Dak & Vastgoedbeheer Nederland - Dakdekkersbedrijf in meerdere regio's Dak en Vastgoedbeheer Nederland is het dakdekkersbedrijf voor heel Nederland, dus ook in uw regio! Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in alle soorten daklekkage, Pannendak techniek, platdak techniek, schoorsteen techniek, en vastgoedonderhoud. Wij bieden kwaliteit, scherpe prijzen en 15 jaar garantie.

Dak & Vastgoedbeheer Nederland Reviews

 • Dit bedrijf heeft een offerte gemaakt voor het dak van mijn oude gebouw. Zij waren zo eerlijk om aan te geven dat reparatie veel onzekerheden met zich mee zou brengen en dat een nieuw dak de beste optie zou zijn. De offerte vond ik vrij hoog. Dit vond ik een tegenvaller waardoor ik een extern bedrijf een second opinion heb laten doen. Zij vertelde mij exact hetzelfde en gaven aan dat de offerte conform is mits je het goed wil doen. Hierdoor heb ik voor Dak en Vastgoedbedrijf Nederland gekozen. Terwijl zij aan gaven dat het eigenlijk niet de periode was, heb ik er toch voor gekozen om het oude dak te verwijderen. Tot overmaat van ramp begon het toen te regenen. Zij hebben het toen vakkundig waterdicht gemaakt door zeilen en bevestigingen. En uit voorzorg hebben ze de meubels van de dakverdieping naar een andere verdieping geplaatst. Dit alles geheel uit hun eigen zonder dat ik daar om vroeg. Tijdens de afwerking was ik niet tevreden over een bepaalde hoek en heb ik ze toen gevraagd of dit anders kon. Dat was mogelijk zonder dat er extra kosten voor mij als klant waren. Dit vind ik klasse daar er toch nieuw materiaal voor aangeschaft moest worden. Nu heb ik gevraagd voor een offerte van nieuwe dakramen en deze laat zich door de drukte nog even op zich wachten. Maar de samenwerking is goed verlopen.

  Sterke punten
  - goede communicatie
  - betrouwbaar
  - direct
  - niet opdringerig

  Zwakke punten
  - drukke agenda
  - niet de goedkoopste
  - af en toe luidruchtig op het dak

  Door Mooing op 6 november 2019 Reageer
 • Na een contactformulier ingevuld te hebben snel een reactie mogen ontvangen.
  Al na een week een duidelijke offerte in de mail, en inmiddels alweer voorzien van een goed nieuw dak.
  Na de afgelopen forse regen kunnen wij met trots zeggen dat dit bedrijf vakwerk levert. Na meerdere “aannemers/dakdekkers” zaken gedaan met Dak & vastgoedbeheer Nederland en dan nu wel een goed dak en geen lekkage! Al met al een top bedrijf met een goede service!

  Sterke punten
  Snelle offerte
  Meedenkend
  Duidelijke begroting
  Goed advies
  Snel uitgevoerde werkzaamheden

  Zwakke punten
  Niet

  Door De groot op 28 augustus 2019 Reageer
 • Doe geen zaken met eenmanszaak Dak & Vastgoedbeheer Nederland of welke zaak dan ook van Johannes Jacobus Maria (Jan) van Hassel, woonachtig op de Tilburglaan nummer 14 in Den Bosch, met een opslagruimte gevestigd aan de Reactorweg nummer 17 in Utrecht. Deze bende van vier criminelen heeft mijn dak vernield en werkzaamheden in rekening gebracht die niet bestaan en dus ook niet zijn gedaan en me daarmee voor 8.907,60 euro opgelicht.
  Wat is er precies gebeurd? Het vernielde dak hebben ze afgedekt met twee losse lagen bitumen. Dit materiaal hechtte niet op het bestaande, TPO. Toch gingen ze door. Ook hebben ze door de oude dakbedekking houtschroeven in beton geschroefd. Ik heb 2500 euro betaald voor meerwerk, namelijk impregnatie tegen schimmel van de dakisolatie. Deze vorm van impregnatie bestaat niet! Dit is een verzinsel! Er is dan ook niets gedaan, want er is maar een betrekkelijk klein stuk van het oude dak verwijderd (zie foto's,). Wel genoeg om mijn lekkage te verergeren. Daarop probeerden ze de oorzaak bij het dak van de buren te leggen en hun 3000 euro voor reparatie af te troggelen. Herstel van de schade en afvoer van het nutteloze nieuwe dak hebben me nog eens bijna 1100 euro gekost en dat was nog wel een vriendenprijs voor 17 uur werk en 6 uur reizen. Op mijn eis om schadevergoeding is de eigenaar niet ingegaan. Foto- en filmmateriaal beschikbaar op aanvraag.

  Sterke punten
  - De eigenaar van de eenmanszaak reageert snel en beleefd op een offerteverzoek.
  - Er zijn geen algemene voorwaarden. De enige (summiere) voorwaarden staan onderaan de offerte.
  - Het bedrijf geeft 15 jaar garantie met om het twee jaar een inspectie.
  - Het bedrijf verwijdert grind van het bestaande dak.

  Zwakke punten
  - Het bedrijf verlangt betaling in drie termijnen; de laatste direct na oplevering.
  - Het bedrijf is onbekwaam. In mijn geval vernielt het de bestaande dakbedekking en legt daarover losse nieuwe dakbedekking. Het veroorzaakt talloze lekken door houtschroeven in beton te boren. Gezien de deskundigheidsclaim op de website veronderstel ik opzet.
  - Het bedrijf onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid door de schuld elders te leggen. De garantie had in mijn geval dus geen waarde.
  - Het bedrijf verzint werkzaamheden om extra inkomsten uit meerwerk te halen.
  - De eigenaar houdt geen toezicht op het werk van zijn ad hoc ingehuurde medewerkers.
  - De eigenaar gaat niet in op een eis om schadevergoeding.

  Door P.E. Courant op 21 juli 2019 Reageer
 • Na een aanvraag via de Website een bezoek gehad. Al snel een duidelijke offerte ontvangen voor vervanging en isolatie van mijn dak.
  Dit is netjes uitgevoerd en heb de mannen nog wat extra werk verschaft bij mijn buurtgenoten.
  We zijn allen zeer tevreden.
  Goed bedrijf.

  Sterke punten
  Goede snelle offerte
  Keurig werk
  Nette medewerkers

  Door Peeters op 17 juli 2019 Reageer

Bezoek Dak & Vastgoedbeheer Nederland

Schrijf je eigen reviewVergelijkDakdekkers.nl

Op VergelijkDakdekkers.nl lees je reviews over alle dakdekkers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw dakdekker ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Dakdekkers