Dak & Vastgoedbeheer Nederland

Dak & Vastgoedbeheer Nederland - Dakdekkersbedrijf in meerdere regio's Dak en Vastgoedbeheer Nederland is het dakdekkersbedrijf voor heel Nederland, dus ook in uw regio! Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in alle soorten daklekkage, Pannendak techniek, platdak techniek, schoorsteen techniek, en vastgoedonderhoud. Wij bieden kwaliteit, scherpe prijzen en 15 jaar garantie.

Dak & Vastgoedbeheer Nederland Reviews

  Ellende! 1 ster is nog teveel

  Eigenaar van deze eenmanszaak, Jan van Hassel, heeft geen goed werk afgeleverd bij ons. Deze man hangt vervolgens aan elkaar van smoesjes. Hij gelooft echt in zijn eigen leugens en de gedupeerden lijken hem koud te laten. Ondanks meerdere pogingen om zaken op te lossen geeft hij niet thuis: het ligt nooit aan hem, raakt bonnen kwijt en roept dan dat je toch geen poot hebt om op te staan. Bedenk je dus heel goed of je met een dergelijk persoon zaken wil doen in welke vorm dan ook!

  Sterke punten
  Geen

  OPLICHTER

  De eigenaar van eenmanszaak Dak & Vastgoedbeheer Nederland is Jan van Hassel en een oplichter. Hij is privé aansprakelijk en schulden kan je op hem verhalen. Jan laat je aanbetalen en komt dan nooit opdagen. Altijd mooie praatjes en smoesjes. Ik hoor zoveel mensen die net zoals mij door hem zijn opgelicht. Hij woont zelf op de torenstraat 28, 5473 EL Heeswijk Dinther. Hij heeft hier een cafetaria. Dus aangifte doen en hem aansprakelijk stellen. Laat m niet weg komen met je eigen geld!

  Sterke punten
  Jan kan praten als de beste maar is echt een oplichter.

  Zwakke punten
  Komt zijn afspraken niet na.

  Oplichterij

  Wij zijn opgelicht door deze partij. We hebben ons dak laten bedekken en ze zouden een goot gaan vervangen. Dat laatste hebben ze nooit gedaan, terwijl er wel een betaling voor gedaan is. Partij neemt niet op en reageert niet. We overwegen juridische stappen.
  Korte opmerking: het valt mij op dat alle positieve reviews van dezelfde auteur zijn met een andere naam... Dit klopt volgens mij niet helemaal

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen
  Oplichterij

  werken niet volgens EU normen

  Bespaar jezelf een hoop ellende en ga niet met deze (op het oog voordeligere) firma in zee. Werk wordt niet volgens de Europese richtlijn uitgevoerd. Bitumen is niet goed vast gelegd en laat binnen een jaar op meerdere plekken al los. Telefonisch nooit bereikbaar (je krijgt standaard een antwoordapparaat, waar geen reactie op volgt). Via email tot voor kort matig bereikbaar. Met veel moeite een afspraak gemaakt voor doornemen van de klachten. Op betreffende datum is zonder bericht niemand op komen dagen. Na het versturen van diverse reminders is mijn mailadres inmiddels door hen geblokkeerd en krijg ik uberhaupt geen contact meer met dit bedrijf.
  Dit grapje duurt nu al een jaar. Lekkage is al die tijd nog niet verholpen

  Sterke punten
  Als ze een nieuwe klant denken te zien, reageren ze supersnel en zijn ze snel beschikbaar.

  Zwakke punten
  Werken niet volgens de Europese richtlijn. Leveren slecht werk (bitumen laat binnen een jaar al los). Na de werkzaamheden en betaling is er geen contact meer mogelijk. Komen afspraken niet na. Garantie wordt niet nageleefd.

  Onbetrouwbaar

  Zonder overleg klommen twee mannen op ons dak om lekkage bij buren te verhelpen. Ze lieten een ladder van het dak vallen die ging dwars door onze tuintafel heen. Dat had slechter af kunnen lopen. De schade is na veel aanmaningen na 4 maanden nog steeds niet vergoed. De communicatie verloopt enorm stroef; eigenaar doet zich voor als andere persoon en neemt vaak niet op. Hij verzint smoesjes en vertelt onwaarheden.

