vroeg beginnen en vroeg stoppen. Desondanks het karwei binnen 1.5 weken geklaard.
  Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en raden de Dak en schoorsteen groep dan ook aan.

  Goede nokvorsten service

  De nokvorsten waren in de loop der jaren losgekomen uit de cement en moesten opnieuw worden vastgezet. Na een afspraak gemaakt te hebben met Dak en schoorsteen groep stonden de vaklieden van dit bedrijf volgens afspraak aan de deur. De nokvorsten zijn vakkundig met flexibele dakmortel vastgezet. Het resultaat mag er wezen!

  Sterke punten
  Mooi werk
  Leuk kantoor personeel
  Goede afspraken

  Leuke mensen

  Begin van dit jaar is Paul, samen met zijn vriendelijke collega�s, bij ons en de buren de platte daken komen vervangen. Zoals gezegd waren alle mannen zeer vriendelijk, geduldig maar vooral kundig en hardwerkend. Ook de prijzen van Dakspecialist Brabant zijn heel netjes. Ook bij vragen achteraf werd ik super goed geholpen. Kortom: vriendelijk, kundig, goede prijs en bijzonder goede service!

  Goed goed

  5stars

  Sterke punten
  Goed allemaal goed.

  Goede service waarvoor mijn da

  Loodslappen dakkapel vervangen. Ook de nokvorsten zijn weer als nieuw. De bovenste rijen dakpannen en nokvorsten zijn vervangen door dit bedrijf. Alles verliep volgens de afspraken conform offerte.

  Sterke punten
  Net werk
  Geen gezeik achteraf

  5 sterren verdiend!

  Bedankt gasten

  Sterke punten
  Scherpe tarieven in vergelijking met derden

  Bedankt goede en vriendelijke

  Top mannen egt mooi gedaan ook tot laat gewerkt ook (respect) de korting was de kers op de taart na zoveel uren bedankt

  Sterke punten
  Komen afspraken netjes na

  Bedankt mannen

  Nette en correcte service. Hartstikke bedankt mannen

  Sterke punten
  Service

  Gewoon goede service

  Gewoon goede service. Dak en schoorsteen groep is inmiddels overgenomen door ons.

  Mensen die niet willen betalen kunnen geen slechte review plaatsen allemaal onzin. 40 jaar geen onderhoud en dan klagen over een paar duizend euro?? Hou op aub!

  Sterke punten
  Mooie daken
  Nette service

  Bedankt mannen

  5 sterren!

  Goed bedrijf gekozen via de gr

  Super leadwebsite! Via Dak en Schoorsteen Groep Nederland kwam ik in contact met drie dakdekkers. Uiteindelijk een gekozen. Bedankt voor jullie inzet!

  Sterke punten
  Goede aangesloten bedrijven

  Fantastische service

  Gewoon goed!

  Nette en vriendelijke service

  Bedankt voor de schoorsteen renovatie. Alles is na volle tevredenheid uitgevoerd

  Net bedrijf DIK TEVREDEN

  Dik tevreden over het eind resultaat. Bedankt

  Dakkapel Lekkage en nokvorsten

  Prima service! Komen afspraken netjes na! Bedankt mannen. Ook wat de buurvrouw betreft voor het vegen van haar tuin.

  Groetjes aan rik🥰🙏

  Sterke punten
  Knappe mannen

  Nieuwe dakisolatie

  Het is inderdaad een stuk warmer op zolder. Vande zomer een stuk kouder hoop ik ;) maar dat zit wel goed. Bedankt voor de tip en de snelle levering bedankt.

  TOP SERVICE!

  Top service! Wij hadden last van schaduw ivm zonnepanelen. Door de schoorsteen te verwijderen konden wij 2 extra panelen plaatsen. Super resultaat!

  Sterke punten
  Doen wat ze moeten doen!

  Zwakke punten
  Dit is een zeer sterk bedrijf!!


Bezoek Dak en Schoorsteen Groep Nederland

Schrijf een review