  Dak verprutst en opgelicht met niet bestaand meerwerk - rechtszaak loopt

  Ik had sinds april 2018 last van een lekkend dak. Ik vroeg na een lange herstelperiode door drie operaties bij dakdekkers in Utrecht en omgeving offertes aan. Op basis van een offerte via Werkspot van 23 april 2019 hebben Van Hassel en zijn drie medewerkers, allen afkomstig uit 's-Hertogenbosch, van 15 tot en met 17 mei 2019 werkzaamheden aan mijn dak uitgevoerd en nieuwe dakbedekking aangebracht. Ze plaatsten een steiger, die ik vanwege een nog niet genezen buikwond niet durfde te beklimmen om het werk te bekijken. In overleg met mij is vanwege een verwachte regenbui in afwijking van het gestelde in de offerte de bestaande dakbedekking niet verwijderd. We spraken af dat daaroverheen de nieuwe dakbedekking zou worden gelegd. Die zou worden geschroefd en de schroeven zouden worden gebrand. Ook de nieuwe dakbedekking zou worden gebrand.
  Op 16 mei 2019 is meerwerk met mij overeengekomen, bestaande uit impregnatie van 50 m2 dakisolatie vanwege vermeende schimmelvorming.
  In de nacht van 26 op 27 mei 2019 was de eerste grote regenbui en bleek dat de lekkage was verergerd.
  Op 27 mei 2019 en op 3 juni 2019 zijn de medewerkers teruggekomen om resp. een los zittend deel bij de afvoer en losse randen dicht te branden.
  Op 28 mei 2019 heeft een medewerker van Dura Vermeer, de aannemer van de buren rechts, losse delen gevonden waarvan ik Van Hassel foto’s heb gestuurd. Van Hassel dreigde daarop zijn garantie te laten vervallen omdat derden aan zijn werkzaamheden zouden hebben gezeten. Niet alleen was dat vergezochte verwijt niet te bewijzen, maar ook staan er nergens garantievoorwaarden. Bovendien is na blootlegging van de nieuwe dakbedekking door een professionele dakdekker gebleken dat de werkzaamheden zo ondeugdelijk zijn uitgevoerd dat het branden van de losse delen de lekkage in mijn slaapkamer niet zou hebben verholpen. Een opstalverzekeringsexpert kwam het dak op maar kon alleen voor de waterafvoer en het door het bedrijf aangebrachte dakbedekking verbeteringen adviseren. Hij zag niet wat eronder lag.
  Op 8 juni 2019 heb ik Van Hassel via Whatsapp en e-mail verzocht om de overige losse delen dicht te maken. Op 13 juni 2019 heeft Van Hassel hierop in een e-mailbericht toegezegd “kantstroken te plaatsen vanaf de dakrand tot op de huidige opgebrande dakbedekking”. Daarna liet van Haasel pas iets horen na mijn brief met eis om schadevergoeding,
  Inmiddels had ik het vertrouwen in Dak & Vastgoedbeheer Nederland volledig verloren. Ik heb een professionele dakdekker ingeschakeld om de werkzaamheden te beoordelen en die heeft na een uitgebreider onderzoek dan dat van de verzekeringsexpert, die alleen de bovenste laag heeft kunnen zien en beoordelen, het volgende vastgesteld:
  1) De aangebrachte dakbedekking hechtte niet goed aan de bestaande TPO-dakbedekking. Van Hassels medewerkers hebben twee lagen gelegd. De onderste laag hebben ze los op de bestaande TPO-dakbedekking gelegd. Deze laag hebben ze vastgemaakt met houtschroeven en niet zoals het hoort, met betonpluggen. Daardoor zijn er gaten in de oude dakbedekking ontstaan. De ronde plaatjes die de onderste laag moesten vasthouden, zijn niet waterdicht gemaakt. Op vele plaatsen zaten losse bedekkingsdelen.
  2) De medewerkers hebben op de plaats van de lekkage ongeveer 1 m2 van de oude TPO-dakbedekking verwijderd, vermoedelijk om een foto van de “beschimmelde” dakisolatie te maken. Verder hebben ze naast dat gat evenwijdig aan de zijmuur van de buren links een snede van ruim een meter gemaakt.
  3) De medewerkers hebben tussen de dakrand aan de straatkant en de afvoer van de mechanische ventilatie een gat gemaakt. Hierdoor kwam de dakisolatie, op die plaats van piepschuim, bloot te liggen.
  4) De twee gaten en de snede zijn niet dichtgemaakt. Door de niet waterdicht aangebrachte twee lagen had regenwater vrij spel, waardoor de lekkage verergerde en er meer schade is ontstaan.
  5) Impregnatie van dakisolatie bestaat niet. Dakisolatie beschimmelt niet. De oude dakbedekking is niet verwijderd op de hierboven genoemde gaten na. Er zijn geen impregnatiewerkzaamheden verricht.
  Al deze feiten kan ik ondersteunen met foto- en filmmateriaal, op uw verzoek per e-mail toe te zenden, en met verklaringen.
  Ik verwijt Van Hassel als de eigenaar van de eenmanszaak en daardoor de verantwoordelijke persoon voor de werkzaamheden van zijn medewerkers het volgende:
  1) Men is doorgegaan met de werkzaamheden nadat was vastgesteld dat de oude en de nieuwe dakbedekking niet hechtten. Van Hassel had met mij in overleg moeten treden en in plaats van een geheel nieuw dak aanleggen de lekken moeten dichten met hechtend materiaal, bijvoorbeeld Resitrix. Hij heeft ondeugdelijk werk verricht door gaten niet waterdicht te schroeven in de bestaande dakbedekking, waardoor lekken zijn ontstaan en door lagen niet waterdicht te maken. Zelfs niet tijdens twee vervolgbezoeken.
  2) Het bedrijf heeft vernielingen aangericht zonder deze te melden en te repareren. Men had mede gezien punt 1 moeten weten dat regenwater hierdoor vrij spel zou hebben. Ik verwijt het bedrijf daarom moedwillige vernieling.
  3) In plaats hiervan heeft Van Hassel de oorzaak van de lekkage bij het dak van de buren links gelegd en geprobeerd hun € 3000 voor herstelwerkzaamheden afhandig te maken.
  4) Van Hassel heeft mij voor € 2.500 opgelicht door onnodige en niet bestaande werkzaamheden in rekening te brengen, welke werkzaamheden dan ook niet zijn verricht. Van Hassel moet hiervan als zelfbenoemd ervaren dakdekker en verzender van de factuur weet hebben gehad.
  Zonder inschakeling van een professionele dakdekker waren deze feiten niet aan het licht gekomen en was de schade aan mijn woning verder toegenomen. Na mijn aangetekende brief van 24 juni heeft Van Hassel op 26 juni per e-mail aangeboden werkzaamheden te verrichten, zoals aanbevolen door de verzekeringsexpert, maar daarop heb ik een dag later laten weten niet akkoord te gaan en nog steeds het volledige gefactureerde bedrag terug te vorderen. Het enige wat het bedrijf goed heeft gedaan, is de afvoer van het grind, hoewel ze dat zo onvoorzichtig hebben gedaan, dat mijn buitenlamp door steenslag is vernield. Daarom heb ik de herstelkosten van ruim € 1.100 niet in rekening gebracht. Saillant is dat ik bij tien bedrijven offertes heb opgevraagd. Van Hassel had een verhaal dat overeenkwam met dat van de specialist van vereniging Eigen Huis, namelijk dat het grind kon worden afgevoerd en vervanging niet nodig was. Ook gaf hij vijftien jaar "garantie". Maar geen van de bedrijven adviseerde reparatie. Alle wilden het gehele dak vervangen. Met reparatie was ik echter klaar geweest. Op Werkspot staan meer klachten over dit bedrijf, maar de balans tussen goede en slechte recensies was voor mij niet van dien aard om argwaan te hebben. Het bedrijf wordt volgens een buurman van mij door een concurrent, De Graaf Installaties uit Bunschoten, beschuldigd van inbreuk op fotografisch auteursrecht. Het bedrijf heeft als bezoekadres een adres in Utrecht. De bedrijfsnaam lijkt erg veel op DAK Vastgoedbeheer, dat vlakbij - in Nieuwegein - is gevestigd, een foto van de stad Utrecht op zijn website heeft en ook verbouwingen doet.

  Er loopt een juridische procedure om een deel van mijn geld terug te krijgen, de herstelkosten en de kosten voor "impregnatie".

  Sterke punten
  Overtuigingskracht

  Zwakke punten
  Kwaliteit van het werk, prijs, betrouwbaarheid en communicatie

  Goed geholpen na stormschade.

  Na de storm van afgelopen week hadden wij schade aan ons pannendak en aan het platte dak door vallende dakpannen. Na een snelle offerte dit uit laten voeren, en nu weer een dak dat in orde en compleet is. Toppie heren!

  Sterke punten
  Snel, netjes, behulpzaam

  Erg tevreden over dit bedrijf.

  Platte dak laten renoveren en isoleren, tevens laten plaatsen van 3 ventilerende lichtkoepels.
  De mannen hebben puik werk geleverd! erg tevreden over het resultaat.

  Sterke punten
  goed en eerlijk advies. snelle offerte ontvangen.

  Lekkage keurig verholpen

  Wij hebben dit bedrijf via de zoekmachine gevonden en een inspectie aangevraagd i.v.m. een lekkage aan ons dak.
  Na het ontvangen van de offerte, hebben we de werken uit laten voeren. Inmiddels na meerdere heftige buien is alles droog gebleven en zijn we verlost van de lekkage.

  Prima bedrijf en erg fijne mensen.

  Zeer nette firma

  Wij wonen in vught, en kregen tot ons ongenoegen een lekkage aan ons pannendak van de woning.
  Na wat speurwerk en diverse offertes hebben we gekozen voor dit bedrijf. Een snelle adequate inspectie en oplossing hebben ons van de lekkage verlost. Erg blij met het resultaat en deze aannemer.

  Sterke punten
  Snelle adequate offerte en oplossing

  Goede ervaringen met dit bedrijf

  Wij hebben ons pannendak laten isoleren en vervangen dmv nieuwe dakpannen. Dit omdat we zonnepanelen willen laten plaatsen maar ons dak niet goed genoeg meer was. Eerlijk advies gehad en de raad van de mannen opgevolgd. Zeer tevreden met het resultaat! Bedankt Jan en collega’s.

  Sterke punten
  Goed advies en goede nette uitvoering

  Zwakke punten
  Drukke planning, maar dat is momenteel overal

  Perfect geholpen

  Beste medewerkers. Ontzettend bedankt voor het eerlijke advies en de snelle reparatie van mijn dak. Ik ben jullie zeer dankbaar.

  Sterke punten
  Zeer nette medewerkers die me eerlijk en snel geholpen hebben

  Renovatie bedrijfspand platdak.

  Zeer net en goed resultaat geleverd mannen. Op naar het dak van onze woning.

  Sterke punten
  Snelle inspectie en offerte.
  Marktconforme prijs.

  Zwakke punten
  Niet rechtstreeks aan het bedrijf te wijten, maar lange wachttijden op levering materialen. Dat is nou eenmaal een probleem momenteel in de bouwsector.

  Great service

  We had a leakage on our flatroof in Amsterdam, and this company did an quick inspection and after that they solved the problem good and quick! Thanx Guys

  Sterke punten
  Quick service. Great people

  Zwakke punten
  None

  Goede ervaring met dit bedrijf

  Wij hebben ons dat laten vervangen door deze firma ivm een lekkage aan one pannendak.
  Snelle offerte ontvangen, wel even gewacht tot de uitvoer, echter is dat niet erg vreemd in deze tijd door de drukte in de bouw.
  Nu is alles vervangen en zijn we gelukkig voor de herfst van de lekkage af! Bedankt mannen

  Sterke punten
  Snelle reactie, snelle offerte, leuk team met medewerkers

  Zwakke punten
  Iets langere wachttijd door de drukte, maar dat kan je ook als iets positiefs ervaren.

  Waardeloos bedrijf!!

  Wat een waardeloos bedrijf, komen afspraken niet na, zijn totaal niet te bereiken. Werk wat 4 dagen zou duren werd ruim 2 weken en niks deugde. Met de factuur zijn ze wel snel en daarna hoor je niks meer van ze. Totaal onbereikbaar via tel of email. Snap niet dat zo'n bedrijf kan blijven bestaan!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en totaal niet bereikbaar via tel of email. Plannen kunnen ze ook niet

  OPLICHTERS - PRUTSERS - AMATEURS

  Bellen niet terug geven geen gehoor. Prijzen zijn ABSURT HOOG.

  Sterke punten
  GEEN STERKE PUNTEN

  Zwakke punten
  BELLEN NIET TERUG!

  WAARSCHUWING: doe geen zaken met deze mensen

  WAARSCHUWING: doe geen zaken met deze onbetrouwbare partij en doe geen aanbetalingen.
  Wij hebben ons dak opnieuw laten bedekken en er zou een vervolgafspraak worden gemaakt om de dakgoot te vervangen. Hier een aanbetaling voor gedaan. Tijdens de eerste storm bleek het dak te lekken. Hier zouden ze ook voor terugkomen. Er zijn verschillende afspraken gemaakt waarbij ze niet kwamen opdagen. Uiteindelijk niets meer gehoord. We wachten nog steeds op een reactie. En we willen onze aanbetaling terug. Hele slechte ervaring en erg klantonvriendelijk!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Reageren nergens op. Vragen een aanbetaling en reageren daarna niet meer. Slechte kwaliteit werkzaamheden.

  Onbetrouwbaar en reageren nergens op

  Bedrijf komt zijn afspraken niet na. Afwerking is heel slecht. Dakpannen lagen er na de eerste storm af en reageren ho maar.

  Sterke punten
  communicatie. Kunnen het mooi vertellen

  Zwakke punten
  afwerking slecht.
  Vetrekken voordat het af is en komen niet meer terug

  Zeer slecht

  Deze mensen zijn niet te vertrouwen. Wij hebben in mei een offerte gekregen en direct een aanbetaling gedaan. Ze zijn nog steeds niet geweest voor ons dak. Dan weer iemand ziek, Dana weer slecht weer en tussendoor zeer slechte communicatie. Nemen niet op, reageren niet op mails. Wij willen onze aanbetaling terug! Niet mee in zee gaan met deze mensen.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Communicatie
  Nakomen van afspraken
  Reageren

  Drama

  Helaas moet je een ster geven echter zijn ze nog geen 1 ster waard. Ze beloven veel, maar leveren prutswerk. Verantwoordelijkheid nemen voor het werk wat ze geleverd hebben kan de eigenaar Jan van Hassel niet. Als ze een keer reageren of langskomen pakken ze slechts 1 van de vele problemen van hun pruts werk op. Als je de medewerkers er op aan spreekt dan verwijzen ze naar Jan. We zijn nu een geruime tijd verder en nog steeds is het niet afgerond en elke regenbui die langs komt is het weer emmers pakken. @jan neem je verantwoordelijkheid en los het op!

  Sterke punten
  Prutswerk leveren en het niet nakomen van afspraken zijn ze kampioen in.

  Zwakke punten
  Geen telefoon opnemen, slechte communicatie, valt geen afspraken mee te maken en de eigenaar neemt zijn verantwoordelijkheid niet.

  Keurige firma

  Erg nette firma. Duidelijke aanbieding ontvangen. Spoedige actie m.b.t. Onze lekkage en keurig verholpen. Onze dank is groot.

  Sterke punten
  Keurig, kwalitatief, snel.

  Lekkage goed en snel verholpen

  Bedankt voor de goede service!

  Erg fijne samenwerking

  Wij hebben onze woning laten inspecteren en aan de hand van dat rapport een bedrijf gezocht om het een en ander te doen aan het dak. Inmiddels is alles netjes gemaakt en afgerond, zijn wij voorzien van een nieuw en zeer belangrijk, lekvrij, dak! Wij vinden het een erg fijne firma met snelle en korte lijntjes. Wat ons betreft zeker een aanrader

  Sterke punten
  Snelle duidelijke communicatie, nette medewerkers, zeer goed en net resultaat.

  Goede service en resultaat!

  Wij hebben ons dat laten renoveren door deze firma. Erg tevreden over het resultaat en de goede duidelijke communicatie. Je kan wel merken dat dit bedrijf geleerd heeft van het verleden en een nieuw goed team aangetrokken heeft dat dit uitstekend heeft opgepakt en verbeterd!
  Wij raden Dak & Vastgoedbeheer zeker aan.

  Sterke punten
  Goede duidelijke communicatie, snelle offerte en Goed resultaat.

  Zwakke punten
  Op dit moment hebben wij geen zwakke punten. Ik heb begrepen dat er in het verleden diverse medewerkers gewerkt hebben die het niet zo nauw namen met communicatie ed, en dat is naar ons idee ontzettend goed opgepakt en hersteld/verbeterd door een nieuw team.


Bezoek Dak & Vastgoedbeheer Nederland

Schrijf een review